Anglia – Portugália: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes – 2023.07.02.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 29.
Anglia
Teljesítmény:
N N N V N
  • Ramaz Shengelia Stadium
  • Július 02. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Portugália
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az ifjú oroszlánook eddig nagyon szépen haladnak, ha csak és kizárólag az eddigi játék alapján kéne dönteni, melyik volt a legjobb csapat, én biztosan őket mondanám. Magabiztosan jutottak túl a csoportkörön, csak ők és a franciák tudtak hibátlan első szakaszt produkálni.

Ellenfelük most az a Portugália lesz, akik két évvel ezelőtt döntőt játszhattak, most viszont alig tudtak saját csoportjukból továbbjutni. Engem eddig nem győztek meg, bár nem is ez a céljuk, hanem az, hogy minél messzebb jussanak. Talán a harmadik mérkőzésen történtek segítenek egy kicsit fejben is helyre tenni a dolgokat.

Az esélyek viszont abszolút nem Rui Jorge csapata mellett szól.

A sportfogadás egyik új szereplőjénél, a Powbetnél 1.90 az angolok győzelme, 3.80 a döntetlen, 3.70 a portugál siker.

Következzen az Anglia – Portugália találkozó!

Anglia

Három nagyon sima győzelemmel jutott Anglia a legjobb nyolc közé a grúz és román rendezésű U21-es Európa-bajnokságon. Az első két meccsen történtek igazából senkit sem leptek meg, hiszen Csehországot és Izraelt győzték le, a harmadik meccs tűnt a csoport igazi rangadójának. Legalábbis még a kezdés előtt.

Azóta már tudtuk, tudjuk, hogy Németország harmatgyenge teljesítményt nyújtott, és ez a meccs egy másodpercig sem volt rangadó. Carsley nyolc helyen változtatott az izraeliek elleni kezdőhöz képest. Nem volt ez meglepő, tudták, hogy minden eredmény esetén első helyen végeznek.

De a tartalékok bizonyítani akartak, és bizonyítottak is. Öt perc után Cameron Archer rúgott gólt, aztán 20 perc után Harvey Elliott is. Ott jutottak a védelem mögé, ahol csak akartak. És amikor csak akartak.

Kicsit bajban is van most Carsley, mert még a csereemberek is nagyon meggyőzők voltak. Ha én lennék az edző, Noni Maduekét biztosan leültetném, mert eddig bárki is játszott helyette vagy mellette, jobb teljesítményt nyújtott.

Max Aarons már meg is gyógyult a betegségéből, csereként játszhatott a németek ellen.

A teljes keret:

Kapusok: James Trafford, Josh Griffiths, Carl Rushworth

Védők: Max Aarons, Luke Thomas, Levi Colwill, Taylor Harwood-Bellis, Jarrad Branthwaite, Charlie Cresswell, Ben Johnson

Középpályások: Oliver Skipp, Morgan Gibbs-White, Jacob Ramsey, James Garner, Curtis Jones, Thomas Doyle, Harvey Elliott, Cole Palmer, Angel Gomes, Noni Madueke

Támadók: Cameron Archer, Emile Smith Rowe, Anthony Gordon

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Johnson, Colwill, Harwood-Bellis, Aarons – Jones, Ramsey – Elliott, Gibbs-White, Smith Rowe – Gordon

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.03.28.Európa-bajnokság 2021
portugália
2:0
anglia
Európa-bajnokság 2021
2015.06.18.Európa-bajnokság 2015
anglia
0:1
portugália
Európa-bajnokság 2015
2014.11.13.Barátságos Mérkőzés
anglia
3:1
portugália
Barátságos Mérkőzés
2014.06.01.Maurice Revello Tournament
portugália
1:0
anglia
Maurice Revello Tournament
2010.09.03.Eb-selejtező 2010
portugália
0:1
anglia
Eb-selejtező 2010
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Portugália

Minket eddig egyáltalán nem győztek meg a portugálok, ittlétük szerintünk totális meglepetés. Az első meccsükön szörnyű játékkal kaptak ki a grúzoktól, a másodikon pedig Hollandiával nem bírtak. De legalább pontot szereztek. Tudták, hogy csak akkor juthatnak tovább, ha legyőzik Belgiumot, de a másik ágon levő mérkőzést is figyelniük kellett, mert egy holland győzelem esetén teljesen mindegy lett volna, hogy náluk mi történik.

Én állítom, hogy nem a portugálok nyerték meg ezt a mérkőzést, hanem a belgák vesztették el. Egy perc után Portugália már gólt kaphatott volna, de Lois Openda először a kapufát találta el – pedig gyakorlatilag üres kapura lőhetett -, majd a kapusba lőtte az ismétlést.

A portugál csapat rengeteget hibázott, legalább annyit, mint a belgák. Joao Neves kapásgólja mondjuk gyönyörű volt, de ahhoz is kellett szerencse.

A belgák egyenlítettek, de Zeno Debast, az egyik legtehetségesebb belga belső védő összehozott egy teljesen felesleges tizenegyest a portugáloknak, szimplán lekönyökölte ellenfelét. Tiago Dantas lába pedig nem remegett meg.

Én nem mondom, hogy ez a továbbjutás megérdemelt, de láttunk már jó pár ilyet az elmúlt években. Talán majd most összeszedik magukat…

Ami tetszett, hogy Fabio Conceicao végre kezdő volt, jól játszott Dantas és Neves, a két gólszerző, mellettük pedig Pedro Neto és Samuel Costa, valamint Zé Carlos is.

A teljes keret:

Kapusok: Celton Biai, Samuel Soares, Francisco Meixedo

Védők: Bernardo Vital, André Amaro, Nuno Tavares, Tomas Araujo, Leonardo Lelo, Alexandre Penetra

Középpályások: Samuel Costa, Tiago Dantas, Paulo Bernardo, Afonso Sousa, José Carlos, Joao Neves, André Almeida, Vasco Sousa

Támadók: Pedro Neto, Henrique Araujo, Francisco Conceicao, Vitinha, Fabio Silva, Diego Moreira

A várható kezdőcsapat:

Biai – Zé Carlos, Penetra, Amaro, Tavares – Dantas – Neves, Costa – Conceicao, F. Silva, Neto

Tippelde

Nagy változásnak kéne beállni mindkét csapatnál, hogy ezt a mérkőzést ne az angol csapat nyerje meg.

Úgy hiszem, sokkal jobbak most, köncentráltabbak és erősebbek, a portugálok még a győztes meccsükön is hibát hibára halmoztak.

Szóval, röviden: Mi az angol győzelmet tartjuk reálisnak. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.96 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső