Bartos László | Frissítve:

Powbet bemutató - Új bukméker remek online fogás ajánlatokkal

Powbet Magyar Link

A Powbet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató 2021-ben jelent meg a weben. Az elsősorban online bukmékeri tevékenységet folytató operátor több szempontból is érdekes lehet a hazai játékosok számára.

Mutass többet

Ugyanis a Powbet magyar nyelven is tudó webhelyén elég jók a szorzók, több, mint 35 sport eseményeire lehet nap mint nap fogadni, és a bónuszrendszere - még mai mércével mérve is - a jobbak közé sorolható. Mindezek fényében úgy döntöttünk, hogy oldalunk hasábjain helyet szorítunk egy Powbet ismertető cikknek, amiből töviről hegyire megismerheted a nemrégiben alapított online sportfogadó oldal jellemzőit.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
Powbet
3.0

 • Sokféle fizetési mód
 • Kiváló mobil weboldal
 • Nagyon egyszerűen használható felület
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • bitcoin
Bónuszok: 3.0
3.0
Bónuszok: 3.0
3.0
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 3.5
3.5
Szoftver: 3.5
3.5
Felhasználóbarát: 3.0
3.0

Powbet sportfogadás licenc, céges háttér és egyéb hasznos tudnivalók

A Powbet sportfogadás bukméker webhelyét a brand tulajdonosa, a Rabidi N.V. üzemelteti, amelynek a székhelye a karibi-térségben található Curaçao szigetén van: Julianaplein 36, Curacao. A cég a Goverment of Curacao E-Gaming licencével rendelkezik (8048/JAZ). És mivel Curaçao Hollandia társult állama, így a Rabidi N.V. égisze alatt működő Powbet az EU régiójában is nyújthat online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat. Az ezen tevékenységekhez szükséges pénzügyi tranzakciók és egyéb teendők elvégzése a Tilaros Limited cégre hárul, amelynek székhelye az EU-n belül, Ciprus szigetén van: 4 Promitheos Nicosia, 1065, Ciprus.

A fenti tények alapján kijelenthető, hogy a hivatalos licencnek, a megfelelő céges háttérnek, és a szabályozott működésnek köszönhetően a Powbet magyar felhasználói teljesen legálisan fogadhatnak / játszhatnak a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató weboldalán.

A Powbet sportfogadás bukméker a felelőségteljes játékszervezésből is kiveszi a részét: a cég többféle önkorlátozó mechanizmussal látta el a webszájtot (pl. saját magára kérhet a játékos „ügyfélkorlátozást” az ügyféltámogatási e-mail-címre írva), emellett a webhely felelősségteljes játék részlegében egy rendkívül hasznos „önteszt” is van, amivel felmérheti bárki, hogy milyen mértékben érinti a játékfüggőség problémája. De mindemellett a Powbet magyar webszájtján keresztül is fel lehet venni olyan non-profit organizációkkal a kapcsolatot, amelyek rendeltetési célja, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a játékszenvedélyben érintett felhasználóknak. Ilyen a többi között a Gambling Therapy, a GamCare, és a Gamblers Anonymous is.

A Powbet magyar elérhetőség - Kell alternatív link?

Hazánk egészen egyedi szabályozást vezetett be pár évvel ezelőtt avégett, hogy „megregulázza” a külföldön - pl. más uniós országokban - legálisan bejegyzett, törvényes keretek között működő sportfogadás és szerencsejáték cégeket. Annak idején emiatt számos operátor webhelye vált elérhetetlenné magyarországi IP-címről, és csak tükör oldalak, alternatív linkek révén tudott az ember hozzáférni egy adott bukmékernél / kaszinónál lévő számlájához.

Az elmúlt 1-2 év során az EU-s hatóságok nyomására a helyzet a külföldi „bukméker & casino bannolás” terén mondhatni 180 fokos fordulatot vett. És ennek köszönhetően manapság már nagyon ritkán tiltanak le egy olyan céget - pontosabban a webhelyét - amely érvényes működési engedéllyel bír, és megfelel az Európai Unió által támasztott kritériumoknak. Mindebből az következik, hogy a Rabidi N.V. égisze alatt működő Powbet esetében sem kell oldal / platform blokkolással számolnunk, és szinte előre borítékolható, hogy az operátor tevékenységét a magyar állami szervek nem fogják jogosulatlanul korlátozni, és ebből fakadóan alternatív linkre sem lesz szükség a Powbet sportfogadás bukméker eléréséhez.

Powbet belépés - Magyar számlanyitási útmutató

Mint azt már a bevezetőben is jeleztük, a Powbet magyar nyelven is tud - még, ha nem is perfektül. Ennek a ténynek pedig az egyik pozitív hozadéka az, hogy a Powbet regisztráció is letudható magyarul. Így azok is könnyen tudnak számlát nyitni a sportfogadás bukmékernél, aki nem beszélnek idegen nyelveket. Az alábbiakban a Powbet belépés - azaz a sportfogadó oldalon törtélnő regisztráció - lépései kerülnek némiképp szájbarágós stílusban kitárgyalásra, ami kifejezetten jó szolgálatot tehet mindazoknak, akik most nyitnak életükben első ízben számlát bukmékernél / online kaszinónál.

Powbet jellemzők

🏆 Powbet Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 5,000Ft

Powbet regisztráció lépésről lépésre

A regisztrációt követően idővel át kell majd esned a verifikációs folyamaton is, aminek keretében a bukméker azt fogja ellenőrizni, hogy valóban a megadott helyen van-e a lakcímed, illetve, hogy tényleg te nyitottad-e az adott számlát. Ez egy relatíve gyors procedúra, ami az EU-s KYC program miatt szükséges: a lakcímedet a nevedre kiállított számlával (közüzemi csekkel), a személyazonosságod pedig magyar útlevél, személyi igazolvány, vagy gépjárművezetői engedély révén tudod igazolni (a verifikációs dokumentumokról jó minőségű fényképeket kell készítened).

Powbet Regisztráció

Powbet fizetési módok - Egyenlegfeltöltés és nyereményfelvétel

Powbet kifizetés és befizetés

A bankoláshoz a bukméker meglehetősen sokféle megoldást kínál Magyarországon. Az egyenleged feltöltheted kártyás befizetéssel (Visa, Mastercard), illetve e-pénztárcák révén (Skrill, Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity, eZeeWallet). De ezeken kívül használhatsz Klarna, paysafecard fizetési módot, valamint négyféle kripto pénzt (ETR, XRP, BTC, LTC). A minimális befizetés 5000 Ft, a maximális fizetési módtól függő. A kifizetéseknél közel ennyi megoldást tudsz használni (a kártyás és a paysafecard opció nincs közöttük).

A kifizetési limit minimuma is 5000 Ft, viszont a maximuma attól függ elsősorban, hogy milyen VIP szinten vagy, illetve, hogy milyen pénzkivételi módot veszel igénybe. Az viszont kifejezetten pozitívum a Powbet fizetési módok kapcsán, hogy a bukméker nem számít fel semmilyen típusú tranzakciónál jutalékot.

A befizetések és a kifizetések egyszerűen intézhetők a Powbet fizetési módok bármelyikével. A bejelentkezést követően csak ki kell választanod a pénzügyi tranzakciós menüből, hogy befizetni vagy kifizetni szeretnél (mindkét opciónak saját gombja van), majd az fizetési módszer kijelölése, és az összeg megadása után követned kell a rendszerutasításokat.

Powbet - Teljesen sallangmentes, funkcionális dizájn

A Powbet sportfogadás részlege már-már puritán jellegű, mivel szó szerint csakis a legszükségesebb webdizájn elemekből állították össze ezt a szekciót az operátor fejlesztői. Ugyanakkor tény, hogy mindez - egy full profi sportfogadónak - egy szemernyit sem számít, hisz hiába a „paraszvakítás”, ha gyenge a sportesemény kínálat és / vagy nem túl jók az oddsok.

Visszatérve a Powbet magyar, desktopos platformra belőtt webszájtjára, azt kell mondjuk, nem hiába áldozta fel a bukméker a látványelemeket a funkcionalitás oltárán. Ugyanis az index oldalról mindent el lehet érni, az ügyfélszolgálat még az aloldalak esetében is mindössze egy kattintásnyira van, és a sportesemény kínálat, valamint a sportág választék böngészése során villámgyorsak a rendszeren belüli átirányítások.

100%-os kezdő Powbet bónusz online sportfogadáshoz

Powbet bonus & sportfogadás promóciók

A 100%-os Powbet bónusz - amit már számlanyitáskor is bejelölhetsz - már 6000 Ft-os első befizetéssel is lehívható, ha a depozitot követően legalább 1.50-ös szorzós kimenetelre fogadsz a befizetésed teljes összegében. Ekkor jóváírásra kerül a 100%-os bónusz, ami az 1. befizetéssel megegyező összegű, de legfeljebb 35 000 Ft lehet. A bónuszt 30 napon belül kell megforgatnod 6x a sportfogadás terméken - azok a piacok / fogadási típusok, amik nem használhatók a megforgatásnál, fel vannak sorolva a kezdő bónusz felhasználási feltételek dokumentumban.

A sportfogadás üdvözlő Powbet bonus kapcsán fontos tudnod, hogy olyan fogadásokat kell megtenned, amelyeknél a tét nem lehet több 16 ezer Ft-nál / fogadás. Emellett az is fontos, hogy ha bónuszra játszol, akkor nem menj single beteknél 2.00-es, kombi beteknél pedig 1.50-ös odds alá. Legvégül némi „apró betűs rész”: ha kezdő sportfogadás bónuszt szeretnél, akkor az első befizetésed ne Skrill / NETELLER révén hajtsd végre, máskülönben nem kapod meg az üdvözlő bónuszt.

Powbet - A mai igényeket teljes mértékben lefedő piackínálat

Ha a Powbetnél nyitsz felhasználó fiókot, akkor mérget vehetsz rá, hogy nem lesz fogsz csalódni a fogadási piacok / lehetőségek mennyiségében. A bukmékernél még egy harmadosztályú focimeccsnél is olyan sok opció keretében fogadhatsz, hogy az már szinte zavarba ejtő: pontos eredmény piacok, részeredmény és adott játékszakasz-eredmény piacok, speciális történésekkel kapcsolatos piacok (pl. lesz-e 11-es, kiállítás, melyik csapat szabálytalankodik először), dupla esély és hendikepes piachegyek stb.

De szerencsére nem csak az olyan módfelett népszerű sportokhoz, mint a labdarúgás biztosít sokféle fogadási lehetőséget (piacokat) a bukméker, hiszen még egy sima asztalitenisz meccsnél is vagy 30-féle fogadási piac áll a rendelkezésedre, de ugyanez elmondható az e-sportokról, ahol főként az Powbet élő fogadás piacok dominálnak.

Több, mint 30 sport Powbet webhelyén

A bukmékernél a legnépszerűbbek a világszerte kedvelt csapatsportok. Ilyen például a kosárlabda, röplabda, amerikai foci, vízilabda, labdarúgás, kézilabda, jégkorong, valamint a krikett. De természetesen jó pár küzdősport (UFC / MMA, ökölvívás), motorsport (Forma 1, rally, NASCAR), e-sport (Dota 2, Starcraft, LoL, CS:GO), valamint olyan egyéb sport, mint az asztalitenisz, golf, futsal, kerékpározás, strandröplabda, téli sportok, bandy is fellelhető a széleskörű sportág kínálatban.

Fogadás menete a Powbet weboldalán

A fogadás még azok számára sem jelenthet problémát a Powbet magyar oldalán, akik mostanság vetették bele magukat az online sportfogadás világába. A bukméker fogadószelvénye, valamint a sportág kínálat is le van fordítva magyarra, és a fogadáshoz szükséges menük úgy vannak kialakítva, hogy minden opció teljesen egyértelmű. Az embernek tényleg csak annyi a dolga, hogy kiválaszt egy tippet (fogadási opciót, aminél a szorzó is látható), amire, ha rákattint felkerül az online szelvényre, ami az 1-es kötéses (single bet) fogadások mellett a kombinált fogadásokat és a rendszer fogadásokat (system bets) is támogatja, ráadásul élő fogadásoknál a cash out funkció is működik vele.

Powbet élő fogadás - Egyszerű, mint az egyszeregy

A Powbet élő fogadás szekciójában több száz, esetenként több ezer sportesemény valós időben megfogadható sportesemény szokott fent lenni a kínálatban. Ezek mindegyikére általában a játékidő egésze alatt lehet élőben - in-play betting módon - fogadásokat tenni, amihez a bukméker bőséges választékot kínál élő fogadási piacokból is. Az Powbet élő fogadás szorzó átlagon felüliek, az viszont komoly negatívum, hogy nincs rendes live streaming (élő közvetítés funkció) az élő fogadás szekcióban (az e-sportokat azért rendszeresen streameli az operátor).

Kitűnő mobil webszájt - Powbet app nélkül

Manapság már alapvető elvárás egy bukméker / casino felé, hogy professzionális kialakítású mobilbarát webszájttal is rendelkezzen. Ezen kritériumnak az operátor eleget is tesz, a dolog szépséghibája csupán annyi, hogy bár adott egy kiváló, funkcionális, jól használható mobiloldal, viszont nincs ehhez a platformhoz jelenleg Powbet applikáció. Remélhetőleg a bukméker ezt a hiányosságot mihamarabb pótolni fogja, ami, ha belegondolunk jól felfogott érdeke, hiszen manapság igen-igen erős és kiélezett a verseny a sportfogadás / szerencsejáték piacon, és a legújabb, innovatív fejlesztések manapság már a mobil platform irányába konvergálnak.

Biztonságtechnológiai megoldások - Titkosítás & adatvédelem

A Powbet 128 bites (egyes források szerint 256 bites) SSL titkosítási technológiát használ az információk védelmére, amikor például pénzügyi tranzakció zajlik az operátor rendszere és az ügyféloldali kliens-számítógép / mobilkészülék között. Ez a megoldás - amit egyébként számos bank és pénzintézet is alkalmaz - több, mint elegendő ahhoz, hogy biztonságban tudhassuk úgy a pénzünket, mint a személyes adatainkat.

Powbet ügyféltámogatási rendszer - Elérhetőségek, személyes tapasztalatok

Manapság már nem olyan időket élünk, hogy egy magára valamit is adó sportfogadás / szerencsejáték szolgáltató el tudja mismásolni, ha valami hiba van a gépezetben. Mivel olyan esetekben, ha pár probléma megoldatlan marad, a netes fórrumok egyből tele lesznek negatív kommentekkel, ami seperc alatt le tudja húzni egy adott operátor értékelését.

Egyebek mellett az ilyen gondok elkerülése végett biztosit napjainkban már szinte minden bukméker chates ügyfélszolgálatot. És sokunk - a Powbetet is beleértve - még magyar anyanyelvű helpdeskeseket is alkalmaz. Természetesen a chates elérhetőségen kívül e-mailben ([email protected]) is feltettünk pár keresztkérdést a cég szakembereinek. Mindként szolgáltatást megfelelőnek találtuk, bár az utóbbi esetében a várakozási idő volt, hogy 2-3 órát is igénybe vett.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Powbet
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Julianaplein 36, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Rabidi N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
Gambling Therapy, GamCare, Gamblers Anonymous
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

A Powbet sportfogadás részlegének puritán kinézete ne tévesszen meg senkit. Mivel a bukméker jókora sportfogadás és sportág kínálattal bír, és a megfogadható pre-match, illetve élő eseményekből sincs hiány. A maximális kifizetési limitek ugyan jelenleg nem túl nagyok, de ez egészen addig nem hat zavaróan, amíg valaki olyannyira nem lesz szerencsés, hogy több 10 ezer €-nak megfelelő nyereményt ér el havi szinte. A Powbet élő fogadás ajánlata és szorzó is jók, a mobil weboldala pedig megfelel a 21. századi kívánalmaknak. Az élő streaming hiánya mondjuk azért zavaró, és azért sem jár mezei pirospont a bukinak, hogy órákba telik mire válasz érkezik egy megkeresésre, ha az ember a magyar nyelvű chat helyett az e-mailes elérhetőséget használja.

GYIK

Ezzel alapvetően nincs semmilyen probléma, mivel a cég több brandet is birtokol, és mindegyiknél - amit kiválasztasz - át kell esned a regisztrációs procedúrán. A lényeg, hogy a Powbetnél ne legyen 1-nél több számlád!
Amennyiben nem beszélsz társalgási szinten angolul, akkor érdemes megvárnod - már csak a félreértések elkerülése miatt is - amíg ismért elérhető lesz egy magyar anyanyelvű agent.
Tény, hogy ez a fizetési mód is elérhető a bukmékernél, de egyelőre hazánkban nem biztosítja a cég az ecoPayz révén történő bankolást a magyar játékosainak.
Az Általunk Ajánlott Legjobb Bukmékerek
Powbet
UEFA Euro 2024
felső