Anglia – Spanyolország: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes – 2023.07.08.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 07.
Anglia
Teljesítmény:
N N N N N
  • Adjarabet Arena
  • Július 08. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Spanyolország
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Heti utolsó mérkőzésünk jön. Elhagyjuk Amerikát, sőt a klubfutballt is. Szombaton este Batumiban rendezik meg a 21 éven alattiak Európa-bajnokságának döntőjét. A fináléba két futballnagyhatalom, Anglia és Spanyolország került be, és teljesítményük alapján azt mondjuk: Maximálisan megérdemelték, hogy ott legyenek.

Anglia legutóbb 2009-ben döntőzött, azóta nem igazán sikerültek a nemzetközi szereplések ebben a korosztályban. Most azonban Lee Carsley csapata még csak gólt sem kapott.

Spanyolország hatodik alkalommal lehet a csúcson, de ehhez – legalább egyszer – olyat kell tenni, amit még senki, egyetlen ellenfél sem tudott megtenni Angliával szemben.

Döntőhöz méltó szorzókat adtak a sportfogadás illetékes szervei: A Betinia oldalán 2.63 az angolok sikere és 2.75 a spanyoloké, 3.25 a döntetlen.

Következzen az Anglia – Spanyolország találkozó!

Anglia

Történelmi siker kapujában van Lee Carsley csapata. Az angol U21-es válogatott úgy jutott el a torna döntőjéig, hogy James Traffordnak egyszer sem kellett a háta mögé nyúlnia a labdáért. Ez pedig mindenképp bravúros teljesítmény. A csoportkörben Csehországot, Izraelt, majd Németországot nullázták le, a negyeddöntőben Portugália ellen megszenvedtek, de végül nyerni tudtak, az elődöntőben pedig újfent Izrael következett. A torna – egyik – meglepetéscsapata azonban, ahogy a csoportkörben, úgy a legjobb négy között sem tudott komoly erőt mutatni, Anglia meglehetősen könnyedén nyerte meg a meccset.

Még az is belefért, hogy Morgan Gibbs-White tizenegyest hibázzon. Az első negyedóra kezdetén történt, hogy az angolok két nagy ziccert is kihagytak, de szerencséjükre Cohen felrúgta az egyik angolt a tizenhatoson belül. Így jöhetett a büntető, de azt a Nottingham játékosa mellé lőtte.

Nem feszült rá erre a támadó, és a szünet előtti percekben fejjel vette be a Peretzet helyettesítő Tzarfati kapuját.

A második félidő nagyjából ugyanolyan sima volt, mint az első. Talán még simább is.

A találkozót igazán a második gól döntötte el, melyet Cole Palmer, a Manchester City játékosa szerzett Emile Smith Rowe átadásából. A játékvezető egy ideig kivárt, mert lesgyanús volt a szitu, de aztán a fülére kapta a verdiktet: Smith Rowe nem volt lesen.

A végén még Cameron Archer lőtt egy szép gólt, mondom én, nagyon sima győzelem volt ez.

Carsley a döntő előtt egyetlen játékosát sem kell, hogy nélkülözze. A sárga lapokat eltörölték, míg sérült egy sincs a csapatában.

Az egész tornán jól forgatta a csapatát, szinte mindenki szóhoz jutott, és amikor a fiúk pályán voltak, nem okoztak csalódást. Emiatt nem lesz egyszerű a legjobb tizenegyet összeállítani.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Johnson, Harwood-Bellis, Colwill, Thomas – Jones, Elliott, Gomes – Gibbs-White, Gordon, Smith Rowe

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi három egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2011.06.12.Európa-bajnokság 2011
spanyolország
1:1
anglia
Európa-bajnokság 2011
2009.06.18.Európa-bajnokság 2009
spanyolország
0:2
anglia
Európa-bajnokság 2009
2007.02.06.Barátságos Mérkőzés
anglia
2:2
spanyolország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Spanyolország

Spanyolország is egy olyan csapatot győzött le az elődöntőben, akikkel idén, ezen az EB-n már találkoztak. Az ellenfél Ukrajna volt, és Santi Denia fiai nem fogták vissza magukat a találkozón. Ez egyébként sokszor a közönség nemtetszését váltotta ki.

Mielőtt arra a meccsre kitérnénk, beszéljünk a spanyolok szerepléséről, ami szintén meggyőző volt, de közel sem annyira, mint az angoloké:

Először Romániát győzték le 3-0-ra, majd egy huszadik másodpercen rúgott góllal Horvátországot is.

A csoportkör harmadik meccsén jöttek az ukránok, és Denia a továbbjutást tudva a tartalékoknak adott lehetőséget. A meccs 2-2-vel végződött, de tudtuk, nem ez Spanyolország igazi arca.

Ezt az igazi arcot Svájc ellen sem láthattuk meg, mert majdnem kipottyant a torna legnagyobb esélyese. Egygólos vezetésnél a 91. percben gólt kaptak, emiatt hosszabbítás következett. Juan Miranda mentette meg a csapatot egy megpattanó lövéssel.

És elérkeztünk a szerdai elődöntőhöz, melyet tehát Ukrajna ellen játszottak Abel Ruízék.

Ukrajna a negyeddöntőben Franciaországot verte ki, és egy szép góllal (megint Mykhailo Mudryk volt a főszereplő) Artem Bondarenko megszerezte a vezetést keleti szomszédainknak.

Innentől kezdve viszont végig a spanyolok akarata érvényesült, és néha szép, néha szerencsés gólokat szereztek. Betalált Abel Ruíz, Oihan Sancet, majd Antonio Blanco, Aimar Oroz és Sergio Gómez is. Kiütés a javából, és figyelmeztetés Angliának.

Sérült itt sincs, eltiltott szintén. Denia várhatóan a legerősebb csapatát küldi pályára, akikre az egész tornán kezdőként számított.

A várható kezdőcsapat:

Tenas – V. Gómez, Pacheco, Paredes, Miranda – Blanco, Baena, Sancet – Rodri, A. Ruíz, S. Gómez

Tippelde

A legjobb két csapat került a fináléba, de csak az egyikük győzhet. Bármelyik is legyen az, sajnálni fogjuk a másikat. Mert mindketten megérdemelnék a győzelmet.

Eddig a spanyoloknak még nem sikerült Angliát legyőzni, most lehet az első alkalom. Dacára, hogy Trafford még nem kapott gólt a tornán, ezúttal fel fogják szerintünk avatni. A tippünk az, hogy mindkét együttes gólt fog majd rúgni. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.75 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.79 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső