Bartos László | Frissítve:

Betinia vélemények - Üdvözlő ajánlat és fogadási oddsok

A Betinia ismertető cikkünkből minden fontos információt megtudhatsz az online sportfogadás és szerencsejáték világában nagyágyúnak számító, Romix Limited vállalat egyik legújabb brandjéről.

Mutass többet

Ugyanis jelen írásunkban egyebek mellett kitérünk a bukméker működési engedélyére, a sportfogadás termékének egyedi sajátosságaira, sportág- és piackínálatára, illetve a webhelyének funkcióira. De emellett a bónuszok, promóciók témakört, valamint a fogadóiroda mobil platformos megoldásait, és a magyar ügyfelek esetében elérhető bankolási opciókat is kellő alapossággal ki fogjuk vesézni.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • Versenyképes szorzók
 • Sok élő fogadás
 • Nagy összegű bónuszok
 • Engedélyezett
 • MGA

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • Revolut
 • skrill
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • Revolut
 • skrill
Bónuszok: 3.0
3.0
Bónuszok: 3.0
3.0
Kifizetések: 3.0
3.0
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 2.5
2.5
Szoftver: 3.5
3.5
Felhasználóbarát: 3.0
3.0

Betinia sportfogadás licenc és egyéb fontos céges infók

Ha kicsit is otthon vagy az online sportfogadás témájában, akkor valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy hivatalos szabályozó szerv által kiadott licenc nélkül egyetlen cég sem működhet legálisan az ágazatban. Tény, hogy a Betinia magyar működési engedélynek nincs birtokában – mint ahogyan a más EU-s tagállamokban bejegyzett internetes bukmékerek egyik sem. Viszont ennek ellenére teljesen legális módon nyújthat a Betinia sportfogadás és távszerencsejáték szervezés szolgáltatásokat az EU-ban.

Ugyanis olyan licence van, amit a kőkemény kritériumairól közismert MGA (Máltai Szerencsejáték Hatóság) állított ki: MGA/B2C/486/2018 (2032.12.12-ig érvényes). A Betinia magyar nyelven is elérhető webhelyének tulajdonosa és üzemeltetője a ROMIX LIMITED vállalat, amely Máltán került bejegyzésre (regisztrációs szám: C83207). A cégnek a székhely pedig a következő címen található: Triq il-Ferrovija, c/w Triq Regjonali, c/w Triq Il-Blata L-Kahla Santa Venera, SVR 9022, Málta.

Az MGA-s licenc dicséretes dolog, viszont a Betinia ismertető cikkünk objektivitása érdekében muszáj felhívnunk rá a figyelmed, hogy a bukméker tevékenységét független organizációk nem felügyelik. De az legalább elmondható a Betinia sportfogadás szolgáltató kapcsán, hogy, ha nem is számít a szerencsejáték-függőség elleni küzdelem élharcosának, a BeGambleAware-el együttműködik (a játékfüggőségben érintettek számára segítséget nyújtó szervezet weblapjának linkje a bukméker desktopos weboldalának lábléc részén található meg).

Betinia jellemzők

🏆 Betinia Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5,000Ft

Betinia elérés hazánkból – Kell hozzá alternatív link?

Betinia

Amikor a Betinia ismertető cikk megírását megelőzően alaposan górcső alá vettük a bukmékernek a magyarországi webhelyét, örömmel konstatáltuk, hogy Betinia alternatív link egyáltalán nem kellett hozzá. Így pillanatok alatt a Napnál is világosabb lett, hogy a Betinia elérés magyar régióból 100%-ban problémamentes, és nem csak az operátor sportfogadás szekcióját, hanem a Betinia casino részlegét is gond nélkül tudtuk használni tükör oldal, módosított webcím, illetve Betinia alternatív link nélkül.

A fentieket olvasva azért valószínű, hogy többekben – értve ez alatt a tapasztaltabb magyar játékosokat – felmerült a kérdés, hogy bajon a jövőben is zökkenőmentes marad a Betinia elérés? Jóslatokba nem szeretnénk bocsátkozni – és amúgy sem vagyunk jók a Tarot kártyavetésben – ezért csak a múltbéli, saját tapasztalatainkra tudunk hagyatkozni. Ezek alapján pedig sajnos nem lehet egy az egyben kijelenteni, hogy amíg világ a világ, a máltai bukmékernek az eléréséhez nem fog kelleni Betinia alternatív link.

Betinia Belépés

Ugyanis a magyar állam nemegyszer sportot űzött már abból (2010 óta), hogy időlegesen bannolta a számára nem szimpatikus – azaz a külföldi, más EU-s tagállamokból működtetett – bukmékerek és kaszinók webhelyének linkjeit. Tény, hogy idén már más szelek fújnak, és nem igazán hallani – az EU hatóságainak köszönhetően – olyan híreket, hogy valamelyik népszerű sportfogadás oldal elérhetetlenné vált volna.

Viszont ebből nem következik egyértelműen az, hogy egy adott operátorra ne szállhatna rá a magyar állam, és tehetné elérhetetlené a platformjait Magyarországi területén. No, de pontosan az ilyen esetekre vannak kitalálva az speciális webcímek, és az olyan egyéb, spéci megoldások, amelyek révén a későbbikben is biztonságosan el lehet érni egy adott sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató rendszerét.

Betinia regisztráció és a számlaazonosítás menete

A Betinia magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkező webhelyén pár perc alatt el tudod intézni a regisztrációt / felhasználói fiók nyitását (a nyelvet a címlap alsó résznél, baloldalon tudod átállítani magyarra a „Hungarian” opciót választva). Amennyiben még nem rendelkezel túl sok tapasztalattal az online sportfogadás oldalak terén, akkor a Betinia ismertető ezen, fejezetét mindenképp olvasd el. Mivel így nem fog majd gondot okozni számodra a Betinia regisztráció, ha úgy döntesz majd, hogy ennél a bukinál vágsz bele a sportfogadásba.

Felhasználói fiók nyitása lépésről lépésre a Betinianál.

Betinia Regisztráció

Betinia magyar felhasználói számla azonosítása – KYC

Azt követően, hogy regisztráltál az oldalon, egyből fel tudod tölteni pénzzel a belső egyenleged, és elkezdhetsz igazi pénzes fogadásokat kötni. Viszont ahhoz, hogy a megszerzett nyereményeidet ki tudd venni az Betinia sportfogadás bukmékernél nyitott felhasználói számládról, át kell esned egy azonosítási folyamaton. Ennek hiányában (részben a KYC programnak való megfelelési kötelezettség miatt) a bukmékertől nem fogod tudni a későbbiekben kiutalni a pénzed.

Miből áll ez a bizonyos azonosítási folyamat? Először is le kell szögeznünk, hogy nem kell tőle megijedni, mivel ez egy afféle kötelező „mutatvány”, amit bármelyik legálisan működő online bukinál / kaszinónál előbb vagy utóbb el kell végeznie az új ügyfeleknek (általában legkésőbb az első kifizetési kérelem leadását megelőzően, de előfordulhat, hogy már a regisztrációt követően felszólítják a verifikációs folyamaton való részvételre az embert).

Lényeg, ami a lényeg, alapvetően két dolgot kell a bukméker felé hitelt érdemlően bebizonyítanod: a lakcímed (azaz, hogy tényleg onnan nyitottad a számlát, ahol laksz), és a kiléted (vagyis a személyazonosságod – mivel ugyebár nem árt tudnia a cégnek, hogy valóban te nyitottad az adott számlát, vagy másvalaki a nevedben). Ilyenkor szokott a kezdő sportfogadók részéről felmerülni a kérdés, hogy mégis milyen módon, mely dokumentumokkal tudom igazolni magam egy adott operátornál.

Hála az égnek a Betinia sportfogadás bukmékernél csak az első pénzkivétel előtt kell igazolnod magad, amihez elég, ha feltöltöd / e-mailben elküldöd a megadott címre a személyid vagy a jogosítványod mindkét oldalának fényképét. De emellett – mivel a lakcímed is igazolnod kell egy olyan közüzemi számlának a másolatát / fényképét is el kell küldened, ami a nevedre szól, és a lakcímed is rajta van (pl. T-Com számla, villanyszámla, gázszámla, stb.).

Betinia kifizetés módok & egyenlegfeltöltési megoldások

A Betinia kifizetés megoldásai között nem csak a „tradicionálisak” (banki átutalás, Visa / Mastercard), és az e-pénztárcásak (Jeton Wallet, Skirll, Skrill 1-Tap, NETELLER, MiFinity, MuchBetter) találhatók meg. A Betinia magyar nyelű ügyfelei ugyanis egyebek mellett a manapság egyre népszerűbb Revolut használatával is hozzá tudnak jutni a nyereményeikhez. A befizetési megoldások mindössze annyiban térnek el a Betinia kifizetés opcióktól, hogy a paysafecard is helyet kapott közöttük.

Az egy tranzakcióval befizethető összeg minimuma attól függ, hogy milyen metódust használsz (kártyásak esetében rendszerint 3000 HUF, míg e-wallet opcióknál 5000 HUF. A maximális összeg / tranzakció is a használt fizetés megoldástól függ: 500 000 – 700 000 HUF közötti.

Ami pedig a Betinia kifizetés megoldásainál a rendszer által felkínált minimális és maximális összeget illeti, a legtöbb pénzkivételi módnál a minimum 3000 – 5000 HUF között, míg a maximum 300 000 – 600 000 között van jelenleg megadva.

Az, hogy mennyi pénzt vehetsz éppen ki nem csak a kifizetési módjától (pl. NETELLER) függ, hanem attól is, hogy éppen mennyi a maximálisan kiutalható összeg – ugyanis ennek tekintetében a bármikori módosítás jogát a cég fenntartja magának.

A be- és kifizetések elintézése szerencsére cseppet sem ördöngösség. A Betinia belépés után – ha befizetést akarsz indítani a jobb felső sarokban klikkelj a „BETFIZETÉS” gombra, majd válaszd ki a neked megfelelő fizetési megoldást, add meg a befizetni kívánt pénzösszeget, az adott fizetési megoldás kritériumainak megfelelőn töltsd ki a pénzügyi tranzakciós űrlapot.

A Betinia kifizetés esetében is pontosan ugyanígy kell eljárnod, csak ez esetben „KIFIZETÉS” gombra kell a felső, legördülő menüben ráklikkelned (a jobb felső saroknál „varázsolható” elő úgy, ha az egérnek a kurzorát ráviszed az „Egyenleged” hivatkozásra).

Betinia – Egyszerű dizájnnal bíró, jól használható webszájt

Az sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatóként is tevékenykedő cég desktopos webszájtja az animációs csinnadrattát leszámítva kifejezetten pozitív benyomást kelt az emberben. Bár tény, hogy a felhasználói nyelv kiválasztására szolgáló menüt nem a legjobb helyen, a lábléc bal alsó sarkában helyezték el.

Viszont ez annak fényében bocsánatos bűn, hogy a menürendszer kimondottan flottul működik, és az oldalátirányítások során sem kell azon filóznunk, hogy érdemes-e menet közben feldobni a kotyogósban egy jó erős kávét. Ami az élő chat funkciót illeti, a webhely összes al- és egyéb oldaláról el lehet érni.

A Betinia magyar nyelvi támogatást ehhez a szolgáltatáshoz is biztosít, ami kissé meglepő, bár azért nem egy egetverő csoda, ugyanis még finn nyelven is elérhetők a cég munkatársai. A rendszer erőssége – a gyors működés mellett –, hogy a címlapról minden terméket 1 kattintással el tudod érni a saját, különálló szekciójában (pl. Casino, Virtuális, Élő Kaszinó).

És az is pozitívum, hogy a pre-match sportfogadás részleg nincs összekutyulva az élő fogadás szekcióval. Most, hogy számos hasznos, de nem túl izgalmas témát alaposan átvettünk a Betinia ismertető következő fejezetében izgalmasabb vizekre evezünk, bemutatva a bukméker sportfogadás termékéhez nyújtott bónuszait és promócióit.

Betinia üdvözlő bónusz bemutatása & egyéb sportfogadás promóciók

A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató cég új ügyfeleként busás kezdő bónuszt vehetsz igénybe:

A sportfogadás kezdő bónusz

Betinia kezdő bónusz

100%-os, az első befizetéssel megegyező mértékű, és akár 35 000 HUF (100€) is lehet. Ezzel a speciális ajánlattal kizárólag csak az új tagok élhetnek, és csakis az első befizetés / egyenleg feltöltéskor lehet szert tenni rá.

Amennyiben nem tartasz igényt a sportfogadás kezdő bónusz teljes összegére, akkor akár már egy 20€-os értékű első befizetéssel szerezhetsz bónuszt (20€-t).

Emellett azt is fontos tudnod, hogy a bónuszra Magyarország esetében 6x-os megforgatási követelmény van érvényben (a feljogosító befizetésre + a bónuszként kapott összegre), és egyszeri fogadásoknál (single bets) a megengedett minimális szorzó 2.0, míg gyűjtő fogadásoknál választásonként legalább 1.50 kell, hogy legyen.

A Betinia sportfogadás promóciói között mindig akad néhány olyan ajánlat, amit érdemes alaposabban is szemügyre venni. Az állandó jelleggel elérhető promóciók között ennek a Betinia ismertető cikknek a megszületésekor olyan izgalmas, és jókora előnyökkel kecsegtető ajánlatok voltak, mint az 50%-os Heti Reload bónusz (akár 150 000 HUF-ig), a virtuális sport bónusz (akár 150 000 HUF-ig), illetve az élő fogadásoknál elérhető 10%-os, legfeljebb 50 000 HUF értékű cashback.

Tisztességes kínálat fogadási piacokból

Ha már rendelkezel néminemű releváns tapasztalattal az online sportfogadás kapcsán, akkor nyilván tudod, hogy egy netes bukmékernél számos, különböző típusú piacon lehet fogadni egy-egy sporteseményre – leginkább attól függően, hogy milyen sportágról van szó.

Az olyan nagy népszerűséggel bíró sportok, mint a labdarúgás, kosárlabda, kézilabda temérdek fogadási lehetőséget biztosítanak, amiket a buki ki is aknáz, és ennek hála meglepően sok felette / alatta, pontos (gólszám vagy pontszám szerint), hendikepes, ázsiai hendikepes, játékszakasz részeredmény stb. piacon lehet az ilyen sportok meccseire fogadni mind pre-match, mind in-play formában.

Az egyéb sportokhoz is aránylag sokféle fogadási opció érhető el a bukinál. És például egy tenisz esetében olyan kimenetelekre is fogadhatsz, hogy melyik játékos üti az első ászt, hány ászt üt majd a két játékos összes a meccsen, egy adott játékos hány szettet nyer, elveszti-e valamelyik sportoló a saját adogatását, szettek pontos eredménye, stb.

A máltai bukmékernél még az e-sportokhoz is relatíve sokféle piacon lehet fogadni (pl. CS:GO esetén fejlövések száma, megnyert térképek / pályák száma, stb.). A Betinia ismertető ezen fejezetében leírtak tükrében úgy véljük, hogy kicsit sem túlzás azt állítani, hogy a fogadási piacok száma több, mint elegendő még azoknak is, akik sportfogadás stratégia révén fogadnak.

Jónak mondható sportág felhozatal, megfelelő számú sporteseménnyel

A sportfogadás bukméker relatíve ütősnek mondható választékot biztosít az ügyfeleinek a megfogadható sportokból úgy a pre-match, mint az élő fogadás termékéhez.

Persze más európai bukmékerekhez hasonlóan a Betinia sportfogadás webhelyén is a fő hangsúly az olyan közkedvelt csapat sportágakon van, mint a foci, a jéghoki, a kosár- és kézilabda, a röplabda, és a baseball. De az említetteken kívül szinte az év egészben tudsz fogadni a bukinál ökölívásra és UFC / MMA összecsapásokra, valamint darts, golf, asztalitenisz, tenisz, és krikett meccsekre.

Az e-sportokból sincs hiány: CS:GO, Dota, és Starcraft összecsapások szinte mindig vannak a kínálatban. Az egyéb sportok tekintetében is jól teljesít a bukméker, mivel egyebek mellett még squash-ra, rögbire, snookerre, és többféle téli sportágra (pl. síugrás) is tudsz bizonyos időközként fogadásokat tenni.

Az online fogadás menete & a Betinia fogadószelvénye

A fogadás megtétele egyszerű, mint az egyszer egy: csak ki kell választanod a pre-match, vagy az élő fogadási ajánlatból a neked tetsző kimeneteleket (ráklikkelsz / vagy mobilon rákoppintasz a megfelelő opcióra). A választásaid felkerülnek a betslipre, ahol a tétet kell már csak beállítanod.

A Betinia magyar ügyfeleként a cash out funkciót is használhatod azoknál a meccsekénél és piacoknál, ahol ezt a bukméker lehetővé teszi, így be tudod biztosítani a várható profitod / nyereményed egy adott hányadát, vagy abban az esetben, ha nem neked áll a zászló, akkor csökkentheted a jó eséllyel bekövetkező anyagi veszteségeid mértékét.

Milyen a Betinia élő fogadás szolgáltatása?

Azokat a sporteseményeket, amikre élőben – azaz live / in-play betting módon – is tudsz egy vagy több piacon fogadni, a bukméker webhelyének „ÉLŐ” részlegében találod. A felhozatal általában meglehetősen vegyes, és esetenként még olyan kisebb sportok eseményeire is köthetsz élő fogadásokat, mint az asztalitenisz.

A szorzók a máltai székhelyű bukmékernél az élő fogadások esetében versenyképesnek mondhatók, de azért nincsenek jóval felette a piaci átlagnak – azaz „csodát” nem várj, ha itt fogsz majd játszani.

Az élő fogadásokhoz igazi, élő sportesemény közvetítés (Live Streaming) szolgáltatás jelenleg még nem érhető el a Betinianál. Viszont ennek pótlására azért a bukméker feltett a webhelyére egy olyan, animációs alapú funkciót (élő videó kommentárt), amivel jó néhány élőben éppen zajló meccs legfontosabb eseményeit tudod valós időben figyelemmel kísérni (pl. tenisznél az adogatásokat, focinál a támadásokat, passzokat, szögleteket, stb.).

A Betinia mobil platformon elérhető megoldásai

A Betinia mobile weboldala kifejezetten kellemes benyomást keltett, miközben A-tól Z-ig leteszteltük. A mobilbarát webszájt gyakorlatilag bármilyen, a rendszerrel kompatibilis újabb mobil-böngészővel tökéletesen működik, és értelemszerűen a Betinia casino terméke, valamint az élő osztós live kaszinó szolgáltatás is használható vele.

A felhasználóbarát dizájnnak hála, módfelett egyszerű a bukinál a mobilos fogadás, és ehhez már egy 5.5-6 colos kijelzője okostelefon is pont megfelel. Persze a Betinia mobil platformja sem mentes a hiányosságoktól, ugyanis natív mobilalkalmazás még nem érhető el a rendszerhez (sem iOS-es, sem Androidos).

Mennyire mondható biztonságosnak a Betinia rendszere?

Az MGA-s licenccel rendelkező operátor az ügyfelek által megadott adatokat biztonságos módon tárolja, és annak kapcsán garanciát vállal, hogy nem adja ki sem reklám sem egyéb célból más cégeknek. A rendszeren keresztül történő kommunikáció, pénzügyi tranzakciók titkosítva kerülnek végrehajtásra 128 bites titkosítás révén (az operátor GoGetSSL tanúsítvánnyal rendelkezik).

Pont megfelelő ügyfél támogatási rendszer, magyar elérhetőségek

A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató cég ügyfélszolgálatát online chaten (elvileg magyar nyelven is működik 24/7 rendszerben) a legcélszerűbb megkeresni probléma, kérdés esetén, mivel a webhelyen található ugyan egy fő témakörökre bontott GYIK szekció, amiben számos alapkérdésre szerepel a válasz, de azért jó párra nem.

Amennyiben telefonon szeretnél kapcsolatba lépni az operátor munkatársaival, akkor a „Kapcsolat” menüpontra kattintva több telefonszám közül is választhatsz (magyar is van közöttük). És természetesen elektronikus levelet is írhatsz az ügyfélszolgálatosoknak a [email protected] e-mail-címre.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Betinia
Titkosítás
128-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető
Központ
Level 2, Suite 2, The Phoenix Business Center, Santa Venera, SVR9022, Malta
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Romix Limited
Engedély
MGA/B2C/486/2018
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
BeGambleAware
Egyebek
GYIK (FAQ) szekció elérhető

Konklúzió

A Betinia sportfogadás bukméker mellett szól, hogy kedvező feltételekkel nyújt mind az új, mind a már meglévő ügyfeleinek jókora bónuszokat, és izgalmas promóciókat. A buki fogadási piac és sportág kínálata is jónak mondhatók, és a legtöbb piacnál (főként élő fogadások esetében) a felkínált szorzók is versenyképesek.

A bukmékernek a mobil weboldal is kiváló felhasználói élményt nyújt, és a fogadás / élő fogadás mellett a Betinia casino, a Virtuális Sportok, illetve az Élő Kaszinó is elérhető vele. Az viszont tény, hogy bár a cég MGA-s licenccel bír, külsős, független organizációk nem ellenőrzik a működését, és az is igaz, hogy a mobil platformjához egyelőre nincsenek natív appok.

GYIK

Jelenleg ez az opció ugyan nem érhető el a bukméker ügyfelei számára, de a mai trendek alapján szinte biztos, hogy hamarosan a legnépszerűbb kriptopénzeket el fogja fogadni az operátor.
Igen. Ehhez csak be kell lépned a fiókodba, és az „Infók” menüben ki kell választanod a jelszó módosítása opciót. Kérjük, vedd figyelembe, hogy új jelszót csak úgy tudsz megadni, ha előtte a régit is megadod.
Ebben az esetben írj online chaten az ügyfélszolgálat munkatársainak, és amíg nem rendeződik a probléma, ne hajts végre befizetést.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Betinia
UEFA Euro 2024
felső