AS Roma – Genoa: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.05.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 17.
AS Roma
Teljesítmény:
V D D V D
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Május 19. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Genoa
Teljesítmény:
N D N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy olasz bajnokit is kinéztünk, ami nem feltétlenül lesz a leglátványosabb, de hogy izgalmas lesz, az biztos. A Genoa a Serie A-ba való visszajutása után nem teketóriázott, egyből felpezsdítette az életet Genova városában. Miután a Sampdoria kiesett a Serie B-be – és nem is jut vissza idén -, az övék a város első számú csapata, ennek pedig igyekeznek megfelelni.

Megállták a helyüket az első osztályban, kellemes, kemény, sokszor eredményes futballt játszottak.

A Románál a De Rossi-varázslat elmúlt, látható, hogy kezdenek szétesni, pont, amikor a legfontosabb lenne az összeszedettség. A Bajnokok Ligáját jelentő ötödik helytől távolodnak, pedig nem mindig történik meg, hogy öt csapatot delegálhatnak a legrangosabb kupába. És ezzel sem tud élni a csapat.

Hacsak a maradék két körben nem történik valami változás.

Jöjjön az AS Roma – Genoa mérkőzés!

AS Roma

Miután menesztették a kispadról José Mourinhot, és a helyére a csapat egykori nagyszerű középpályását, Daniele De Rossit ültették, a Roma elképesztő tempót kezdett diktálni. Ugyan az Intertől kikaptak, de egyébként sorra nyerték meccseiket, BL-t érő helyen álltak, az EL-ben a legjobb négy közé kerültek. És bumm, pár meccs alatt minden szétesett.

Az EL-fináléba nem kerültek be, a bajnokságban pedig hátra csúsztak a hatodik helyre, ami viszont már nem Bajnokok Ligáját ér. Pedig a római gárda fő célja ez, főleg, hogy most nem csak négy, hanem öt csapat indulhat a sorozatban.

Két kör van számukra vissza, hátrányuk három pont, ám az előttük álló Atalantának még három mérkőzés van vissza.

Így a helyzetük elég rossz, egy újabb bukás megpecsételheti a sorsukat. Az elmúlt három fordulóban kétszer ikszeltek, most pedig már egyenesen vereséget szenvedtek, az Atalanta elleni fontos derbit 2-1-re bukták el. Az ő oldalukról Lorenzo Pellegrini talált be.

Bár a formaidőzítés láthatóan nem az erősségük, van, amiben bízhatnak, ez pedig a hazai mérlegük. Tizenegy meccset nyertek itt (olyan csapatok ellen, mint az AC Milan, a Lazio vagy a Napoli), négyszer ikszet értek el, csak három alkalommal kaptak ki.

A balbekk, Leonardo Spinazzola mellett kétséges még Paulo Dybala játéka, viszont őket leszámítva mindenki bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Karsdorp, Mancini, Ndicka, Angelino – Paredes, Pellegrini, Cristante – El Shaarawy, Lukaku, Baldanzi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.28.Serie A
genoa
4:1
roma
Serie A
2023.01.12.Spanyol Kupa
roma
1:0
genoa
Spanyol Kupa
2022.02.05.Serie A
roma
0:0
genoa
Serie A
2021.11.21.Serie A
genoa
0:2
roma
Serie A
2021.03.07.Serie A
roma
1:0
genoa
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Genoa

Második helyen jutott fel a másodosztályból a Genoa együttese, viszont sikerült egy olyan stabil és erős keretet összerakniuk, amivel a többi újoncot maguk mögé tudták utasítani ebben az esztendőben. A Cagliari és a Frosinone is a kiesés ellen küzd, miközben a genovaiak kényelmesen figyelik az eseményeket.

Remek eredményeiknek köszönhetően a középmezőnyben foglalnak helyet, ahogy számolom, számoltam, maximum a Monza előzheti meg őket, tehát a 12. hely lehet a legalja. Feljebb még léphetnek, lehetnek akár 9.-ek is.

A legutóbbi fordulóban a Sassuolot lökték mélyebbre – a másodosztály felé -, miután 2-1-re legyőzték őket hazai pályán. Góljaikat Milan Badelj, valamint Marash Kumbulla szerezték, aki egyébként a neroverdi csapatát erősíti.

Otthon sokkal jobbak, mint idegenben, hazai pályán 27 pontot, vendégségben 19-et gyűjtöttek. Mérlegük 4-7-7.

Sérültek: Ruslan Malinovsky, Mattia Bani, Vitinha.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Vogliacco, De Winter, Vasquez – Sabelli, Thorsby, Badelj, Frendrup, Martín – Retegui, Gudmundsson

Tippelde

A bukik szerint nagyon sima lesz a hazai győzelem, mi erről nem vagyunk meggyőződve. Ami a Roma mellett szól az az, hogy a Genoának már nem kell igazán a pont.

Fő tippek:

1.: AS Roma győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső