Villarreal – Real Madrid: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.05.19.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 17.
Villarreal
Teljesítmény:
N N V N N
  • Estadio de la Cerámica
  • Május 19. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A bajnok is pályára lép, és ezek a meccsek megint csak izgalmasan szoktak alakulni, gondoljunk csak mondjuk a tavalyi kupameccsükre. Az ellenfél a Villarreal, a helyszín pedig a La Ceramica. Tét itt sem sok van, legalábbis a vendégeknek semmiképp. Ők már készülnek a Bajnokok Ligája fináléjára, készülnek a Dortmundra, épp ezért Carlo Ancelottinak élesen kell tartania a játékosait. Ez eddig jól megy, a kezdőben, a padról beszállva remek teljesítményt nyújtva mennek át mindenkin.

A Villarreal a szezon végére összeszedte magát, és még nem mondtak le a nemzetközi kupaszereplésről. Nagyot hajráznak, ám ez sem biztos, hogy elég lesz a sikerhez.

Következzen a Villarreal – Real Madrid találkozó!

Villarreal

A szezon végére hatalmas nagyot fut a Villarreal, Marcelino együttese hirtelenjében előlépett a nemzetközi kupaszereplés esélyesei közé. Habár kevés idejük van, és sorsuk nem csak a saját kezükben van, őket még a Real Madrid sem állíthatja meg a győzelemben. Legalábbis ebben bíznak a szurkolók.

Azért tegyük azt hozzá, hogy nem túl nagy az esély odaérni a hetedik helyre, de amíg a matematika velük, addig menni fognak előre.

Az utóbbi időben csak a Celta Vigo verte meg őket, az utóbbi két fordulóban viszont pozitív meglepetést tudtak okozni. A Sevilla elleni drámai mérkőzés után Gironában is nyerni tudtak, ezzel valószínűleg a harmadik helyre téve a kiscsapatot. Idén egy csapat tudott a Montiliviben nyerni, az a Real Madrid volt… és most ez sikerült a sárga tengeralattjárónak is, méghozzá Bertrand Traore góljával.

Nem biztos, hogy annyira megérdemelt siker volt ez, elnézve a statisztikát, de Marcelino taktikailag remekül felkészítette csapatát egy alapvetően támadó, góljait egymás után szerző együttesre.

Mérlegük otthon 7-4-7, ha csak egy picit jobbak lettek volna hazai pályán, most nem kellene számolgatniuk…

Eltiltás miatt Alex Baena biztosan kimarad, ahogy a kiállított Kiko Femenía is. Sérült továbbá még Francis Coquelin, Alfonso Pedraza, Gerard Moreno, Yeremy Pino, Juan Foyth és Denis Suarez.

A várható kezdőcsapat:

Jörgensen – Bailly, Mandi, Mosquera, Cuenca – Traore, Comesana, Parejo, Aklomach – Guedes, Sörloth

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.17.LaLiga
real madrid
4:1
villarreal
LaLiga
2023.04.08.LaLiga
real madrid
2:3
villarreal
LaLiga
2023.01.19.Spanyol Kupa
villarreal
2:3
villarreal
Spanyol Kupa
2023.01.07.LaLiga
villarreal
2:1
real madrid
LaLiga
2022.02.12.LaLiga
villarreal
0:0
real madrid
LaLiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Madrid

A Real Madrid úgy sem áll le, hogy a bajnoki cím már zsebben. Vasárnap megvolt az ünneplés, majd kedden este egy újabb magabiztos győzelmet aratva kápráztatták el a közönségüket. A tartalékos összeállítás ezúttal nem jött be részünkről, szinte a gálacsapatával lépett pályára Ancelotti mester.

És ennek az Alaves meg is itta a levét. Lényegében esélyük sem volt, a Madridnak minden bejött, minden összejött, játszva győzték le ellenfelüket. Jude Bellingham nyitotta meg a gólok sorát, aztán Camavinga rúgatott egy gólt Vinicius Jr.-ral, a félidőt Federico Valverde bombagólja zárta le. Volt még kraft bennük a folytatásban is, Vinicius is lőtt egy bombagólt, majd a már lassan szokásossá váló Arda Güler találat sem maradhatott el.

Úgy gondolom, felesleges itt bajnoki statisztikával fárasztani bárkit, a Real készül a BL-döntőre, így Ancelotti fejéből bármi kipattanhat. Például a kapuskérdés sem eldöntött a sajtó szerint, mivel Kepa háttérbe szorult, de Courtois felépült. A belga védett legutóbb, az olasz meg azt mondta, mindkét másik kapusa kap egy meccset. Na most ez alapján nehéz megtippelni, mennyire lesz tartalékos ezúttal a míster.

Aki nem léphet pályára az David Alaba.

A várható kezdőcsapat:

Kepa – Lucas, Rüdiger, Nacho, Mendy – Kroos, Modric, Tchouameni – Bellingham – Joselu, Rodrygo

Tippelde

Előbb vagy utóbb azért kijön majd az, hogy nincs tétje a Real Madrid számára a meccseknek. Minél közelebb jutunk a BL-döntőhöz, annál inkább fog a legfontosabb játékosaira vigyázni Ancelotti.

Ezért ez egy nehéz mérkőzés, mi mégis megtippeljük.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Sárga lapok: Over 3,5

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dreambet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső