Atalanta – Torino: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.05.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 24.
Atalanta
Teljesítmény:
N N V N N
  • Gewiss Stadium
  • Május 26. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Torino
Teljesítmény:
N N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két olasz bajnokival jövünk még, valamint a német feljutási osztályozó visszavágójával. A friss Európa-liga győztes Atalanta ünnepi mérkőzésen fogadja majd a Torino együttesét. Ahogy a héten már többször is olvashattátok, oly nagy izgalom a Serie A-ban már nincs, de itt akad némi okunk izgulni.

Az Atalanta biztos BL-résztvevő, már akkor is, ha a hátralévő két meccsén nem szerez több pontot. Az EL-győzelem egy picit átírta a dolgokat, esélye nyílt az AS Romának is. Viszont a Fiorentina tegnapi győzelmével eldőlt, hogy a Torino már nem érhet oda a hetedik helyre.

Szóval egyáltalán nem tét nélküli az összecsapás a két főszereplőnek. Csak másnak.

Következzen az Atalanta – Torino találkozó!

Atalanta

Olyat tett az Atalanta, amit tavaly május óta senki nem tudott: Megverte a Bayer Leverkusent. Ez önmagában sokat amúgy nem érne, de ez egy európai kupadöntőben volt, az Európa-liga fináléjában, így végül aranyérem és egy serleg is társult hozzá. Sokat kellett várni egy újabb trófeára, de az újkori Atalanta első igazi nagy győzelme volt ez a szerda esti.

A győzelem nem csak nekik jelent nagy esélyt, hanem egész Olaszországnak is. Ugyanis a Bajnokok Ligája lebonyolításának változásai miatt előfordulhat, hogy jövőre összesen hat olasz lesz a legrangosabb európai kupában. Az Atalantának két meccse van hátra, ahhoz, hogy ez összejöjjön arra van szükség, hogy a bergamóiak ne lépjenek feljebb az ötödik helynél. Magyarul legalább ezt a meccset el kéne bukniuk. Vagy az utolsó fordulót.

Ami nem tudom, mennyire reális, látva a formájukat. A legjobb eredményeket ugyanis most ők szállítják, az utolsó öt bajnokijukat egyaránt megnyerték. Mellette ott van az EL-győzelem, egyedül az ront az összképen, hogy a Coppa Italia döntőjében kikaptak a Juventustól.

Lényegében Gasperiniéknek a találkozó tét nélküli, közben mégsem az. Hiszen jó eséllyel még a bronzérmet is megszerezhetik, ami nyilván előbbre való, mint az, hogy a Roma is indulhasson a BL-ben. Ergo nem fogják feladni a találkozót holmi hazaszeretet miatt.

Otthoni mérlegük 12-2-3, és szinte teljes kerettel vághatnak neki a meccsnek. Felépült Sead Kolasinac és Isak Hien is, egyedül az eltiltott Hans Hateboer nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Djimsiti, Hien, Kolasinac – Zappacosta, Ederson, de Roon, Ruggeri – Koopmeiners, Lookman – Scamacca

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.04.Serie A
torino
3:0
atalanta
Serie A
2023.04.29.Serie A
torino
1:2
atalanta
Serie A
2022.09.01.Serie A
atalanta
3:1
torino
Serie A
2022.04.27.Serie A
atalanta
4:4
torino
Serie A
2021.08.21.Serie A
torino
1:2
atalanta
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Torino

Tegnap este dőlt el, hogy a Torino már biztosan nem érhet oda a nemzetközi kupaindulást érő helyek valamelyikére. A nyolcadik pozíciót szerezhették volna meg abban az esetben, ha a Fiorentina nem győzi le a Cagliarit, de Claudio Ranieri nyugdíjazása előtti utolsó meccsén jött a dráma, a szárdok kikaptak 2-3-ra egy 103. perces góllal. Ezáltal az utolsó forduló előtt négy pontra nőtt a violák előnye, akiknek ráadásul még van egy meccsük is.

Pedig a bikák megtettek mindent, a hétvégén az ezüstöt megkaparintó AC Milant verték meg 3-1-re Duvan Zapata, Ivan Ilic és Ricardo Rodríguez góljainak köszönhetően. Vagy a 9., vagy a 10. helyen fejezik be a bajnokságot, a tavalyi aranyérmes Napoli előzheti még meg őket.

Idegenbeli mérlegük gyengébb, csak 20 pontot szereztek az 53-ból saját stadionjuktól távol. A pontos számok: öt győzelem, öt döntetlen, nyolc vereség.

Itt sincs sok sérült, Gvidas Gineitis mellett Nikola Vlasic sérült.

A várható kezdőcsapat:

Milinkovic-Savic – Tameze, Buongiorno, Masina – Bellanova, Linetty, ilic, Rodríguez – Ricci – Zapata, Sanabria

Tippelde

Miután a Torino esélyei elszálltak, a friss EL-győztes Atalanta pedig még a bronzéremre is esélyes, úgy gondoljuk, a mérkőzésen inkább a bergamóiak győzelme valószínűbb.

Fő tippek:

1.: Atalanta győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Kétgólos vezetésnél a Casinia meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső