Empoli – AS Roma: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.05.26.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 24.
Empoli
Teljesítmény:
D V D V N
  • Stadio Carlo Castellani
  • Május 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
AS Roma
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Így lett az idényzáróból egy őrületes dráma. Az Európa-liga finálét megelőzően az AS Roma csapatánál talán már beletörődtek abba, hogy csak az EL-ben indulhatnak jövőre, ám a váratlan Atalanta-győzelemnek köszönhetően esély nyílt arra, hogy ők is a Bajnokok Ligájában szerepeljenek. Ehhez több dolognak is össze kell jönnie, de ami a legfontosabb: az Atalantának az ötödik helyen kell maradnia. Erre nem tudom, mekkora az esély, hiszen ők még a bronzérmet is megszerezhetik simán.

A Roma új lendületet kapott, aminek egy csapat látja kárát, mostani ellenfelük, akiknek muszáj lenne győzni a bennmaradáshoz…

Következzen az Empoli – AS Roma találkozó!

Empoli

Fél évet bírt az Empoli kispadján Aurelio Andreazzoli, szeptemberben nevezték ki, aztán januárban már menesztették is. Ez nem volt olyan nagy diadalmenet, mint a második regnálásának idején, amikor az Empoli egy kifejezetten erős középcsapat volt – amely az akkori idény végére szétesett.

Most már a kezdet kezdetén nem tudtak összeállni, Davide Nicola úgy érkezett, hogy a csapatnak alig van esélye a bennmaradásra. És mégis, jött a szokásos őrület, amit az edző magával hoz minden csapatához. Korábban bent tartotta a Salernitanát, előtte a Torinot, szóval ő igazán ért a meneküléshez. De lehet, hogy most nem fog sikerülni.

Egy körrel a vége előtt az Empoli kiesőhelyen. Mindenképpen győzniük kell, hiszen a Frosinone és az Udinese, a két közvetlen riválisuk épp egymás ellen játszik.

A jó hír, hogy a Romának saját meccse egyáltalán nem fontos. De nyilván azáltal, hogy ők is BL-szereplők lehetnek, az önbizalom is visszatért az Olimpico háza tájára.

Van egy tavaly behozott szabály, miszerint, ha a 17. helyen azonos pontszámmal végeznek a felek, akkor osztályozó dönt. Így maradt bent tavaly a Verona, így esett ki végül a Spezia.

Ez most is megtörténhet, ha az Udinese kikap, az Empoli pedig pontot szerez.

Formát illetően a győzelemre én sok esélyt nem látok, négy kör óta nyeretlenek. A hétvégén nagy esélyük volt az előzésre, de az Udinese ellen csak ikszeltek, góljukat M’Baye Niang szerezte. Pechesek voltak, hiszen a 104. percben egyenlített ellenfelük tizenegyesből.

Hazai pályán a mérlegük gyenge, csak az udineiek és a Salernitana gyűjtött kevesebb pontot. Négyszer nyertek, ötször ikszeltek, kilencszer kaptak ki.

Sérült Alberto Cerri és Gabriele Guarino, eltiltott a múltkor kiállított Alberto Grassi.

A várható kezdőcsapat:

Caprile – Bereszynski, Ismajli, Luperto – Gyasi, Marin, Maleh, Pezzella – Fazzini, Cambiaghi – Niang

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.17.Serie A
roma
7:0
empoli
Serie A
2023.02.04.Serie A
roma
2:0
empoli
Serie A
2022.09.12.Serie A
empoli
1:2
roma
Serie A
2022.01.23.Serie A
empoli
2:4
roma
Serie A
2021.10.03.Serie A
roma
2:0
empoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

AS Roma

A Roma BL-szereplése érdekes módon nem rajtuk múlik. Akkor is a hatodik helyen végeznek, ha győznek, ha kikapnak, ha ikszelnek. Minden attól függ, hogy az Atalanta mit játszik a maradék két meccsén. Ha mindkétszer kikapnak, akkor biztosan a Bajnokok Ligájában indulhat Daniele De Rossi csapata.

Mentálisan ez egy érdekes kérdés. Attól, hogy a Roma nem tehet semmit a pályán, még visszatért az esély a jobb szereplésre, ez pedig hatással lehet a teljesítményükre is. Ez pedig az Empolinak nem jó hír.

A fair play szellemében nem adhatják le a három pontot, ez profi szinten általában nem így működik. Három nyeretlen meccs után nyert újra a Roma a hétvégén, a Genoa elleni találkozón egy góllal voltak jobbak, melyet Romelu Lukaku szerezte. Azért is volt bravúros ez a siker, mert a gól idején a rómaiak már csak 10-en voltak a pályán Leandro Paredes kiállítása miatt.

Mérlegük idegenben minket nem győzött meg: Hat győzelem, öt döntetlen, hét vereség.

Az argentin középpályás mellett szintén eltiltott lesz Romelu Lukaku is, illetve Leonardo Spinazzola sérült.

A várható kezdőcsapat:

Svilar – Karsdorp, Mancini, Smalling, Angelino – Bove, Pellegrini, Cristante – Dybala, Abraham, El Shaarawy

Tippelde

Az Empoli számára ez egy mindent eldöntő összecsapás. Ha nyernek, biztosan bent maradnak. Ha ikszelnek, akkor még az osztályozó összejöhet (ehhez a Frosinonének nyernie kell az Udinese ellen), ha kikapnak, akkor kiesnek.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Játssz, tippelj és nyerj: A Sportuna jackpotján 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső