Austin FC – FC Dallas Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 21.
Austin FC
Teljesítmény:
V V N V V
  • Q2 Stadium
  • Június 22. 03:30
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Dallas
Teljesítmény:
V V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

No, egy érdekes találkozóval folytatódik a mai nap, egy házi rangadó formájában. Texas két nagy csapata, az Austin FC és az FC Dallas feszül egymásnak. A játékosok nagyon sokat utaznak a bajnokság során, van, hogy többórás repülőút után jutnak el az úticéljukig, a távolság most viszont mindössze 200 mérföld, ami az Egyesült Államokban olyan, mintha átugranának a szomszédba. Mert amúgy konkrétan tényleg ez is történik.

Az Austin jelenlegi helyezése nem egy erős csapat benyomását kelti, a Dallas igen, ám a formája már másról árulkodik.

Ezért is lesz érdekes sportfogadás tekintetében ez a meccs.

A Powbetnél 2.05 a hazai győzelem, 3.50 a vendég, 3.39 a döntetlen.

Következzen az Austin FC – FC Dallas mérkőzés!

Austin FC

Szörnyű formában az Austin csapata, és ez a szétesés sokba kerülhet majd Wolfféknak. A texasi együttes az utolsó öt mérkőzéséből négyet is elveszített. Ezek közül három volt a bajnokságban, egy a kupában.

Az Austin utoljára a Sporting Kansas City ellen lépett pályára idegenben, amely meccsről mi is írtunk. Sallóiék győzelmére tippeltünk, arra azonban nem számítottunk, hogy a hazaiak szabályosan kitömik vendégeiket. Márpedig ez történt. Egy óra után már hárommal vezetett a Kansas, a vége 4-1 lett. A vendégek részéről Sebastian Driussi talált a hálóba.

Az együttes Nyugaton csak a 12. helyen áll, 17 mérkőzés alatt 19 pontot gyűjtöttek össze. A negyedik legtöbb vereséget számlálják a pontvadászatban, és mégis, bőven van lehetőségük arra, hogy végül a legjobb 7 (vagy 9) csapat között végezzenek.

Hazai mérlegük nem túl erős, 3-3-3, ezeken 10 gólt rúgtak, 10-szer bevették a hálójukat.

Aleksandar Radovanovic válla és Sofiane Djeffal bokája lassan jó lesz, van esély a két játékos pályára lépésére. Azonban Zan Kolmanic és Leo Väisänen nem lehet a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Stuver – Lima, Cascante, Radovanovic, Gallagher – Rigoni, Valencia Jiménez, Pereira, Fagundez – Zardes, Driussi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.14.MLS
austin
0:1
dallas
MLS
2022.10.24.MLS
austin
2:1
dallas
MLS
2022.07.17.MLS
dallas
1:1
austin
MLS
2022.06.26.MLS
austin
2:2
dallas
MLS
2021.10.31.MLS
dallas
2:1
austin
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Dallas

Forma tekintetében a Dallas sem lehet igazán elégedett: A legutóbbi öt meccsükből egyet nyertek meg, azt épp az élen álló St. Louis ellen, ez is jól mutatja, milyen kiszámíthatatlan néha ez a bajnokság.

A Dallas nem tudta meglovagolni a jó eredményt, amit a St. Louis ellen elértek, és pár nappal később 1-0-ra kikaptak a Portland Timbers együttesétől. Hiába volt náluk sokkal többet a labda a mérkőzés során, harmadannyi helyzetük, kapura lövési kísérletük sem volt, mint az ellenfelüknek.

A gyenge eredmények ellenére a Dallas még mindig ott van az ötödik helyen, mindössze három pontra az első helyen álló St. Louistól és a második LAFC-től, ám ők már 18 meccset játszottak le, említett együttesek viszont ennél kevesebbet.

Idegenben 2-3-4-es mérlegük sem túl sok jóval kecsegtet, három mérkőzés óta nyeretlenek.

Az sem segít, hogy kilenc hiányzójuk lesz: Paul Arriola, Jesus Jiménez, Tsiki Ntsabeleng, Paxton Pomykal, Tarik Scott, Ema Twumasi és Sebastian Lletget sérültek, José Martínez és Bernard Kamungo pedig válogatott meccset játszott.

A várható kezdőcsapat:

Paes – Geovane Jesus, Ibeagha, Nkosi Tafari, Farfan – Velasco, Quignon, Cerrillo, Obrian – Jiménez, Ferreira, Junqua

Tippelde

Semmi nem szól a Dallas mellett, hogy teljesen őszinte legyek. Maximum az, hogy az eddigi négy meccsükön, amit itt játszottak le, kettőt a vendégek nyertek meg. Ezen kívül azonban minden inkább az Austin győzelme mellett szól.

Nem kizárt, hogy a mérkőzésen ezúttal döntetlen születik, ez a fő tippünk, mellette pedig az, hogy két és fél gól alatt maradnak. Tipperősség: 2/5; 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.50 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 3.55 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 3.52 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső