Blackpool – Stevenage: Fogadási Tippek és League One Előzetes – 2023.10.14.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 11.
Blackpool
Teljesítmény:
N D V N N
  • Bloomfield Road
  • Október 14. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Stevenage
Teljesítmény:
V N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma nem a válogatott mérkőzésekkel fogunk foglalkozni. Úgy gondoltuk a múltkor is, hogy az az angol harmadosztályú kitérő mindenkinek jól esett, bele lehet unni és szürkülni a nemzetközi meccsekbe, néha jó visszatérni az alapokhoz.

Mivel szinte egyáltalán nem játszanak klubfutballt (olyat, ami valóban releváns is), a League One küzdelmeibe hívlak meg titeket, ahol ismét csonka fordulót tartanak. De legalább lesz pár meccs…

A Blackpool – Stevenage mérkőzéssel indítunk, a hazaiak nemrég még a másodosztályban játszottak, nem is voltak rosszak, de a tavalyi év megpecsételte a sorsukat, visszakerültek a harmadik ligába. És nem úgy tűnik, hogy idén fel tudnak jutni…

Ellenfelük, a Stevenage, ezzel szemben rájátszást érő helyen van, ám itt gyorsan változnak az erőviszonyok, szóval egyelőre a vendégeknek ünnepelni felesleges lenne.

Sportfogadás tekintetében a hazaiak a favoritok, 2.20 a bet365-nél a Blackpool győzelme, 3.10 a Stevenage sikere, 3.40 a döntetlen.

Blackpool

Az angol harmadosztályban tehát nincs megállás, bár a válogatott szünet miatt sok csapat kért és kapott halasztást. Elképesztő, hogy a brit válogatottak még innen, illetve a League Two-ból is szoktak behívni játékosokat, ez is mutatja, hogy micsoda jó minőségű játék folyik ezekben a ligákban.

A Blackpool nemrégiben még a másodosztályban szerepelt, első évükben a 16. helyet csípték meg a Championshipben, és voltak nagyon biztató találkozóik. Egy évvel később már nem jött ki ennyire jól a lépés, és az együttes visszaesett a League One-ba.

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a keretet szétkapkodták, az új csapat felépítése pedig nem annyira egyszerű meló. Neil Critchley-t májusban nevezték ki, azóta ő ül a kispadon, Steven Gerrard egykori segítője azon igyekszik, hogy visszavezesse a csapatot a másodosztályba. Egyelőre nem nagy sikerrel.

Hiszen a Blackpool most csak a 10. helyen, a rájátszás viszont csak négy pontra. Felesleges most még számolgatni, annyit azonban el lehet mondani, hogy a Blackpool egészen hektikus teljesítményt nyújt. Mérlegük 4-4-3, az utolsó öt meccsükből kettőt nyertek meg. Utoljára a Charltonnal ikszeltek, pedig már 2-0-ra is vezettek Jordan Rhodes és Karamoko Dembélé góljaival. Aztán az utolsó tíz percben kaptak kettőt…

Hazai mérlegük jbob, 3-2-1, veretlenségüket másfél hete a Derby ellen veszítették el.

A várható kezdőcsapat:

Grimshaw – Pennington, Casey, Husband – Hamilton, Dougall, Norburn, Carey, Connolly – Lavery, Rhodes

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2017.03.14.League Two
blackpool
1:0
stevenage
League Two
2016.12.10.League Two
stevenage
0:2
blackpool
League Two
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Stevenage

Senki nem várt nagy eredményt ettől a csapattól, hiszen a League Two-ból kerültek fel idén nyáron. A második helyen végeztek, tehát rájátszás nélkül vívták ki a feljutást.

A mostani szezonban pedig egyelőre szárnyalnak, holott Steve Evans csapata az egyik legkevesebbet ér a Transfermarkt adatbázisa szerint. Ebből is látszik, hogy ez nem minden.

A Stevenage egyelőre rájátszást érő helyen, a hatodik pozíciót foglalják el, mérlegük hat győzelemből, három döntetlenből és három vereségből áll.

Ebből a háromból kettőt nemrég szenvedett el a csapat, kikaptak az Oxfordtól és a Boltontól is. Mindenki azt gondolta, hogy eljön a visszaesés ideje, de nem így történt. Utolsó meccsükön Aaron Pressley büntetőjével verték a Wigant. Ami azért mégsem akkora szó, hiszen majdnem egy teljes órát emberelőnyben játszhattak le…

Idegenben eddig négy mérkőzést nyertek meg, kétszer kaptak ki. Az említett Bolton elleni mérkőzés mellett még a Reading ellenin nem jött ki a lépés.

Érdekesség, hogy van magyar tagja is az együttesnek, Hegyi Krisztiánt a West Hamtől vették kölcsön, ám a magyar U-válogatott a kispadon kap csak helyet Ashby-Hammond mögött.

A várható kezdőcsapat:

Ashby-Hammond – Wildin, Sweeney, Piergianni, Butler – Thompson, Vancooten, Forster-Caskey – Roberts – List, Pressley

Tippelde

A Stevenage visszaesését várják a legtöbben, de egyelőre a csapat makacs és kitart. A Blackpool ettől függetlenül egy jobb csapatnak tűnik, igaz, a táblázaton ez még nem látszik. Kettejük között a különbség öt pont, úgy hiszem, a hazaiakat ez most jobban motiválja.

Tippjeink a következők:

1.: Blackpool győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Kétgólos vezetésnél a LibraBet meg sem várja a lefújást, azonnal jóváírja a fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső