CF Montreal – Nashville SC Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.22.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 20.
CF Montreal
Teljesítmény:
N V V D N
  • Saputo Stadium
  • Június 22. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nashville SC
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma este véget érnek a selejtezők, mármint ez a kör, legközelebb majd szeptemberben esnek egymásnak a felek. Szóval mi is visszatérünk a szokásosnak mondható nyári kerékvágásba. Kevesebb tipp, azok sem a legjobb, legismertebb és legkiismerhetőbb bajnokságokból. Ma amerikai mérkőzések következnek, amelyekre továbbra is a legpasszentosabb jelző a „kiismerhetetlen”.

Innentől fogva tippjeinkbe bevezetjük a tipperősséget, egy ötös skálán fogjuk jelezni, mennyire bízunk a saját magunk által mondottakban. Pont azért, hogy ne tűnjön készpénznek, amit mondunk egy olyan bajnokságban, amely arról híres, hogy az első simán kikap az utolsótól.

A CF Montreal – Nashville SC találkozóval kezdünk, amit majd még három másik követ ma.

A sportfogadás szakértői háromesélyes meccset mondanak:

A 1bet 2.60-at ad a hazaiakra, 2.60-at a vendégekre, 3.51-et a döntetlenre.

CF Montreal

A Kanadai Kupa elveszítése után a CF Montreal együttese méltó módon vezekelt saját szurkolói előtt: Fölényes győzelemmel. A kanadai együttes a Minnesota csapatát fogadta hazai pályán, és bár még sosem nyertek ellenük, ezúttal kiütötték őket. Mi is a hazaiak felé húztunk, jó kis szorzó volt amúgy a Montrealra.

Az eredmény 4-0 lett, Mason Toye és Zachary Brault-Guillard góljaival már negyedóra elteltével 2-0 volt az állás, később Toye újfent betalált, majd a végén Rudy Camacho örülhetett utoljára.

A Montreal ezzel a győzelemmel nagyot lépett keleten, megelőzték a New York Cityt és a Charlotte-ot, így most a 9. helyen állnak. Elég változatos a kelet és a nyugat egyaránt, most még nem bocsátkoznék találgatásokba, hogy ki lehet ott végül a rájátszásban. Az biztos, hogy a Montrealnak erre most jó esélye van.

Hazai pályán eddig nem nagyon hibáztak: Hat győzelmük van és egy vereségük. Összesen három gólt kaptak, ami a legjobb az egész Keleti Konferenciában, de még Nyugaton is csak egy hasonló teljesítménnyel találkozhatunk: A Houston csak két gólt kapott.

Ketten nem szerepelhetnek az MLS hivatalos oldala szerint: Samuel Piette és Romell Quioto.

A várható kezdőcsapat:

Sirois – Campbell, Camacho, Corbo – Brault-Guillard, Wanyama, Saliba, Läppaläinen – Choiniere – Sunusi, Toye

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.12.MLS
nashville
2:0
montreal
MLS
2022.05.19.MLS
nashville
2:1
montreal
MLS
2021.09.12.MLS
montreal
0:1
nashville
MLS
2021.06.27.MLS
nashville
1:1
montreal
MLS
2021.04.24.MLS
nashville
2:2
montreal
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nashville SC

Fontos rangadót játszott a Nashville, a másik főcsoport éllovasával játszottak, a St. Louis-zal. Mi úgy gondoltuk, a hazaiak megnyerhetik a mérkőzést, hiszen otthon nagyon nehéz őket megverni, az újoncnak nem is jött össze.

A meccs hőse az a Hany Mukhtar volt, aki tavalyi évben megszerezte a gólkirályi elsőséget, és idén is jó úton halad afelé. A német játékos rúgta a Nashville mindhárom gólját, és összesen 13 találatnál jár már.

A Nashville pedig tovább üldözi a Cincinnatit. A különbség kettejük között öt pont, de az élen álló együttes eggyel kevesebb mérkőzést játszott.

A csapat igazán otthon jó, ezt meg kell hagyni. Tíz győzelmükből hetet otthon szereztek, idegenbeli statisztikájuk innentől fogva nem annyira meggyőző: Nyolc meccs, három győzelem, három döntetlen, két vereség.

Lukas MacNaughton játéka kétséges, míg Nick DePuy biztosan nem vehet részt a találkozón.

A várható kezdőcsapat:

Willis – Moore, Bauer, Maher, Lovitz – Leal, McCarty, Davis – Muyl, Mukhtar – Bunbury

Tippelde

Lehet, hogy nagy meccset nyert a Nashville, de idegenben azért minket még mindig nem győztek meg arról, hogy bajnokesélyesek lehetnek.

A Montreal a legutóbbi fölényes győzelme után ismételhet, de bravúr volna a győzelem. Mi azért erre tippelünk, mellette pedig arra, hogy mindkét együttes a hálóba talál. Tipperősség: 2/5; 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.66 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 2.64 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.63 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső