Bartos László | Frissítve:

1bet magyar fogadási útmutató - Regisztrációs lépések és bónuszok

1bet oldalán nem játszhatnak magyar játékosok!

Javasoljuk, hogy nyiss egy számlát a QuickWin irodánál!

Manapság már lassan ott tartunk, hogyha az ember eldobna egy „virtuális követ” a weben, akkor jó eséllyel telibe trafálna egy online bukmékert / kaszinót.

Mutass többet

Viszont az is igaz, hogy a sportfogadás & szerencsejáték piacon tevékenykedő cégek csak kis hányada van érdemben jelen a magyar piacon. Ezért érdemes minden egyes új szolgáltatónak jól alaposan utána nézni, hisz könnyen meglehet, hogy pont nála találjuk meg a számításunk.

Jelen cikkünk főszereplője a magyar online sportfogadás piac egyik legújabb „üdvöskéje”. Ha velünk tartasz, akkor az operátorról egy átfogó 1Bet ismertető keretében megtudhatod, mely sportokra, milyen piacokon, platformokon, bónuszlehetőségek és oddsok mellett fogadhatsz nála online.

Mutass kevesebbet
Nem verifikált
Ajánlott bukmékerek
1bet
1.0

 • Magas oddsok
 • Sok népszerű sport
 • Nagy összegű bónusz
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller

1Bet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató – Licenc & egyéb infók

Napjainkban – a legális működés alfája és omegája – azaz alapfeltétele, a neten online fogadást szervező / nyújtó cégek esetében az, hogy rendelkezzenek legalább egy, olyan érvényes engedéllyel, amit az ágazatot szabályozó hivatalos szervek valamelyike állított ki. Az 1Bet Magyarországon kiadott engedéllyel nem rendelkezik.

Viszont a 1Bet magyar nyelvű webhelyének tulajdonosa, a Bellona N.V. olyan legális licencet tud felmutatni, amelyet az egyik EU-s ország (Hollandia) társult államában, Curacaon állítottak ki (No. 8048 / JAZ – Goverment of Curacao). Ennek, a legális működési engedélynek a birtokában az 1Bet sportfogadás és online távszerencsejáték szolgáltatást nyújthat szinte a világ bármely pontján.

A webhelyet üzemeltető Bellona N.V. kapcsán fontosnak tartjuk szóvá tenni azt is, hogy a cég (regisztrációs szám: 120860) bejegyzett székhelye is Curacao szigetén található a következő címen: Heelsumstraat 51, E-commerce park, Curaçao.

Emellett az is említést érdemel, hogy az 1Bet sportfogadás bukméker tevékenységét független, ellenőrző szerepet betöltő organizációk nem felügyelik (ha másként lenne, akkor a különböző szervezetek logói megtalálhatók lennének az 1Bet magyar nyelvű dekstopos weboldalának lábléc részén). Az viszont pozitívum, hogy az operátor a játékszenvedély elleni harcban közvetett módon azért részt vesz – a BeGambleAware és a GT (Gambling Therapy) elérhetőségei fent vannak az oldalon.

1bet jellemzők

🏆 1bet Nem verifikált
🎁 Bónusz 40,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 4,000Ft

1Bet elérés Magyarország területéről – Általános tudnivalók

1bet

Az 1Bet elérés manapság nem jelent gond, ha hazai IP-címről nyitod meg a böngésződdel / mobil böngésződdel az online bukméker webhelyét. És tény, hogy az operátor weboldala / mobilbarát honlapja 1Bet alternatív link nélkül is rendeltetésszerűen teszi a dolgát. Ennek köszönhetően nem kell semmilyen trükkhöz folyamodnod (alternatív webcím, tükör weboldal, stb.) annak érdekében, hogy számlát nyiss a netes fogadóirodánál, feltölthesd az egyenleged, és elkezdhess fogadni online igazi pénzben.

Ahogyan a „dolgok” mostanság állnak, az EU részéről kapott „ejnye-bejnyék” miatt (pl. kötelezettségszegési eljárások jogosulatlan piackorlátozásért) meglehetősen csekély annak a valószínűsége, hogy szükséged lesz a jövőben 1Bet alternatív link / cím alkalmazására – legyen szó akár az 1Bet regisztráció lebonyolításáról vagy mondjuk az elért nyereményeid kivételéről. Persze jól tudjuk mi is, hogy az ördög nem alszik, és, ha Fortuna elpártol a cégtől, akkor előfordulhat, hogy az 1Bet elérés csak valamilyen alternatív módon lesz majd kivitelezhető.

Szerencsénkre legyen monda, az ilyen esetekre a netes bukmékerek és casino operátorok már jó előre fel vannak készülve (azok a cégek mindenképp, amelyek a magyarországi piacon is jelen vannak). És ebből kifolyólag előre borítékolható, hogy van néhány olyan, 1Bet alternatív link / webcím a default URL mellett curacao-i bukméker „farzsebében”, amelyek révén még teljes körű bannolás esetében is kivételezhető lesz az 1Bet elérés Magyarország területéről.

1Bet regisztráció – Útmutató számlanyitáshoz

A 1Bet ismertető cikkünk ezen fejezetét a számlanyitás – vagyis az 1Bet sportfogadás oldalán történő regisztráció – témájának szenteljük. Ha már full profi vagy, és más bukmékereknél korábban nyitottál már felhasználói fiókot, akkor az alábbi lépések nagy valószínűséggel ismerősek lesznek számodra:

Tulajdonképpen ennyi is lenne a számlanyitás, azaz az 1Bet regisztráció, aminek végeztével az 1Bet belépés után akár egyből fel is tölthetsz némi pénzt az egyenlegedre.

1Bet magyar verifikáció – Felhasználó fiók azonosítása

Az 1Bet ismertető cikkünk keretében a verifikációra is muszáj kitérnünk. Ugyanis, ha nem végzed el a számlád azonosítását a szükséges dokumentumok benyújtásával, akkor a rendszer csak a befizetést fogja engedélyezni. Azaz nem használhatod az 1Bet kifizetés megoldások egyikét sem, aminek következtében nem fogsz tudni hozzáférni az elért nyereményeidhez.

A verifikáció keretében egy arcképes igazolvány (személy, jogosítvány, vagy útlevél) mindként oldalának a másolatát, valamint egy, a nevedre szóló közüzemi számla beszkennelt másolatát / fényképét (ez lehet villanyszámla, TV-számla, ELMÜ-s csekk, stb.) kéri majd tőled az operátor. De előfordulhat (bár ez csak bizonyos országoknál érvényben lévő protokoll), hogy bankszámla kivonat másolatot is kérni fog tőled a bukméker hitelesítési részlege.

1Bet kifizetés és befizetés módok & bankolási útmutató

A hazánkban elérhető sportfogadási oldalak döntő többségéhez képest az 1Betnél relatív sokféle megoldás közül lehet választani mind a számlafeltöltés, mind a pénzkivétel esetében. A befizetéseknél a minimális összegnek tranzakciónként legalább 10 eurónak kell lenni, míg a maximálisan befizethető összeg 10 ezer euróban van meghatározva (mindegyik fizetési megoldásnál). A befizetéseknél a bukméker nem számol fel járulékos költséget, és az 1Bet magyar ügyfeleként az alábbi opciók közül választhatsz:

 • e-pénztárcák (Skrill, NETELLER, MiFinity, Jeton Wallet)
 • „hagyományos” bankolási módok (banki átutalás / rapid transfer, Visa / Mastercard hitel és bankkártyák)
 • egyéb opciók (paysafecard, kriptovaluták)

Az 1Bet kifizetés opció és hasonlók (1-2 bankolási mód nincs közöttük). A be- és a kifizetések végrehajtása a felhasználóbarát kialakítású online fizetési rendszernek hála roppant egyszerű. Neked a tennivalód csak annyi, hogy kiválasztasz egy olyan fizetési módot, ami számodra megfelelő (pl. NETELLER), megadod a befizetni (vagy kivenni) kívánt összeget, és kitöltöd az űrlap szükséges mezőit. Kérjük, vedd számításba, hogy a kötelezően kitöltendő űrlap mezők száma és funkciója annak függvénye, hogy milyen bankolási megoldást választasz (pl. kártyás befizetésnél, a többi között kártyaszámot és CVV kódot is meg kell adnod).

1Bet – Letisztult webdizájn, kissé lassú működés

Az 1Betnél alaposan körülnézve megállapítható, hogy a dizájn megfelel napjaink elvárásainak, és a rendszer emellett még némi „extrával” is szolgál. A főmenüből és az egyéb menükből az operátor minden terméke (sportfogadás, kaszinó, virtuális sportok, stb.) közvetlenül elérhető, és az online chatbox is jelen van a desktopos webhely egészén.

A sportág menün keresztül, akár a főoldalról is rendkívül könnyen megy az online fogadás, és a sportfogadás-rendszer még azt is „tudja”, hogy megjeleníti a legjobb / legnépszerűbb fogadásokat / élő fogadásokat az adott napra / napszakra / sportágra vonatkozóan.

A desktopos rendszer működése viszont időnként némileg belassul, és megesik, hogy ilyen alkalmakkor több másodpercet kell várni egy-egy oldalátirányításra, vagy a fizetési módokat tartalmazó űrlap betöltődésre.

1Bet első befizetési bónusz & promóciók

1Bet kezdő bónusz & promóciók

A 1Betnél az új ügyfelek egy elég csinos összegű első befizetési bónuszt vehetnek igénybe az operátor sportfogadás (pre-match, élő) termékéhez. A 100%-os kezdő bónusz teljes összege – az 1Bet ismertető cikk megírásának időpontjában – 40 000 HUF volt.

De ezt a bónuszt már 4000 Ft-os első befizetéssel is igényelheted (a megfelelő bónuszkód megadása révén, amit a bónuszra vonatkozó felhasználási feltételek weboldalon találsz meg a 1Betnél). A bónuszra 16x-os megforgatási követelmény vonatkozik, amit 21 napon belül kell az aktiválásától számítva teljesíteni.

Az üdvözlő ajánlat mellett sok más egyéb sportfogadás promócióival is rendszeresen találkozhatsz az 1Betnél. Ezek között természetesen vannak olyan, amelyek csak egy adott ideig érhetők el, de olyan promók is akadnak azért, amik folyamatosan a bukméker ügyfeleinek a rendelkezésére állnak.

Milyen fogadási piacok érhetők el az 1Betnél?

Az 1Betnek az egyik fő erőssége, hogy töménytelen mennyiségű fogadási piacot kínál még a kevésbé populáris, „kisebb” sportok eseményeire, mérkőzéseire is. Ennek köszönhetően például a több alatta / felette piacon, statisztikai piacokon, és hendikepes piacokon is fogadhatsz olyan sporteseményekre, mint a Tour de France kerékpárverseny.

Az e-sportok rajongói is elégedettek lesznek a bukméker piackínálatával, mivel a legkedveltebb digitális sportokhoz pl. CS:GO igen sok hendikepes, fölötte / alatta, részeredmény, és végső győztes piacon lehet fogadásokat kötni (élőben is). Persze a legtöbb piac (pontos eredmény, részeredmény, ázsiai hendikepes, stb.) azért a legnépszerűbb csapatsportok meccseihez biztosított (pl. egy LaLiga meccsnél akár 100-nál is több piac közül lehet választani).

Jónak mondható sportág kínálat

Az 1Betnél a fogadási ajánlatban az összes olyan sportot megtalálod, amire hazánkban rendszeresen fogadnak a sportfogadás kedvelői: labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, röplabda, Forma-1, vízilabda, golf, UFC /MMA, ökölvívás, stb. Az említetteken kívül pedig sok más egyéb sportokra is lehet fogadni mind pre-match, mind élő módon (live betting): pl. e-sportokra, asztaliteniszre, országúti kerékpározásra, és még ló- illetve agárverseny futamokra is.

Fogadás-menet online az 1Bet sportfogadás oldalán

A 1Betnél a fogadási nincs túlbonyolítva. És szerencsére a fogadószelvény is magyarosítva van, ami azért jelentősen megkönnyíti a használatát q kezdő játékosok esetében. A fogadások megtétele (pre-match & élő) rendkívül könnyű. Ugyanis elég kiválasztani egy sportesemény kimenetelt (ráklikkelés vagy mobil oldal esetében rákoppintás révén), és az azon nyomban felkerül a hozzá tartozó szorzóval együtt a betslip-re (fogadó szelvényre).

A 1Betnek a fogadószelvénye egyébként elég sokat tud, és ennek köszönhetően a single betek (1-es kötéses fogadások) mellett többszörös kötéses gyűjtő fogadásokat, valamint többféle rendszer fogadást is lehet vele használni.

Élő fogadás funkció & élő közvetítés

Ha élsz-halsz az élőben zajló sporteseményekre történő fogadásért, akkor szint biztos, hogy az 1Betnél található, teljesen elkülönített Élő Fogadás szekció elnyeri majd a tetszésed. Ebben a részlegben is egyszerű a navigáció, mivel többféle nézetet és szűrőt használhatsz az éppen folyamatban lévő, megfogadhat sportesemények kiválasztásához.

Az élő fogadásokhoz a bukméker relatíve alacsony margin mellett biztosít versenyképes szorzók a főbb piacok esetében (pl. 1X2, végső nyertes, melyek csapat jut tovább, stb.). Viszont hiányzik, az a live stream funkció, amit csak részben tud pótolni az animációs alapokon nyugvó videó kommentár.

1Bet mobil változat okoskészülékes felhasználóknak

1Bet mobile appok jelenleg ugyan nincsenek, de a rendszerhez rendelkezésre áll egy kiváló, mobilbarát weboldal, amivel az operátor minden egyes terméke elérhető, ha okostelefont vagy táblagépet kívánsz használni. A reszponzív webszájton profi dizájnja könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, és a sebességével sincsenek különösebb gondok, sőt, mintha egy árnyalatnyival még gyorsabb is lenne, mint a desktopos oldal.

Mennyire biztonságos az 1Bet rendszere?

Az 1Betnél tudtunkkal jelenleg 128 bites alapú SSL titkosítást használnak, ami megfelelő biztonságot nyújt a be- és a kifizetésekhez, illetve az egyéb szerver-ügyfél műveletek végrehajtásához. Az operátor adatkezelési politikája rendkívül szigorú, aminek köszönhetően nincs valós esélye annak, hogy a regisztrációnál, vagy a verifikációnál megadott adataid, információid illetéktelenek kezébe kerülhessenek.

Tudnivalók az online bukméker ügyfélszolgálata kapcsán

A cég ügyfélszolgálatával szinte bármikor fel tudod venni a kapcsolatot a 24/7 rendszerben működő online chat szolgáltatásának köszönhetően, ami természetesen a mobilbarát weboldalon is a rendelkezésedre áll. De emellett írhatsz a [email protected] e-mail-címre is, és általános jellegű kérdés esetében eléggé jó az esélye annak, hogy megtalálod a választ a FAQ (GYIK) szekcióban – viszont ehhez azért nem árt némi angol nyelvtudás sem.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
1Bet
Titkosítás
128-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Heelsumstraat 51, E-commerce park, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
BELLONA N.V
Engedély
8048 / JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
GT, BeGambleAware
Egyebek
GYIK (FAQ) szekció elérhető

Konklúzió

A 1Betről egyebek mellett megállítatható, hogy bár csak mostanság lépett be a magyarországi piacra, a cég mindent megtesz azért, hogy elnyerje a hazai sportfogadók kegyeit: komoly összegű üdvözlő bónuszt nyújt, dolgozik a webszájt magyarosításán, kiváló fogadás piac és sportág kínálatot nyújt, és a szorzói is versenyképesek. Viszont az is igaz, hogy jelenleg nincs magyar ügyfélszolgálata, és a natív mobile appok is hiányoznak a bukméker felhozatalából, mint ahogyan az élő mérkőzésközvetítés is.

GYIK

Nem. A cikkünkben bemutatott első befizetési bónuszt kizárólag csak a sportfogadáshoz / élő fogadáshoz tudod felhasználni – azaz az 1Bet casino terméke esetében nem.
Ilyen esetekben a cég munkatársai mindig közlik, hogy milyen okból kifolyólag nem került elfogadásra az adott dokumentum (pl. lejárt személyi, túl régi bankszámla kivonat, stb.). Olyan esetről pedig nincs tudomásunk, hogy megfelelő minőségű és típusú dokumentumok benyújtása esetén ne került volna hitelesítésre valakinek a felhasználói fiókja.
Természetesen igen. Ugyanis elég egy alkalommal regisztrálni ahhoz, hogy az oldalon megtalálható összes termék – beleértve a virtuális sportokat is – elérhető legyen számodra.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Bajnokok Ligája
felső