Charlotte – Cincinnati: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.09.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 07.
Charlotte FC
Teljesítmény:
D D D D V
  • Bank of America Stadium
  • Július 09. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Cincinnati
Teljesítmény:
D V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Öt mérkőzés következik a mai napon, valamint az átigazolási sorozatunk következő része. Az öt meccsből négy érkezik a tengerentúlról, egy pedig – ezzel fogunk zárni majd – Grúziából. Ez az Anglia – Spanyolország U21-es EB-döntő lesz…

Melegítsünk be pár MLS-találkozóval, mondjuk a Charlotte – Cincinnati mérkőzéssel! A Cincinnati továbbra is vezeti a Keleti Főcsoportot, de az elmúlt hetekben látványosan elkezdték bukni a pontjaikat. Holott eddig megállíthatatlannak tűntek.

Ellenfelük, a Charlotte… nos, ők nagyon is megállíthatónak tűnnek. Még most is. Főleg most.

A csapat két kézzel kapaszkodik a kilencedik helybe, de lehet, hogy ilyen formában nem fognak odaérni. Jó ideje nem nyertek meccset, ami nagyban megakadályozza őket abban, hogy előre lépjenek.

Az online sportfogadás szakértői szerint mégis a hazai csapat a favorit. A bet365-nél 2.30 az ő győzelmük, 3.50 a döntetlen, 3.00 a vendégsiker.

Charlotte

Ha így játszik tovább a Charlotte, biztosan le fognak maradni a rájátszásról. Persze, a többiek is botlanak, nem is keveset, de a Charlotte konkrétan csak azt csinálja. Az elmúlt hetekben egyszer sem tudtak nyerni, most épp hat nyeretlen mérkőzésnél tartanak. Kétszer kikaptak, ezt pedig négy iksz követte. Utoljára a New York City otthonában értek el 1-1-et, góljukat Orrin McKinze-Gaines II szerezte.

Sorozatban ez már a negyedik döntetlen volt, és a Charlotte edzője, az olasz Christian Lattanzio most már kezdhet aggódni.

Friss hír a csapattal kapcsolatban, hogy egy nagy nevet sikerült megszerezniük, két napja jelentették be, hogy a kanadai-skót származású Scott Arfield a Glasgow Rangerst elhagyva a csapathoz igazol. Egyelőre még nem tartom valószínűnek, hogy szerepelni fog, várhatóan egy kis szabadság neki is kijár, a skót bajnokságnak csak nemrégiben lett vége.

De most vissza a táblázathoz!

A gárda hazai mérlege nem túl jó, három győzelem, négy döntetlen, három vereség.

Az együttesben két sérült játékos van, Pablo Sisniega és Adilson Malanda.

A várható kezdőcsapat:

Kahlina – Tuiloma, Corujo, Jones, Byrne – Westwood, Afful, Swiderski – Jowziak, Copetti, McKinze-Gaines II

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.09.04.
cincinnatti
2:0
charlotte
2022.03.26.
charlotte
2:0
cincinnatti
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cincinnati

Továbbra is az élen a Cincinnati együttese, és még viszonylag magabiztosnak mondható előnyük is megvan, ám nem lehet elmenni szó nélkül a tény mellett, hogy elkezdtek pontokat veszíteni. Az eddig magabiztos első helyezett az elmúlt öt mérkőzéséből hármat sem tudott megnyerni, kétszer ikszeltek, illetve volt egy vereségük is.

Az utolsó meccsük igazán gólgazdagra és érdekesre sikerült, a főszereplő Dominique Badji volt. A hazaiak támadója a 2-2-re végződött meccsen három gólt is jegyzett. Tehát két saját találat mellett az ellenfelet is gólhoz juttatta.

Amúgy a meccsen sokkal közelebb járt a sikerhez a hazai csapat, és ez volt az első alkalom, hogy hazai mérkőzést nem tudtak megnyerni idén.

Mérlegük most 10-1-0 lett, ami még mindig kiemelkedő nem csak Keleten, hanem az egész MLS-ben.

Brenner távozott az Udinese csapatához, de már meg is van a helyettese, a szaúdi ligában játszó gabonit, Aaron Boupendzát igazolták le.

Ketten biztosan nem léphetnek pályára, Matt Miazga és Brandon Vazquez a Gold Cupon szerepelnek, míg Junior Moreno sérült, pályára lépésére viszont van esély.

A várható kezdőcsapat:

Celentano – Hagglund, Mosquera, Gaddis – Arias, Nwobodo, Angulo, Barreal – Acosta – Badji, Kubo

Tippelde

Egymást érik a gyengébb eredmények a Charlotte-nál. És most a Cincinnatit kellene megverniük. Én azt mondom, ez nem fog összejönni, ám egy pontra jók lehetnek.

A tartalékterv az iksz, a főterv viszont az, hogy mindkét együttes gólt fog szerezni. Tipperősség: 2/5; 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.65 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.64 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.65 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső