Chile – Peru: Fogadási Tippek és Vb-selejtező Előzetes – 2023.10.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 10.
Chile
Teljesítmény:
D V D N N
  • Estadio Monumental David Arellano
  • Október 13. 02:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Peru
Teljesítmény:
V D V N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múltkor eléggé bejött a dél-amerikai kitekintés, úgyhogy hoztunk most is két meccset. Igazából elég könnyű meccsek voltak sportfogadás tekintetében, de szerintem most sem választottunk sokkal nehezebbeket. Nem kell mindig a háromesélyes találkozókat kifogni. Sőt…

Chile – Peru találkozót rendeznek itteni idő szerint péntek éjjel kettőkor, két mérkőzésen vannak túl a dél-amerikai országok, akik már 2026-ra – meg a Copa Americára – készülnek. Chile és Peru is csak egy pontot gyűjtött, ergo nyeretlenek.

A chileieknek volt talán nehezebb a sorsolása, de Peru elmondhatja, hogy már túl van a brazilok elleni meccsen is.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető weboldalai úgy gondolják, gond nélkül hozza a győzelmet a hazai csapat:

A Quickwinnél 1.70 az ő sikerük, 3.60 az iksz, 5.25 a peruiak győzelme.

Chile

Nem kezdett jól Chile, két kör alatt csak egy pontot tudtak szerezni. Nem volt egyszerű a két mérkőzés, előbb idegenben Uruguay ellen játszottak, majd hazai pályán Kolumbia ellen. Mindkét együttes állandó résztvevője a Világbajnokságoknak, erős kerettel rendelkeznek, és a keret nagy része Európában játszik.

Mindenesetre Eduardo Berizzonak javítania kell, mert még a végén lemaradnak. Argentína és Brazília első két helye (valamilyen sorrendben) biztos, így összesen kettő olyan hely van, ami automatikus kijutást jelent. Az ötödik hely pedig pótselejtezőt. Ezeket célozza meg az argentin.

Aki egyébként négy helyen is változtatni kényszerült az utolsó pillanatban. Behívót kapott Brayan Cortés, Fernando de Paul, Alexander Aravana és Matías Fernández, négy játékost váltottak, akik ilyen-olyan okok miatt kikerültek.

Továbbra sincs itt Arturo Vidal, aki a hírek szerint nem ápol jó viszonyt Berizzo mesterrel.

Chile hazai pályán mostanság nem nagyon hibázott, legyőzték Paraguayt, Kubát és a Dominikai Köztársaságot, ikszeltek Kolumbiával.

A teljes keret:

Kapusok: Gabriel Arias, Brayan Cortés, Fernando de Paul

Védők: Gary Medel, Matías Catalán, Paulo Díaz, Rodrigo Echeverría, Thomas Galdames, Guillermo Maripán, Gabriel Suazo

Középpályások: Williams Alarcón, Charles Aránguiz, Erick Pulgar, Felipe Méndez, Darío Osorio, Marcelino Núñez, Diego Valdés. Matias Fernández

Támadók: Ben Brereton, Víctor Dávila, Felipe Mora, Diego Rubio, Alexis Sánchez, Alexander Aravana

A várható kezdőcsapat:

Arias – Catalán, Medel, Maripán, Suazo – Echeverria, Pulgar, Vidal – Mora, Sánchez, Brereton Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.08.CONMEBOL Vb-selejtező 2022
peru
2:0
chile
CONMEBOL Vb-selejtező 2022
2020.11.14.CONMEBOL Vb-selejtező 2022
chile
2:0
peru
CONMEBOL Vb-selejtező 2022
2019.07.04.Copa America 2019
chile
0:3
peru
Copa America 2019
2018.10.13.Barátságos Mérkőzés
peru
3:0
chile
Barátságos Mérkőzés
2016.10.12.CONMEBOL Vb-selejtező 2018
chile
2:1
peru
CONMEBOL Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Peru

Peru szintén nem kezdett túl jól. Konkrétan ugyanúgy, mint Chile, egyszer ikszeltek, egyszer kikaptak. Idegenben Paraguayjal ikszeltek, majd Brazíliától kaptak ki. Mindössze egy góllal, nem volt egyszerű meccs ez a selección számára.

Juan Reynoso szövetségi kapitány elődje, Ricardo Gareca legutóbb majdnem kijuttatta a csapatot Katarba, de az Ausztrália elleni rájátszást elvesztették tizenegyesekkel. Hatalmas csalódás volt ez, mert közel voltak a célhoz. Reynoso most szeretné ezt a teljesítményt lemásolni, csak egy kicsit másabb befejezéssel.

Peru a legutóbbi öt mérkőzéséből egyet nyert meg idegenben Dél-Korea ellen, kikaptak Japántól, Németországtól, ikszeltek Marokkóval és Paraguay válogatottjával.

A keretben kevesebb az ismert név, ezt meg kell hagyni, Miguel Trauco, Renato Tapia vagy Sergio Pena neve lehet ismerős.

A teljes keret:

Kapusok: Pedro Gallese, Carlos Cáceda, Reanto Solís

Védők: Luis Advíncula, Aldo Corzo, Miguel Trauco, Marcos López, Anderson Santamaría, Miguel Araujo, Alexander Callens, Luis Abram, Carlos Zambrano, Oliver Sonne, Nilson Loyola, Jhilmar Lora

Középpályások: Renato Tapia, Wilder Cartagena, Yoshimar Yotún, Pedro Aquino, Sergio Pena, Christofer Gonzales, Piero Quispe, Jairo Concha

Támadók: André Carrillo, Bryan Reyna, Franco Zanelatto, Paolo Guerrero, Fabrizio Roca, Santiago Ormeno, Andy Polo, Joao Grimaldo

A várható kezdőcsapat:

Gallese – Zambrano, Araujo, Abram, Trauco – Tapia, Yotun – Polo, Gonzales, Carrillo – Guerrero

Tippelde

Ránézésre mérföldekkel jobb csapatnak tűnik a chilei, de azért ne feledjük, Paraguay ellen egy félidőt emberhátrányban játszva is döntetlent értek el, illetve a brazilok ellen sem adták könnyen magukat.

Alexiséknek ettől függetlenül illene nyerni, főleg, hogy hazai pályán azért elég jó mérleget tudnak felmutatni.

Tippjeink a következők:

1.: Chilei győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

3.: Két és fél gól alatti eredmény

Ha nem vagy jó formában, a 22bet akkor is segít: Húsz vesztes fogadás után bónuszt kapsz az irodától.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső