Cincinnati – Nashville SC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 15.
Cincinnati
Teljesítmény:
N D D V N
  • TQL Stadium
  • Július 16. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nashville SC
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megígértem nektek, hogy a hétvége folyamán is lesznek tippjeink, és gyorsan ezen ígéretemet teljesítem is. Három amerikai mérkőzést, valamint egy norvég találkozót hoztam mára. Holnap pedig az a terv, hogy a heti átigazolásokat foglalom össze.

Holnap éjjel/hajnalban rendezik meg a mérkőzéseket az Egyesült Államokban, és az első meccsünk egy rangadó. A Keleti Konferencia első és harmadik helyezettje játszik egymással, vagyis megrendezik az FC Cincinnati – Nashville SC mérkőzést.

Rangadónak tűnik, de a két csapat formáját látva nem biztos, hogy az lesz. Vannak a vendégekkel kapcsolatban kétségeink, mivel mostanság csak a vereségeket gyűjtik, ezért már csak a harmadik helyen állnak… Eddig egy picit feljebb voltak.

Az online sportfogadás szakértői szerint a hazai győzelem tűnik reálisnak, a bet365 oldalán 1.91 a Cincinnati sikere, 4.00 a Nashville győzelme és 3.50-re becsülik a döntetlent.

Cincinnati

Három nyeretlen meccs után szakadt meg a Cincinnati sorozata, a csütörtöki bajnoki mérkőzésüket újra meg tudták nyerni. Kellett ez a siker, mert a New England Revolution is nyert, így nem tudtak hozzájuk közelebb kerülni.

A Cincinnati együttese a New York Red Bulls ellen lépett pályára, és bár mi döntetlent mondtunk, az élen álló gárda idegenből hozta el a három pontot. Hadd tegyem hozzá, hogy a találkozó a 93. percben dőlt el: Obinna Nwobodo ekkor rúgta a győztes találatot. Előtte pedig Luciano Acosta egyenlített tizenegyesből.

Szóval nem volt egy könnyű meccs, de ez újra önbizalmat adhat Ordonezéknek.

Hiába vezet a Cincinnati, az idegenbeli meccsekkel nincs minden rendben. Mondom ezt úgy, hogy még így is ők gyűjtötték a legtöbb pontot az otthonuktól távol.

Viszont a hazai mérleg… az majdnem hibátlan. Eddig tizenegy meccset játszottak, ebből tízet meg is nyertek, csak legutóbb ikszeltek, a Revolution ellen.

Gerardo Valenzuela és Dominique Badji lába miatt továbbra is kimarad, Yuya Kubo szintén kérdőjeles (bár azt mondják, tud játszani a hétvégén), míg Matt Miazga és Brandon Vazquez az Arany-kupán szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Celentano – Hagglund, Mosquera, Powell – Nwobodo, Barreal, Arias, Angulo, Acosta – Kubo, Ordonez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.26.
nashville
0:1
cincinnatti
2023.02.17.
cincinnatti
3:6
nashville
2022.07.24.
cincinnatti
1:1
nashville
2022.02.15.
nashville
2:3
cincinnatti
2021.10.28.
cincinnatti
3:6
nashville
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nashville SC

Míg a Cincinnati talán kijött a gödörből, a Nashville még mélyebbre csúszott. A gárda formája egészen gyenge, a legutóbbi öt meccsükből négyet is elveszítettek, és kizárólag a DC Unitedot tudták megverni.

Eddig ők számítottak a legfőbb vetélytársnak Keleten, de most már csak a harmadik helyen állnak, mivel tegnap előtt is kikaptak, a New Englandnek pedig sikerült győznie.

A Nashville csütörtökön hazai pályán fogadta a Philadelphia Union csapatát, vesztüket pedig Gazdag Dániel okozta, aki kétszer is a hálóba lőtt, mindkét találat tizenegyesből született.

Egyébként nem mondhatni, hogy a játékvezető a hazaiak pártján állt volna, ugyanis a két tizenegyes mellett még két játékosukat is kiállította, Daniel Lovitz és Shaquell Moore mehetett korábban az öltözőbe.

Emiatt a kezdőt jelentősen át kell alakítani, talán még a formációváltás sem elképzelhetetlen.

A Nashville hazai pályán volt erősebb, idegenben 3-3-5-tel állnak, négy meccs óta nyeretlenek.

A két kiállított játékos mellett Anibal Godoy és Nick DePuy sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Willis – MacNaughton, Zimmerman, Maher, Muyl – McCarty, Davis, Leal, Picault – Mukhtar, Bunbury

Tippelde

Hamarosan a Nashville legjobbját fogja eladni, Hany Mukhtar nagyon közel áll ahhoz, hogy Katarba szerződjön. De most még ott van, és segíthet a Nashville-en. Csak egyedül kevés lesz ehhez.

A Cincinnati nem ok nélkül az első, és nem ok nélkül veretlenek még hazai pályán. Mi most is az ő győzelmükre számítunk. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.96 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.89 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső