Debrecen – Alashkert: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.08.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 02.
Debrecen
Teljesítmény:
N N V V N
  • Nagyerdei Stadion
  • Augusztus 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Alashkert
Teljesítmény:
V V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Meglepett a múltheti odavágó, de persze nem bánkódunk miatta. A Debrecen hosszú évek után tért vissza az európai porondra, és egyből győzelemmel kezdtek. Az Alashkert elleni találkozó azonban nem lefutott, és minden tudására szüksége lesz a hajdúságiaknak ahhoz, hogy meglegyen a következő forduló. És ezt nem csak én mondom, hanem a DVSC vezetőedzője, Srdjan Blagojevic.

Győzelemmel hangolt a hazai meccsre a Loki, az Alashkert viszont vereséggel, mindkét országban most indult el a bajnoki versenyfutás.

Ami a szorzókat illeti, a sportfogadás szakemberei egyértelműen a hazaiak továbbjutását várják, és azt is gondolják, hogy a Debrecen megnyerheti a mérkőzést.

A Betinia oldalán 1.60 most a hazai siker, 3.90 az iksz, 5.30 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Debrecen – Alashkert találkozó!

Debrecen

Nem csak a Zalaegerszeg nem halasztott, hanem a Debrecen sem, akik ráadásul tegnap este játszották le az első bajnoki meccsüket, így mindössze három napjuk marad arra, hogy kipihenjék a Mezőkövesd elleni fáradalmakat, és felkészüljenek az Alashkert érkezésére. Srdjan Blagojevic elmondta, a győzelem ellenére a visszavágó és egyben a párharc nincs lefutva, és ebben egyet tudunk érteni.

Az Alashkert ugyan gyengén kezdett, és valóban le lehetett volna zárni az egész meccset jó húsz perc alatt, az egyetlen Stefan Loncar-gól nem biztos, hogy elég lesz.

Szerencsére a Loki jó formában várja a találkozót. Mint említettem, tegnap a Mezőkövesdet fogadták, és bár hátrányban voltak, végül 3-1-re nyertek. A hős ezúttal is Stefan Loncar volt, aki most két gólt szerzett, a végén pedig még betalált Dorian Babunski is.

Blagojevic igyekezett több kulcsembert is pihentetni, Szécsi, Dzsudzsák és Babunski is csak csereként játszott.

A mesternek egy dolog miatt fájhat a feje: Örményországban ugyanis részleges bokaszalag-szakadást szenvedett Ferenczi János, hetekre dőlt ki, így a visszavágón sem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Megyeri – Kusnyír, Dreskovic, Lagator, Romanchuk – Loncar, Dzsudzsák, Manrique – Szécsi, Babunski, Kyziridis

Egymás elleni meccsek

Nem túlzás azt mondani, hogy az első negyedórában három gólt is rúghatott volna a Debrecen, Dzsudzsák két kísérlete is közel járt a gólhoz, majd egy szögletkombinációval küldték el az örményeket szotyiért, de valahogy mindig megúszták. Gól a második félidőben született, méghozzá rögtön az elején: Stefan Loncar kapott egy jó labdát a bal szélről, mivel senki nem őrizte, átvette, majd a jobb alsóba lőtt.

Az Alashkert a gól után ébredt, és okoztak némi kellemetlenséget a DVSC játékosainak, ám a pirosmezesek lehozták kapott gól nélkül a találkozót, és magabiztosan várhatják a csütörtöki visszavágót.

Előző meccs eredménye
2023.07.27.Európa-konferencialiga
alashkert
0:1
debreceni vsc
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Alashkert

Rövid időn belül a negyedik mérkőzését játszotta az örmény Alashkert a múlt hét végén. Három EKL-meccsen vannak túl, most pedig a bajnokságot kezdték meg. Az Arsenal Tivat elleni odavágó 1-1-es eredményt hozott, a visszavágó viszont 6-1-es örmény sikert. A Debrecen ellen kikaptak, és vasárnap a Pjunik Yerevan is elverte őket. Elég könnyen… Az eredmény 0-2 lett, de a hazaiak mentségére szóljon, hogy tíz emberrel fejezték be a találkozót, illetve a Pjunik azért nem egy gyenge csapat ott Örményországban. Olyannyira nem, hogy tavaly meg is előzték az Alashkertet.

Fogható csapatról van szó, de arra fel kell készülni, hogy idegenben a kezdetektől támadni fognak. Nem ostobán, nem fognak fejjel a falnak menni, de érezhetően maguknak akarják majd az irányítást. Ezért lenne jó egy gól már korán ellenük, az picit elvenné a támadásaik élét, és meg tudná nyugtatni a hazaiakat.

Egy sérült játékosról tudunk, Tiago Galvao, a brazil támadó középpályás esett ki a hónap elején, és csak szeptemberben térhet vissza.

A várható kezdőcsapat:

Cancarevic – Ustinov, Carrillo, Voskanyan, Muzek – Flores Barrios, Angulo,Khurtsidze, Mimito, Racines – Agdon

Tippelde

Légiósok egész hadával készül az Alashkert, míg Bogdanovic inkább bízik a hazai játékosaiban. Szép meccsre szerintem nem kell számítanunk, a küzdelem fog dominálni. A Debrecen türelmesen járatni fogja a labdát, amennyiben az Alashkert megengedi ezt nekik.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Fogadj az UEFA Európa-konferencialiga meccseire a Sportaza irodánál, és 60.000 Ft-os FreeBet járhat érte!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső