Degerfors – Värnamo: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2023.07.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 28.
Degerfors
Teljesítmény:
V V D D N
  • Stora Valla
  • Július 01. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Värnamo
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még egy svéd, valamint zárásként egy norvég mérkőzésünk van. Aztán mára ennyi, legközelebb tippekkel a holnapi napon találkozhattok. Svédországból most a Degerfors – Värnamo találkozót hoztuk, ami nem biztos, hogy a legszínvonalasabb meccs lesz az Allsvenskan 13. fordulójában, de hogy izgalomból nem lesz hiány, az szinte tuti.

Merthogy mindkét csapat nagyon közel van ahhoz, hogy kiesőhelyre kerüljön. Igazából az osztályozós helyen levő Göteborgtól négy, illetve öt pont választja el őket, ez már azért elég nagy red flag a csapatoknak, muszáj lesz összeszedniük magukat.

Az előző idényben is mindketten közel voltak a tűzhöz. Ha bent akarnak maradni, akkor az ilyen rangadókat meg kell nyerni.

A sportfogadás kedvelői készülhetnek, mert a bukik jó kis szorzókat adtak erre a találkozóra.

A 1Betnél 2.40 a hazai siker, 3.00 a vendég, 3.42 az iksz.

Degerfors

Egyik csapatról sem mondható el, hogy jól elkapták volna a rajtot. Már most, 12 (valamint 13) forduló után 8 vereségnél járnak. A Degerfors együttese emellett 3-szor nyert és 2-szer döntetlent értek el.

Négy forduló óta nyeretlenek, legutóbb a Kalmar verte meg őket. A vártnál mondjuk szorosabb volt a meccs, hiába rúgtak a hazaiak negyedóra alatt két gólt, Diego Campos még az első félidőben szépíteni tudott. Ám az egyenlítés már nem jött össze, hiába próbáltak folyamatosan cserékkel frissíteni a Degerfors edzői, Andreas Holmberg és Tobias Solberg.

Meglehetősen nehéz szezon elé néznek, de ami ezt a mérkőzést illeti, a győzelem kötelező… Vagy hát annak kellene lennie.

A Degerfors mindhárom győzelmét otthon aratta, emellett két döntetlen és két vereség áll a nevük mellett.

Nem tudok olyan játékosról, akinek sérülés vagy eltiltás miatt ki kellene hagynia a meccset, a páros tehát a legjobb kerettel készülhet a Värnamo fogadására.

A várható kezdőcsapat:

Olsson – Granath, Korac, Ohlsson, Gyau – Bouzaiene, Orqvist, Gravius, Campos – Morfelt, Lindgren

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.29.
degerfors
0:0
varnamo
2022.04.25.
varnamo
2:0
degerfors
2018.09.16.
varnamo
1:2
degerfors
2018.06.02.
degerfors
4:1
varnamo
2017.09.17.
varnamo
2:1
degerfors
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Värnamo

Hasonlóan nehéz helyzetben van a Värnamo együttese, akik a Degerforsnál egy ponttal gyűjtöttek eddig többet. Nekik nincs középút, vagy megnyerik, vagy elveszítik a meccseiket. Négy siker mellett nyolc vereségnél járnak. A korrekt kezdést egy abszolút mélypont követte, a legutóbbi öt meccsükön négy vereség mellett egyszer győztek, akkor a Hammarbyt verték totális meglepetésre.

A szünet előtti meccsüket ők is elveszítették, de mentségükre legyen mondva, hogy az első helyen álló Malmötől kaptak ki. Mégpedig úgy, hogy az előny náluk volt, két perc után Gustav Engvall találatával vezetést szereztek, ám a rutin és a jobb játékerő győzött, a Malmö három találattal válaszolt.

A Värnamo eddig két meccsét nyerte meg idegenben, négyet elvesztettek. Ezen meccsek alatt kilenc gólt kaptak (csak érdekességképp említem meg, hogy a Degerfors hat meccset veszített el, vagyis mindet, és ez alatt 24-szer vették be a hálójukat!) és ötöt rúgtak.

Kim Hellberg sem kell, hogy problémázzon a sérültek miatt, ugyanis mindenki játékra készen áll.

A várható kezdőcsapat:

Rasheed – Larsson, Eriksson, Grozdanic, Lohikangas – Wenderson, Nasström, Ademi – Engvall, Johansson, Zeljkovic

Tippelde

Ha a Degerforsnál nem kezdenek valamit a védelemmel, akkor nagyon kemény szezon vár rájuk. Ha kezdenek, akkor is… Mondom, tavaly is a kiesés ellen menekült mindkét csapat, ez idénre sem fog láthatóan változni.

Az egymás elleni meccseik mostanában nem szoktak túl gólgazdagok lenni, és elnézve ezt a két csapatot, most sem várható, hogy megszórják egymást.

Ha fordított lenne a szereposztás, lehet bevállalnám az over 2,5-et, így azonban maradok az under 2,5-nél. Tipperősség: 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső