FC Dallas – Los Angeles FC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.02.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 28.
FC Dallas
Teljesítmény:
V V V V D
  • Toyota Stadium
  • Július 02. 02:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Los Angeles FC
Teljesítmény:
V N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jut még mára egy kis amerikai futball, mármint soccer. De Amerikából. Értitek…

Öt mérkőzés következik, köztük az FC Dallas – Los Angeles FC találkozó. Ugyebár a LAFC a bajnokság címvédője, akik mostanság gyengélkedtek, és lehetséges, hogy a múltidőt még nem kéne használni.

A Dallas szintén gyenge, de ők mocskosul gyengék. Talán az övék az MLS egyik legrosszabb formában levő együttese.

Cifuentesék számára jó esély nyílik, hogy megint megpróbáljanak a gödörből kimászni, de a sportfogadás szakemberei szerint ez nehéz lesz. A szorzók alapján mindenképp.

A bet365-nél 2.63 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen, 2.40 a vendégsiker.

FC Dallas

Utoljára a texasi rangadón került szóba az FC Dallas együttese. Bíztunk bennük annyira, hogy legalább egy pontot tudnak szerezni az Austin FC stadionjában, ehhez képest olyan simán kaptak ki, hogy csak lestünk.

Valahol aztán mégis számítani lehetett a gyengébb eredményre, egyáltalán nincsenek jó formában, ezt meg kell hagyni.

Az Austintól 3-0-ra kaptak ki, előtte a Portland is megverte őket, valamint a Nashville-től és a KC-től is kikaptak. Egyedül az élen álló St. Louist tudták két vállra fektetni. Meglepő volt, de az MLS kártyapaklijában vannak ilyen érdekes meccsek.

A csapat a gyengélkedés ellenére még mindig továbbjutó helyen áll, a hetedik pozíciót foglalják el, de mögöttük már csak egyetlen pontra az Austin és a Vancouver. A kanadaiak ráadásul egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, szóval ők már előzhetnek is akár.

A Dallas otthon nem annyira meggyőző tabella alapján, a 8. legtöbb pontot szerezték, 5-2-2-es a mérlegük.

Mesterüknek lesznek problémái, többen is kiestek – ez részben meg is magyarázza, miért ennyire gyenge a teljesítményük -, Paul Arriola, Jesus Jiménez, Tsiki Ntsabeleng, Paxton Pomykal, Ema Twumasi, Tarik Scott, valamint Sebastian Lletget.

A várható kezdőcsapat:

Paes – Geovane Jesus, Ibeagha, Nkosi Tafari, Farfan – Mulato, Quignon, Cerrillo – Velasco, Ferreira, Obrian

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.26.
los angeles
2:1
dallas
2022.09.11.
dallas
2:1
los angeles
2022.06.30.
los angeles
3:1
dallas
2021.10.21.
dallas
2:3
los angeles
2021.06.24.
los angeles
2:0
dallas
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Los Angeles FC

Két szűk győzelmet követően a LAFC szurkolói úgy gondolhatták, csapatuk kint van a mélyből, ahova azután kerültek, hogy elbukták a CONCACAF BL-döntőt a Leon ellen.

Jelentősen le voltak maradva a lejátszott meccsek tekintetében, hetekkel korábban mi is azt mondtuk, hogy hamarosan át fogják venni a vezetést nyugaton. Azzal viszont nem számoltunk, hogy ilyen gyengék lesznek. Aztán jött két megnyugtató, bár szűk győzelem, előbb a Sporting Kansas City, majd a Seattle Sounders ellen. De az utolsó meccsükön megint visszasüllyedtek, és ezúttal hazai pályán kaptak ki a Vancouvertől.

A meccs amúgy izgalmasan alakult, két góllal elhúztak a vendégek, majd Denis Bouanga a félidő vége előtt egyenlített. A második játékrész elején megint bealudt a los angelesi védelem, 1-3, a végeredmény Carlos Vela gólja után alakult ki.

A vereség ellenére még mindig jó esélyük van megnyerni a Nyugati Konferenciát, hiszen annyi pontjuk van, mint az első helyen álló St. Louisnak, de még egy mérkőzéssel le vannak maradva.

Ám a mutatott forma miatt vannak kétségeink.

Idegenben eddig három meccset nyertek meg, három ikszük és két vereségük van.

Sérültek terén nincs változás: Maxime Crepeau, Sergi Palencia, Jesus Murillo, Kellyn Acosta hiányoznak. Valamint ott van még Aaron Long, aki a Gold Cupon vesz részt.

A várható kezdőcsapat:

McCarthy – Hollingshead, Maldonado, Sánchez, Palacios – Cifuentes, Crisostomo, Bogusz – Vela, Bouanga, Biuk

Tippelde

Hazai pályán egész jó a Dallas, úgy hiszem, van esélyük a pontok otthon tartására.

A Los Angelesnél nagyban függ, épp milyen állapotban vannak a játékosok, bennük van a győzelem és a vereség is ugyanúgy.

Ezért fogunk – próbálunk meg – biztonsági játékot játszani, és azt mondjuk, mindkét fél be fog találni majd a kapuba. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.70 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső