Grúzia – Belgium: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 22.
Grúzia
Teljesítmény:
N N N D V
  • Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Június 24. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Belgium
Teljesítmény:
D N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Alapból nem terveztünk írni erről a kupáról, de olyan kevés a meccs… meg különben is, a feltörekvő fiatal sztárok gyűjtőhelye ez, nem baj, ha képbe kerülünk velük. Szóval jön az U21-es Európa-bajnokság, amelyet idén Románia és Grúzia rendez. Ahogy a felnőttek, az ifjúk is kétévente csapnak össze. 16 csapat, négy csoport. Magyarországnak nem sikerült kvalifikálnia magát, Gera Zoltán tanítványai csak a negyedik helyen végeztek Németország, Izrael és Lengyelország mögött.

Mostani meccsünk a Grúzia – Belgium találkozó lesz. Mielőtt a sportfogadás szerelmesei legyintenének egyet, hogy márpedig ez sima vendég, el kell mondjam: Egy körön már túl vannak a csapatok, Grúzia pedig 2-0-ra megverte Portugáliát…

A belgák ettől függetlenül esélyesebbek, elég csak megnézni a keretüket. Tele olyan játékosokkal, akik már a felnőttek között is megállják a helyüket. Csak hogy egy példát említsek, itt van Lois Openda…

A Quickwin 1.50-et ad a belgákra, 6.00-t a grúzokra, 4.00-t a döntetlenre.

Grúzia

Grúzia alapjáraton lehet, hogy nem jutott volna ki az Európa-bajnokságra, a felnőtteknek sem jött ez össze, ám rendezőként ott lehetnek. És ha ott vannak, akkor már egyből borítják is a papírformát. Tegnap este hazai környezetben, majdnem 25 ezer ember előtt léphettek pályára Portugália ellen, és meglepetésre 2-0-ra nyerni tudtak.

Mindkét góljukat az első félidőben szerezték, előbb Giorgi Gagua harcolt meg egy labdáért, majd lőtt a portugál kapus mellett a hálóba, később pedig Tsitaishvili szöglete találta teljesen egyedül Saba Sazonovot.

Kellett némi szerencse a győzelemhez, egy alkalommal a felsőléc mentette meg őket a góltól és a nagy portugál rohamoktól. Nem hiába mondják ugyanis, hogy a 2-1-es előny az egyik legrosszabb eredmény a vezető csapat számára.

Grúzia három mérkőzés óta veretlen, ám felkészülés gyanánt Lettországgal és Ciprussal játszottak, nem mondhatni, hogy bármelyik ország csapata az elitbe tartozna.

Amikor komolyabb csapatokkal játszottak (Törökország, Izrael vagy Ukrajna), már nem jöttek a győzelmek. Ja, és korábban Portugália 4-1-re mosta le őket felkészülési meccsen…

A keretben egyébként nem sok ismert futballista van, ám Giorgi Mamardashvilit mindenképp ki kell emelni közülük, ő a Valencia kapuját őrizte minden héten, ám tegnap csak a kispadon ült.

A teljes keret:

Kapusok: Giorgi Mamardashvili, Nodar Kalichava, Luka Kulaladze

Védők: Tsotne Kapanadze, Iva Gelashvili, Aleksandre Kalandadze, Saba Khvadagiani, Giorgi Gocholeishvili, Saba Sazonov, Irakli Azarov

Középpályások: Luka Gagnidze, Zuriko Davitashvili, Anzor Mekvabishvili, Giorgi Moistsrapishvili, Gabriel Sigua, Nika Khorkheli, Otar Mamageishvili, Giorgi Tsitaishvili, Nika Gagnidze, Nodar Lominadze, Jemal-Giorgi Jinjolava

Támadók: Giorgi Guliashvili, Giorgi Gagua

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Khvadagiani, Sazonov, Gelashvili, Kalandadze, Tsitaishvili – Gocholeishvili, Mekvabishvili, Gagnidze, Davitashvili – Gagua

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Belgium

A belga U21-es csapat az elmúlt tíz meccsén mindössze egyszer, a hollandok ellen kapott ki felkészülési meccsen. Egyébként négy győzelmük és most már öt döntetlenük van. Merthogy tegnapi meccsükön (amit szintén Hollandiával játszottak), nem sikerült nyerni. Ez kissé csalódást jelent a belga csapatnak, amely tömve van olyan játékosokkal, akiket már a felnőtt meccsekről is ismerünk, némelyikük pedig már a nagyválogatott tagja is volt néhány alkalommal.

Lois Opendát hoztam példaként, de ott van még Zeno Debast vagy Charles De Ketelaere, akinek karrierje Milánóban kicsit megtört.

Visszatérve a hollandok elleni mérkőzésre: Gól ugyan nem esett, de ez nem a támadókon múlt. A két kapus nagyszerűen védett, és a kapufa is kisegítette a feleket, ugyanis a hollandok és a belgák is egyszer eltalálták azt.

Ami meglepő volt, az Yorbe Vertessen gyenge játéka, viszonylag hamar le is kapták őt a pályáról. A kérdés, hogy a grúzok ellen kap-e még egyszer lehetőséget, vagy Balikwisha átveszi a helyét?

A teljes keret:

Kapusok: Maarten Vandevoordt, Senne Lammens, Maxime Delanghe

Védők: Hugo Siquet, Zeno Debast, Koni De Winter, Louis Patris, Ameen Al-Dakhil, Mandela Keita, Ignace Van Der Brempt

Középpályások: Ewoud Pletinckx, Aster Vranckx, Eliot Matazo, Largie Ramazani, Maxim De Cuyper, Arne Engels, Olivier Deman, Nicolas Raskin

Támadók: Lois Openda, Yorbe Vertessen, Michel-Ange Balikwisha, Anthony Descotte, Charles De Ketelaere

A várható kezdőcsapat:

Vandevoordt – Patris, De Winter, Debast, De Cuyper – Keita, Matazo, Raskin – Vertessen, Openda, De Ketelaere

Tippelde

A grúzok minden egyes alkalommal úgy fognak pályára lépni a csoportkörben, hogy otthon érezhetik magukat. Mert valójában otthon is vannak. Míg a belga – hollandon 1000 ember volt kint, addig a grúzok meccsén 25.000. Ez pedig elbizonytalaníthatja a belgákat.

Mi azért amellett vagyunk, hogy a belgák jobb képességekkel bírnak, amit nem feltétlenül tud kisúlyozni a lelkesedés meg a közönség. Belgium győzelmét várjuk. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.52 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.50 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.51 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső