HJK – Molde: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.07.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 24.
HJK
Teljesítmény:
N D N V D
  • Bolt Arena
  • Július 25. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Molde
Teljesítmény:
N N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Be kell vallani, a múlt hét nem a mi hetünk volt. Elkezdődött a Leagues Cup, ahol – bár ez benne volt a pakliban – meglepő eredmények születtek. Ezért mondják a sportfogadás hozzáértői is, hogy egy sorozat első meccseire nagyon nehéz tippelni. A skandináv bajnokság eredményei viszont abszolút nem voltak benne… Hagyjuk is inkább, jöjjenek az új hét mérkőzései, és ismét a Bajnokok Ligájával kezdünk. Immáron magyar résztvevő nélkül. Azt is hagyjuk inkább…

Már egy kört túlélt a HJK, most száll be a buliba a Molde, tehát egy északi rangadóval indítunk. A finn bajnok a norvég bajnok ellen.

A fogadóirodák szerint a vendégek a toronymagas esélyesei a meccsnek, illetve a továbbjutásnak is, de emlékszem, a HJK a BL-ben azért alaposan össze szokta szedni magát, és sok meglepit okozott már.

De legyenek itt szorzók is, most a bet365-é: 4.75 a HJK győzelme, 3.50 a döntetlen, 1.75 a vendégsiker.

Jöjjön a HJK – Molde találkozó!

HJK

Szinte már megszokottnak mondható, hogy a finn bajnokságot a HJK csapata nyeri. Ez most zsinórban a harmadik alkalom volt, nagyon ritka, hogy valaki meg tudja őket előzni. A Helsinkiben található együttes egy ponttal előzte meg a Kuopio PS csapatát, és történetük során harminckettedik alkalommal győztek.

Azóta már elkezdődött az új bajnokság is, és a címvédés most is meg lehet, ám az alapszakaszban egyelőre csak a harmadik helyen áll a csapat 31 ponttal, négy pontra vannak lemaradva az SJK-tól, akiknek meg még egy meccsel kevesebb is van. Szóval az a négy pont hét is lehet…

A gárda a két szezon között meglehetősen komoly átigazolási időszakon ment keresztül, plusz a gyengébb kezdés miatt időközben már edzőt is váltottak, Toni Korkeakunnas váltotta a kispadon Toni Koskelát, aki négy éven át irányította az együttest.

Két brazil távozott az előző szezon végén, Jair és Murilo, valamint Santeri Väänänent és Arttu Hoskonent kell még megemlíteni. No meg persze a 19 éves tehetséget, Casper Terhot, aki Belgiumba igazolt.

Összesen 15 új játékos csatlakozott, mindenkit nem fogunk felsorolni, inkább csak a fontosabb játékosokat. Bojan Radulovic az AIK-ból, Aapo Halme a Barnsley-ból érkezett, Malik Aboubakari és Nassim Boujellab szintén ismerős lehet sokaknak.

A selejtező első fordulójában róluk nem írtunk, de részt vettek ők is, az északír Larne csapata ellen szenvedtek meg, nem is kicsit. A hazai 1-0-t követően idegenben 2-1-re kikaptak, és a hosszabbításban egy öngóllal sikerült túljutniuk ellenfelükön.

A hétvégén sikerült nyerniük, hazai pályán 1-0-ra az Ilves ellen, itt Miro Tenho talált a kapuba.

Két belső védő fog sérülés miatt hiányozni: Valtteri Moren és Oliver Pettersson.

A várható kezdőcsapat:

Iliev – Raitala, Tenho, Toivio – Soiri, Lingman, Kanellopoulos, Ollila – Olusanya, Keskinen, Radulovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2015.03.11.Barátságos Mérkőzés
hjk
0:1
molde
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Molde

A Molde csapatával idén már többször foglalkoztunk, engedelmetekkel annyira mélyen nem mennék bele a szituációba, a norvég együttes igazolásait, távozóit a korábbi cikkekben megtalálhatjátok.

Az együttes a norvég bajnokság megnyerése után a következő szezont már nem kezdte annyira jól, sőt. A Bodö/Glimt nagyon elhúzott tőlük, és már most több vereséggel rendelkeznek, mint tavaly az egész idényben.

De most úgy tűnik, megtalálták a formájukat, mert egyre feljebb lépkednek a tabellán, jönnek a győzelmek és a jó játék is.

Sorozatban negyedik győzelmét aratta a gárda a hétvégén, a Sarpsborgot a kupa után a bajnokságban is megverték, és most sem fukarkodtak a gólokkal. 5-1-re nyertek ellenük, Eric Kitolano mesterhármasa mellett még Mathias Lovik és Martin Linnes is gólt szerzett.

A Molde már dobogón, de azért ne feledjük, hogy a Lilleström egy, a Viking két mérkőzéssel játszott kevesebbet.

Idegenben voltak gondjaik idén az Eliteserienben, most meglátjuk, a BL-lel mi a helyzet.

Sérült Martin Ellingsen, más azonban nem.

A várható kezdőcsapat:

Karlström – Haugan, Björnbak, Hagelskjaer – Knudtzon, Eriksen, Grodem, Breivik, Haugen – Kitolano, Brynhildsen

Tippelde

Jobb csapatnak tartom a Moldét, de az első meccsen azért mindent nem fognak megmutatni. A HJK-nak kell jobban az előny, hiszen idegenben vajmi kevés esélyük lesz.

Ez alapján egy támadó HJK-ra számítunk. A döntetlen nincs kizárva, de annál talán jobb megoldás, ha arra tippelünk, hogy mindkét fél szerez majd gólt. Tipperősség: 3/5.

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső