Huddersfield – QPR: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.10.21.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 17.
Huddersfield
Teljesítmény:
D V D D D
  • The John Smith's Stadium
  • Október 21. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
QPR
Teljesítmény:
V V V D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szombatra térünk át, ahol még két mérkőzés vár ránk. Maradunk ma már az angol másodosztályban, de holnap érkeznek a különféle PL-meccsek, elnézünk a Serie A-ba és a Bundesligába is, aztán még az is lehet, hogy ide is beugrunk…

Két olyan csapat következik, akik a nevük alapján azt érdemelnék, hogy a Championship élcsapatai között legyenek számon tartva, a gond azonban az, hogy név alapján semmit nem tud magának kiharcolni az ember. A Huddersfield és a QPR alaposan visszaestek, és várhatóan ez a szezon is az alsóházról, a kiesés elleni küzdelemről fog szólni. Holott nemrég még mindkettőnek volt esélye arra, hogy a Premier League-ben kössön ki…

A vendégek kiesőhelyen, a hazaiak három pontra tőlük, szóval ez egy hamisítatlan kiesési meccs, mindkét félnek esély arra, hogy kicsit összekapja magát. Az online sportfogadás szakértői szerint a Huddersfield esélyesebb, 2.05 a Quickwinnél az ő győzelmük, 3.40 a döntetlen, 3.80 a Rangers sikere.

Jöjjön a Huddersfield – QPR találkozó!

Huddersfield

Nem sikerült kiheverni a tavalyi bajnokságot, az akkori nagy küzdelmeket, és a Warnock-varázslat is tovaszállt. A Huddersfield idén is a kiesés ellen fog küzdeni, holott nemrégiben még a feljutásra is esélyesek voltak, a rájátszás döntőjében buktak el.

A Championship legidősebb menedzserének meggyűlik a baja az eredményességgel, ha nem is pofozógépnek használják a Huddersfieldet, azért a gyengébb ellenfelek közé tartozik az együttes.

Mérlegük 2-5-4, amivel ugyan nincsenek kiesőhelyen, de elég egyetlen botlás – például most szombaton – ahhoz, hogy ott találják magukat. Ahogy mondtam, köztük és a QPR között csak három pont a különbség.

A legutóbbi öt meccsből négyen is ikszelt a gárda, egyetlen vereségüket a Birmingham ellen szenvedték el, nagyon megverte őket Tom Brady gárdája, 4-1 lett a találkozó eredménye.

Utoljára az újonc Sheffield Wednesday ellen léptek pályára, és bár a sheffieldiek nem ok nélkül állnak kiesőhelyen, képtelen volt betalálni nekik Burgzorg, Koroma, Thomas és a többiek.

A Huddersfieldnek otthon nem (sem) megy, 1-2-2 a mérlegük, igaz, három kör óta nem kaptak ki.

Loick Ayina, Oliver Turton, Daniel Ward és David Kasumu sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Pearson, Helik, Ruffels – Edwards, Hogg, Rudoni, Nakayama – Thomas – Burgzorg, Koroma

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.04.Championship
huddersfield
1:1
qpr
Championship
2022.11.08.Championship
qpr
1:2
huddersfield
Championship
2022.04.15.Championship
huddersfield
2:2
qpr
Championship
2021.11.24.Championship
qpr
1:0
huddersfield
Championship
2021.03.13.Championship
qpr
0:1
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

QPR

Michael Beale távozásakor már látszott, hogy mélyrepülésbe kezd a QPR együttese, a Glasgow Rangerstől most kirúgott mester a legjobbkor lépett le. Az utód(ok) alig tudták bent tartani a QPR-t, és idén még nehezebb dolga lesz Gareth Ainsworthnek.

A Rangers kiesőhelyen, okkal, joggal, a második legtöbb gólt szerezték, a második legkevesebbet rúgták, és ez idő alatt 11 meccsen 8 pontot szereztek.

Ennél gyengébben csak a Rotherham és a Sheffield Wednesday muzsikál. A QPR a legutóbbi három meccsét sorozatban elveszítette, kikaptak a Coventrytől, a Leeds Unitedtól, utoljára pedig a Blackburntől. A Rovers a Loftus Roadon rúgott négyet Asmir Begovicnak.

Idegenben egy fokkal (vagy többel) jobban megy a QPR-nak, itt szerezték ugyanis mindkét győzelmüket, mellette egyszer egy döntetlen is összejött.

Ha minden igaz, csak egy játékos nem léphet pályára: Morgan Fox, aki sérült.

A várható kezdőcsapat:

Begovic – Kakay – Cook, Clarke-Salter – Smyth, Colback, Field, Paal – Dykes, Chair – Armstrong

Tippelde

Minőségi futballra szerintem egy ilyen meccsen nem lehet számítani. Mindkét csapat a célfutballt helyezi előtérbe. Tény, mindketten győzni akarnak, az is tény, hogy mindkettejüknek megvan erre az esélye. Számomra ez egy egygólos mérkőzés.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső