Izrael – Csehország: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 26.
Izrael
Teljesítmény:
V D V V D
  • Boris Paichadze Dinamo Arena
  • Június 28. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Csehország
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy gondolom, bőven lesznek még izgalmak ebben a csoportban. A nagyágyúk közül Anglia már biztosan megnyerte a csoportot, míg Németország ott van a kiesés szélén. És ezt ennek a két csapatnak köszönhetik. Izrael ellen két tizenegyest hagytak ki, ráadásul még az emberelőnyüket sem tudták kihasználni, míg Csehország ellen a hajrában kapott góllal kaptak ki.

A csehek egyetlen győzelemre a csodától, de még egy iksz is elég lesz Gloukhék ellen, hiszen az egymás elleni eredmények számítanak a továbbjutás szempontjából, és abban Csehország jobban áll, mint Németország.

Izrael egyetlen esélye az, ha nyernek a csehek ellen, Anglia pedig legyőzi a Nationalelfet.

Kiélezett, kemény mérkőzés várható, a sportfogadás szakértői pedig nem nagyon tudták eldönteni, ki fog nyerni. A szorzók ugyanolyanok szinte mindegyiknél.

A Betinián 2.57 az izraeliek győzelme, 3.30 az iksz, 2.60 a cseh siker.

Jöjjön az Izrael – Csehország találkozó!

Izrael

A Németország elleni bravúr után kissé nagyobb önbizalommal tekinthettek az izraeli csapat tagjai az előttük álló menetre, de nem azt kapták, amit vártak. Nagyon simán kaptak ki Angliától a második fordulóban, ezért továbbjutási esélyeik minimálisra csökkentek. Ahogy fent mondtam, akkor van esélyük, ha nyernek Csehország ellen, míg Németország kikap Angliától. Semmi más eredmény nem jó nekik.

Az izraeli csapatban több rossz teljesítmény is volt Anglia ellen, a németek ellen két tizenegyest is hárító Daniel Peretz például kifejezetten gyengén játszott, ahogy Karm Jaber is gyengébb napot fogott ki. De úgy igazán senkit nem lehet pozitívan megemlíteni Luzon csapatából.

A csehek ellen javulásra lesz szükség, nem csak a védekezés, de a támadások terén is. Trefford kapusnak egyetlen alkalommal kellett védenie, az is egy szabadrúgás után volt.

Visszatérhet az eltiltásából az első mérkőzésen kiállított Eden Kartsev, Jaber így újra eredeti posztján, a védelem közepén játszhat.

Kétlem, hogy Luzon feladja az ötvédős rendszerét, még akkor sem, ha egyébként muszáj lesz győzniük.

A teljes keret:

Kapusok: Daniel Peretz, Shareef Keuof, Tomer Tzarfati

Védők: Karm Jaber, Ziv Morgan, Or Blorian, Gil Cohen, Eden Karzev, Roy Revivo, Hisham Layous, Stav Lemkin

Középpályások: Omri Gandelman, Oscar Gloukh, Dor Turgeman, Oz Bilevi, Ethane Azoulay, Yoav Hofmeister, Ayanaw Ferede, Ilai Hagag

Támadók: Bar Arad, Idan Gorno, Anan Khalaili, Mohammad Abu Rumi

A várható kezdőcsapat:

Peretz – Kartsev, Jaber, Cohen, Revivo, Layous – Azulay, Gandelman, Bilu, Gloukh – Turgeman

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csehország

Nem sokan vették komolyan a németek ellen a cseh csapatot, a bukmékerek is három fölött fizettek akkor, ha nyernek a csehek. Márpedig nyertek. Igaz, Németország minden létező helyzetet elpuskázott, Csehország pedig nagy ritkán jutott csak el Atulobu kapujáig, de amikor ott voltak, gólt rúgtak.

Fél órán át teljesen be voltak szorítva, majd egy kontra végén Vaclav Sejk passzolt az üres kapuba Kusej labdájából.

A fordulás után a németek ugyan egyenlítettek, de a 87. percben az előny ismét Csehországnál volt, egy szöglet utáni kavarodásból Martin Vitik eszmélt a leggyorsabban, majd lövésekor még szerencséje is volt, ugyanis egy német játékosról került a hálóba a labda.

A győzelem azt jelenti, hogy Csehországnak megvan az esélye a továbbjutásra, egyetlen döntetlen is elegendő lehet ehhez.

Nem tudok senkit negatívan kiemelni, csapatként győzték le Németországot, mindenki ebből a sikerből kivette a részét. Nem lepődnék meg, ha ugyanez a kezdő lépne pályára Izrael ellen is.

A teljes keret:

Kapusok: Vitezslav Jaroš, Vladimír Neuman, Jakub Markovič

Védők: Martin Vitík, Robin Hranáč, Adam Gabriel, Karel Pojezný, Michal Fukala, Martin Cedidla, Tomáš Vlček

Középpályások: Lukáš Červ, Adam Karabec, Pavel Šulc, Kryštof Daněk, Matěj Jurásek, Jan Žambůrek, Matěj Valenta, Filip Kaloč

Támadók: Vasil Kušej, Václav Sejk, Daniel Fila, Matěj Koubek, David Pech

A várható kezdőcsapat:

Jaros – Gabriel, Vitik, Hranac, Fukala – Cerv, Zamburek – Kusej, Valenta, Karabec – Sejk

Tippelde

A cseh válogatott tömve van önbizalommal, és a lehető legjobbkor találkoznak Izraellel. Ők legutóbb nagyon gyengék voltak. A bukik kemény meccsre számítanak, szoros eredményre, és ezzel mi csak egyetérteni tudunk.

Szerintünk egygólos meccs, azt az egy gólt pedig a csehek szerezhetik. Tipperősség: 4/5; 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.78 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső