Kecskemét – Riga FC: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.07.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 26.
Kecskemét
Teljesítmény:
N N N N N
  • Széktói Stadion
  • Július 27. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Riga FC
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot a magyar bajnokság legutóbbi második helyezettjével fogjuk zárni. A Kecskemét újoncként került a dobogó második fokára, és nyert ezüstérmet, most pedig a nemzetközi porondon is kipróbálhatják magukat. A kelet-magyarországi együttes mutatta meg, hogy nem feltétlenül kell az OTP Bank Ligához kutyaütő légiósokat igazolgatni, egy szinte csak magyarokból álló együttes is képes a bravúrra.

De elég lehet-e ez a Riga FC ellen? A lett együttes nagyobb rutinnal rendelkezik a nemzetközi porondon, és egy izlandi ellenfelet már kiejtettek az első fordulóban.

Az online sportfogadás Magyarországon elérhető irodái mind kiélezett mérkőzésre számítanak. A Librabetnél 2.50 a hazai és a vendéggyőzelem is, 3.10 a döntetlen.

Jöjjön a Kecskemét – Riga FC mérkőzés!

Kecskemét

A Paks óta a legkellemesebb meglepetést okozta a magyar bajnokságban a Kecskemét, amely hosszú idő után jutott fel az első osztályba, és rögtön maradandót alkottak Szabó István tanítványai, ezüstérmet szereztek a Ferencváros mögött. Olyan patinás, nagy múlttal rendelkező csapatokat előztek meg, mint a Debrecen, az Újpest, a Budapest Honvéd, az MTK, a Vasas… Igaz, ami igaz, ezen csapatok többsége már rég nem olyan erős, mint voltak sokáig. Most már Kisvárdák meg Puskás Akadémiák vannak, és most is tartom, hogy ez egy baromi szomorú dolog. Arról nem is beszélve, milyen csapatok ragadtak a másodosztályban: Győr, Szombathely, Nyíregyháza…

Na mindegy, beszéljünk inkább a Kecsóról. A gárdának figyelnie kell arra, hogy a plusz terhelés ne menjen a bajnokság rovására. Csak tizenkét csapat van, és láttunk már olyat, hogy egy nemzetközi kupaszereplő hazája versenyében végül a kiesés ellen küzdött. Ott van példának Spanyolországból az Espanyol, vagy épp tavalyról a Nantes, amely az Európa-ligában a kieséses szakaszba jutott, a hazai kupában ezüstérmet nyert, a bajnokságban meg egy ponton múlt a bennmaradásuk.

A Kecskemét továbbra is a magyar játékosokra számít leginkább, de most már nem egy, hanem két légiósuk van, Mykhaylo Meskhi mellé csatlakozott Matheus Leoni.

Rajta kívül érkezett még Artner Dávid, Pálinkás Gergő, Varga Bence, Katona Levente, Kovács Kolos, Szűcs Kornél, Fadgyas Tamás és Kiss Bence, valamint kölcsönben Iyinbor Patrick, Szendrei Ákos és Nagy Olivér.

A felkészülés során a csapat egy kivétellel minden mérkőzését megnyerte (a Varazdin ellen kaptak ki, de megverték a Tiszakécskét, az Aluminijt, a Honvédot kétszer, valamint az Ajkát és a Hódmezővásárhelyt).

Aki biztosan nem léphet pályára, az Nikitscher Tamás, aki pénteken sérült meg, és dőlt ki hónapokra.

A várható kezdőcsapat:

Varga – Szabó, Belényesi, Szalai – Nagy, Vágó, Banó-Szabó, Szuhodovszki, Leoni – Szendrei, Tóth

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Riga FC

Javában zajlik már a lett bajnokság, több mint húsz mérkőzést lejátszottak már a csapatok. Mielőtt a mostani eredményeket megnéznénk, vessünk egy pillantást a Riga FC tavalyi teljesítményére. A gárda a Valmiera mögött az ezüstérmet szerezte meg, így ők, valamint az RFS csapata indulhatnak az EKL-ben.

A mostani bajnokságban vezetnek, épp a hétvégén rúgtak egy hatost a Tukums 2000-nek. Két gólt szerzett Taiwo és Aurelio, egyet pedig Mankenda és Daskevics.

Ahogy fent már mondtam, a Riga egy fordulót már lejátszott az EKL-ben is, a Vikingur Reykjavík csapatát otthon 2-0-ra verték meg, idegenben 1-0-ra kikaptak ellenük.

A letteket kétszer olyan értékesnek gondolják, mint a Kecskemétet, bár a Fradi óta tudjuk, hogy ez egyáltalán nem számít.

Tomislav Sipic együttesében akadnak ismerősebb nevek, például Hrjove Babec, illetve Gustavo Dulanto, utóbbi a Sheriff csapatától igazolt a Rigába, és korábban játszott a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Láthatóan a Rigánál a légiósokban bíznak, a Vikingur elleni kezdőben négy hazai játékos volt mindössze.

Az említett Dulanto sérülés miatt nem lesz pályán, valamint Luis Iberico és Ousseynou Niang sem.

A várható kezdőcsapat:

Purins – Jurkovskis, Cernomordijs, Bosancic, Muzinga – Soisalo, Babec, Aurelio – Regza – Jojic, Pena

Tippelde

Azért nem szeretek magyar csapatokról írni, mert ilyenkor mindig van egy teher rajtam. Ha a hazaiakra tippelek, akkor hazabeszélek, ha ellenük, akkor meg az a gond.

Igyekszem mindig objektív lenni, és ezek alapján következnek a mostani tippjeink is:

1.: A Riga FC nyeri meg a mérkőzést. (3/5)

2.: Két és fél gól felett ér véget a meccs. (3/5)

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső