Bartos László | Frissítve:

LibraBet vélemények - Regisztrációs lépések és bónuszok

A LibraBet fogadóiroda, a CampoBet-hez hasonlóan 2018-ban jelent meg világhálón. Ez az online bukméker is a Cipruson bejegyzett Tranello Group of Companies cégcsoport tulajdonában van.

Mutass többet

A LibraBet.com webhelyen az online sportfogadás mellett, különféle szerencsejátékok is elérhetők az online és az élő kaszinónak köszönhetően. A LibraBet sportfogadás szekciója és a webszájt egyéb részlegei is el vannak látva magyar nyelvi támogatással.

A piacon mindössze két éve jelenlévő bukméker nagy összegű üdvözlő bónuszokat, temérdek promóciót, VIP tagságot, izgalmas „házon belüli” versenyeket, valamint színvonalas ügyfél-támogatási rendszert biztosít az ügyfeleinek világszerte. Mindezeket figyelembe véve az operátor „rászolgált” arra, hogy egy hosszabb hangvételű bukméker ismertető keretében bemutassuk oldalunk olvasóinak.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • + 6000Ft free bet
 • Virtuális sportok és e-sportok
 • Hasznos statisztikák tömkelege
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 4.5
4.5
Befizetések: 4.5
4.5
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 5.0
5.0

Curacao-i működési engedély & független ellenőrző szervek

A LibraBet magyar nyelvű weboldalának láblécén olvasható információk alapján a LibraBet.com webhely tulajdonosa a Tranello Group of Companies. A vállalat Cipruson van bejegyezve a HE363026 regisztrációs számon, és itt található a „főhadiszállása” is a következő címen: 4, Promitheos street, 1st floor, 1065, Nicosia, Cyprus.

Viszont a webhelyen elérhető, online szerencsejáték szolgáltatások nyújtásához szükséges engedéllyel nem maga a cégcsoport, hanem az égisze alatt működő Araxio Development N.V. rendelkezik (License No. 8048/JAZ). Ez a cég Curacao-n van bejegyezve, és a székhelye is itt található a következő címen: Abraham Mendez Chumaceiro Blvd. 50 Curacao, CW.

Tény, hogy manapság már egy Curacao-i működési engedély is elegendő ahhoz, hogy egy operátor számos országban nyújthasson online szolgáltatásokat. Viszont fel kell, hogy hívjuk olvasóink figyelmét arra a tényre, hogy a LibraBet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyének átvizsgálása során nem találtunk arra utaló jelet, hogy az operátor együttműködne független, ellenőrző funkciót betöltő szervezetekkel (pl. eCOGRA), illetve olyan testületekkel, amelyek a szerencsejáték-függőség problémájában érintettek számára nyújtanak segítséget (pl. BeGambleAware).

LibraBet jellemzők

🏆 LibraBet Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5,000Ft

Hogyan oldható meg a LibraBet elérése Magyarországból?

Ez biza’ egy igen-igen fontos kérdés… És ha tapasztalt játékosként követed az online szerencsejátékkal, sportfogadással kapcsolatos híreket, nyilván tisztában vagy azzal, hogy esetenként a külföldi székhelyű fogadóirodák elérése korántsem problémamentes. Sajnos hazánk kormánya már jó ideje, igyekszik mindenféle csalafinta módon meggátolni az EU-ban bejegyzett cégeket abba, hogy hozzáférhessenek a magyar szerencsejáték piac online / internetes szegmenséhez.

Ez a gyakorlat – amely szembemegy az EU-s irányelvekkel – arra kényszeríti az online fogadóirodák egy részét, hogy „kiskapukon” keresztül nyújtsanak teljes értékű szolgáltatásokat a magyar felhasználóknak. Tapasztalataink alapján igen gyakran megesik, hogy egy adott buki webhelye, amely pár héttel ezelőtt még elérhető volt, blokkolásra kerül, és ezért csak speciális hivatkozások révén lehet hozzáférni az oldalához.

LibraBet Belépés

A LibraBet-et illetően egyelőre még ugyan nincs szükség LibraBet alternatív link használatára, de sajna a helyzet akár már holnap is megváltozhat. Hogy mi ilyenkor a teendő? Nos, nem kell pánikba esni (akkor sem, ha már korábban nyitottál egy felhasználói fiókot a LibraBet sportfogadás oldalán, vagy a webhely egyéb szekciójában). Ugyanis, ha „beüt a krach”, nálunk tuti találsz majd egy LibraBet alternatív link gyűjteményt olyan speciális netes hivatkozásokból, amelyek bármelyik révén egyből elérheted a fogadóiroda webszájtját.

Regisztráció a LibraBet magyar nyelvű oldalán

A LibraBet regisztráció folyamatának bemutatása elsősorban azok számára lehet igazán hasznos, akik korábban még nem nyitottak számlát online fogadóirodánál vagy kaszinónál. Amennyiben te profi játékos vagy, aki több bukinál is rendelkezik felhasználói fiókkal, akkor az alábbi lépések több, mint valószínű, hogy meglehetősen ismerősek lesznek számodra.

Viszont az ismétlés a tudás anyja, ezért szerintünk érdemes legalább fél szemmel átfutnod az alábbiakban leírtakat.

LibraBet Regisztráció

Mint azt láthattad / olvashattad a LibraBet regisztráció gyerekjáték, sec-perc alatt letudható, és még idegen nyelvtudás sem kell hozzá a magyar nyelvi támogatásnak köszönhetően. A LibraBet regisztráció legvégén egyből betölt a rendszer egy pop-up ablakot, amin keresztül felkínálja az operátor a számla feltöltésére szolgáló (elérhető) opciókat.

Ami a személyazonosság és a lakcím igazolását illeti, ezen teendők elvégzése csak akkor válik szükségessé, amikor a benyújtod az első kifizetési kérelmed (nyeremény / nyeremények kifizetése végett). Ekkor a cég munkatársai felveszik veled a kapcsolatot, és tájékoztatnak arról, hogy milyen dokumentumok másolatait kell feltöltenéd / elküldened (pl. a személyid vagy a jogsid mindkét oldalának fényképe, közüzemi számla fényképe stb.).

Kérjük, ne feledd, hogy a kért dokumentumok másolatát mindenféleképpen az operátor rendelkezésre kell majd bocsájtanod, máskülönben egyáltalán nem fogsz tudni kifizetéseket lebonyolítani. Ezért a LibraBet regisztráció során fontos, hogy minden adatot, személyes információt pontosan adj meg!

Pénzbefizetési és kifizetési opciók a LibraBet magyar nyelvű oldalán

Úgy vettük észre, hogy a LibraBet magyar ügyfelei számára valamivel kevesebb opciót biztosított a számlafeltöltéshez és a kifizetésekhez, mint számos nyugat- és kelet-európai ország esetében (pl. Magyarországról nem lehet Bitcoinban se be- se kifizetéseket lebonyolítani, és a „hagyományos” banki átutalásos opció sem szerepel a listán). De szerencsére, azért van pár olyan metódus, amelyek révén a LibraBet magyar ügyfelei is biztonságosan intézhetik a pénzügyeiket úgy a befizetések, mind a kifizetések esetében.

Pénzbefizetési opciók számlafeltöltéshez:

A bukmékeriroda ugyanazokat az opciókat biztosítja a pénzkifizetésekhez, mint a pénzbefizetésekhez (a Rapid Transfer, és a paysafecard kivételével).

Befizetés esetében az egy tranzakcióval befizethető minimális összeg 3000 Ft (30 €). Az egy tranzakcióval befizethető max. összeg 5000 €. A kifizetések esetében a minimális összeg 15-20 € közötti (a választott metódustól függően), a maximális kifizetési összeg 1000 € / tranzakció.

Az operátor sem a befizetések sem a kifizetések esetében nem számít fel extra, járulékos költséget. A kifizetéseknél az átfutási idő az e-pénztárcáknál 24 órát, a kártyás opcióknál 1-3 napot vesz igénybe.

Funkcionális, jól használható oldal kisebb-nagyobb hibákkal

A LibraBet fejlesztőit dicséret illeti, mert sikerült egy olyan webszájtot összehozniuk, ami pont megfelel a célra, legyen szó a sportfogadásról, illetve az online / élő kaszinóról. Ami viszont első pillantásra is látszik, az az, hogy a LibraBet magyar nyelven „tud” ugyan, de jó néhány tartalmi elemnél igen gyatra a fordítás, így ezen a területen van még hova fejlődnie a szolgáltatónak.

A weboldal elrendezése viszont tökéletes, és minden, de minden elérhető közvetlenül a nyitóoldalról. A felhasználói fiókot a jobb felső sarokban lévő kis, bábú-szerű, kék szín ikonra kattintva lehet elérni (aki játszott már „Ki nevet a végén” társasjátékkal, az pontosan tudni fogja, hogy mire is gondolunk).

A felhasználói fiókba belépve mindent pár kattintással könnyedén be lehet állítani, és az itt elhelyezett almenünek hála az ember bármikor megtekintheti a korábbi játékelőzményeit, a hűségpontjai számát (ezeket itt lehet átváltani készpénzre), az aktuális akciókat, illetve módosíthatja a profiladatait.

A LibraBet Sportfogadás és kaszinó részlege is kitűnő „iparos munka”, mindkét szekció használata rémegyszerű, és ha az embernek némi segítségre van szüksége, akkor a „Segítség” ikonra kattintva bármelyik szekcióból közvetlenül elérheti az ügyfélszolgálat valamelyik munkatársát.

LibraBet bónusz és promóciós ajánlatok magyarországi ügyfeleknek

Úgy vettük észre, hogy LibraBet a különböző országok lakói számára eltérő összegű és megforgatási követelményű bónuszokat / promóciókat nyújt. De lássuk akkor most inkább azt, hogy mi az aktuális felhozatal hazánk esetében.

100%-os első befizetési LibraBet bónusz sportfogadáshoz

LibraBet sportfogadás bónusz
LibraBet sportfogadás bónusz

A honlapon fellelhető információk alapján ez a 100%-os LibraBet bónusz a legelső befizetéskor vehető igénybe, és az összeghatára 50 000 Ft. A bónusz pénzzel való játék során maximálisan 15 000 Ft-os tétekben lehet játszani.

Egyszeri fogadások kötésekor a megengedett minimális odds 2.00-es. Kombinált fogadásoknál pedig egyik megfogadott eseménynél sem lehet alacsonyabb 1.50-nél. Azon elhasználók, akik Skrill, vagy NETELLER által hajtják végre az első befizetésüket, nem vehetnek részt ebben a promócióban.

A bónusz igénybevételéhez a felhasználónak legalább 20 €-nak megfelelő összeget kell befizetnie az egyenlegére az első befizetésekor. Az említettek mellett fontos azt is tudnod, hogy a bónusz igénylése végett előzetesen fel kell venned a kapcsolatot (pl. online chat-en, vagy e-mailben) az ügyfélszolgálattal.

100%-os online casino LibraBet bónusz 150 000 Ft értékben

LibraBet kaszinó bónusz opciók
LibraBet kaszinó bónusz

Ez a LibraBet bónusz kizárólag csak a webhely kaszinó szekciójában használható fel. Ahhoz, hogy igényelhesd legalább 6 000 Ft-ot kell befizetned az első számlafeltöltésedkor. Az első befizetéssel maximálisan megszerezhető bónusz értéke 150 ezer Ft (értelemszerűen ehhez ugyanennyit kell előzetesen befizetni a számládra). Ez a LibraBet bónusz 200 ingyenes pörgetést is tartalmaz, amit a szolgáltató 10 napon keresztül (20 db ingyenes pörgetés / nap) biztosít a promócióban résztvevő ügyfelek számára.

Azok az ügyfelek, akik Skrill, vagy NETELLER révén hajtják végre az első befizetésüket, nem vehetnek rész a promócióban. A bónuszra 30x-os megforgatási követelmény vonatkozik, és a bónusz kijátszásakor megengedett maximális tét 5 € (2000 Ft) / fogadás. A felhasználónak a bónusz aktiválásától számítva 10 napja van a megforgatási követelmények teljesítésére. Ez a LibraBet bónusz is csak akkor vehető igénybe, ha ennek érdekében előzetesen kapcsolatba lépsz az ügyfélszolgálattal.

VIP program

LibraBet VIP
LibraBet VIP

Az oldalhoz hűséges felhasználókat az operátor VIP tagság révén is „jutalmazza”, amelyen belül 5, különböző szint érhető el. Minél magasabb a felhasználó szintje, annál komolyabb mértékű kedvezményekben részesül. Például a 4-es VIP szint, a „Zeusz” elérésekor 10%-os cashback (pénzvisszafizetés), 5 millió Ft-ra megemelt havi kifizetési limit és saját személyi menedzser is biztosított.

Természetesen ahhoz, hogy valaki VIP tag lehessen, folyamatosan aktívnak kell lennie az oldalon, ezért a legmagasabb VIP szint elérése főként a „high-roller” játékosok esetében lehet reális cél.

Egyéb promóciók és speciális akciók

A weboldal „Akciók” menüpontjára kattintva az ember szája szó szerint tátva marad annak láttán, hogy milyen sokféle promóciót nyújt az operátor sportfogadáshoz és az online kaszinóhoz is. Viszont arra kérünk, hogy mielőtt bármelyik promócióban, akcióban stb. részt vennél, előtte alaposan nézd át a rá vonatkozó részvételi feltételeket.

Fogadási piackínálat – semmi extra, de pont megfelelő

A LibraBet sportfogadás ajánlatában található piacok túl sok meglepetéssel nem szolgálnak. A populáris csapat-sportágakhoz (labdarúgás, kosárlabda, tenisz, jéghoki, röplabda stb.) aránylag sok piac áll rendelkezésre a végeredményre való fogadásoktól kezdve egészen a különféle hendikepes piacokig.

Valamivel vérszegényebb a piac kínálat a kisebb jelentőséggel bíró sportoknál, illetve az olyan ligák sporteseményeinél, amelyeket csak minimális mértékű érdeklődés övez a felhasználók részéről (pl. másod- és harmadosztályú ligák mérkőzései). Az viszont mindenféleképpen pozitívum, hogy a kiemelt sportok és ligák esetében az élő fogadásokhoz is elég sok piacon lehet különféle típusú fogadásokat kötni.

Mi a helyzet a fogadható sportágak terén?

A kérdés jogos, hiszen igen sokan vagyunk, akik manapság szívesen próbára teszik a szerencséjüket, no meg a „szaktudásukat” olyan sportokra való fogadások révén, amelyekről még néhány évvel ezelőtt csak azt sem tudtuk, „hogy eszik, vagy isszák” őket. Hogy pontosan milyen sportokra is gondolunk?

Nos, véleményünk szerint ilyen egyebek mellett a curling, a floorball, vagy például a bandy. De persze azért ettől függetlenül azok fogják kifejezetten jónak találni a LibraBet sportfogadás oldalának sportág választékát, akik főként a leginkább népszerű sportokra fókuszálnak: labdarúgás, tenisz, golf, kosárlabda, kézilabda, baseball, röplabda, jégkorong és a többi.

Mi egyéb található még a buki tarsolyában? Az ember első blikkre nem is gondolná, hogy a mindössze két évvel ezelőtt alapított online bukmékernél többféle e-sportra, bitalonra, vitorlázásra, asztaliteniszre, snookere, és még politikai eseményekre is köthet különböző típusú fogadásokat. Ezért mindent egybevetve, a LibraBet sportfogadás részlegének sportágválasztéka kapcsán azt kell, hogy mondjuk, ezen a területen a ciprusi székhelyű fogadóiroda meglepően magasra tette a lécet.

Fogadás menete a LibraBet sportfogadás platformján & élő fogadás

Arról már korábban is szót ejtettünk, hogy a LibraBet sportfogadás részlege kiváló dizájnnal bír, jól áttekintető, funkcionális stb. Nos, ugyanez mondható el a bukméker fogadószelvényéről, ami a PC-s platform jobb oldalán kapott helyet. Némi túlzással élve akár azt is állíthatnánk róla, hogy az ágazat legegyszerűbb kialakítású bet-slipjével van dolgunk, ami viszont felhasználói oldalról nézve pozitívumnak számít. A fogadószelvény megfelelő méretű, így minden jól áttekinthető rajta, és teljesen egyértelmű a használata: kiválasztod a sporteseményt, majd a piacot (pl. 1X2), és azon belül az opciót. Ez utóbbira rákattintasz, és minden információ azonnal felkerül a bet-slipre, ahol csak a tétek kell beállítanod, valamint a fogadás típusát (egyszerű, kombinált).

Az élő fogadás funkció a LibraBet sportfogadás platformjának erősségei közé tartozik. Az „Élő Fogadás” menüpontra kattintva egyből betölti az oldal az operátor éppen zajló sporteseményekből álló aktuális kínálatát. A meccseknél / mérkőzéseknél számos hasznos információt is megjelenít a rendszer: például, hogy hány perc telt el a már zajló sporteseményekből, mi az aktuális állás, és melyek azok a piacok, amelyekre leginkább érdemes élőben fogadni (pl. 1X2, gólok száma, mindkét csapat szerez gólt stb.).

Az élő közvetítés jelenleg sajnálatos módon nem érhető még el az oldalon, pedig ez számos sportnál (pl. tenisz) rendkívül fontos lenne az élő fogadás funkció használatához. Viszont azért nincs minden veszve, mert helyette van egy elég jól működő, animációs rendszerű „élő adás” funkció, amivel a minket érdeklő meccsek legfontosabb eseményeit, történéseit tudjuk valós időben figyelemmel követni (pl. focimérkőzés esetében támadások, szögletek, szabálytalanságok, szabadrúgások, statisztikai adatok stb.).

LibraBet okostelefonon és táblagépen

A LibraBet mobil oldala okostelefonon és táblagépen is kiválóan működik, viszont tény, hogy tableten azért az online kaszinó játékai lényegesen jobb játékélményt nyújtanak. A főmenüt a bal felső sarokban lévő ikonnal lehet előhívni, amit követően egyből elérhetővé válnak az olyan funkciók, mint a LibraBet regisztráció, a bejelentkezés (a LibraBet belépés gombja révén), valamint a különböző szekciók menüpontja (Sportok, Kaszinó, Élő kaszinó, Akció, Versenysorozatok).

A mobil oldal minden olyan fontos funkcióval fel van vértezve, ami a rendszer telje körű használathoz szükséges. Ebből kifolyólag bármikor megváltozatható a felhasználói felület nyelve, és az élő chat révén az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel sem jelent gondot. Természetesen a mobil oldalon keresztül is elérhető a LibraBet bónusz kínálata, és a speciális promóciók, akciók, illetve az élő fogadás funkció. Az oldal egyetlen hátránya, hogy az élő fogadás időnként kissé lassabb rajta, mint a PC-s változat esetében. Jelenleg a LibraBet sportfogadás oldalához és a kaszinóhoz nem érhető el natív mobil app (sem iOS-es, sem Androidos változatban).

LibraBet és a biztonság kérdése – mit nyújt a szerencsejáték szolgáltató?

Ez akárhogy is nézzük egy igen kényes kérdés, mivel manapság az ember „akárkinek” már nem szívesen adja ki a személyes adatait. Ugyanakkor a LibraBet meglehetősen „kőkemény”, szigorú adatvédelmi irányelveket követ, így még a cégen belüli is csak speciális jogkörrel felruházott alkalmazott egy kis csoportja férhet hozzá a felhasználók által megadott adatokhoz.

Azaz teljesen kizárt, hogy a személyes információink illetéktelenek birtokába kerüljenek. Ami a titkosítást illeti (a felhasználó és a szolgáltató között történő bármilyen jellegű kommunikáció esetében), a LibraBet a legújabb SSL-alapú titkosítási technológiákat, valamint TLS 1.2.0 internetes-biztonság kommunikációs protokollt alkalmaz.

Kiemelkedő minőségű ügyfélszolgálat – többféle elérhetőség

A cég ügyfélszolgálatát első nekifutásra az PC-s oldalon bárhol elérhető élő chat-en keresztül teszteltük le. A kérdésünk igen egyszerű volt: „Mikor szükséges a személyazonosság és a lakcím igazolása?”. Az ügyfélszolgálat egyik munkatársa 1 percen belül válaszolt a kérdésre, majd udvariasan megkérdezte, hogy mi egyébben tudna a segítségünkre lenni.

Ugyanilyen kellemes tapasztalataink voltak az e-mailes opciót használva (bár itt a válaszra kábé egy órát kellett várnunk). Amit még érdemes megemlíteni a LibraBet ügyfélszolgálata kapcsán, hogy 10 telefonszámon (lengyel, svéd, norvég stb.) érhető el, amelyek között egy magyarországi is megtalálható az oldalon.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
LibraBet
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
4, Promitheos street, 1st floor, 1065, Nicosia, Cyprus
Titkosítási tanúsítvány
GoGetSSL, USERTrust
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+356 2778 0669
Anyavállalat
Tranello Group
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

A LibraBet előnyei is hátrányai – Konklúzió

Az operátor mellett szól, hogy LibraBet alternatív link nélkül is elérhető, magyar kezelőfelületű az oldala, jókora összegű bónuszokat és többféle promóciót, valamint VIP tagságot is kínál. A sportág választéka remek, az odds-ok is kellően magasak, rendelkezésre áll az élő fogadás funkció és a cash-out is, emellett online és élőkaszinó is található a webhelyen. A Dizájn jól átgondolt, és a mobil oldal ugyanolyan jól teszi a dolgát, mint az asztali gépes verzió. Az ügyfélszolgált átlagon felüli minőségű, és magyarországi telefonszámon keresztül is elérhető.

Viszont…

Egyelőre nincs élő közvetítés (live streaming) funkció, elég szerény a piackínálat a kevésbé népszerű sportokhoz, nem áll rendelkezésre mobil app a rendszerhez, és jelenleg csak Curacao-i licenccel rendelkezik a szolgáltató.

GYIK

LibraBet-nél havi szinten, átlagosan 50 ezer olyan sportesemény kerül fel a fogadási ajánlatba, amelyekre az élő fogadás lehetőségét is biztosítja a regisztrált felhasználói számára az operátor. Ennek köszönhetően, szinte bármilyen csapat- és egyéb sport különféle eseményeire tudsz élő fogadásokat kötni az éppen rendelkezésre álló fogadási piacok bármelyikén. A LibraBet weboldalán egyebek mellett élő fogadásokat köthetsz foci meccsekre, e-sportokra, teniszre, kosárlabdára, jégkorongra, röplabdára, baseballra, és még rögbire is.

A regisztráció során megadott személyes információidat, illetve az egyéb adataidat a LibraBet bizalmasan kezeli, és kizárólag a felhasználói fiók létrehozása végett, illetve biztonsági okokból és marketing célból (pl. promóciós anyagok küldése az általad megadott e-mail címre) kerülnek felhasználásra. Ebből adódóan nem kell attól tartanod, hogy az operátor más cégeknek kiadná az adataidat.

Abban az esetben, ha nem szeretnél hírleveleket kapni a LibraBet online fogadóirodától, bármikor adott számodra a lehetőség arra, hogy leiratkozz a hírlevél szolgáltatásáról.

Ez oly módon tudod a legegyszerűbben megtenni, hogy kiválasztasz egy LibraBet-től korábban kapott hírlevelet az e-mail fiókodban, megnyitod azt, majd ezt követőn ráklikkelsz az adott hírlevél alján található „leiratkozás” linkre. Amennyiben ez a módszer valamilyen okból kifolyólag nem működne, alternatív megoldásként az ügyfélszolgálaton keresztül is elintézheted a leiratkozást.

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
LibraBet
UEFA Euro 2024
felső