Levante – Alaves: Fogadási Tippek és La Liga 2 Előzetes – 2023.06.17.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 15.
Levante
Teljesítmény:
D N N N N
  • Ciutat de València
  • Június 17. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Alaves
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Zárásként két klubmeccs jön, melyek közül az egyik az egyszeri európait, aki a sportfogadás iránt érdeklődik, nem biztos, hogy megfogja, a másik viszont lehet.

A spanyol másodosztály rájátszásának fináléja következik. Az utolsó meccs, ami eldönti, ki kerül a Las Palmas és a Granada mellett a La Ligába.

Versenyben van még a Deportivo Alaves, valamint a Levante. Két olyan együttes, akik állandó résztvevői a legfelsőbb szinteknek, ám most mindketten kipottyantak.

Az első meccsük gól nélkül zárult, a másodikon már muszáj lesz a hálóba találni…

A Quickwin oldalán 2.20 a Levante győzelme, 3.90 az Alaves sikere, 3.00 az iksz.

Következzen a Levante – Alaves találkozó!

Levante

Egyetlen ponton múlt a Levante feljutása. Mint tudjuk, nem alakulhatott volna úgy az utolsó forduló, hogy ők vívják ki az automatikus feljutást, de mégis bosszantó lenne egy ilyen banánhéjon elcsúszni.

Szerencséjükre, erről láthatóan szó sincs. Egyértelműen ők a favoritok a visszavágó előtt, hazai pályán intézhetik el az Alavest, ahogy tették már meg ebben az idényben.

Hazai mérlegük viszonylag jó, a legutóbbi tíz meccsükön egyszer kaptak ki, még április közepén a Mirandestől. Három meccsen iksz született, hatot pedig megnyertek.

A rájátszás elődöntőjében nagyon meggyőző játékkal intézték el az Albacetét, idegenben 3-1-re, otthon 3-0-ra győztek.

José Campana és Pablo Martínez sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Femenias – Pubill, Postigo, Rober Pier, Munoz – Montiel, Iborra, Pepelu, de Frutos – Bouldini, Brugue

Egymás elleni meccsek

A döntő első mérkőzése nem hozott gólt, az Alaves hazai pályán nem tudott előnyt kiharcolni, így a visszavágón a kék-fehéreknek nem lesz egyszerű dolga. Ha teljesen őszinte szeretnék lenni, a döntetlen teljesen igazságos eredmény volt. Hiszen mindkét oldalon voltak veszélyes lehetőségek. Ziccerből kevés volt, a játékosok leginkább átlövésekkel igyekeztek megtréfálni a másik csapat kapusát, és a hajrában egyre gyakrabban kontrázott mindkét gárda.

Az idei szezonban ez már a harmadik meccsük volt, az első kettőt egyaránt a Levante csapata nyerte…

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.11.La Liga 2
alaves
0:0
levante
La Liga 2
2023.04.29.La Liga 2
levante
2:0
alaves
La Liga 2
2022.12.12.La Liga 2
alaves
0:2
levante
La Liga 2
2022.05.15.La Liga
levante
3:1
alaves
La Liga
2021.11.06.La Liga
alaves
2:1
levante
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Alaves

Az alapszakasz negyedik helyezettje szintén majdnem feljutott, ha sikerült volna legyőzniük az utolsó fordulóban a Las Palmast, most nem kéne itt szórakozni, és kockára tenni a feljutásukat. Mondjuk ez nem feltétlen a legjobb szó, hiszen nincs a kezükben semmi egyelőre. És lehet, hogy nem is lesz.

Legutóbb, mikor idegenben játszottak az Eibarral, csak 1-1-re futotta részükről, idegenben öt mérkőzés óta nyeretlenek, négy döntetlen, egy vereség a mérleg. Legutóbb az Huescát verték több mint két hónapja.

Tovább nehezíti a problémákat, hogy egyik alapemberük, Salva Sevilla megsérült, és biztosan nem fog tudni segíteni a visszavágón. Legalábbis a pályán biztosan nem. Másik sérültjük Nikola Maras.

A várható kezdőcsapat:

Sivera – Tenaglia, Abqar, Sedlar, Duarte – Moya, Blanco – Rioja, Guridi, Rebbach – Villalibre

Tippelde

Valójában mindkét együttes megérdemelné a feljutást, de ez csak az egyiküknek jöhet össze. Előnyösebb helyzetben a Levante, akik otthon nem igazán hibáznak, az Alaves meccsek óta nem tud győzni idegenben, és még Sevilla sem játszhat.

Ezek alapján, valamint az elmúlt mérkőzések eredményeit is figyelembe véve, mi hazai győzelmet tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.25 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 2.20 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 2.27 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső