Mjällby – Norrköping: Fogadási Tippek és Allsvenskan Előzetes – 2023.07.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 14.
Mjällby
Teljesítmény:
N D N V N
  • Strandvallen
  • Július 16. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Norrköping
Teljesítmény:
V D V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Országot nem váltunk, de napot igen, szombatról vasárnapra térünk át. Innen már két mérkőzésről beszéltünk, de lesz még egy harmadik is, a Mjällby hazai pályán fogadja a Norrköping csapatát. Mindkét együttest ugyanúgy tudnám leírni: Stabil, masszív középcsapatok, akik tudnak kellemetlenséget okozni a nagyoknak is, annyira viszont nem jók, hogy állandó veszélyt jelentsenek rájuk.

Ez a két csapat most egymás ellen fog megmérkőzni, és aki nyer, az egy kicsit el tud húzni a másiktól.

Az esélyek a tabellára és a formájukat nézve egyértelműnek tűnik: Míg a Mjallby azért képes hozni saját meccseit, a Norrköping most elég gyengén muzsikál.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái hazai győzelmet várnak, a Librabet például 2.15-öt fizet a Mjällbyra, 3.40-et a Norrköpingre és 3.20-at az ikszre.

Jöjjön a Mjällby – Norrköping meccs!

Mjällby

A Mjällby együttese tényleg egy jó kis középcsapat, aki okozott már ebben az idényben is meglepetéseket. Gondoljunk csak arra, hogy a legutóbbi fordulóban megverték a Malmö csapatát, leszorítva őket az első helyről. Ráadásul tették mindezt idegenben, így még értékesebb a siker.

Nehéz stadionban játszottak, nem sűrűn szoktak ott nyerni a svéd csapatok, de alaposan meglepte már a kezdéssel a Mjällby a Malmöt. Három perc után rúgták az első találatot, melyet David Lofquist szerzett, a szünet előtt pedig még egyszer betaláltak Max Fenger révén.

A második félidőben a Malmö elkezdett cserélgetni, egyre támadóbbak lettek, és a Mjällby egyértelműen arra törekedett, hogy ezt az előnyt megtartsa. Sikerült is nekik, mert a hazaiak csak a meccs legvégén szépítettek.

A csapat otthon kétarcú teljesítménnyel rukkolt eddig elő: Két meccsüket nyerték meg, háromszor ikszeltek, kétszer kikaptak. Az utóbbi öt meccsükből egy az, amin a pontokat otthon tudták tartani.

A bajnokságban szereplő csapatok közül a Mjällbynak lesz a legtöbb hiányzója a következő mérkőzésén. Herman Johansson eltiltott, míg Alexander Johansson, Jesper Adolfsson, Silas Nwankwo és Adam Petersson sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Tornqvist – Eile, Rosler, Pettersson – Kricak, Gustafson, Gustavsson, Brorsson, Stahl – Fenger, Lofquist

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.10.
norrköping
2:2
mjallby
2022.06.26.
mjallby
1:1
norrköping
2021.10.28.
norrköping
2:2
mjallby
2021.07.11.
mjallby
0:1
norrköping
2020.11.07.
mjallby
2:0
norrköping
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Norrköping

A csapat még egyelőre a Mjällby előtt van, de már csak annak köszönhetik ezt, hogy jobb a gólkülönbségük. Nemrég még pontszámban is bőven előttük voltak, de aztán a Norrköping gödörbe került. A csapat a legutolsó hat meccséből egyet sem nyert meg: Kikaptak az Elfsborg – Kalmar – Brommapojkarna hármastól, majd ikszeltek a Djurgardennel. A válogatott szünet óta két meccset játszottak, a bajnok Häckennel szemben egy pontot otthon tartottak, de a hétvégén az újonc, a Halmstad elbánt velük. Mindezt hazai pályán.

Az 1-2-es eredmény azért is jöhetett össze, mert a csapat belső védője, Marco Lund már az első félidőben mehetett az öltözőbe, hogy zuhanyozzon egyet, és a tíz emberrel játszó Norrköping hiába vette fel így is a versenyt, egy gólra voltak csak jók. Azt egyébként Vito Hammershoy-Mistrati szerezte.

Idegenben különösebben nincs gond a játékukkal, és az elért eredmények sem rosszak. 3-2-2-vel állnak most.

Majdnem teljes a keret, a kiállított Marco Lund mellett még Jean Carlos de Brito nem játszhat, ő sérült.

A várható kezdőcsapat:

Jansson – Eid, Gunnarsson, Eriksson, Baggesen – Lind, Traustason, Skulason, Khazeni – Hammershoy-Mistrati – Nyman

Tippelde

A két csapat játékerejéből kiindulva, illetve az elmúlt évek egymás elleni meccseit látva most sem lepődnék meg, ha egy szoros találkozóra kerülne sor. A forma viszont egyértelműen a Mjällby mellett van.

Véleményem szerint a legjobb döntés, ha a két és fél gól alatti eredményre tippelünk ezúttal. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.65 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső