Molde – Haugesund: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.06.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 22.
Molde
Teljesítmény:
V N N N N
  • Aker Stadium
  • Június 25. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Haugesund
Teljesítmény:
N V N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A végére egy könnyebb találkozó jön. Legalábbis a sportfogadás szakemberei szerint. A tavalyi bajnok, a Molde csap össze azzal a Haugesunddal, akik az előző idényben a középmezőny végén végeztek. És idén is afelé menetelnek.

A címvédő nem kezdett jól, konkrétan már most esélytelennek tűnik, hogy a dobogó legfelső fokán végezzenek. A Bodö/Glimt már most elhúzott, kettejük között „mindössze” tizenöt pont a különbség.

Az ilyen, és ehhez hasonló mérkőzéseket hoznia kell a hazaiaknak, ha akarnak valamit ettől az idénytől.

A szorzók ezt jól meg is mutatják nekünk: A Powbetnél 1.17 a hazai győzelem, 8.40 a döntetlen és 14.00 a vendégsiker.

Következzen a Molde – Haugesund találkozó!

Molde

Nagyon csapongó a Molde az idei szezonban. Míg tavaly szinte rajt-cél győzelmet arattak, addig idén erről le kell mondaniuk. Sőt, magáról a bajnoki címről is. Persze még sok van hátra, de jelen állás szerint a Bodöt befogni nem lesz egyszerű.

A Molde 5-1-5-ös mérleget csinált eddig, egy jó középcsapattól ez megsüvegelendő volna, ám a bajnoktól hatalmas csalódás.

A válogatott mérkőzések előtt a tízedik helyen álló Odds BK-hoz látogattak, és szinte mindenki az ő győzelmüket várta.

A meccsen vendéggyőzelmet nem, de gólokat vártunk, pechünkre egyetlen találat döntött. És azt nem a vendégek rúgták.

Probléma inkább az idegenbeli teljesítménnyel van, hiszen már négyszer kikapott az együttes, amikor nem a saját pályáján játszott. De azért a hazai meccseik is hagynak kívánnivalót maguk után. El is mesélem, hogy miért:

A Molde gyengén kezdett, ennyire egyszerű. Először ikszeltek a Rosenborggal, majd kikaptak a Stabaektől. Ezt három győzelem követte egyébként, javulnak Erling Moe fiai. Otthon mindenképp…

Eirik Ulland Andersen és Martin Ellingsen sérülés miatt nem léphet pályára, a többiek azonban készen állnak.

A várható kezdőcsapat:

Karlström – Sinyan, Björnbak, Risa – Linnes, Grodem, Mannsverk, Breivik, Haugen – Berisha, Brynhildsen

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.21.Eliteserien
haugesund
0:1
molde
Eliteserien
2022.07.17.Eliteserien
molde
1:0
haugesund
Eliteserien
2021.12.12.Eliteserien
haugesund
1:2
molde
Eliteserien
2021.08.08.Eliteserien
molde
5:4
haugesund
Eliteserien
2020.11.29.Eliteserien
molde
3:1
haugesund
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Haugesund

Menekül a kiesőmezőny tagjai közül a Haugesund, egyelőre teszik mindezt szép sikerekkel.

Sok csapat van, amely beragadt a startvonalnál, köztük van a Haugesund is, akik pár fordulóval ezelőttig kiesőhelyen álltak.

Aztán jött két remek siker: Először a Strömsgodsetet, majd a Sandefjordot verték. Igazából, nem csoda ez, ha valaki szeretne az élvonalban maradni, az ilyen rangadókat muszáj megnyernie.

A Sandefjord már tavaly is kacérkodott a másodosztállyal, idén sem állnak túl jól, szóval ez a 3-2, amit legutóbb elértek Grindhaugék, nem túl meggyőző. A csapat góljait egyébként Bilal Njie és Sory Ibrahim Diarra szerezték, valamint volt egy öngól a vendégektől.

A gárda most a 11. helyen áll 12 ponttal, mögöttük az osztályozós helyen levő Sandefjordnak kilenc van, előttük a középmezőny egyik tagjának, a Sarpsborgnak 15. Szóval egy győzelemre van a biztonság, egy vereségre a bizonytalanság.

Idegenben 1-1-3-as mérleget, 8 kapott gólt és 2 rúgott gólt jegyeznek. Nem győztek meg minket, hogy a címvédőt elintézhetik idegenben…

Elviekben egy sérültjük van, Alexander Söderlund.

A várható kezdőcsapat:

Selvik – Therkildsen, Baertelsen, Reese, Krusnell – Christensen, Krygard – Sande, Pajaziti, Njie – Diarra

Tippelde

Ezúttal nem látom jönni a meglepetést. A Molde ugyan szenved, hazai pályán azonban javulásnak indultak, legutóbb öt gólt rúgtak.

Az, hogy a Molde nyer, szerintem nem is vitás. De hogy megússzák-e kapott gól nélkül? Ez egy neccesebb dolog. A legutóbbi két meccsen megúszták, ám korábban voltak itt elég szoros mérkőzések is. Mi most azt mondjuk, mindketten a hálóba fognak majd találni. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.95 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső