Nashville SC – DC United: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.02.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 28.
Nashville SC
Teljesítmény:
V V N D N
  • GEODIS Park
  • Július 02. 02:30
Nézd élőben itt:
Rabona
DC United
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tavaly annyira nem voltam odáig az amerikai bajnokságért, de talán ez az idény eddig jobban sikerül nekem. Vagyis nem talán, hanem biztosan. Szóval maradunk. Az eddig második helyen álló Nashville SC következő meccse jön, de a Nashville már nem a második. Rossz formába kerültek, zsinórban két vereség elegendő volt ahhoz, hogy a Revolution megelőzze őket. És ha most sem tudnak győzni, akkor még a Philadelphia is előzhet…

Ellenfelük, a DC United – egyébként Wayne Rooney csapata – nagyon hajt a rájátszásra, egyelőre a 9. helyet foglalják el, legutóbb pedig nagy sikert arattak, a keleten élen álló Cincinnatit simán verték.

Az online sportfogadás szakemberei hazai sikerrel számolnak:

A Powbetnél 1.80 a Nashville győzelme, 3.85 a döntetlen, 4.00 a washingtoni siker.

Jöjjön a Nashville SC – DC United találkozó!

Nashville SC

A Nashville a szezon eleje óta a konferencia élmezőnyébe tartozik, de az utóbbi egy hétben egy pozíciót lejjebb csúsztak. Három napon belül játszottak két idegenbeli bajnokit, a rengeteg utazás, a gyengébb játék pedig rányomta a bélyegét a teljesítményükre: Kikaptak a CF Montreal otthonában (1-0), majd a Columbus Crew tanította móresre őket (2-0).

A két vereség miatt az eddig surranópályán közlekedő New England Revolution előzni tudott, így most az övék a második hely, a Nashville pedig a harmadik.

A csapat tagja az a Hany Mukhtar, aki tavaly is gólkirály lett, idén is jó úton halad felé, a Nashville mégis 180 perce gólképtelen.

Szerencséjükre az otthoni mérlegük fényévekkel jobb, mint az idegenbeli, és a DC Unitedet otthon fogják fogadni.

Tíz mérkőzésből hetet megnyertek, kétszer ikszeltek és egyszer kaptak ki. Utolsó hét meccsüket (ami öt bajnokit és két kupameccset jelent) zsinórban meg tudták nyerni.

Nemrég még csak Nick DePuy hiányzott, most azonban jó páran csatlakoztak hozzá: Jacob Shaffelberg, Fafa Picault és Anibal Godoy nemzetközi kötelezettségének tesz eleget, Teal Bunbury és Lukas MacNaughton pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Willis – Moore, Bauer, Maher, Lovitz – Leal, McCarty, Davis – Muyl, Mukhtar – Zubak

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.05.14.
dc united
1:1
nashville
2022.06.25.
dc united
1:3
nashville
2021.10.17.
dc united
0:0
nashville
2021.08.16.
nashville
5:2
dc united
2020.09.24.
nashville
1:0
dc united
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

DC United

Zsinórban három vereség után mit is lehetett várni a DC Unitedtől az élen álló Cincinnati ellen? Hát persze, vereséget. És ehelyett mi lett? Simán megverték őket… Az eredmény 3-0 lett, már az első félidőben kialakult a végeredmény. Pedro Santos gólja után hamar jött Derrick Williams találata, majd Cristian Dajome nyugtatta meg a játékosokat és a szurkolókat egy harmadik góllal.

A második játékrészben már nem történt semmi, az esélyesebb Cincinnati nem tudott a fővárosiak fölé kerekedni.

A győzelem önmagában még kevés, a DC ugyanis a kilencedik helyen áll, pengeélen táncolnak, ami a rájátszást illeti.

Míg otthon elfogadhatóan teljesítenek, addig idegenben… hát, némi probléma azért van velük. Az utolsó öt meccsükből egyet nyertek meg, háromszor kikaptak, egyszer ikszeltek. Mérlegük 3-2-5.

Martin Rodríguez, Nigel Robertha, Mohanad Jeahze, valamint Ted Ku-DiPietro sérülés miatt nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Miller – Hines-Ike, Williams, Pines – Najar, Durkin, O’Brien, Santos – Klich, Dajome – Benteke

Tippelde

A Nashville ugyan a legutóbbi két meccsét elvesztette, de most nem idegenben, hanem hazai pályán bizonyíthatnak. A DC ezt a legutóbbi jó eredményét lovagolhatja meg, a minőségi játékosok megvannak a jó eredmény elérésére, de azok eddig is rendelkezésre álltak.

Magam részéről egy olyan meccsre számítok, ahol legalább két és fél gól lesz, és amelynek a végén a hazai csapat otthon tartja a három pontot.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.84 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.80 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső