New York City – Charlotte: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.07.06.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 03.
New York City
Teljesítmény:
N D D D D
  • Yankee Stadium
  • Július 06. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Charlotte
Teljesítmény:
D D D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor a végére jöjjön a két évvel ezelőtti győztes meccse. New Yorkban annyira nem lehetnek elégedettek a csapat teljesítményével, de azért vannak biztató jelek. Ha úgy nézzük, hat forduló óta veretlen a csapat. Más kérdés, hogy ezzel annyira nem tudnak előrébb jutni, hiszen a hat meccsből öt döntetlen lett… Nincs is rájátszást érő helyen a City.

Ellenfelük a Charlotte, amely viszonylag friss szereplője az MLS-nek, nagy sikereket még nem tudtak elérni, de az építkezésük szépnek mondható. Minden évben tudnak valakit hozni Európából, aki segíthet fejlődni.

Nagy rangadó ez, hiszen a két csapat keleten ugyanannyi ponttal áll a táblázat 10. és 11. helyén. A győztes akár odaérhet a 9. – már play-offot érő – helyére, a vesztes egy kicsit megint távolodhat.

A sportfogadás kiemelt szereplői a hazaiak sikerét várják, többek között a Betinia is.

1.75 a NYC győzelme, 4.10 a Charlotte sikere, 3.80 a döntetlen.

Következzen a New York City – Charlotte találkozó!

New York City

Vasárnap hajnalban minden bizonnyal aludtatok az ágyatokban, miközben a világ másik végén valami egészen elképesztő történt: Győzött a New York City. Igen, ez elképesztő, hiába voltak nemrég még az MLS élén, hiába nyerték meg a bajnokságot, az idei szezonban semmi nem akar nekik összejönni. Konkrétan tizenkét mérkőzést követően sikerült újra győzniük, mindezt a CF Montreal otthonában. Ami azért nem kis szó. Egyetlen gól döntött, melyet Matías Pellegrini szerzett.

Volt is nagy öröm a lefújást követően, nagy kő gördült le a játékosokról és a szakmai stábról egyaránt. Egyetlen győzelem viszont még nem elég ahhoz, hogy a szurkolók elfelejtsék az eddigi szenvedést.

A bevezetőben már mondtam, a New York és a Charlotte ugyanannyi pontot szerzett eddig meg, 24-et. 5-9-7 a hazai csapat mérlege.

És otthon 4-3-2-vel rendelkeznek, négy mérkőzés óta tart a nyeretlenségük.

Sérülés, hiányzás terén nincs változás: Thiago Martins sérült, James Sands a Gold Cupon van.

A várható kezdőcsapat:

Barraza – Gray, Chanot, Haak – Ilenic, Morales, Parks, Cufre – Pellegrini, Talles Magno – Rodríguez

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.05.07.
charlotte
3:2
new york city
2022.09.10.
charlotte
1:0
new york city
2022.08.18.
new york city
1:3
charlotte
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Charlotte

A Charlotte csapata sem adagolta túl magát győzelmekkel az elmúlt időszakban. Az utolsó öt meccsükön három ponttal lettek gazdagabbak, de ez két vereségben és három döntetlenben realizálódott.

Érdekesség, legutóbb ők is a Montreal csapatával játszottak, mint a New York, csak egy héttel korábban. Hiába potyogtak a Charlotte meccsein ezt megelőzően a gólok, itt nem esett egy sem.

A csapat annyiban előbbre van a New Yorknál, hogy ők csak 20 meccset játszottak, mérlegük 6-6-8. Két pontra a DC United és a Montreal.

Idegenben 3-2-5-öt hoztak össze, de a legutóbbi három meccsükből csak egy pontot sikerült megszerezni.

Hamady Diop és Adilson Malanda sérülés miatt marad ki.

A várható kezdőcsapat:

Kahlina – Tuiloma, Corujo, Jones, Lindsey – Swiderski, Westwood, Bender Ben – Calderon Vargas, Copetti, Meram

Tippelde

Idén egyszer találkoztak, ott potyogtak a gólok. Nem mondhatni, hogy a védekezésük megfelelő volna, és talán ezúttal is összejön egy két és fél gól feletti eredmény.

Mi most erre tippelünk, valamint arra, hogy mindkét fél betalál majd a kapuba. Tipperősség: 2/5; 2/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.77 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső