Reading – Swansea: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 23.
Reading
Teljesítmény:
V N N V V
  • Madejski Stadium
  • December 27. 18:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Swansea
Teljesítmény:
D V N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Még két találkozó erejéig visszatérünk az angol második vonalba, zárásként pedig egy elsőosztályú találkozó következik. És ez a mi karácsonyi ajándékunk nektek. Teljes első és másodosztályú forduló. Aztán persze lehet, hogy nem ez a világ legjobb ajándéka, de talán jó tippeket sikerült adnunk nektek.

A Reading – Swansea találkozó következik, ami egy kicsit lutri, tekintve, hogy a két csapat hajlamos a nagy meglepetésekre, legyen az kellemes vagy kellemetlen. A Reading például – annak ellenére, hogy tavaly majdnem kiestek – idén nagyon jól kezdett, jártak a dobogón is, most viszont már ott tartunk, hogy megint lecsúsztak, és ott vannak a középmezőnyben, közelebb a kiesés, mint eddig bármikor a szezon során.

A Swansea szintén jobban teljesített, mint ahogy tavaly tették, azóta azonban náluk is megváltozott a szitu. A győzelmek elmaradtak, és ők is a felső-, és alsóház mezsgyéjén állnak. Szóval rangadó lesz ez a javából. A győztes követheti az élbolyt, a vesztes csatlakozik az alsóházi csapatokhoz.

Ennyire szoros a Championship idén…

Aztán hogy ki nyerheti meg a mérkőzést, az egy nagyon jó kérdés. Ha a hazai meccseit nézzük a Readingnek, akkor ők. Ha a két csapat formáját nézzük… akkor is ők. Erre hamarosan ki fogok térni.

A bukmékerek szerint viszont ez egy nagyon szoros meccs lesz. A 20bet 2.80-at fizet a hazai sikerre, 3.30-at a döntetlenre és 2.55-öt a vendégekre.

Reading

Felettébb izgalmas és jó meccset játszott a Reading a hétvégén, ám sok örömben nem volt részük, mivel 3-2-re kikaptak a Birminghamtől. Pedig az első félidőben nem úgy tűnt, hogy lehet izgalom a mérkőzésen, mivel a hazaiak gyorsan 3-0-ra elhúztak, és hosszú ideig nem érkezett válasz Paul Ince együttesétől.

A 83. percben Lucas Joao szépített, majd Tom Ince is betalált, igaz, ő már a hosszabbításban, és így nem maradt idő az egyenlítésre. De még lett volna pár perc…

Továbbra is jobb a helyzet a csapatnál, mint tavaly ilyenkor volt. Aki tavaly is figyelte a Championship küzdelmeit tudhatja, hogy a Reading nagyon közel állt a kieséshez, az utolsó fordulókban tudták csak bebiztosítani a bentmaradást. Amennyiben olyan tavaszt tudnak produkálni, mint amilyen őszt, úgy nem a kiesés miatt kell, hogy a fejüket törjék, hanem akár még a feljutás is szóba kerülhet.

Bár vannak gyengébb meccseik, továbbra is ott vannak a feljutást (vagy legalábbis annak lépcsőfokát) jelentő hatodik helyhez, mindössze kétpontos a lemaradásuk, hiába állnak csak a 12. helyen.

A Reading az idei szezonban kicsit hasonlít a Blackburnre, vagy nyernek, vagy kikapnak. Míg a Rovers egy döntetlent sem ért el idén, addig a Readingnek volt kettő. Mellette pedig tíz győzelmük és tizenegy vereségük.

Magabiztosan vághatnak neki a hétvégi találkozónak, ugyanis hazai mérlegük jónak mondható. Hét győzelem mellett egy döntetlent és két vereséget értek el.

Talán Paul Ince is rájött, hogy Lucas Joaot hiba volt padra ültetni, a Reading játéka veszélyesebbé vált, miután ő csereként játékra jelentkezett. Így valószínű, hogy Shane Long helyére bekerül, mellette pedig még Guiness-Walker játékára van esély.

Sérültek most is vannak, Scott Dann és Thomas Holmes talán a kispadon ott lehet, Liam Moore és Sam Hutchinson viszont biztos, hogy nem játszik majd.

A várható kezdőcsapat:

Lumley – McIntyre, Sarr, Mbengue – Yiadom, Hendrick, Loum, Guiness-Walker – Meite, Ince – Joao

Egymás elleni meccsek:

Ha lehet bízni valamikor egy jó kis, fordulatos, gólokban is gazdag meccsben a hétfői napon, akkor a Reading és a Swansea erről gondoskodni fog. Legalábbis az alapján, amit a múltban játszottak. Az elmúlt öt mérkőzésük mindegyikén minimum két és fél gól felett végeztek, de az ennél nagyobb gólszám sem volt ritka. Előfordult, hogy öt gól született, de akadt olyan meccs is, ahol nyolc…

Az idei szezonban októberben találkoztak ők is, mint az összes többi csapat ebben a fordulóban, és a Swansea nagyon nehezen, de nyert. A mérkőzésen öt gól született, hármat rúgtak a hazaiak és kettőt a vendégek. Betalált a hálóba Darling, Cooper és Fulton a hazaiaktól, Meite és Ince a vendégektől. A találkozón az volt a legérdekesebb, hogy a Reading félóra alatt kétgólos előnyre tett szert, és mégis a Swansea győzött.

A Reading otthonában is jól megy nekik, a legutóbbi öt mérkőzésből hármat ők nyertek meg, a másik kettő döntetlen lett. Nem ritka itt sem a góleső, az over 2,5 aránya 5/5.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.18.Championship
swansea city
3:2
reading
Championship
2022.04.18.Championship
reading
4:4
swansea city
Championship
2021.11.27.Championship
swansea city
2:3
reading
Championship
2021.08.10.Angol Ligakupa
reading
0:3
swansea city
Angol Ligakupa
2021.04.25.Championship
reading
2:2
swansea city
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Swansea

Továbbra is szörnyű formában a Swansea, a Championshipben az utolsó öt meccs alapján csak négy gyengébben teljesítő együttes van: A Blackpool, a QPR, a Rotherham és a Huddersfield.

Régóta nem tudtak meccset nyerni, most már több mint két hónapja. Oké, volt egy kis szünet, akkor máshogy mondom: hét mérkőzés óta.

A bajnokság újbóli elkezdése óta két találkozójuk volt, a Norwichtól hazai pályán kikaptak 1-0-ra, majd következett a Coventry elleni találkozó. Ott mi hazai győzelmet vártunk, tekintve, hogy milyen formában vannak Okoflexék. És minden afelé mutatott, hogy a City megnyeri a meccset, az 55. percben már 3-0-ra vezettek.

De a Swansea képes volt felállni, és Piroe, Fulton, valamint Cullen góljaival egyenlítettek. Legalább egy pont meglett… Az is nagy szó, főleg ilyen ellenfél ellen, ilyen nagy hátrányból.

Az együttes most ugyanott van, ahol a Reading, ezért is mondtam, mindkét csapat számára fontos, mit is játszanak majd egymás ellen. Ők 8 győzelmet arattak, 8 döntetlen és 7 vereség mellett.

Idegenben leginkább az ikszeket szedegetik össze, már hatszor kellett igazságosan szétosztani a pontokat a meccseiken. Emellett van három győzelmük és három vereségük.

Nincs sok hiányzója a csapatnak, és hamarosan egy sem lesz, Michael Obafemi és Liam Walsh is nemsokára pályára léphet. De egyelőre még nem.

A kezdőcsapatban várható, hogy lesznek személyek, akik a Coventry ellen csak a kispadon kezdtek: Harry Darling és Liam Cullen mindenképp ezen játékosok közé tartozik.

A várható kezdőcsapat:

Benda – Wood, Darling, Cabango – Latibeaudiere, Fulton, Grimes, Manning – Cullen, Ntcham – Piroe

Tippelde

Rangadó ez valahol, és a játékosok nagyon komolyan fogják venni. Ahogy mondtam, sokról dönthet egy meccs is, és ez egy ilyen meccs. A nagy akarásnak nyögés lesz a vége, és szerintem végül megint ikszelni fog a Swansea.

Ami idegenben a Reading ellen nem is lenne rossz eredmény. A döntetlen mellett a két és fél gól alatti eredmény is szimpatikus nekünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső