Bartos László | Frissítve:

20BET ismertető – Az egyik legújabb bukméker bemutatása

A 2020 táján alapított 20BET olyannyira újnak számít az online sportfogadás piacán, hogy – ahogy mondani szokás – a „tojáshéj még a fenekén van”. Viszont tény, hogy a buki a színrelépését követően gyakorlatilag azonnal megjelent a hazai piacon is.

Mutass többet

És nem is akárhogyan: széleskörű 20 BET sportfogadás ajánlat, 20BET magyar nyelvű felhasználói felület, a piaci átlaghoz képest lényegesen nagyobb 20BET bónusz, élő fogadás lehetősége stb. Ezért úgy gondoljuk, hogy ez az online fogadóiroda is megér egy misét, és alaposan utánanéztük a szolgáltatásainak, hogy minél részletesebben bemutathassuk neked. Csapjunk is a lovak közé!

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft
20BET
4.5

 • Különféle fogadási piacok
 • GYIK szekció elérhető
 • Népszerű kriptovaluták használata
 • Engedélyezett
 • Magayar Cimer
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
 • mastercard
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • neteller
 • skrill
 • bitcoin
 • mastercard
20BET bukméker főoldal
20BET videós útmutató
Bónuszok: 4.5
4.5
Bónuszok: 4.5
4.5
Kifizetések: 5.0
5.0
Befizetések: 4.0
4.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.5
4.5
Felhasználóbarát: 4.5
4.5

Mit tud felmutatni a 20BET működési engedély terén?

A bukméker webhelyének alapos szemrevételezése során azt sikerült kiderítenünk, hogy a webszájt üzemeltetője a TechSolutions Group N.V. cég, amelynek egyéb érdekeltségei is vannak az online sportfogadás és szerencsejáték ágazatban. A vállalat Curacao-n van bejegyezve (regisztrációs szám: 144920 (0), és a székhelye is a mini államban található a következő címen: Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50, Curacao.

A működési engedélyét is Curacao-n állították ki 2018 novemberében (8048/JAZ). Azaz a 20BET Curacao-i licenccel rendelkezik, bár tény, hogy mint „agent”, egy másik cég, a ciprusi TechSolutions (CY) Group Limited (regisztrációs szám: HE 377018, székhely: Parthenonos 5, Flat 103, 2020, Nicosia, Cyprus) is eljárhat (elvileg) hivatalos ügyekben a nevében. Az viszont száz százalék, hogy a 20BET operátor működését független, „külsős” szervek / organizációk nem – a webhelyen található adatok alapján – nem felügyelik.

20BET jellemzők

🏆 20BET Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Android és iOS
☝ Minimális befizetés 3,000Ft

Miként oldható meg a 20BET magyar webhelyének elérése

20BET

A 20BET sportfogadás szolgáltató azon bukmékerek táborába tartozik – legalább is egyelőre – amelynek az elérése akadálymentesnek mondható. Azaz simán el tudod érni a bukinak a webhelyét, ha bepötyögöd a desktopos vagy mobilos böngésződ címsorába az alapértelmezett URL-t. Mindebből természetesen az következik, hogy jelenleg nem kell 20BET alternatív link ahhoz, hogy rendeltetésszerűen tudd használni az operátor asztali gépes / mobilos weboldalát, a rendszer által biztosított különböző funkciókat, szolgáltatásokat stb.

Hogy meddig fog fennállni ez az idillinek mondható állapot, csak a jó ég tudja. De több jel is arra utal, hogy mostanság a magyar állam, mintha „visszafogta volna magát” a külföldön bejegyzett sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók bannolása terén. Remélhetőleg ezt a „jó szokását” meg is tartja, és a közeli illetve a távolabbi jövőben sem lesz majd szükséges 20BET alternatív link ahhoz, hogy az ember magyar IP-címről el tudja érni az operátor platformjait.

20BET Belépés

20BET alternatív link – teendők bannolás esetében

Természetesen mi nem akarjuk az ördögöt a falra festeni, de való igazi, hogy szinte bármelyik bukméker esetében megtörténhet az, hogy az egyik nap még elérhető volt a webhelye a default URL-t használva, pár nappal később viszont már nem. Ennek – mint azt fentebb jeleztük – napjainkban már csekélyebb a valószínűsége, mivel az EU hatóságai egyre határozottabban lépnek fel, és foglalnak állást a magyar szerencsejáték törvény kapcsán, amely komoly piaci hátrányba hozza a külföldről működtetett sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatókat.

Ugyanakkor, ha mégis beütne a ménkű, és a 20BET sportfogadás webhelye elérhetetlenné válna, akkor sem kell egyből a „kardodba dőlnöd”. Ilyen esetekre a magyar piacon jelenlévő bukmékerek is fel vannak készülve, így tutira veheted, hogy lesz majd olyan, tökéletesen működőképes BET20 alternatív link, amivel pontosan úgy tudod használni a bukinak a rendszerét, mint a default URL-el.

Regisztráció menete és 20BET belépés a sportfogadás szolgáltató webhelyén

A számlanyitáshoz – 20BET regisztráció elvégzéséhez – természetesen a mobil platformot is igénybe veheted. Viszont, ha lehet, akkor szerintünk válaszd inkább az egyszerűbb, könnyebben kivitelezhető asztali gépes 20BET regisztráció opciót. No, de vegyük akkor szépen sorjában, hogy miként tudsz villámgyorsan számlát (felhasználói fiókot) nyitni a 20 BET sportfogadás online bukinál:

A 20BET regisztráció folyamatának utolsó lépéseként meg kell erősítened a számlanyitási szándékod. A bukméker 1-2 percen belül küldeni fog a megadott e-mail-címre egy megerősítő hivatkozást tartalmazó levelet. Ebben a levélben kattints „Fiók aktiválása” gombra, és ezzel a felhasználói fiók nyitása le is van tudva.

20BET Regisztráció

A 20BET magyar felhasználói esetében elérhető fizetési módok

A 20BET sportfogadás szolgáltató azon bukmékerek soraiba tartozik, amelyek haladnak a korral, aminek köszönhetően a többi között még kriptovaluták használatával is megoldhatók a bukinál a pénzügyi tranzakciók.

Bár úgy véljük, hogy a bankolás lebonyolítása nem igényel különösebb magyarázatot, néhány mondat erejéig azért kitérnénk erre a témára is. Először is be kell lépned az oldalra a 20BET belépés gombját használva. Ha ez megtörtént, akkor a felhasználói ikonodra kell rávinned az egér kurzort (jobb felső sarokban a második ikon), ahol ki kell választanod a megfelelő menüpontot: a „Befizetést” vagy a „Kifizetést”. Ezután mindössze annyi a teendőd, hogy kiválasztod a fizetési módot, megadod az összeget, majd követed az adott fizetési metódusra vonatkozó egyéb utasításokat.

Jelenleg a 20BET magyarországi ügyfelei az alábbi módokon tudnak pénzt feltölteni a belső egyenlegükre:

 • Instant banking;
 • Hitelkártyák és bankkártyák (Visa, Mastercard);
 • Skrill;
 • NETELLER;
 • Jeton;
 • Kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin, Ethereum);
 • Flexepin;
 • Neosurf Voucher.

Az operátor egyik befizetési mód esetében sem számít fel jutalékot / járulékos többletköltséget. A minimális, egy tranzakcióval befizethető összeg (forintban) 3500 HUF, a maximális 35 millió HUF (kriptovaltuáknál akár több száz millió Ft is lehet a webszájt szerint).

Elérhető metódusok kifizetésekhez:

 • Hitelkártyák és bankkártyák (Visa, Mastercard);
 • Skrill;
 • NETELLER;
 • Jeton;
 • Instant banking;
 • Kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin, Ethereum);

A kifizetéseknél sem kell extra költséggel számolni. A minimális összeg 3500 HUF, a maximális 1 400 000 HUF / tranzakció.

A feldolgozási idő pedig gyakorlatilag az összes 20bet kifizetési módnál 2-5 nap közötti.

Könnyen használható webszájt kisebb hiányosságokkal

A 20BET sportfogadás szolgáltató webhelyével alapvetően nincs semmi gond. Ugyanis az oldal a 3 hasábos kialakításnak köszönhetően jól áttekinthető, és a webhely tartalmának kábé a 80%-a le van fordítva magyar nyelvre. Ez igen könnyűvé teszi úgy a desktopos, mind a mobil weboldal fogadási felületének használatát az idegen nyelven nem tudók számára.

A 20BET sportfogadás oldalának esetében az operátor fejlesztői még arra is figyelmet fordítottak, hogy a legjobb bajnokságok (top ligák), és az éppen aktuális legizgalmasabb, legjobb odds-os sportesemények külön ki vannak emelve. Az éppen zajló élő sportesemények pedig pont szem előtt vannak a weblap közepén, és még kategóriánként is rájuk lehet szűrni. Összességében megállapítható, hogy a 20BET alternatív link nélkül elérhető weboldala „jól össze van rakva”, így még a teljesen kezdő sportfogadók számára is gyerekjáték a használata.

100€ kezdő 20BET bónusz a sportfogadás termékhez & egyebek

kezdő 20BET bónusz

Ezt a 100%-os bónuszt úgy tudod megszerezni, hogyha regisztrálsz a 20BET magyar oldalán, és legalább 10€-ot befizetsz az 1. befizetésednél a számládra, és 14 napon belül teljesíted a sportfogadás üdvözlő bónusz szerződési feltételeiben foglaltakat. Persze nem kell ennyivel beérned, és ha a 20BET bónusz egészére (100€) igényt tartasz, akkor egy 100€-os befizetéssel tudsz majd rá szert tenni.

A bónuszhoz jutás feltétele, hogy a bónuszra való feljogosító első befizetésed összegében legalább 5 alkalommal fogadnod kell (single bet-es fogadásoknál a min. odds 1.50, míg multi beteknél 1.70 – vagy magasabb).

A 20BET bónusz ezt követően kerül jóváírásra a felhasználói fiókodban free bet (ingyenes fogadás) formájában. A kapott Free Bet-et viszont csak olyan kombi fogadáshoz használhatod fel, amely legalább három sporteseményt (sportesemény kimenetelt) tartalmaz. Fontos tudnod, hogyha kriptopénz alapú számlád van, akkor nem élhetsz ezzel a promóciós ajánlattal.

Előrejelzések – 20BET sportfogadás promóció

Ez a BET 20 promóció a regisztrált tagok esetében bárki számára elérhető. De ahhoz, hogy igénybe tudd venni, legalább 20€-ot kell befizetned az igénylését megelőző 5 nap egyikén. A promóció lényege, hogy helyesen tippelj meg sportesemény kimeneteleket. Amennyiben 8 tipped helyes 50€-t, 9-nél 100€-t, 10-nél pedig 1000€-ot kapsz Free Bet formájában.

Tisztességes kínálat fogadási piacokból

Ami a fogadási piacokat illeti, a 20BET nem szolgál túl sok újdonsággal. A legtöbb alatta / felette piac, pontos eredmény piac, hendikepes piac főként az olyan, Európa-szerte közkedvelt sportokhoz érhetők el, mint a foci, a jégkorong, a röplabda, és a kosárlabda. De ettől függetlenül azért elég ütős piackínálat áll azok rendelkezésére is, akik például asztaliteniszre, strandröplabdára szeretnének fogadni online (lehet fogadni labdamenetekre, szettekre. A 20BET néhány e-sporthoz is eléggé széles fogadási piac és opció választékot nyújt. És ugyanez elmondható még az olyan, hazánkban kevésbé ismert sportoknál is, mint a floorball, vagy a krikett.

Megfelelő sportág választék néhány rendhagyó sporttal felturbózva

A 20BET sportfogadás szolgáltató sportág választékát tüzetesebben átnézve hamar világossá válik, hogy ennél a bukinál jó pár olyan sportra is lehet fogadni online, amire mi magyarok általában csak igen ritkán szoktunk. Ilyen egyebek mellett a krikett, a bandy, a floorball, és a rögbi is. Az e-sportok terén is „ott van a szeren” az operátor.

Így akik szívesen fogadnak – akár élő fogadás keretében – például Dota2 vagy CS:GO összecsapásokra, azok garantáltan mindig találnak maguknak megtehető meccseket. Mindemellett a csapatsportok esetében sem lehet okunk panaszra, mivel a top ligás focimeccsek, valamint a jégkorong, a kosárlabda, a kézilabda rendszeresen szerepelnek a bukméker iroda megfogadható sportok menüjében.

Hogyan lehet fogadásokat megtenni a 20BET

Amennyiben ezelőtt még nem fogadtál online, akkor a következő infók még jól jöhetnek számodra. A fogadás a bukinál relatíve egyszerű, ami egyrészt az áttekinthető fogadási ajánlatnak, másrészt az egyszerűen használható fogadási szelvénynek is köszönhető. Abban az esetben, ha már kinéztél magadnak egy sportesemény kimenetelt, akkor az oldalra való belépést követően mindössze annyi a dolgod, hogy ráklikkelsz, és az azon nyomban felkerül a jobb oldalon lévő fogadó szelvényre.

A szelvényen csak a tétet kell megadnod, és már mehet is a móka. Viszont system beteket (Goliath 247, Trixie, Super Heinz stb.) sajnos egyelőre nem lehet használni a bukmékernél. És a cash-out funkció sem biztosított egyelőre a 20BET sportfogadás szolgáltatónál.

Élő fogadás live streaming funkció nélkül

A 20BET magyar nyelven is elérhető webhelyén az élő fogadás is biztosított a Curacao-n bejegyzett bukméker ügyfeleinek. Az élő fogadásnak egy saját szekciója van, amit például a felső főmenü megfelelő gombjára kattintva lehet elérni.

A live betting keretében megtehető sportok, és sportesemények száma valamivel kevesebb, mint a pre-match fogadási részlegben, viszont az odds-ok elég jók. Az éppen zajló sportesemények közötti eligazodást segíti, hogy sportág szerint is rájuk lehet szűrni az oldalon. Az e-sportok kedvelőinek pedig jó hír, hogy a 20BET webszájtján in-play betting formájában is fogadhatnak pl. League of Legends vagy Dota2 összecsapásokra.

A Live Streaming-et (élő sportesemény közvetítés funkciót) a bukméker egyelőre nem biztosítja a felhasználói számára. Viszont az élőben éppen zajló sportesemények (foci, tenisz, kosárlabda meccsek stb.) legtöbbjéhez elérhető egy animációs-alapú élő közvetítés funkció, amivel egy általad kiválasztott éppen folyamatban lévő meccs főbb történéseit tudod figyelemmel kísérni.

Mit tud jelenleg nyújtani a 20BET mobilon?

Ha a mobiltelefonoddal is szeretsz fogadni, akkor biztos, hogy felcsillan majd a szemed a 20BET mobil webszájtja láttán. A cég fejlesztői úgy tűnik apait anyait beleadtak, és sikerült előrukkolniuk egy olyan profin kivitelezett mobil oldallal, ami felveszi a versenyt a jó pár éve piacon lévő, neves bukmékerek mobil weboldalaival is. A BET 20 sportfogadás szolgáltató mobil weboldalával nagyon könnyű megtenni a fogadásokat (az élő fogadásokat is beleértve), és bár böngésző-szoftver alapú, kifejezetten gyorsan, hibátlanul működik.

A 20BET jó ideig nem volt jelen a piacon natív mobil sportfogadás appokkal. Mondjuk ez annak tudatában nem igazán meglepő, hogy egy új operátorról van szó. Viszont nemrégiben napvilágot látott két 20bet mobil alkalmazás (iOS, Android), amelyeket némiképp rendhagyó módon tudsz beszerezni: QR-kódot kell beolvasnod a desktopos oldalon a mobiladdal. Ami az appokat illeti, hozzák a ma elvárható minőséget, de azért nincsenek azon a szinten, mint a "nagyok" natív mobile applikációi.

Az adatvédelmet és a biztonságot érintő kérdések

Az operátor weboldalának megfelelő részlegében (Adatvédelmi Irányelvek) az olvasható, hogy a cég vállalja, hogy a rábízott felhasználói adatokat és egyéb információkat bizalmasan kezeli, és biztonságban tartja. A bukméker iroda a rendszerét a legújabb szoftver-alapú tűzfalas megoldásokkal védi, és az oldalon fellelhető információk alapján 128 bites SSL 3-as titkosítási technológiát alkalmaz.

Azaz attól egészen nem kell tartanod, ha a 20BET sportfogadás szolgáltatónál nyit számlát, hogy a pénzed és / vagy a személyes információid illetéktelenek „kezébe” kerülnének.

Mit nyújt számodra az operátor ügyfélszolgálata

A 20BET webhelyén található egy GYIK (FAQ) rész. Viszont ebben a részlegben csak az alapvető kérdésekre találhatók válaszok. Ezért a GYIK részleg csakis akkor jelenthet probléma esetén megoldást az ember számára, ha például olyan kérdéses motoszkálnak a fejében, hogy „Vajon miért nem tudom aktiválni a telefonszámomat / e-mail-címemet” stb. Így, ha olyan problémával szembesülsz, amire a Gyakran Ismételt Kérdések szekcióban nincs válasz, kénytelen leszel az ügyfélszolgálathoz fordulni.

Ehhez – mivel 20BET magyar ügyfélszolgálat egyelőre még nincs – némi idegen nyelvtudásra is szükséged lesz (pl. angolra). A cég munkatársaival több módon is kapcsolatba léphetsz: élő chaten, illetve üzenetküldő online űrlapot használva, de két e-mail-címen is elérheted őket (panasz esetén: [email protected], általános jellegű kérdések esetén: [email protected]

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
20BET
Titkosítás
128-bit
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
Elérhető
Központ
Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 50, Curaçao
Titkosítási tanúsítvány
SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
TechSolutions Group N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
-
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
Személyazonosság ellenőrzés az első pénzkifizetés előtt
Szerencsejáték szervezetek
-
Egyebek
GYIK (FAQ) szekció elérhető, Fogadási szabályok

Konklúzió – Az eddigiek rövid összegzése

A 20BET ahhoz képest, hogy 2020-ban jelent meg a weben, relatíve jó szolgáltatásokat nyújt a magyar ügyfelei számára is: például 30+ sport, havi szinten több ezer megfogadható sportesemény, élő fogadás funkció, változatos fogadási piackínálat, színvonalas ügyfél-támogatási rendszer, modern titkosítási technológiák alkalmazása, korrekt bónuszok. Mindezek mellett az is a buki mellett szól, hogy más fogadó irodákkal ellentétben a kriptovalutás fizetési módot is támogatja.

Ugyanakkor tény, hogy jelenleg a webszájt csak részben van lefordítva magyar nyelvre, nincs magyar ügyfélszolgálat, az operátor működését külsős szervezetek nem felügyelik, és az élő sportesemény közvetítés funkció is hiányzik a repertoárjából.

GYIK

Ezt semmiképp nem javasoljuk, mivel ezzel megszegnéd a fogadóiroda szabályzatát, amely kimondja, hogy egy személy csak egy számlával (felhasználói fiókkal) rendelkezhet.
Természetesen igen. És ebből kifolyólag csakis olyan személy nyithat számlát a fogadóirodánál, aki korábban már betöltötte a 18. életévét.
Nem! Ezt a bónuszt (Free Bet) kizárólag csak az operátor sportfogadás termékéhez használhatod fel. Ez az információ a bónuszhoz kapcsolódó felhasználási feltételekben is fel van tűntetve.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
20BET

Oszd meg a véleményed:

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


20bet vélemények

Milán Rajkay szerint:

Az első dolog, ami a 20Betről beugrik, hogy nagyon gyorsan tudtam csatlakozni, az azonosítással sem volt semmi gondom. Ugyanígy, sokan tartanak az első kiutalásuktól, de nekem az is nagyon gyorsan ment, pont úgy ahogy a bukméker ígérte. Mondjuk tegyük hozzá, hogy én Skrillt használok, az már alapból gyors. Az oldal könnyen kezelhető és átlátható, 1-2 percbe telik még telefonról is megkötni egy fogadást. Ha rendszeres játékosok vagyunk, akkor érdemes próbát tenni a hétvégi befizetési bónuszokkal, hiszen így extra pénzhez is juthatunk. Én szívből ajánlom mindenkinek ezt a bukmékert és kaszinóportált, megvan itt minden, amire csak szükségünk lehet.

Értékelés:
Alsai Dóra szerint:

A 20bet oldalán mindent megvan, amit egy jó kaszinónak és bukmékernek tudnia kell. A 20betben a legjobb, hogy akár saját VIP menedzsered is lehet. A kifizetésekkel nekem sosem volt gondom, teljesen megbízható az oldal. Rengeteg nagyszerű kaszinójáték mellett minden napra sok tucat fogadási esemény is jut. Mindenkinek ajánlom ezt a bukmékert és kaszinó portált. Külön köszönet a menedzseremnek, akit nagyon szeretek a munkájáért, nagyszerű karakteréért és mindazért, ahogy támogatott végig a fogadásaim során. Megéri kipróbálni.

Értékelés:
Kovács Adrián szerint:

Én elég “réteg” közönség vagyok, szóval tessék a helyén kezelni: FPS fogadásokra szoktam rámenni és ilyen téren szerintem okés az oldal, főleg a Counter-Strike játékokra megyek rá. A honlapon néha beleszaladok rosszul lefordított részletekbe és sajnos nincs live streaming, ezért úgy fogadok, hogy PC-n előhívom a streamet, telefon a kezemben és ott fogadok. Az oldalnak ráadásul szerintem jobb az applikációja, mint a honlapja, úgyhogy ezt így tudom kimaxolni. A kiemelt eseményekre néha ránézek, ha arról van szó, de az app strukturája szerintem az egyik legjobb ilyen téren.

Értékelés:
Kádár József szerint:

Nekem már volt a 22 bet-nél felhasználó számlám, amikor olvastam, hogy a cégnek van egy másik bukmékere is, ahol nem csak fogadás van, de élő fogadás meg kaszinó és élő casino is. Kíváncsi voltam a felhozatalra például piacokból, és arra is miben más ez a buki, mint a 22bet. Szerintem valamivel jobbak a szorzók a 20BET-nek a magyar oldalán. A promóciók bónuszok is jók. De az is igaz hogy nem olyan jók a 20bet appjai mint a 22BET-é.

Értékelés:
Kiss András szerint:

Az ügyfélszolgálattal először volt egy kis félreértésem, de aztán megoldódott a probléma. Ennek ellenére kipróbáltam az oldalt, és igazából már több mint 1 éve játszok rajta. A kaszinóját és a sportfogadási részét is szeretem. Teljes mértékben megbízható, és marha jó az oldal megjelenése, mert nemcsak látványos, de jól használható is. Előrejelzést is lehet csinálni, és a fogadószelvény is mindenhonnan elérhető könnyen. A Skrill és Neteller rendszerekkel végrehajtott befizetés esetén nem lehet sokszor megigényelni a bónuszokat, a 20beten viszont létezik egy olyan ajánlat, ami kimondottan azok számára elérhető csak, akik Skrillt használnak. Ebből is látszik, hogy azért figyelnek a játékosokra, és próbálják minél felhasználóbarátabbá tenni az oldalt. Ráadásul saját, iOS-rendszerhez készített alkalmazása is van.

Értékelés:
Kiss Péter szerint:

Üdv. A srácokkal rendszeresen játszunk az oldalon, és igazából nem is néztünk nagyon körül, mert minket csak, és kizárólag a foci érdekel. Ha nincsenek jó meccsek, sokszor kacsintgatok a kosárlabda, vagy egyéb sportágak után, csak sajnos az a baj, hogy nem értek az adott sportághoz, így nem merek belevágni. Majd talán ennek is eljön az ideje. A focival már elég jól ki vagyok békülve, nem szeretem a topligákat, inkább a másodosztály, illetve az alacsonyabb ligák érdekelnek, szerintem fogadási szempontból sokkal könnyebbek. Hála istennek, itt ezek is megtalálhatók. Tök jó a statisztikával foglalkozó része az oldalnak, tulajdonképpen, ha csak halvány sejtésem van az adott csapatról, akkor is bőségesen találok infókat a fogadáshoz. A haverokkal beülünk valahova, és közösen szoktuk átnézni a statisztikákat, és közösen rakjuk meg a szelvényt. Erről jut eszembe, hogy mennyire jó, hogy mindezt mobilon is megtehetjük. Várjuk a következő bónuszokat, és fejlesztéseket.

Értékelés:
Kovács Adél szerint:

Sziasztok. Barátnőimmel álltam neki játszani az oldalon, és nagyon sok kellemes órát szereztetek nekünk. Amíg nem regisztráltam, és nem néztem körül, nem is tudtam a póker vagy a baccarat szabályait. Azt sem tudtam, hogy ezek ilyen izgalmas játékok. Én, mint laikus is nagyon könnyen eligazodtam az oldalon, köszönhetően annak, hogy nagyon jól fel van építve, mindenhez találtunk magyarázatot, és tulajdonképpen végig fogta a kezünket. Természetesen igényeltük a bónuszokat, megkaptuk az ingyen pörgetéseket, és már indulhatott is a móka. A jövőben sem kell elmennünk otthonról, ha csak egy jót akarunk játszani. A mai napig nem próbáltuk ki az összes játékot, úgyhogy bőven van még mit felfedezni. Elnézve a felhozatalt még jó ideig lesz mivel játszanunk. Igazából pókerezni szoktunk a legtöbbször, de még az összes póker asztalt sem sikerült kipróbálnunk. Mindenki nevében köszönöm a felejthetetlen perceket.

Értékelés:
Horváth Arnold szerint:

Sziasztok, üdv mindenkinek. Szeretném megköszönni azt a rengeteg bónuszt, amit most is kaptunk. Nagyon jó a kezdő bónusz is, bár arról én már lecsúsztam, de nagyon sok haveromat tudom idecsábítani vele. Ami a legjobb, és mindenkinek nagyon tetszik a baráti társaságban, az a most futó előrejelzések promóció. Amikor megláttam, hogy ilyen van nem akartam hinni a szememnek. Hihetetlenül jó ötlet, szinte ingyen játszhatok egy jót, és még rengeteg pénzt is tudok vele nyerni. Aki ezt kitalálta biztos, hogy ért a marketinghez. Tulajdonképpen mindenki elégedett, a játékostól, a szolgáltatóig, mindenki. Az oldal többi részét én, személy szerint nem nézegettem, de biztosan tudom, hogy a barátnőm imádja a kaszinó részt. Nem tudom, hogy élőben játszik-e, de az biztos, hogy nagyon szereti, szinte órákra lefoglalja, úgyhogy a fogadással járó izgalmakon felül köszönöm a sok nyugodt órát is.

Értékelés:
Karsay Viktor szerint:

Sziasztok. A mobilalkalmazásokhoz szeretnék hozzáfűzni pár gondolatot, hátha a hozzászólásommal segíthetek azoknak, akik tartanak a QR kódos letöltéstől. Igaz, hogy nincs külön letölthető mobil alkalmazás az oldalhoz, de az üzemeltetőnek sikerült nagyon ügyesen megoldania, hogy senki ne érezze ennek a hiányát, hiszen csináltak egy, az oldalról letölthető, böngésző alapú appot, melynek telepítéséhez elég csak beolvasni az oldalon lévő QR kódot. Minden felhasználó nevében ezúton is köszönjük. Az alkalmazást egyébként csak dicsérni tudom, megfelelően gyors, és kiválóan működik rajta minden funkció. Szóval aki tart ettől a fajta megoldástól, az ne tegye, tényleg nincs vele semmi probléma. Az oldalról annyit, hogy én jókat szoktam játszani, sok oldalon vagyok regisztrálva, és igazából minden online irodának vannak pozitív és negatív tulajdonságai. Itt mindenképp a bónuszokat tudnám pozitívként említeni. Sok embert ismerek, akik pont a bónuszok miatt választották őket.

Értékelés:
Varga Gergő szerint:

Üdvözletem. Már nagyon régóta tagja vagyok a 20bet közösségének, ha jól emlékszem már a kezdetek óta, és volt szerencsém végignézni, hogy milyen fejlődésen ment keresztül az oldal. A sportfogadásban látom a jövőmet, egyébként elég tűrhetően is megy. Itt tanultam, tapasztaltam meg mindent, amit eddig a sportfogadásról tanultam. Itt ismertem meg az odds formátumokat, kombi szelvényeket, satöbbi. Minden nagyon könnyen ment, az oldalon lévő minden funkció hihetetlenül könnyen megtanulható, és kezelhető. Kicsit tartottam a fogadási szelvényem összeállításától, de rá kellett jönnöm, hogy tényleg nincs ebben semmi bonyolult. Egyszerűen, egy-két kattintással megoldható az egész. Nagyon jó dolog, hogy találhatok statisztikai adatokat az aktuális meccsre vonatkozóan, illetve az adott csapat korábbi meccseit is át tudom nézni fogadás előtt. El sem tudjátok képzelni, hogy ez mekkora segítséget jelent egy sportfogadó számára, higgyétek el, nagyban megkönnyíti a dolgunkat.

Értékelés:
Szilvágyi Tamás szerint:

Én leginkább kaszinójátékokkal szoktam játszani, ezeken belül is az élőket szeretem, regisztrálva vagyok több oldalon, de itt is visszatérő vendégnek számítok. Könnyű eligazodni, bőséges a kínálat, és gond nélkül futnak az élő játékok. Nagyon szeretem az élő rulettet, hála istennek szinte megszámlálhatatlan rulett asztalt találtam az oldalon. Bátran mondhatom, hogy a játékválaszték minden igényemet messzemenőkig kielégíti. Könnyen elnavigálok, minden teljesen egyértelmű, jó az oldal felépítése. Befizetni is egyszerű volt, nem ütközött semmiféle nehézségbe. Kifizetést még nem eszközöltem, de gondolom azzal sem lesz probléma. Minden elismerésem az oldal létrehozójának, és megtervezőjének. Egy dolgot hiányolok, ez pedig a magyar nyelvű ügyfélszolgálat. Remélem ezt is tudják majd egyszer pótolni. Jók az ingyen pörgetések, mindenki nevében köszönöm, nagy kedvet csinálnak a játékhoz.

Értékelés:
Szabó Bianka szerint:

Nagyon örülök, hogy vannak ilyen, és hasonló oldalak. Természetesen engem nem érdekel a sportfogadás, viszont a kaszinójátékok annál inkább. Nálatok pedig rengeteg szórakozási lehetőséget találtam, és találok is a mai napig. Imádom, hogy nem csak le van programozva egy egyszerű félkarú rabló, hanem történetek vannak hozzájuk kitalálva, illetve új játékmechanikák vannak bevezetve, amik pluszban izgalmassá, és megunhatatlanná teszik az amúgy sem unalmas játékot. Soha nem gondoltam volna, hogy egy számítógép előtt ülve élhetem át a kaszinók világát. Nagyon sok kedvcsináló bónuszt, és ingyen pörgetés kapok tőletek, amit ezúton is külön köszönök, mindig van értelme leülni egyet játszani, mindig kedvet tudnak csinálni hozzá. Vannak játékok, amiket még nem próbáltam, de ami késik, nem múlik, úgy gondolom meg fogok ismerkedni olyanokkal is, amiknek jelenleg a nevét sem tudom kimondani. Nem tudom elképzelni, hogy bármi miatt is csalódnék. Még egyszer köszönet a kellemes percekért, órákért.

Értékelés:
Sági Roland szerint:

Sziasztok, hallottam erről az oldalról, és úgy döntöttem, adok neki egy esélyt. Hát meg kell mondjam, nem bántam meg. A regisztrációs folyamat egyáltalán nem volt megterhelő, igazából egy perc alatt meg is volt, a megerősítő email-re sem kellett várni, és már bele is vethettem magam a játékba. Leginkább sportfogadásban „utazok”, ha lehet így mondani, és nem igazán tudok hibákat felsorolni az oldallal kapcsolatban, bármennyire is szeretnék kötekedő lenni. Nekem személy szerint nagyon hiányzik az élő közvetítés, de a kis infografikával is ki tudtam békülni, egy idő után már nem volt semmiféle hiányérzetem. Rengeteg piacra tudok fogadni, és bőséges a sportágfelhozatal is. A befizetési lehetőségeket tekintve, úgy gondolom, nincs is szükség többre, külön örültem a kriptovalutáknak, mert ahogy megfigyeltem, egyre több helyen megjelennek, mint fizetési eszközök, de egyáltalán nem ez a jellemző. Szóval még egy plusz pont nekik, csak így tovább.

Értékelés:
Dékán Péter szerint:

Üdvözletem mindenkinek. Én csak és kizárólag élőben szoktam fogadni nálatok, mert szerintem a 20bet-en elég bőségesek a lehetőségek. Amikor először idekerültem, nem is olyan régen, megtetszett az oldal felépítése, és – mint rutinos fogadó – könnyen megtaláltam az élő fogadás szekciót, hiszen pont a szemem előtt volt, már a kezdő képernyőn. Ez azért nagyon sokat jelentett, higgyétek el, ha keresgélnem kellett volna, lehet már nem lennék itt. Tetszik a fogadásipiac kínálat is, azt gondolom, hogy mindent meg lehet találni, ami egy fogadó számára érdekes lehet. Nagyon jó, hogy a piacokat böngészve, nem kell egy végtelennek tűnő listát legörgetnem, hanem külön gyűjtők alatt találom a végkimenetelre, illetve a gólokra vonatkozó fogadási piacokat. Kicsit a rendszer fogadásokat hiányolom, szeretem a trixie, illetve a patent rendszereket, de remélem, hogy a jövőben ezt is pótolják, és lehetőség lesz rendszerfogadásokra is.

Értékelés:
Horváth Kristóf szerint:

Sziasztok, nemrég keveredtem az oldalra, és vannak azért hiányosságok, de összességében teljesen elégedett vagyok. Nagyon tetszik ez a 3 hasábos kialakítás, könnyen átláthatóvá teszi az egész weboldalt. Könnyen megtaláltam az általam preferált sportágakat, sőt rácsodálkoztam a kínálatra is közben. Esportban nincs olyan bő kínálat, de jó látni, hogy ebben is folyamatosan fejlődnek. Jelenleg úgy látom, hogy a nagy népszerűségnek örvendő esportokon kívül mást nem nagyon lehet találni, de sebaj, majd lesz ez jobb is, legalábbis remélem. Külön tetszik, hogy csináltak egy topligák gyűjtőt, illetve nem kell keresgélnem a közeljövőben megrendezésre kerülő eseményeket, mert azt is úgymond könnyen észrevehető helyre tettétek. Nagyon jól, logikusan van felépítve az oldal. Néhol belefutottam nem magyar kifejezésekbe, gondolom az oldal fordítása még nincs teljesen kész, valószínű még folyamatban van, ezért fordulhatott ez elő.

Értékelés:
Telepi Kristóf szerint:

Nemrég sikerült regisztrálnom az oldalon, főleg a 35 000 forintos bónusz ajánlat miatt. Egyébként sem bántam meg az oldalhoz történő csatlakozást, mert óriási kínálattal várják a magyar játékosokat. Szeretem, hogy szinte egy helyen megtalálom a fontos meccseket. Általában az élő fogadást szoktam használni, ami nagyon jó oddsokat kínál és gyorsan frissülnek az eredmények is. Megtalálom a BL és Európa liga meccseit, valamint a legjobb európai bajnokságok mérkőzései sem hiányozhatnak a repertoárból. Az ügyfélszolgálattal eddig nem volt bajom, gyorsan válaszolnak az élő cseten. Általában ezt használom mindig, mert itt gyorsan választ kapok a kérdéseimre.

Értékelés:
Fülöp Bendegúz szerint:

A bukmékernek vannak előnyei, nem is kicsik, de a legnagyobbak nem a bónuszok, nem az ügyfélszolgálat, a dizájn vagy ilyesmi, hanem az, hogy LEHET KRIPTOBAN FIZETNI. Nem sok ilyet tudok mondani a mai piacon, főleg, ami ennyire megbízható és korrekt.
Szóval, ha nem adtak volna semmilyen bónuszt, akkor is regisztráltam volna. Az már csak hab a tortán egyébiránt, hogy mennyire részletes a kínálat, és még live streaming is elérhető náluk.

Értékelés:
Venczel Attila szerint:

Fejlődik az oldal, ez nem is vitás, nemrég vezették be a live streaminget és elindítottak egy mobil appot is. Ennyi nekem már bőven elég, mert amúgy is használtam eddig az oldalukat, ezek csak plusz funkciók. Hiányzik a cash out, bízom benne, hogy ezt is hamar megoldják, mert ez viszont tényleg nagyot emelne az egyébként magas színvonalon.
Több portálon vagyok regisztrálva, nálam top3-ban van a 20bet.

Értékelés:
Tóth Gerzson szerint:

Annyira nem bő a kínálat, de pont elegendő. Olyan ez, mint a tévécsomagok. Az ügyfélszolgálatos mindig azzal érvel, hogy van száz csatornájuk, holott az emberek maximum 4-5-öt néznek. Na, ugyanilyen a fogadás is, mire megyek az agárversennyel, ha én sosem fogadok rá? Ez tehát nálam nem hátrány, inkább előny, mert így még egyszerűbb kezelni az oldalt, könnyebben megtalálom, amire szükségem van.
A bónuszukat kihasználtam, sőt a második befizetési bónusszal is kacérkodom.

Értékelés:
Szilágyi János szerint:

Felüdülés, amikor lehet miből válogatni egy irodánál. Úgy értve, hogy a sportágakon belül is vannak bőséggel piacok. A kicsi bukiknak ez a bajuk, és én azért többre vágyom, mint pár 1X2-es ajánlat. Szerencsére a 20bet elég részletes kínálattal rendelkezik, így itt ezzel nincs problémám. A bónuszok egész jók, bár azt mondom, nem minden esetben annyira könnyű teljesíteni a megszabott feltételeket.
Kaszinózni nem szoktam, így az ottani funkciókról nem tudok véleményt mondani.

Értékelés:
Osthor Csaba szerint:

Eleinte nem volt alkalmazásuk mobilra, szóval hanyagoltam őket, de aztán láttam, hogy megcsinálták. Az indulás után hat hónappal már lefejlesztettek egy mobil appot. Nem semmi. És ahhoz képest, hogy milyen rövid idő alatt megcsinálták, az egyik legjobb, amivel a piacon találkoztam.
Vannak még jobb oldalak a 20betnél, de olyan gyorsan fejlődnek, hogy nem lennék meglepődve, ha hamarosan itthon is többen megismernék őket. Itt azért megemlíteném, hogy van még bőven hova fejlődni, gondolok itt például a cashout hiányára vagy a lassabb ügyfélszolgálatra.

Értékelés:
Zsíros Zoltán szerint:

Bírom az ilyen hosszútávú versenyeket. Mostanában kevés ilyet biztosítanak a bukik, de a 20beten található Sportfogadók tornájával engem kilóra megvettek. Nyilván vannak negatívumok is, amelyeket most nem részletezek, mert annyira apróságokról van szó, hogy lesülne az arcomról a bőr, és mindenki azt hinné, micsoda sznob vagyok 😊
Az első befizetési bónusz mellett van második is, sőt reload-bónuszok is, tehát azt nem lehet mondani, hogy nem gondolnának a már meglévő játékosokra is.

Értékelés:
Kálmán László szerint:

Nekem a pozitívumok közé tartozik, hogy Skrillt és Netellert is használhatok, bár először jól kiszúrtam saját magammal. Mastercarddal fizettem be, és Skrillre akartam utalni. Naná, hogy nem működött, de ez nem az oldal hibája.
Kezdetben kicsit fura volt, meg valahogy nehezen bízik meg egy ismeretlen oldalban az ember, de az első kifizetés után tudtam, hogy nincs mitől tartanom velük szemben.
Az appot kicsit körülményes letölteni a telefonodra, de megéri, mert könnyen kezelhető és átlátható. Ez nem mindig mondható el az asztali verzióról, néha összefolynak az események.

Értékelés:
Vocelka Endre szerint:

Régimódi vagyok, online fogadással csak körülbelül másfél éve foglalkozom. Nem akartam tucatoldalra regisztrálni, inkább kerestem egy olyan bukit, amelyik jó bónuszokkal csábít. A 20betet választottam, és nem bántam meg. Átlagos sportfogadónak mondhatom magam, nem kell semmi extra, semmi flancolás, csak az, amit anno 20 évig megszoktam a tippmixen is. Számomra ez így ahogy van tökéletes. A kifizetéssel kapcsolatban vannak problémáim, volt olyan, hogy öt napig kellett várnom, amíg megkaptam a pénzem. Más negatívum (egyelőre) nincs.

Értékelés:
Takách Soma szerint:

Az oldalon rengeteg a bónusz, amit ki lehet használni, én nem bántam meg, hogy regisztráltam. Vannak gyerekbetegségei, mégis a kedvenceim közé tartozik a 20bet. Korrekt kis oldal, átlátható, és minden megtalálható rajta, amit szeretnék. Ugyan nincs Mastercard kifizetés, de az mostanában alig található meg pár oldalon, szóval ezt nem rovom fel nekik. A kaszinó részleget még nem volt időm átnézni (annyira nálam az nem is fontos), de a sportfogadási részlegük nálam csillagos ötös.

Értékelés:
Borbély Gergő szerint:

Fejlődőképes oldal, a kisebb, fiatalabb irodák közül talán ez lépked a ranglétrán a leggyorsabban fölfelé. Vannak hibái, de egyrészt nem súlyos hibák ezek, másrészt vannak egyéb funkciói, amik bőven kárpótolnak. Fogadni sok mindenre lehet, még olyan sportágakra is, amikről korábban soha nem is hallottam. Persze ilyenkor az ember átmegy amatőrbe és mindenképp ki akarja próbálni. De nem javaslom, és ezt saját tapasztalatból mondom 😊 Nekem hiányzik a cash out, de, ha így folytatják a fejlődést, hamarosan már az is elérhetővé válik majd.

Értékelés:
UEFA Euro 2024
felső