Rosenborg – Tromsö: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.16.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 14.
Rosenborg
Teljesítmény:
V V V D N
  • Lerkendal Stadion
  • Július 16. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Tromsö
Teljesítmény:
D N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvégére azt terveztük, hogy kicsit szétosztjuk a feladatokat a napok között. Ez azt jelenti, hogy nem csak ma érkezünk mérkőzésekkel, illetve érdekes hírekkel, hanem holnap és vasárnap is. Ma hét találkozóról fog szó esni, holnap négyről, vasárnap pedig jövünk a heti átigazolásokkal.

A mostani tippáradat Skandináviából érkezik, Norvégia és Svédország lesz megint a főszereplő, míg holnap többségében amerikaiakat nézünk meg közelebbről.

Kezdjük a napot egy Rosenborg – Tromsö találkozóval. A Tromsö a tabellán még a második helyet foglalja el, a Rosenborg viszont csak az alsóházban található meg.

Ez alapján várhatjuk, hogy a vendégek megnyerik a mérkőzést, ám ez azért ennél bonyolultabb. És ez igaz a sportfogadás szakembereire is.

A bet365 csapata úgy hiszi, a hazaiak megnyerik a találkozót, a szorzóikon ez látszik. A Rosenborg sikere 1.95, a Tromsöé 3.60, az iksz 3.80.

Rosenborg

Tovább folytatódik a tavalyi bronzérmes vesszőfutása. A Rosenborg együttese sorozatban negyedik bajnokiján sem tudott nyerni, utoljára a Ham-Kammal tudtak elbánni, azóta viszont csak egy ikszet hoztak össze a Stabaek ellen, majd jött három vereség. A Sarpsborg elleni 0-3 legalább annyira kínos, mint az Aalesund elleni 0-1, most hétvégén legalább egy erős ellenféltől kaptak ki.

A Lilleström elleni találkozó 2-1 lett a vendégeknek, az utolsó percekben engedték ki előbb a győzelmet, majd a döntetlent a kezükből. A hazai csapat gólját Ole Saeter szerezte.

Egyre mélyebbre kerül a Rosenborg, gyakorlatilag most már úgy kell róluk beszélnünk, mint egy csapat, amely idén a kiesés ellen fog küzdeni.

A gárda most a 12. helyen áll 14 mérkőzést követően, ebből csak 3-at tudtak megnyerni, 4-szer ikszeltek és már 7 vereségnél vannak.

Mindössze három pontra van tőlük az osztályozós helyen levő Sandefjord, illetve a már kiesőhelyen álló Hamerkameratene.

A Tromsö ellen egyedül abban bízhatnak, hogy mindhárom győzelmüket otthon aratták.

Jonathan Augustinsson, Isak Thorvaldsson és Markus Henriksen sérült, míg Edvard Tagseth eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Hansen – Rogers, Borkeeiet, Jenssen – Reitan, Skjelbred, Nypan, Björlo, Pereira – Sadiku, Saeter

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.27.
rosenborg
1:1
tromsö
2022.08.28.
tromsö
4:3
rosenborg
2022.07.23.
rosenborg
3:0
tromsö
2021.09.12.
rosenborg
3:2
tromsö
2021.07.18.
tromsö
1:3
rosenborg
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Tromsö

Meglepetésre a Tromsö együttesének nem sikerült nyernie a hétvégén, ezzel pedig megszakadt a hosszú győzelmi sorozatuk. Ráadásul az élen álló Bodö/Glimthez sem tudtak közelebb kerülni.

Könnyűnek mondható győzelmet szalasztottak el Romsaasék, hiszen a Valerenga volt az ellenfél. Akik viszont úgy védekeztek, mintha más lehetőségük nem is lenne. Mivel a Tromsö minden lehetőséget elpuskázott, egy pont jött össze a kiesőjelölt ellen.

Ettől függetlenül a második helyüket meg tudták tartani, ám a Bodö győzelmével a kettejük közötti különbség most ismét nőtt.

A Tromsönek nyolc győzelme, három döntetlene és két veresége van, lényegében az övék a legjobb formában levő együttes a norvég első osztályban.

Idegenbeli mérlegük az igazán tekintélyt parancsoló: Egy döntetlennel kezdtek, azóta viszont mind az öt találkozójukon nyertek.

Két játékosra nem számíthat a mester: Runar Norheimre és Hilmir Mikaelssonra.

A várható kezdőcsapat:

Haugaard – Gundersen, Oyvann, Psyche – Vesterlund Nielsen, Opsahl, Jenssen, Paintsil – Erlien, Traoré, Antonsen

Tippelde

Minden információ oda mutat, hogy a Tromsö sikerét tippeljük meg. Nagyon jók idegenben, és bár a múltkor botlottak, ez mit sem számít a Rosenborg ellen. Ők zsinórban négy nyeretlen mérkőzésnél tartanak.

Így hát az észszerű döntés, hogy a vendégek sikerét tippeljük meg. Tipperősség: 4/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.60 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 3.55 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 3.61 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső