Skócia – Grúzia: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.06.20.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 19.
Skócia
Teljesítmény:
N N N V D
  • Hampden Park
  • Június 20. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Grúzia
Teljesítmény:
N D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai rövidke napunkat a torna eddigi meglepetéscsapatával zárjuk. Skócia mindig is ontotta magából a tehetségeket, ám a válogatott szintjén nem igazán sikerült jó eredményeket elérni. Közel húsz év után tudtak kijutni világeseményre, 2021-ben az Európa-bajnokságon vehettek részt. Noha mindenki számára szimpatikus futballt játszottak, már a csoportjukból kiestek. Steve Clarke-ék azt mondták, tanultak a hibáikból, és úgy tűnik, nem hazudtak nekünk.

Háromból három, a spanyolok után idegenben a norvégokat is elintézték, és hibátlan mérleggel vezetik az A csoportot. Most Grúzia, a csoport egyik sötét lova érkezik a Hampden Parkba. Akikkel azért vigyázni kell, van ott egy bizonyos Khvicha Kvaratskhelia, akire nem árt odafigyelni.

Azért az online sportfogadás szakértői nem izgulták túl a szorzókat, sima hazai győzelmet várnak.

A Powbetnél 1.44 a hazai győzelem, 4.50 az iksz, 7.80 a vendéggyőzelem.

Következzen a Skócia – Grúzia mérkőzés!

Skócia

Steve Clarke együttese egyelőre mindent visz a saját csoportjában. Váratott már magára jó ideje egy erős, európai szinten is kiváló skót válogatott, a szurkolók ezt most megkapták.

A csapat tele van klasszis játékosokkal, Clarke pedig megtalálta azt a játékrendszert, ahol a sok dudás megfér a csárdában. Régen problémát okozott, hogy több játékos is ugyanazon a poszton játszik, Clarke ezt megoldotta, mindenkinek megtalálta a helyét.

Nem gondoltam volna, hogy Norvégiában is nyerni tudnak, és igazából nem is volt benne a pakliban. Egyóra játék után szerezte meg Haaland a vezetést, és közeledett a játék végét jelző tripla sípszó a játékvezetőtől, amikor hirtelen minden megváltozott: Lyndon Dykes egyenlített, két perccel később pedig Kenny McLean átvette a vezetést.

Az utolsó pillanatos győzelem hatására Skócia hibátlan maradt, vezetik is a csoportot, hat ponttal vannak Spanyolország előtt, ám az is igaz, hogy a vörös fúria most nem játszott.

Mivel két csapat jut tovább a csoportból, Skócia nyeregben érezheti magát, és egy grúzok ellen aratott győzelemmel fél lábbal már Németországban lesznek.

Hazai pályán elképesztően erősek, az utolsó öt meccsüket egyaránt megnyerték. Minimum kettő, de többször is előfordult, hogy három rúgott góllal.

A teljes keret:

Kapusok: Angus Gunn, Liam Kelly, Zander Clark

Védők: Liam Cooper, Jack Hendry, Aaron Hickey, Dominic Hyam, Nathan Patterson, Ryan Porteous, Anthony Ralston, Andy Robertson, John Souttar, Greg Taylor, Kieran Tierney

Középpályások: Stuart Armstrong, Billy Gilmour, Lewis Ferguson, Ryan Jack, John McGinn, Callum McGregor, Kenny McLean, Scott McTominay

Támadók: Ryan Christie, Lyndon Dykes, Kevin Nisbet, Lawrence Shankland

A várható kezdőcsapat:

Gunn – Hickey, Porteous, Hendry, Tierney, Robertson – Christie, McTominay, McGregor, McGinn – Dykes

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2015.09.04.Eb-selejtező 2016
grúzia
1:0
skócia
Eb-selejtező 2016
2014.10.11.Eb-selejtező 2016
skócia
1:0
grúzia
Eb-selejtező 2016
2007.10.17.Eb-selejtező 2008
grúzia
2:0
skócia
Eb-selejtező 2008
2007.03.24.Eb-selejtező 2008
skócia
2:1
grúzia
Eb-selejtező 2008
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Grúzia

Willy Sagnol játékosként nagyszerű volt. Sokaknak a francia válogatottból, valamint a Bayern Münchenből lehet ismerős az egykori hátvéd, most pedig, mint szövetségi kapitány igyekszik beírni magát a könyvek hasábjaiba.

Grúziában kapott munkát, a feltörekvő georgiai csapat élén pedig – egyelőre továbbjutásra áll az együttes. Jó, nagyon az elején vagyunk, Spanyolország le van maradva a játszott meccsek tekintetében, de ezt a mostani teljesítményt senki nem veheti el a grúzoktól.

Első meccsükön ikszeltek a norvégokkal, pár napja Cipruson nyertek 2-1-re Georges Mikautadze és Zuriko Davitashvili góljaival.

A grúz futball mostanság egyre több játékost ad a legjobb bajnokságokba, a mostani keretből mindenképp ki kell emelni Giorgi Mamardashvilit és Khvicha Kvaratskheliát.

Egyébként a keret tagja Budu Zivzivadze is, aki karrierje nagy részét Magyarországon töltötte, most pedig a német másodosztályú Karlsruhe játékosa.

A teljes keret:

Kapusok: Giorgi Loria, Luka Gugeshashvili, Giorgi Mamardashvili

Védők: Guram Kashia, Solomon Kvirkvelia, Giorgi Gvelesiani, Lasha Dvali, Otar Kakabadze, Luka Lochoshvili, Jimmy Tabidze, Irakli Azarovi, Giorgi Gocholeishvili

Középpályások: Nika Kvekveskiri, Saba Lobjanidze, Otar Kiteishvili, Giorgi Chakvetadze, Sandro Altunashvili, Levan Shengelia, Vladimer Mamuchashvili, Luka Gagnidze

Támadók: Giorgi Kvilitaia, Budu Zivzivadze, Khvicha Kvaratskhelia, Zuriko Davitashvili, Georges Mikautadze

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Kakabadze, Kashia, Lochoshvili, Azarovi – Gocholeishvili, Kvekveskiri, Kiteishvili, Chakvetadze – Mikautadze, Kvaratskhelia

Tippelde

Skóciának ezúttal lehet, hogy nehezebb dolga lesz, mint eddig bármikor, holott már a norvégokkal és a spanyolokkal is játszott. Ez persze túlzás, csak arra szerettem volna rámutatni, hogy Grúzia nem feltartott kézzel érkezik majd Glasgowba.

Viszont ez a skót csapat van annyira erős, hogy saját közönsége előtt folytassa a veretlen, sőt hibátlan sorozatát. Mi a skótok győzelmére tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.48 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.50 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső