Stabaek – Rosenborg: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 07.
Stabaek
Teljesítmény:
V V N N V
  • Nadderud Stadium
  • Június 11. 17:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Rosenborg
Teljesítmény:
N V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Utolsóként jöjjön két nagy nevű csapat! A Stabaek nevét ismerhetik azok is, akik a norvég futballra nem figyelnek annyira, a Rosenborgról nem is beszélve. A rekordbajnok tavaly elcsípte a bronzot, így európai kupában fognak játszani. Az EKL-selejtezőjéből indulnak, és aztán majd kiderül, hogy elég jók-e a csoportkörhöz.

A Stabaek szintén sikeres szezonon van túl, hiszen visszajutottak az első osztályba, most pedig szeretnék itt megvetni a lábukat. Hiszen mégis csak egy egyszeres bajnokról és kupagyőztesről van szó. Itt a helyük.

Az online sportfogadás Magyarországon is elérhető fogadóirodái háromesélyes meccsre számítanak.

A Betinián 2.75 a hazai siker és 2.55 a vendég, 3.10 az iksz.

Jöjjön a Stabaek – Rosenborg találkozó!

Stabaek

Mindenkit megdöbbentett, mikor a Stabaek kiesett az élvonalból. De sokat nem kellett várni a visszatérésre, a Brann Bergen mögött a második helyen sikerült automatikusan feljutniuk. Lars Bohinen csapata ugyan megizzadt (csak négy ponttal előzték meg a harmadik helyen végző Start csapatát), de meglett a vágyott feljutás.

Most pedig az a cél, hogy ott is maradjanak az Eliteserienben.

Egyelőre jó úton haladnak, de nagyon messze még a bajnokság 30. fordulója…

A 8. helyen levő csapat az utolsó öt meccsén kétszer nyert, kétszer kikapott, egyszer döntetlent sikerült elérniük.

Utolsó meccsüket egy élcsapattal, a Lilleströmmel játszották, és egyedül Akor Adamset nem sikerült megfogni, a támadó mesterhármast rúgott.

A Stabaek részéről Mushaga Bakenga volt eredményes, és a Stabaek az utolsó öt percig döntetlenre állt. Ekkor jött még két gól Adams részéről.

A gárda mérlege otthon 3-2-0, azon három csapat közé tartoznak, akik még otthon nem kaptak ki. És csak két gólt kaptak öt meccsen!

A többi tippnél megszokhattátok, hogy az igazolásokról szót ejtettünk. Tettük mindezt azért, mert aki tavaly követett minket, azoknak ismerős nevek tűnhettek fel. Na most a norvég másodosztályt nem követtük, ettől függetlenül felsorolás szintjén elmondjuk, kik jöttek, kik távoztak.

Érkezők: Isak Pettersson, Mushaga Bakenga, Fredrik Haugen, Kevin Kabran, Andreas Skovgaard, Kasper Högh, Nikolas Walstad, Tobias Pachonik, Jonatan Lucca, Philip Schie.

Távozók: Gift Orban, Kornelius Hansen, Marcus Sandberg, Peder Vogt, Kristoffer Lassen Harrison, Patrick Metcalfe, Fitim Azemi.

Úgy tudni, sérült nincs a csapatban.

A várható kezdőcsapat:

Pettersson – Pedersen, Naess, Skovgaard – Ottesen, Edwards, Lucca, Krogstad, Pachonik – Hogh, Bakenga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.12.05.Eliteserien
stabaek
1:3
rosenborg
Eliteserien
2021.05.30.Eliteserien
rosenborg
4:2
stabaek
Eliteserien
2020.08.30.Eliteserien
rosenborg
2:2
stabaek
Eliteserien
2020.07.05.Eliteserien
stabaek
0:3
rosenborg
Eliteserien
2019.08.24.Eliteserien
rosenborg
3:2
stabaek
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Rosenborg

Bár voltak tavaly gyengébb időszakok a csapat életében, a végére azért a dobogó legalsó fokát csak sikerült megszereznie a Rosenborgnak. Kjetil Rekdal együttese idén még feljebb törne, bár a mostani forma alapján vannak afelől kétségeink, hogy sikerülhet-e ez nekik. Hamarosan kitérek erre.

Most azonban nézzük a csapat új játékosait, valamint azokat, akik már máshol futballoznak!

Torontoból igazoltak balszélsőt, a 20 éves Jayden Nelson 1 millió euróért érkezett. Mellette még Oscar Aga, Isak Snaer Thorvaldsson, Agon Sadku, Ulrik Yttergard Jenssen és Morten Björlo csatlakozott a Rosenborghoz.

Egy nagy név lelépett, vagy inkább kettő: Stefano Vecchia és Casper Tengstedt. Kettejükért összesen 8 millió eurót kaptak. A Lilleström megvásárolta Vebjörn Hoffot, és pár peremembert még kölcsönadtak.

Szóval a bajnoki szereplés…

Egyelőre a 9. helyen állnak, már 4 vereségnél tartanak, mellette 3 győzelem és 3 iksz.

Az utolsó öt meccsükön háromszor is kikaptak, de legutóbb nyertek, a Ham-Kam ellen 4-0-ra. Kiütéses győzelem, góllal vette ki a részét ebből a sikerből Oscar Aga, Jayden Nelson és Olaus Skarsem, utóbbi kétszer is betalált.

Idegenbeli mérlegük 0-2-2, ezen már most, az újonc ellen változtatni kéne.

Isak Thorvaldsson, Ole Christian Saeter és Jonathan Augustinsson nem fog pályára lépni sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Hansen – Rogers, Henriksen, Jenssen – Reitan, Björlo, Skarsem, Tagseth – Holse, Aga, Nelson

Tippelde

Hogy jobb csapat-e a Rosenborg, azt mindenki döntse el maga, szerintem igen. Az együttes azonban idegenben képtelen volt idáig nyerni, a Stabaek meg otthon veretlen.

Izgalmas meccs várható, én mindkét oldalról legalább egy gólt várok, és a végén a döntetlen sem irreális elképzelés.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.80 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

UEFA Euro 2024
felső