Sunderland – Blackburn: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 23.
Sunderland
Teljesítmény:
D V N N V
  • Stadium of Light
  • December 26. 13:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Blackburn
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Van egy minimális elfogultság bennünk a következő mérkőzést nézve. A Sunderland és a Blackburn fog versengeni egymással, és nekünk mindkét csapat szimpatikus. A Blackburn azért, mert egy jó edző egy jó kerettel igyekszik feljutni az első osztályba, és nem ismernek kompromisszumot, mindig a győzelemre hajtanak. Aztán ez előfordul, hogy nem jön össze.

A másik oldalon pedig egy újonc, amelyik megjárta a harmadosztályt, csődközeli helyzetbe került, mégis sikerült felállniuk. Az ilyesmiket mindig is kedveltem. Most a fekete macskák a másodosztály középmezőnyéhez tartoznak, és szándékukban áll meg is ragadni itt. Vagy… akár lehetnek még merészebb gondolataik is? Ha ránézünk a tabellára, akkor nem olyan elvetemült ötlet az sem, hogy a Premier League-ért játsszanak majd 46 forduló után. Azonban azt hiszem, ők simán megelégednek azzal is, ha egyelőre stabilizálják a helyzetüket a második vonalban.

Ismerve a két csapat játékstílusát, egy jó iramú mérkőzést fognak játszani egymás ellen, és mindketten majd a győzelemre fognak hajtani. A Rovers nemrég két meccset bukott, így kicsit lemaradtak a Sheffield Unitedtól, a Sunderland a visszatérés óta nem tudott nyerni.

Ezért is szép a Championship. Hiába van a Sunderland a 13. helyen és a Blackburn a 3.-on, mégis a hazaiakat tartják esélyesebbnek a fogadóirodák. Az Unibet 2.30-at adna a Sunderland győzelmére, 3.20-at a döntetlenre és szintén 3.20-at arra, hogy a Blackburn nyer.

Jöjjön a Sunderland – Blackburn találkozó!

Sunderland

Szombaton megtudhattuk, miért várták Ross Stewart visszatérését annyira a szurkolók. Bár a múlt héten még egyáltalán nem arról szóltak a hírek, hogy a támadó egyáltalán keretben lehet, de a Hull ellen ott ült a kispadon. És egyórányi játék után be is szállt. A Sunderland mögött elhelyezkedő Hull City egyébként akár még a győzelmet is megszerezhette volna, mivel kihagytak egy tizenegyest, majd emberelőnybe is kerültek. Ennek ellenére Stewart a 60. percben beállt, és negyedórával később a vendégeknek szerzett előnyt. Ám nem bírták a végéig, a Hull egyenlített.

Az egy pont mondhatni, csalódás, még úgy is, hogy újonc együttesről beszélünk, viszont nagy fegyvertény, hogy emberhátrányban sem adták fel.

A Sunderland az elmúlt hetekben csak egyszer tudott nyerni, a visszatérés után közvetlenül, amikor a Millwall elleni elmaradt meccsüket pótolták. Utána vereséget szenvedtek a West Bromtól, illetve jött most a Hull City elleni remi, ergo a csapat azért nincs a legjobb formában.

Ami viszont a teljes, egész teljesítményüket illeti, nem panaszkodhatnak. Újoncként a 13. helyen szerepelnek, 8 győzelmük van, 7 döntetlenjük és 8 vereségük.

Előzetesen a biztos bentmaradás volt a cél, és bár ez még mindig nincs meg – nem is meglepő ez féltávnál -, az eddigi játék elég biztató. Pontjaik többségét idegenben szerezték, csak 13 egységet gyűjtöttek hazai közönség előtt. Ez három győzelemmel és négy döntetlennel jött össze.

Nem annyira erősek tehát hazai pályán, főleg nem az erősebb csapatokkal szemben. De például a Millwallt megverték, még ha ott is rezgett a léc.

Ezen a mostani összecsapáson már majdnem a legjobb csapatukkal állhatnak ki, ám hiányzók most is lesznek. Danny Batth sérült, ahogy Alex Pritchard is, Elliot Embleton pedig az eltiltását fogja tölteni. Tony Mowbraynek a támadó középpályását kell pótolnia tehát, és mivel Pritchard sérült, Patrick Roberts kerülhet a kezdőcsapatba.

A várható kezdőcsapat:

Patterson – Gooch, O’Nien, Ballard, Alese – Neil, Evans – Diallo, Roberts, Clarke – Stewart

Egymás elleni meccsek:

Legutóbb októberben csapott össze a két csapat, ezt megelőzően 2012-ben játszottak utoljára. Előbb elmondjuk, mi történt azon a mérkőzésen: Nyert a Blackburn. Mégpedig simán. A fekete macskáknak idegenben jobban megy, a Rovers otthonában – akik meg otthon szinte megállíthatatlanok – azonban képtelenek voltak tartani a tempót Tomasson srácaival. Betalált a kapuba Ben Brereton Díaz, valamint Scott Wharton.

Ezt megelőzően még a PL-ben csaptak össze 2012-ben, azt a találkozót is a Blackburn nyerte, viszont azelőtt meg sorozatban kétszer a Sunderland volt jobb. Így egész kiegyenlített az utolsó ötmeccses mérlegük.

A Sunderland otthonában viszont a múltban nem igazán ment a Roversnek, az utolsó öt meccsük egyikét sem tudták megnyerni (három Sunderland-győzelem mellett két döntetlent hoztak össze), 2008 óta nyeretlenek itt.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.18.Championship
blackburn rovers
2:0
sunderland
Championship
2012.03.20.Premier League
blackburn rovers
2:0
sunderland
Premier League
2011.12.11.Premier League
sunderland
2:1
blackburn rovers
Premier League
2011.01.01.Premier League
sunderland
3:0
blackburn rovers
Premier League
2010.10.18.Premier League
blackburn rovers
0:0
sunderland
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Blackburn

Még mindig nagyon különleges csapat a Blackburn Rovers. Jon Dahl Tomasson együttese továbbra is ott van a bajnokság élbolyában, jelen pillanatban a Burnley és a Sheffield United mögött a harmadik helyet foglalják el.

Miután visszatért a gárda a rövid szünetről, egyből belefutottak egy nagy vereségbe, hazai pályán – ahol nagyon jól szerepeltek eddig, 8 győzelem és 2 vereség volt a nevük mellett – kaptak négy gólt a Prestontól, akik meg nem a lőtt góljaikról voltak híresek az idei szezonban.

Ezt a csorbát ki tudták köszörülni a következő forduló során, és a feljutás egyik esélyesét, a Norwichot verték meg idegenben 2-0-ra. Érdekesség, hogy idegenben nem annyira megy a Blackburnnek, a kanárik elleni győzelem után a mérlegük 5-0-7.

A döntetlen még mindig nem ismerős a csapat számára, féltávnál egyetlen alkalommal sem osztoztak meg a pontokon. 13 győzelmet arattak eddig, emellett van 10 vereségük.

Tomasson együttese a héten nem tudott pihenni, hiszen volt egy meccsük a Ligakupa nyolcaddöntőjében. Mi is írtunk tippet a meccsről, igaz, a kimenetelt a Nottingham ellen nem tudtuk (mertük) megjósolni, csak a gólokat. A két és fél gól feletti tipp jött, de ez főként a Forestnek köszönhető, ugyanis az Ewood Parkban nyertek 4-1-re. Rövid időn belül tehát a második komolyabb vereségüket szenvedték el otthon. Ez valamennyire azért megmagyarázható, a Forest mégis csak egy PL-klub.

Némi változtatásra lehet számítani, hogy folyamatosan játékban legyen mindenki, és hogy a kulcsemberek ne fáradjanak ki, a dán gyakran hozzányúl a kezdőhöz. Most is ez várható. Jack Vale biztosan nem lesz a nevezettek között sérülés miatt, ahogy kimarad Callum Brittain is, szintén sérülés miatt.

Viszont a kezdőbe kerülhet ezúttal Lewis Travis, Ryan Hedges és Scott Wharton is. Főleg, hogy utóbbi szerezte a Rovers egyetlen találatát a Ligakupában.

A várható kezdőcsapat:

Kaminski – Wharton, Hyam, Pickering – Rankin-Costello, Travis, Morton, Hedges – Dolan, Brereton Díaz – Gallagher

Tippelde

A pofon nem hiszem, hogy megrázta a vendégeket, de valamilyen hatást biztosan kiváltott belőlük. A Sunderland jól reagált a kiállításra a Hull ellen, de a tigrisek játékereje nem hasonlítható össze a Blackburnnel.

Hajtós, jó meccset várok, amit nem feltétlenül a gólok fognak uralni, mégis azt mondom, a legjobb opció számunkra az, ha arra fogadunk, hogy mindkét csapat gólt szerez majd a találkozón

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső