Preston – Huddersfield: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 december 23.
Preston
Teljesítmény:
V N V N N
  • Deepdale
  • December 26. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Huddersfield
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elég hosszú és mozgalmas nap vár ránk, ami a mai tippeket illeti. A fejembe vettem, hogy a hétfői összes meccsről írok. Mármint az angolokról, az első-, és másodosztályról. És ezt szeretném is tartani. Úgyhogy a mai napon érkezik 12 mérkőzés, hacsak nem akarok Szenteste napján is tippekkel foglalkozni, akkor azonnal bele kell húznunk.

Pár találkozóról már olvashattatok, aki lemaradt róla, a régebbi tippek között megtalálhatja. Most pedig folytatjuk, vegyesen lesznek Premier League – és Championship-tippek. Elsőként a Preston – Huddersfield találkozó, ami talán sokak számára egyértelmű. Aki követi a másodosztályt az angoloknál, tudhatja, hogy a Preston épp a feljutásra hajt, a Huddersfield pedig a kiesést szeretné elkerülni. Egyelőre még mindkettejüknek megvan az esélye arra, hogy a céljukat elérjék, de ahhoz egy elég kemény tavaszt kell abszolválni.

Elérkeztünk a félidőhöz, és a tavalyi év egyik legjobb csapata, a Huddersfield most az utolsó helyen áll. Korábban már pedzegettem, hogy esetleg Carlos Corberán távozása lehetett ekkora hatással a csapatra, de… egyetlen személy így nem befolyásolhat egy teljes gárdát. Az biztos, hogy most már a második edzőjüket fogyasztják, és ha így megy tovább, jönni fog hamarosan a harmadik mester, mert az első kettő nem tudott felnőni a feladathoz.

A Preston közben csendesen halad a rájátszás felé, konkrétan most csak a gyengébb gólarányuk miatt állnak a hetedik helyen.

De lehet előzni a Boxing Dayen. A fogadóirodák szerint meg is fogják tenni, a bet365 a Preston győzelmére 1.83-at fizet, a döntetlenre 3.50-et, míg a vendégek győzelme most 4.50-nél mozog.

Preston

A világbajnoki szünetre egy komolynak mondható vereséget hozott haza a Preston, otthon kaptak ki a Millwalltól 4-2-re. Ennek ellenére eredményes őszük volt. A gólokban egyébként nem túl gazdag csapat esélyes a feljutásra, jelen pillanatban úgy áll a szénájuk, hogy közelebb vannak a rájátszást érő helyekhez, mint az elmúlt időszakban bármikor.

Folyamatosan bennük van a meglepetés, ezt bizonyítandó, két héttel ezelőtt az Ewood Parkban 4-1-re győzték le a Blackburn gárdáját. Azt gondoltuk, folytatni fogják a jó szereplésüket a gyenge QPR ellen is, fontos lett volna a győzelem, de nem sikerült nyerni, a zsinórban hat nyeretlen meccset játszó Rangers 1-0-ra nyerni tudott a Deepdale-ben. Még nem is lehet azt mondani, hogy nem volt megérdemelt a asiker, mert többet tettek a győzelemért.

Mondom, ettől függetlenül a Preston teljes mértékben elégedett lehet az eddigi 23 mérkőzésével, az ezeken szerzett pontokkal. Úgy hiszem, a csapatnál senki nem várta, hogy versenyben lesznek a feljutásért, és könnyen lehet, hogy nem is lesznek, még a bajnokság fele hátra van.

Eddig kilenc meccsüket nyerték meg, hétszer ikszeltek és hét vereséget számláltak.

Most ismét hazai pályán kell bizonyítani, ahol egyébként nem megy a csapatnak. Vagy nem annyira, mint idegenben. Eddig három győzelmük van otthon, négy döntetlenjük és öt vereségük. Az a szerencséjük, hogy a sereghajtó érkezik, akik eddig nem tudtak még meccset nyerni az otthonuktól távol. Kellemetlen lenne, ha épp őket vernék először, még a döntetlen is ciki volna.

Mesterüknek elég sok sérülttel kell megbírkóznia, Troy Parrott, Emil Riis és Robert Brady sem lehet ott a pályán, utóbbi kettő nemrég sérült meg, és a vártnál komolyabb a sérülésük.

Alistair McCann, Alan Browne, Andrew Hughes és Sean Maguire lehet, hogy ott lesz a pályán.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Storey, Lindsay, Cunningham – Potts, Whiteman, Ledson, Fernández – Woodburn, Johnson – Evans

Egymás elleni meccsek:

A Preston és a Huddersfield az idei szezonban nem egyszer, hanem kétszer találkoztak már, tehát a mostani lesz a harmadik összecsapásuk. Először augusztusban futottak össze a Ligakupában. Akkor még nem tudtuk, hogy a tavalyi év egyik legjobbja ennyire gyenge lesz, a Preeston idegenben simán, 4-1-re győzte le őket.

Aztán ez sikerült a bajnokságban is októberben. Akkor is a Huddersfield otthonában találkoztak, de a Preston ott megelégedett egy lőtt góllal is. Nehezebb meccs volt, Greg Cunningham gólja döntött.

A Huddersfield utoljára 2021-ben nyert, mikor majdnem sikerült feljutniuk. Ez azonban nem gyakori, az utolsó tíz találkozóból csak kettőt húztak be Kasumuék.

A Preston otthonában pedig még sosem nyertek, az ott lejátszott találkozók közül hatot a hazaiak nyertek meg, kettő lett döntetlen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.18.Championship
huddersfield
0:1
preston
Championship
2022.08.09.Angol Ligakupa
huddersfield
1:4
preston
Angol Ligakupa
2022.02.09.Championship
preston
0:0
huddersfield
Championship
2021.08.17.Championship
huddersfield
1:0
preston
Championship
2021.02.27.Championship
preston
3:0
huddersfield
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Huddersfield

Azt már a korábbi meccseken is mondtam, az edzőváltás nem hozta meg a várt hatást a sereghajtónál, Mark Fotheringham sem tudta összekovácsolni ezt az együttest, nem tudtak megindulni felfelé.

Sőt, most már kezd kialakulni egyfajta szakadék köztük, és a többi csapat között. Távolodnak az utolsó előtti helyezettől is, félő, hogy tavaszra totális csődöt fognak majd mondani. De még most ki lehet törni, később nem biztos.

A Huddersfield szénája nem áll jól. Érthetetlen, hogy tudott ebből a csapatból, amelyik tavaly még a rájátszásban döntőt játszhatott a Wembley-ben, az lenni, ami lett, egy kiesés ellen küzdő gyengécske együttes. Ahogy fent is mondtam, mindent nem lehet Carlos Corberán felmondására kenni, a keret pedig nem változott annyira, hogy ilyen szintű visszaesés megmagyarázható legyen. Akkor kit kell hibáztatni? Danny Schofieldet? Vagy Fotheringhamet? Nem valószínű, inkább a játékoskeretben keresendő a probléma.

Márpedig ezzel a csapattal kell kiharcolni a bentmaradást, esetleg a télen jöhet pár érkező, de…

A Huddersfield hazai mérlegére sem lehet büszke, de az idegenbelire aztán főleg nem. Nincs rosszabb csapat náluk a bajnokságban. Öt pontot szereztek, egy győzelem mellett kétszer ikszeltek és hétszer kikaptak. Kétszer annyi gólt kaptak, mint amennyit rúgtak…

A hétvégén újabb vereségbe futottak bele, a Sheffield United után a Watford is elverte őket. Gólt egyik találkozón sem tudtak rúgni.

Lehet védekezni azzal, hogy sok a sérült, és valóban sok, de a többieknek is megvan ugyanez a problémája.

Ezúttal sem lehet ott Matthew Pearson, Yuta Nakayama, Oliver Turton, Patrick Jones, Faustino Anjorin és David Kasumu sem.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Boyle, Helik, Lees – Thomas, Hogg, Camara, Ruffels – Rudoni, Simpson, Jackson

Tippelde

A Preston sem az a kifejezetten bombaerős csapat otthon, de akkor azért lesznek nem túl szép hangok, ha a Huddersfieldet nem győzik le. Fotheringham együttese csak egyetlen győzelmet aratott idegenben, nem valószínű, hogy most jön a második. Még az ismert tények ellenére sem.

Nem hiszem, hogy jó meccs lesz, bár, ha a hazaiak korán gólt szereznek, akkor még kiütés is lehet a vége. De ez nem tűnik reálisnak. Két és fél gól alatti eredményt mondanék erre a találkozóra.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.67 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.685 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső