Svájc – Olaszország: Fogadási Tippek és U21-es EB Előzetes – 2023.06.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 24.
Svájc
Teljesítmény:
N N V N D
  • Stadionul Steaua
  • Június 25. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Olaszország
Teljesítmény:
V N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ugrunk egy csoportot, és következik még két találkozó. A D csoportban Svájc, Franciaország, Norvégia és Olaszország található. Adná magát, hogy a két futballnagyhatalom jut tovább, de egy forduló után nem ez tűnik a realitásnak. Egy ilyen eseményen nem sokat lehet hibázni, de az olaszok ezt már megtették, amikor a forduló – és a csoport – rangadóján 2-1-re kikaptak Franciaországtól.

Ellenfelük viszont győzelemmel kezdett, Norvégia legjobb ifijeit verték meg, az eredmény itt is 2-1 lett.

Olaszország rendkívül erős, de ha megnézzük a svájci keretet, ott is találhatunk izgalmas játékosokat.

Az online sportfogadás szemszögét figyelve arra gondolhatunk, érdemes az olaszokra tippelni. A bukik szerint is így van:

A Powbetnél 1.90 az ő sikerük, 3.80 a svájciaké, 3.70 a döntetlen.

Következzen a Svájc – Olaszország mérkőzés!

Svájc

Svájc válogatottja saját selejtező csoportjában a második helyet érte el, alig maradtak el a hollandoktól, ami szerintem nagy szó. Teszem hozzá, a csoport többi tagja nem ugyanezt a szintet képviselte, itt volt Gibraltár, Bulgária, Moldova és Wales válogatottja.

Szóval a továbbjutás papírforma eredménynek mondható, ráadásul még pótselejtezőre sem volt szükség, mert a 9 második helyezett közül ők voltak a legjobbak. Így automatikusan kvalifikálták magukat a nyári kontinenstornára.

És a kezdés is remekül sikerült, ugyanis a norvégokat 2-1-re megverték. Nem kezdődött pedig jól számukra a mérkőzés, ugyanis a norvégok szereztek vezetést, az egész védelemből bohócot csinált a gólszerző, Ceide.

Ezt követően is maradtak támadásban, de újabb gólt már nem sikerült szerezni, és ezt Svájc ki is használta. A 36. percben az FC Basel játékosa, Dan Ndoye egyenlített, majd a második félidőben Kastriot Imeri már a vezetést is megszerezte a svájciaknak. És ez ki is tartott a végéig.

A keret – ahogy az a svájciaknál megszokott – sokszínű, és azt kell mondani, nagyon tehetséges.

Kiemelkedik a mezőnyből az a Zeki Amdouni, aki ezen a mérkőzésen csak csereként szállt be, de látva, hogy Stojilkovic mennyire nem találta az összhangot a többiekkel, nem lepődnék meg, ha Németország ellen már kezdő lenne.

A teljes keret:

Kapusok: Amir Saipi, Nicholas Ammeter, Marvin Keller

Védők: Lewin Blum, Nicolas Vouilloz, Leonidas Stergiou, Marco Burch, Aurele Amenda, Serge Müller, Jan Kronig, Becir Omeragic

Középpályások: Simon Sohm, Ardon Jashari, Kastriot Imeri, Matteo Di Giusto, Gabriel Bares, Bledian Krasniqi, Fabian Rieder

Támadók: Dan Ndoye, Filip Stojilković, Julian Vonmoos, Darian Males, Zeki Amdouni

A várható kezdőcsapat:

Saipi – Blum, Stergiou, Burch, Omeragic – Ndoye, Sohm, Jashari, Imeri – Amdouni, Rieder

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi két egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2011.08.10.Barátságos Mérkőzés
olaszország
1:1
svájc
Barátságos Mérkőzés
2004.07.13.Európa-bajnokság 2004
svájc
1:1
olaszország
Európa-bajnokság 2004
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Olaszország

Hihetetlenül erős kerettel érkezett az olasz válogatott az U21-es Európa-bajnokságra. Az még hagyján, hogy a keret egy jó része a Serie A-ban lehetőséget kap, de három felnőtt válogatott is itt van: Giorgio Scalvini, Sandro Tonali és Wilfried Gnonto.

Rangadóhoz méltón játszott mindkét csapat, végül pár egyéni hiba és a szerencse döntött a franciák javára. Csodagóllal szerzett vezetést Franciaország, de azt még Pietro Pellegri kiegyenlítette.

A második félidőben Destiny Udogie hatalmas hibája után megint előnybe kerültek a franciák, és az sem segített, hogy az utolsó tíz percben emberelőnybe kerültek Colomboék. A hosszabbításban még volt egy szituáció, ami után a talján csapat tagjai megrohamozták a játékvezetőt (a gólvonalról vágta ki a labdát Lukeba), a vége 2-1 lett.

Nem félteném ezt a válogatottat, a továbbjutás a csoportból meg is lehet, de ahhoz Svájc ellen kötelező nyerni, hogy aztán a norvégokat is kiüssék. Van olyan erős ez a csapat, hogy ezt meg tudják csinálni.

Sandro Tonali kifejezetten jól játszott, ahogy dicsérni lehet a gólszerzőt, Pietro Pellegrit is. Azonban voltak kifejezetten gyenge teljesítmények, Udogie hibája sokba került, Cambiaghi láthatatlan volt, és Scalvinitől is többet várnak.

A teljes keret:

Kapusok: Marco Carnesecchi, Elia Caprile, Stefano Turati

Védők: Giorgio Scalvini, Fabiano Parisi, Lorenzo Pirola, Matteo Lovato, Raoul Bellanova, Destiny Udogie, Giorgio Cittadini, Caleb Okoli, Andrea Cambiaso

Középpályások: Samuele Ricci, Salvatore Esposito, Sandro Tonali, Nicolò Rovella, Edoardo Bove, Fabio Miretti, Nicolò Cambiaghi

Támadók: Lorenzo Colombo, Pietro Pellegri, Wilfried Gnonto, Matteo Cancellieri

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Okoli, Pirola, Scalvini – Bellanova, Miretti, Bove, Tonali, Parisi – Pellegri, Gnonto

Tippelde

Nagyon erős az olasz csapat, és nem kell szégyenkezni a franciák miatti vereség miatt. Inkább előre tekinteni, Svájcot meg kell verniük, vagy kiesnek.

Mi úgy hisszük, ez a győzelem meg is lesz. Tipperősség: 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.95 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.94 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső