Toronto FC – Nashville SC: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.11.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 09.
Toronto FC
Teljesítmény:
D D N V D
  • BMO Stadium
  • Június 11. 01:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nashville SC
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön még egy kanadai csapat, ezt követően pedig már csak egy amerikai meccsünk lesz, megyünk át az olaszokhoz meg a spanyolokhoz.

A Toronto FC – Nashville mérkőzés következik, ami igazán háromesélyes első blikkre. Tessék megnézni a sportfogadás nagyágyúi által adott szorzókat!

A Powbet 2.70-et ad a Torontóra és a Nashville-re is, a döntetlen pedig 3.15.

Forma alapján mi a vendégek mellett vagyunk, de a korábbi meccsek alapján épp ellenkezőleg gondoljuk. Szóval lesz itt mit megbeszélni.

Toronto FC

Toronto az európai emberek számára tavaly került fel a világtérképre, amikor elnökük leigazolta Lorenzo Insignét, a Napoli ikonját. A szélsőt szó szerint a Transfermarkton találta, megnézte a weboldalon, melyik nagy játékosnak jár le a szerződése, és tett egy próbát.

Azóta sem sikerült hozzá hasonló nagy nevet megszerezni, ami látszik is a teljesítményükön.

Bob Bradley együttese nem sokat igazolt a szünetben, Sigurd Rosted a legnagyobb név, a norvég védő a Bröndbyből érkezett.

Távozott Jayden Nelson, ő a Rosenborg játékosa lett. Meg mellette még rengeteg játékos, főként számunkra ismeretlenebbek. Egyedül Domenico Criscito neve lehet ismerős, ő visszatért Olaszországba.

A csapat keleten a döntetleneket gyűjtögeti, már kilenc van belőle, emiatt csak a csoport alján találhatók, a 12. helyen.

Legutóbbi meccsüket a Minnesota ellen játszották, és – jó az öreg a háznál – Lorenzo Insigne talált be, aki nem az egyedüli olasz egyébként a keretben, ott van a Juve korábbi játékosa, Federico Berardeschi is.

A gárda dolgát nehezítik a sérülések, de mielőtt erre kitérünk, nézzük, otthon hogyan szerepelnek: 3-5-1, ez a mérlegük.

Szóval sérültek: Nem lesz a következő mérkőzésen ott Michael Bradley, Alonso Coello, Adama Diomandé, Shane O’Neill, Jonathan Osorio és Victor Vazquez sem.

A várható kezdőcsapat:

Johnson – Laryea, Hedges, Mabika, Franklin – Thompson, Kaye, Kerr – Berardeschi, Sapong, Insigne

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.09.MLS
nashville
0:0
toronto
MLS
2022.08.07.MLS
nashville
3:4
toronto
MLS
2021.09.19.MLS
toronto
2:1
nashville
MLS
2021.08.02.MLS
toronto
1:1
nashville
MLS
2021.06.24.MLS
nashville
3:2
toronto
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nashville SC

Az eddig lejátszott meccsek alapján kimondható, az egyik legstabilabb teljesítményt nyújtja, nem csak keleten, de az egész bajnokságot figyelembe véve. A keretnél vannak értékesebbek, mégis ott vannak a Cincinnati mögött, megelőzve a tavalyi döntős Philadelphiát.

Gary Smith csapata óvatosan igazolt, Ben Martino és Nick DePuy mellett néhány ingyen igazolással erősítettek, közéjük tartozik Jan Gregus.

Távozott Dave Romney, CJ Sapong (épp a Toronto vette meg), Eric Miller, Robert Castellanos és Rodrigo Pineiro is.

Egészen jó formában vannak, az utolsó négy meccsüket megnyerték, utoljára a Dallast intézték el egy öngóllal, valamint Hany Mukhtar találatával. A német idén sem állt le a góllövéssel, a tavalyi gólkirályi cím után idén is vezet.

Idegenbeli mérlegük 3-2-2, utoljára a NY Citytől kaptak ki 2-1-re.

A válogatott Walker Zimmermann játéka kérdéses, míg Nick DePuy nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Willis – Moore, Bauer, Maher, Lovitz – Muyi, Godoy, Davis – Bunbury, Mukhtar, Picault

Tippelde

Az eddigiek alapján nem várunk könnyű meccset, a két csapat általában egy góllal jobb, mint a másik. Az utolsó öt találkozóból kettőt a Toronto nyert, kettő döntetlen lett, egyszer győzött a Nashville.

Bár az esélyek inkább mellettük szólnak, benne van a pakliban a döntetlen lehetősége. És bízunk abban, hogy ezúttal is lövik majd a gólokat, mi most arra tippelünk, hogy mindketten majd a hálóba fognak találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Betovo
Oddsok: 1.73 Bónusz: 100,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső