Tromsö – Fredrikstad: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.05.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 28.
Tromsö
Teljesítmény:
D N V N V
  • Alfheim Stadion
  • Május 29. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Fredrikstad
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mint mondtam, ma egy kicsit rövidebb napot tartunk, ez viszont nem jelenti azt, hogy hanyagolni kell minket. A norvég bajnokság nemrég kezdődött, egyelőre még csak nyitott kérdéseink vannak. Például az is egy kérdés, hogy a Tromsö hogyan teljesíthet ennyire gyengén az idei szezonban? Egyelőre válaszunk még nincs rá. Most egy újonccal mérkőznek meg, ellenfelük a Fredrikstad, amelyet nem kéne lebecsülni, Brann Bergen-i magasságokba törnek, ugyanis csak két ponttal vannak lemaradva a listavezető Bodö/Glimthez képest.

Ha valaki a tabella ismerete nélkül, de a norvég focit ismerve tippelne a Tromsö – Fredrikstad találkozóra, azt mondhatná, ez egy nagyon sima hazai győzelem. Csakhogy a helyzet sokkal bonyolultabb…

Tromsö

A csapat, melyről most szó van a tavalyi bronzérmes. Az, amelyik nemsokára kilép a nemzetközi porondra. Miközben jelen pillanatban tökutolsó a bajnokságban. Mondom, nem kell még annyira megkongatni a vészharangot, mindenesetre beszédes, hogy a csapat milyen mélyrepülésben van.

Januárban váltott edzőt az együttes, Gaute Helstrup ugyanis a Bodö/Glimtnél Kjetil Knutsen asszisztense lett, ami lehet, hogy egyesek szerint visszalépés. A helyére Jörgen Vik került, majd mellé még Gard Holme. A párossal annyira nem megy jól a bajnokság, hiszen kilenc kör alatt hét pontot sikerült megszerezni, két győzelmük van, egy döntetlenjük és hat vereségük.

A gyengén induló szezont most két győzelemmel tudták feledtetni, de mielőtt nagyon magára talált volna a közönség, jött egy Fredrikstad (igen, akkor is velük játszottak) elleni döntetlen. Mondjuk tudva, hogy az újonc a második helyen áll…

Nem, az iksz még így sem megfelelő, majdnem a teljes meccset emberelőnyben játszották, égsem tudták megtörni az ellenfelet.

Eddig mindkét győzelmüket otthon aratták, mellette háromszor kaptak ki.

Ami a keret változásait illeti: Két fiatal szenegáli mellett két fiatal, mégis rutinos belső védő érkezettTávozott azonban két nagy tehetség is: El Hadji Malick Diouf a Slaviába igazolt, míg Niklas Vesterlund az Utrechtbe. Ja, és ingyen váltak meg Jostein Gundersentől is.

Sérült csak egy van, Miika Koskela.

A várható kezdőcsapat:

Haugaard – A. Jenssen, Psyche, Skjaervik – Robertsen, Hjerto-Dahl, R. Jenssen, Antonsen, Norheim – Erlien, Romsaas

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.25.Eliteserien
fredrikstad
0:0
tromsö
Eliteserien
2014.10.26.OBOS Ligaen
tromsö
1:0
fredrikstad
OBOS Ligaen
2014.04.06.OBOS Ligaen
fredrikstad
0:2
tromsö
OBOS Ligaen
2012.08.05.Eliteserien
fredrikstad
2:0
tromsö
Eliteserien
2012.03.25.Eliteserien
tromsö
1:0
fredrikstad
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fredrikstad

Tizenkét év telt el azóta, hogy a Fredrikstad az első osztályban volt. A nagy múlttal rendelkező csapat (kilencszeres bajnokok és tizenegyszeres kupagyőztesek) azóta megjárta még a harmadosztályt is, három szezonon keresztül voltak ott, mielőtt sikerült a feljutás.

A másodosztályban szintén három évet, tavaly utcahosszal nyerték meg a KFUM Oslo és a többiek előtt, így visszakerültek oda, ahova valók.

Az edző, aki elérte mindezt – a feröeri Mikkjal Thomassen – maradt, a Fredrikstad pedig az egyik legtöbbet költötte a norvég élvonal csapatai közül.

Érkezett Oscar Aga, Jeppe Kjaer, Morten Björlo, Erlend Segberg, Sigurd Kvile, Mai Traoré és Jonathan Fischer.

A bajnokságot nagyon jól kezdték, ők kapták a legkevesebb gólt, miközben a harmadik legtöbbet rúgták, van hat győzelmük, három döntetlenjük és egy vereségük.

A hétvégén a Tromsö ellen ikszeltek, de ez a döntetlen értékesnek mondható, mivel a 19. percben kiállították Stian Moldét. Ennek ellenére megúszták kapott gól nélkül.

Idegenben eddig csak két gólt kaptak, négyszer nyertek, egyszer ikszeltek.

Sérült Mai Traoré és Joannes Bjartalid, eltiltott Stian Molde.

A várható kezdőcsapat:

Fischer – Skaret, Kvile, Woledzi – Rafn, Magnusson, Metcalfe, Hendriksson – Björlo, Sorlokk, Kjaer

Tippelde

A múltkori döntetlen miatt elgondolkozhatunk azon, hogy a Fredrikstad ezúttal sem tud győzni. De a kiállítás ott mindent megváltoztatott. Aztán ott van még a tény, hogy a Tromsö tavaly harmadik volt, most pedig sorozatban két meccset nyertek meg otthon. Talán magukra találtak.

Fő tippek:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Gól a második félidőben

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső