Brann Bergen – Kristiansund: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2024.05.29.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 28.
Brann Bergen
Teljesítmény:
V D N N N
  • Brann Stadium
  • Május 29. 19:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Kristiansund
Teljesítmény:
V D V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, maradunk a norvég élvonalbeli bajnokságnál. A mai napon csak innen hoztunk meccseket. Az Európa-konferencialiga árnyékában, szerda este találkoznak a csapatok, mindegyik mérkőzést este héttől rendezik.

A Brann Bergen visszatérése az Eliteserienbe nagyon jól sült el, újonc létükre rögtön ezüstéremmel gazdagodtak, és nemsokára azt is megmutathatják, mit tudnak más nemzetek ellen, ugyanis a Konferencialigában láthatjuk őket.

Ellenfelük egy mostani újonc, a Kristiansund, amely szintén rövid időt töltött a másodosztályban. Igaz, csak a negyedik helyen végeztek, de az osztályozó során sikerült a feljutás. Most pedig maradni akarnak.

Következzen a Brann Bergen – Kristiansund találkozó!

Brann Bergen

Háromszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes a Brann Bergen együttese, így mindenki ledöbbent, amikor látta őket kiesni az élvonalból. Sok időt nem töltöttek a másodosztályban, azonnal visszajutottak, és tavaly, az első évükben azonnal ezüstérmet szereztek, ami hatalmas szó, főleg, hogy olyan erős csapatok voltak még mellettük, mint a Molde vagy a Tromsö.

Meg is mutatják majd magukat a nemzetközi porondon, no meg talán már nagyobb terveik vannak az idei szezonra, ami a bajnokságot illeti.

Az edző személye itt sem változott, Eirik Horneland maradt, a keret pedig minimálisan változott. Nagyon bíznak saját utánpótlásukban, négy játékost is az ifiktől hoztak fel, mellettük – aki nagyobb név – Emil Kornvig, Martin Hellan és Eirik Holmen Johansen érkezett. Igazán fontos játékos nem távozott.

A mostani szezonban is ostromolják a dobogót, sőt annak a tetejét: A Brann Bergen a 3. helyen áll 11 kör után, ami abból a szempontból nem szerencsés, hogy egy mérkőzéssel többet játszottak, mint az előttük levő Bodö és Fredrikstad.

Két nappal ezelőtt a Molde csapatát fogadták otthon, 1-0-s előnyről kikaptak 3-1-re. Góljukat Fredrik Knudsen szerezte.

Most ismét otthon mérkőznek meg egy jóval gyengébb ellenféllel. A Kristiansund újoncként csak a hátsó részen található, és a Brann hazai mérlege is imponáló, négy győzelemmel és két vereséggel ők a legjobbak.

A hétvégén nem volt bevethető Niklas Wassberg, Mads Sande és Jonas Torsvik.

A várható kezdőcsapat:

Dyngeland – Crone, Knudsen, Sery Larsen, Kristiansen – Kornvig, Heitne Nilsen, Myhre – Blomberg, Finne, Castro

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.20.Eliteserien
kristiansund
2:2
brann
Eliteserien
2021.09.26.Eliteserien
brann
3:1
kristiansund
Eliteserien
2021.07.05.Eliteserien
kristiansund
3:2
brann
Eliteserien
2020.09.27.Eliteserien
kristiansund
1:1
brann
Eliteserien
2020.07.25.Eliteserien
brann
1:1
kristiansund
Eliteserien
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Kristiansund

Nem töltött sok időt a másodosztályban a Kristiansund sem, jöttek, láttak és már távoztak is. Igaz, a feljutás nem volt olyan egyszerű tekintve, hogy csak a rájátszás útján sikerült kiharcolni. A negyedik helyen végző csapat az elődöntőben csak tizenegyesekkel múlta felül a Bryne csapatát, a döntőben a Kongsvingert verték 4-2-re, majd jött egy még durvább mérkőzéssorozat a Valerenga ellen.

Az első osztály 14. helyezettjével még meg kellett mérkőzniük, és az első meccset 2-0-ra otthon elbukták. Továbbjutási esélyük nem sok volt. A visszavágón idegenben aztán ők nyertek 2-0-ra, és végül tizenegyesekkel érték el a feljutást.

A tavaly megbízott Amund Skiri maradt a menedzser, az ő dolga volt a csapat megerősítése. Norvég szinten szép összeget költött a nyáron, leigazolta Ruben Altét a Ranheimtől, Hakon Sjatilt az Asane-tól. Ingyen érkezett Franklin Nyenetue, Michael Lansing és Wilfred George Igor, kölcsönvették az Aberdeen támadóját, Pape Habib Gueyét és a Venezia csatárát, Hilmir Rafn Mikaelssont.

Az erősítések ellenére a gépezet kissé akadozik. A Kristiansund a 12. helyen áll 2 győzelemmel, 4 döntetlennel és 4 vereséggel. Utolsó öt meccsükön nem tudtak nyerni.

A hétvégén a Rosenborg ellen kaptak ki 2-1-re, egyetlen góljukat Jesper Isaksen szerezte. Max Williamsen és Marius Olsen nem szerepelhet holnap.

A várható kezdőcsapat:

Lansing – Sjatil, Jarl, Ulvestad, Rakneberg – Isaksen, Igor, Alte – Gueye, Mikaelsson, Sivertsen

Tippelde

Nem nagyon szokott hibázni a Brann, a Molde elleni vereség valahol érthető, hiszen Norvégia egyik legjobb – bár mostanában nem túl erős – csapatától kaptak ki. Egy Kristiansund viszont nem okozhat problémát.

Fő tippek:

1.: Brann Bergen győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső