Valerenga – Molde: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes – 2023.07.15.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 12.
Valerenga
Teljesítmény:
D V N V N
  • Intility Arena
  • Július 15. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Molde
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A legutóbbi skandináv kirándulásunk hozott kínos eredményeket a csapatoknak, és nekünk is, ám összességében jól zártuk a fordulót. Még szép, hogy a következőbe is benézünk!

Szombaton egyetlen norvég meccset játszanak, a Molde csapata játszik a Valerengával. Papíron sima meccs, a gyakorlatban viszont nem biztos, hogy az lesz.

Szinte reménytelen, hogy a Molde csapata meg tudja védeni a címét, ahhoz túlságosan gyengén kezdtek, és a nagy rivális, a Bodö/Glimt már nagyon elhúzott előlük.

A Valerenga célja szerényebb, ők nem vágynak bajnoki címre (pontosabban tudják, hogy ez elérhetetlen), ők csak bent akarnak maradni az Eliteserien csapatai között. Ahhoz viszont javulniuk kellene.

Az online sportfogadás Magyarországon található irodái közül az egyik legjobb szorzókkal az Olympusbet készült. Náluk 1.90 a vendégsiker, 3.85 a hazai, 3.90 a döntetlen.

Jöjjön a Valerenga – Molde találkozó!

Valerenga

Azt hiszem, nem csak mi tévedtünk a hétvégi Tromsö – Valerenga mérkőzés kimenetelével kapcsolatban. A nagyszerű formát mutató hazaiak játszottak a kiesés közelében levő vendégekkel, tényleg minden adott volt a Tromsö sikeréhez.

A Valerenga az első félidőben még fel tudott mutatni néhány lövést, ám a Tromsö már ekkor sokkal közelebb állt a győzelemhez. És a második félidőben még magasabbra tekerték a fordulatszámot, de a Valerenga nagyon jól védekezett, önfeláldozó módon repültek bele mindenbe, ami labdának tűnt.

Végül aztán nem esett gól, maradt a 0-0, ami a Valerenga számára volt előnyösebb.

Ettől függetlenül még mindig nagyon közel vannak a kieséshez, most épp a 13. helyet foglalják el, és hosszú idő után tudtak újra pontot szerezni. Zsinórban négy vereséget követően jött össze az iksz, talán ez egy kicsit feldobja őket.

Mögöttük a Sandefjord és a Ham-Kam egy pontra, az Aalesund négyre.

Eddig összesen három győzelmet arattak, de csak egyet otthon. Övék a leggyengébb hazai mérleg, egy győzelem, öt vereség…

Aaron Kiil Olsen sérülés miatt nem játszhat, míg Leonard Zuta eltiltott lesz.

A várható kezdőcsapat:

Sjoeng – Hedenstad, Kjelsen, Strandberg, Jukleroed – Strand – Thorvaldsen, Björdal, Riisnaes, Ofkir – Jatta

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.13.
valarenga
1:2
molde
2022.04.02.
molde
1:0
valarenga
2021.09.19.
valarenga
1:1
molde
2021.05.27.
molde
2:3
valarenga
2020.09.19.
valarenga
2:1
molde
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Molde

A bevezetőben olyat mondtam, hogy a Molde csapatának nem túl sok esélye van a címvédésre, és ezt annak ellenére is tartom, hogy egyébként az utóbbi időben kezdenek kilábalni a válságból. A csapatad három találkozó óta veretlen, két győzelmük és egy döntetlenük van.

A hétvégén hazai pályán fogadták a Brann Bergen együttesét, mondhatjuk, hogy ez volt a forduló rangadója. Az újonc kezd visszaesni, és ezúttal sem tudtak gólt rúgni, viszont kaptak kettőt. Kristian Eriksen vette be először a kapujukat, majd a találkozó végén Veton Berisha is gólt rúgott.

Ez nem jelenti, hogy a Molde bárkit is megelőzött volna, azonban egy pontra megközelítették mostani ellenfelüket, a dobogó legalsó foka pedig három pontra van.

A Bodö viszont baromi messze: tizenkét pontra.

Idegenben az együttes szenved, meccseik kevesebb, mint felét nyerték meg, holott az egyik legerősebb kerettel és legnagyobb költségvetéssel dolgoznak. Mérlegük 2-1-4.

Eirik Ulland Andersen és Martin Ellingsen nem játszhat a mérkőzésen sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Petersen – Haugan, Björnbak, Hagelskjaer – Linnes, Grodem, Mannsverk, Breivik, Haugen – Eriksen, Kitolano

Tippelde

Frenetikus védekezése pontot ért a Valerengának legutóbb, és most, a Molde ellen is hasonló, defenzív játékra készülhetünk. Úgy gondolom, nem sok esélyük van a hazaiaknak a gólszerzésre, de mindent meg fognak tenni, hogy ép bőrrel megússzák a címvédőt.

Szóval három tippünk van: 1. nyernek a vendégek, 2. nem rúgnak gólt a hazaiak, 3. két és fél gól alatti eredmény születik majd. Tipperősség: 4/5; 4/5; 3/5.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Cashed
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
Casinia
Oddsok: 1.91 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső