Bartos László | Frissítve:

OlympusBet – Sportfogadás magyaroknak olümposzi magasságokban

A NewEra B.V. 2022 év végén lépett be a piacra az OlympusBet sportfogadás és casino termékével.

Mutass többet

Mivel mi magunk is égtünk a vágytól, hogy kiderítsük tud-e valami újat mutatni az OlympusBet Magyarországon a sokszereplős online fogadás piacon, ezért A-tól Z-ig felmértük a bukmékert. És észrevételeinket, megjegyzéseinket gondolatainkat csokorba szedtük, most pedig egy átfogó OlympusBet magyar ismertető keretében tárjuk most elétek.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 40,000Ft

 • Bőkezű üdvözlő bónusz
 • Többféle virtuális sport
 • IF Bet fogadási-mód
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4.5
4.5
Bónuszok: 4.5
4.5
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 4.0
4.0
Pénznemek: 4.0
4.0
Szoftver: 4.0
4.0
Felhasználóbarát: 4.5
4.5

Milyen licenccel bír az OlympusBet Magyarországon?

Az OlympusBet sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató webhelyét a NewEra B.V. szerencsejáték-vállalat üzemelteti, amely egyúttal a brand és a webszájt tulajdonosa is. A NewEra B.V. az online fogadásszervezési szolgáltatások nyújtásához szükséges engedélyt – ami az OlympusBet magyar webhelyének láblécén is fel van tűntetve – Curacaon szerezte be. A licenc (1668/JAZ) kiadója a Curaçao eGaming, amely szabályozó és felügyeleti szerve is az operátornak.

A cég hivatalos székhelye is Curaçao-n van, a Scharlooweg 39, Curacao címen. Ezen információk, valamint az OlympusBet vélemények alapján kijelenthető, hogy az operátor teljesen legálisan van jelen a világhálón, és nyújtja a fentebb is említett eGaming szolgáltatásokat.

A OlympusBet sportfogadás részlegében található tovább információk alapján az is kiderült, hogy az operátor a saját hatáskörén belül igyekszik mindent megtenni a szerencsejáték-függőség problémájában érintettek iránt. A webhelyen többféle önlimitáló eszköz áll az OlympusBet regisztráció után az ügyfelek rendelkezésre. Emellett pedig az Olympus Bet felhasználók az önkitiltást is kérhetik az ügyfélszolgálattól, aminek hatására meghatározott ideig nem tudnak igazi pénzes fogadásokat kötni. Emellett az OlympusBet Magyarországon online webhelyén is megtalálhatók azon organizációk webes elérhetőségei, melyek aktív segítséget nyújtanak a játékfüggőknek: GamCare, Gamblers Anonymus, Gambling Therapy.

OlympusBet jellemzők

🏆 OlympusBet Irány az oldal
🎁 Bónusz 40,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 4,000Ft

OlympusBet magyar oldal – Elérhetőség & alternatív link kérdése

OlympusBet

Az OlympusBet Magyarországon az alapértelmezett (default) webcímet használja. Ezért nem szükséges tükör oldal, alternatív link, vagy egyéb módosított URL alkalmazása ahhoz, hogy használni tudd a webhely szolgáltatásait és funkcióit egy végig vitt OlympusBet regisztráció után. Természetesen az, hogy az OlympusBet magyar weboldala alternatív link nélkül fut, nem jelenti automatikusan azt, hogy ez mindörökké így is marad. A jövőben bármikor előfordulhat, hogy az elérés csak valamilyen speciális URL révén lesz megoldható. Amennyiben így is alakulna, akkor sincs gond, mert az operátor gondoskodni fog róla, hogy az OlympusBet sportfogadás és egyéb termékeit a cég magyar ügyfelei a továbbiakban is zökkenőmentesen használhassák az Olympus Bet magyar nyelvi támogatással rendelkező webszájtján.

OlympusBet Belépés

Számlanyitási kisokos - OlympusBet regisztráció

Az Olympus Bet magyar desktopos és cross-platformos mobile platformján is megoldható percek leforgása alatt az OlympusBet regisztráció. Abszolút rajtad múlik, hogy melyik opciót mellett teszed le a voksod. Viszont OlympusBet app révén nem tudsz regisztrálni, ugyanis nincs sem iOS-re sem pedig Android rendszerre fejlesztett OlympusBet alkalmazás. No, de lássuk akkor most a számlanyitás mikéntjét, végig menve minden fontos lépésen.

OlympusBet Regisztráció

A regisztráció kapcsán még annyit, hogy a KYC verifikáció csak akkor válik az ÁSZF szerint szükségessé, ha a letétek révén elérsz egy adott összeget – 2000€. Ebben az esetben az operátor azonosítási részlege felkér, hogy igazold a:

Bankolási útmutató & OlympusBet fizetési módok

A bankolás az egyik legegyszerűbb dolog, amit a bukméker desktopos és mobile weboldalán is pillanatok alatt le tudsz bonyolítani. Az OlympusBet sportfogadás oldalára való bejelentkezés után csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a megfelelő menüből, hogy letétet akarsz elhelyezni (befizetés), vagy nyereményt akarsz felvenni (kifizetés). Ezt követően azt a megoldást válaszd, ami számodra megfelel, és töltsd ki a hozzá tartozó űrlapot értelemszerűen, megadva minden szükséges adatot.

A következőkben azokat a megoldásokat mutatjuk be neked, amelyek révén letétet tudsz elhelyezni az OlympusBet Magyarországon elérhető sportfogadás online rendszerét használva, illetve pénzt / nyereményt tudsz kivenni a bukmékernél lévő számládról. Elérhető OlympusBet fizetési módok magyar ügyfeleknek online bankoláshoz:

 • Bank- és hitelkártyák (Maestro, VISA, Mastercard kártyák);
 • kriptopénz-tárcák (XRP, BTC, LTC, DAI, ETR, Bitcoin Cash);
 • Revolut (mastercard & VISA Revolut kártyák);
 • E-tárcák (Skrill, eZeeWallet, NETELLER, MiFinity);
 • További megoldások (Pay via Bank, payesafecard, Rapid Transfer).

A letétek elhelyezése esetében a minimális összeg 10€ - vagy annak megfelelő összeg más pénznemben. A maximális, egy pénzügyi művelettel feltölthető összeg 10 ezer €. A befizetés azonnal jóváírásra kerülnek, és járulékos díj az operátor részéről nem számítódik fel. A kifizetéseknél is 10€ a minimális összeg, a maximális elég gyakran változik, és nagyban függ a használt pénzkivételi megoldástól is. nyeremények felvételéhez kérjük, vedd számításba, hogy paysafecard opció nem alkalmazható. Emellett egy jó tanács: lehetőleg olyan fizetési megoldást válassz nyeremény felvételhez, amit már korábban befizetéshez is használtál. Azaz, ha NETELLER révén fizettél be, érdemes ugyanezt a módszert használnod pénzkifizetéshez is az OlympusBet magyar oldalán.

Hagyományos dizájn nagyfokú funkcionalitással karöltve

A desktopos webszájt az OlympusBet élő fogadás és pre-match fogadás részlege tekintetében kifejezetten célszerűen van kialakítva. A megfelelő menük révén a navigáció egyszerű, és a magyarul beszélő honlapon nyelvismert nélkül is el lehet igazodni. A mobilos oldal, ami iOS és Android készülékekkel is abszolút jó kapcsolatot ápol – mivel cross-platformos – is legalább olyan megfelelő a sportfogadáshoz, mint az OlympusBet sportfogadás bukméker asztali számítógépes webhelye. A mobilos webszájttal az OlympusBet élő fogadás funkciója is teljesen jól szuperál: gyorsan be lehet küldeni a tippeket, nincsenek jelentős „fáziskésések”, így az ember nem marad le a jó szorzós élő piacos fogadási kimenetelekről.

OlympusBet bonus & promóciós kínálat hazánkban

Az OlympusBet regisztráció letudtával igényelhetsz welcome bónuszt, és egyéb sport promóciókban is részt tudsz venni.

Az üdvözlő bónusz, amit az OlympusBet Magyarországon nyújt az új felhasználóinak 40 000 HUF összegű, de már hozzá lehet jutni a 100%-os arányú OlympusBet bonus ajánlathoz 4000 HUF első befizetéssel is, ha megadod a szükséges bónuszkódot (OLYMPUS100). A kapott bónuszt 16 alkalommal kell megforgatni az OlympusBet sportfogadás termékén, amire a bukméker 21 napos határidőt ad. A téteknél ügyelj rá, hogy azok ne legyenek összegben magasabbak, mint a kapott bónusz fele (50%-a). Emellett fontos, hogy a fogadásoknál min. 1.80-as szorzós kimenetelekre köss fogadást.

OlympusBet bonus & promóciók

A kezdő bónusz mellett olyan sport promóciók is várnak rád az Olympus Bet Magyarország webhelyén, mint az:

 • 50%-os újratöltési bónusz, aminek a maximális összege akár 20 ezer HUF is lehet;
 • Ingyenes fogadás tokenek havonta, legfeljebb 20 ezer HUF értékben;
 • 10 ezer HUF értékű Ingyenes Fogadás akció – sikertelen fogadás esetén biztosított.

OlympusBet sportfogadás piacok nagy választékban

A legnépszerűbbek a bukmékernél a végeredmény és adott játékszakasz (negyed, harmad, félidő) eredményére vonatkozó piacok – ezekre igen sokan fogadnak a Magyarországon is közkedvelt csapatsportok esetében.

A pontos eredmény piacok, amelyeknél pontszám, vagy gólszám, esetleg játékszettek eredménye (pl. 3:1, 1:3, 3:0) kell pontos tippet adni, szintén kifejezetten kedveltek a hazai sportfogadók körében. De elmondható kábé ugyanez a hendikepes piacokról, amelyeknél az egyik csapat előnyből, míg a másik hátrányból indul. És természetesen az alatta / felette piacokra is sok fogadás fut be, mivel szinte bármilyen sportesemény kimenetelre lehet velük fogadni: bedobások száma, személyi hibák mennyisége, szöglete és sárga lapok száma, 3-pontosok mennyisége adott csapatnál stb.

Elérhető kínálat megfogadható sportokból

Az online fogadás keretében megtehető sportok tekintetében kifejezetten jónak mondható a választék a OlympusBet magyar sportfogadás platformján. Ugyanis a legnagyobb népszerűséggel rendelkezők mellett elég sok olyan sportágnak is helyet szorított a bukméker a kínálatában, amikre mostanság egyelőre csak kevés helyen lehet fogadni online. Ilyen a többi között a bandy, hurling, kabaddi, netball, gyephoki, sznúker, golyósportok, ausztráliai futball. Persze azért a választékban az olyan sportoké a főszerep, mint a labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, vízilabda, jégkorong, baseball, amerikai futball, futsal, röplabda.

De ezek mellett jelentős számú fogadási lehetőség adott lovas sportokhoz (galopp és ügető), agárversenyhez, valamint többféle motorsporthoz (motoGP, Forma 1, NASCAR, Rally), küzdősportokhoz (pl. MMA, ökölvívás), és még olyan sportokhoz is, amiket az év egy adott időszakában lehet elérni – pl. téli sportok, mint a sílövészet, műlesiklás, síugrás. A bukmékernél mindezeken kívül nagyon sokféle e-sportra, valamint golf, tenisz és asztalitenisz meccsekre, és még virtuális sportok eseményeire is tudsz fogadásokat tenni online az Olympus Bet webhelyén.

Online fogadás menete

OlympusBet sportfogadás

Az OlympusBet sportfogadás részlegébevaló belépés után a bal oldali sport menüből tudod kiválasztani a téged érdeklő sportágat. Miután a nevére kattintottál a rendszer átirányít az adott sportnak a saját aloldalára, ahol azok a különböző bajnokságok, ligák találhatók, amelyek eseményeire az adott sportnál fogadni lehet. A fogadásoknál használhatod a rendszer olyan funkcióit is, mint a Fogadás Készítő, Nap Fogadási Ajánlatai. De ha a saját fejed utána akarsz menni, akkor az adott sport és bajnokság / liga, valamint meccs kiválasztását követően, azt a sportfogadás piacot is meg kell jelölnöd, amin fogadni kívánsz, és a piacon belül a fogadási opciót. Például focimeccsnél a „Mindkét csapat szerez gólt” piacon az „Igen” vagy a „Nem” lehetőség közül a neked megfelelőt.

Ha minden választásod felkerült a fogadószelvényre, akkor azt is be kell állítanod, hogy milyen fogadási típust akarsz alkalmazni. Az Olympus Bet ugyanis az egyszeri és a gyűjtő fogadások mellett többféle rendszer fogadást is kínál, ráadásul a mostanság egyre „trendibb” IF Bet fogadási módot is támogatja a felhasználóbarát kialakítású betslip. A tétet is meg kell adnod (single betek esetében minden meccshez külön-külön). A fogadást akkor küld csak be a rendszerbe, ha minden adat stimmel rajta, mert nincs is annál bosszantóbb, ha az ember elnéz pl. egy alatta / felette, vagy pontos eredmény piacot.

OlympusBet élő fogadás részlegének jellemzői

Az OlympusBet élő fogadás részlege többféle esemény nézetet támogat, és egy teljesen elkülönített webhelyrészen található, így az ember nem keveri még véletlenül sem össze a pre-match típusú fogadásokkal. A felső slideres menü komoly segítség, mivel megjeleníti az épp fogadható sportok mellett azt is, hogy hány sporteseményre lehet in-play piacokon fogadni online. A sportfogadási kínálat a Olympus Bet élő fogadás részlegében átlagosnak mondható, de azért hétvégenként és bizonyos napszakokban lényeges több eseményre lehet fogadni live piacokon, mint úgy általában.

Az élő fogadáshoz a VR-Field funkció egyik változata használható, ami animációs módon jeleníti meg az általad kiválasztott sporteseménynek a történéseit. Emellett a virtuális sportpálya alatti részen elég sok élő statisztikai adat is van, ami olyankor lehet igazán hasznos, ha nem a legelején, hanem valamikor menet közben kapcsolódsz be egy adott mérkőzésbe.

Sokoldalú, innovatív mobilplatform

Az Olympus Bet roppant egyszerű, de egyúttal remekül használható, kimondottan funkcionális mobilbarát oldallal is rendelkezik. A mobilos webszájt természetesen mind Androidos mind iOS-es készülékekkel kompatibilis, bár tény, hogy OlympusBet app letöltési lehetőséget nem biztosít – ugyanis nincs kiadva OlympusBet alkalmazás sem „robotos” sem pedig „almás” változatban.”

Ami a reszponzív okos kütyükre belőtt oldalt illeti, a navigációja egyszerűsített, és a bal oldalra pozícionált hamburger menüvel, gyakorlatilag gyerekjáték a webhely bármelyik részlegét, aloldalát elérni. A keresőmező is jól látható helyen van, és ráadásul még egész jó szolgáltot is tehet, ha az ember nem talál meg valamit első blikkre.

Olympus Bet – Adatvédelmi & biztonság-technológiai kérdések

A bukméker által használt 128-bites SSL-titkosítás a mai ismereteink szerint bőségesen megfelel ahhoz, hogy az adatokat arra illetéktelenek ne tudják kihámozni a kódolt üzenetváltásokból. Ennek köszönhetően a bankolás minden alkalommal biztonságos digitális környezetben zajlik úgy a befizetések, mint az OlympusBet magyar oldaláról történő nyeremények felvétele esetében.

Az adatvédelem fontosságát valószínűleg nem kell külön kihangsúlyoznunk, hiszen a mai világban a személyes információk és adatok rendkívüli értéket képviselnek. Éppen ezért kulcsfontossággal bír, hogy egy szerencsejáték és sportfogadás szolgáltató megfelelő hatékonysággal védje az ügyfelei által a rendelkezésre bocsájtott infókat. Az adatvédelem szerencsére az OlympusBet sportfogadás bukméker esetében nem jelent problémát, mivel minden olyan információt, amit magadról megadsz – legyen az személyes vagy egyéb jellegű adat – az operátor maximálisan biztonságos szervereken tárol.

Online ügyféltámogatás – OlympusBet vélemények

Az OlympusBet Magyarországon online chates ügyféltámogatási rendszert működtet, ami a nap 24 órájában és a hét minden egyes napján folyamatosan elérhető. A hátránya, hogy magyarul nem lehet kommunikálni az ügyfélszolgálatos agentekkel. Ezért jó, ha kéznél van valamelyik népszerű online fordító program weboldala, mert akár így is el lehet boldogulni, ha tőmondatokban írja meg az ember az sóhaját-óhaját. Egyéb opcióként a levelezgetés maradt, aminek a digitális formáját tudod igénybe venni az OlympusBet magyar webhelyén fentlévő címet használva: [email protected]. A válaszra megesik, hogy elég sokat kell várnod, és mire megjön már bőven mennek az ismétlések ismétlései szombat-vasárnap a magyarországi kereskedelmi TV-csatornákon.

Ami a GYIK szekciót illeti – mert, hogy ilyennel is szolgál az Olympus Bet sportfogadás oldala – azt kell, hogy mondjuk: fenomenális! gyakorlatilag minden szóba jöhető kérdésre megvan benne a válasz. Ráadásul, a kérdések teljesen logikusan, kategorizáltan vannak elhelyezve a GYIK (FAQ) szekcióban. Az egésszel mindössze egy apró probléma van: az egész cakompakk angol nyelven van. Ezért, ha nem beszéled az angolt, akkor újfent be kell vetned egy fordító szoftvert, hogy értelmezhesd a leírottakat.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
OlympusBet
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Scharlooweg 39, Curacao
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
NewEra B.V.
Engedély
1668/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető magyarul

Konklúzió

Az Olympus Bet a hagyományos sportokra való online sportfogadás mellett lehetőséget ad, hogy agárversenyre, lovas sportokra, valamint speciális téli és nyári sportokra is fogadhass – a síugrástól kezdve a kajak-kenu versenyekig. Az élő fogadási részlegben mindig akadnak olyan ajánlatok, amik mellett nehéz elmenni a magas szorzó miatt, és persze az sem másodlagos, hogy a meccseknek több, mint a 90%-a lefedett a VR-Field élő közvetítés funkcióval, ami folyamatosan tolja az élő statisztikákat. A bónuszok esetében az OlympusBet bónusz üdvözlő ajánlat jónak számít, és a free bet akciókban is megéri részt venni. A mobil platform is sikeres alkotás, az egyetlen, ami hiányérzetet hagyott bennünk vele kapcsolatosan az az, hogy OlympusBet app megoldással nem szolgál az operátor. További probléma, hogy az ügyféltámogatás és azon belül a GYIK is csak angolul érhető el.

GYIK

Nem tudunk róla, hogy bármilye, az iGaming ágazatot felügyeli, független szervezettel együtt működne az operátor. Viszont az is igaz, hogy a birtokunkban lévő OlympusBet vélemények alapján semmilyen komoly panasz (pl. kifizetések elmaradása, sikeres sportfogadók korlátozása stb.) nem érkezett még a bukira.
Biztonság-technológiai szempontokból mindenképp az, mivel a bukméker mögött álló „anyavállalat” a NewEra B.V. az iGaming iparág egyik ismert alakja, amely modern SSL-titkosítást, és egyéb új generációs védelmi mechanizmusokat használ.
Az Olympus Bet magyar webhelyén nagyon jó szorzókkal tudsz lovas sportokra fogadni (galopp / ügető), de emellett még magasan kvalifikált agárverseny futamokra is tehetsz folyamatosan fogadásokat, gyakorlatilag a nap egésze során. E-sportból pedig nem csak a CS:GO, és a StartCraft II található meg a felhozatalban. Gyakran fogadhatsz King of Glory, Rainbow Six, Dota 2, Valorant, LoL és más népszerű digitális sportok eseményeire.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
OlympusBet
UEFA Euro 2024
felső