Zalaegerszeg – Osijek: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2023.08.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 02.
Zalaegerszeg
Teljesítmény:
V V D N N
  • ZTE Aréna
  • Augusztus 03. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Osijek
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kicsit lelkifurdalásom volt, amiért egy magyar csapat nemzetközi kupameccséről nem esett szó a múlt héten. Az Osijek otthonában lépett fel a Zalaegerszeg, és igazából nem vallottak szégyent, az erősebb horvát ellenfél csak egy gólt tudott rúgni nekik. A meccs képe alapján persze lehetett volna ez több is, a visszavágó mégis nyitott maradt.

Most nem hagyjuk ki őket, és bízunk abban, hogy az Európa-konferencialigában szereplő összes csapatnak sikerül továbbjutni. Ám a valóság ezzel szemben az, hogy nem ez a realitás. Mi bízunk a magyar srácokban, de az ellenfelek vagy jó helyzetben várják a visszavágót, vagy szimplán erősebbek. Meglátjuk.

Sportfogadás szempontjából nem egyszerű meccs a ZTE – Osijek sem. A horvátok a múlt héten mindent kihagytak, de most a Zete hazai pályán meg is lepheti őket.

A bet365-nél 2.50 a hazai siker, 3.25 az iksz, 2.63 a vendéggyőzelem.

ZTE

Boér Gáborék nem pihenhettek, nem volt halasztás, nekik le kellett játszaniuk az első fordulós meccsüket az OTP Bank Liga nyitányán. Nem sült el jól. A vasárnap megrendezett mérkőzésen hazai pályán fogadták a Kisvárdát, akik két korai góllal győzték le a Zetét. Boér ezután egy jó magyaros nyilatkozatot tett, miszerint az első tíz percben meg kellett volna szórniuk a Várdát, majd meghúzta párszor a kifogásgenerátort is. Tényleg egy klasszikus nyilatkozat volt ez részéről.

A vereség a kezdőt látva bele volt kódolva a mérkőzésbe. Az Osijek elleni csapat nagy része a padon ült, egyedül Senkó, Mocsi, Ubochioma és Sankovic volt tagja mindkét kezdőcsapatnak.

Várhatóan a következő mérkőzésre visszatér mindenki, az edzőnek maximum az okozhat problémát, hogy a Kisvárda ellen jól játszó Ikoba és Mim a kezdőben kapjon-e helyet. Ha ez így lenne, vélhetően Tajti és Szendrei padozna.

Hiányzóról nem tudok, ami azért megkönnyíti egy kicsit a zalaiak dolgát.

A várható kezdőcsapat:

Senkó – Huszti, Mocsi, Safranov, Gergényi – Ubochioma, Sankovic, Mim, Szalay – Ikoba, Sajbán

Egymás elleni meccsek

Esélyeshez méltó játékot mutatott be az Eszék, még ha ez a végeredményen nem is látszik. Nagyon sokszor volt szerencséje a Zalaegerszegnek, akik az első tíz percben két gólt is kaphattak volna. Volt itt minden, a hazai szurkolók pedig már a hajukat tépték amiatt, hogy semmi nem akar bemenni. A Zete közben alig-alig jutott el a horvát kapuig, amikor igen, akkor gyenge fejeseik, lövéseik voltak. Viszont tartották magukat, Fortunát maguk mellé állították, és úgy léptünk be a mérkőzés hosszabbításába, hogy nem esett gól. De aztán egy beadást a horvátok argentin támadója, Ramon Mierez a hálóba fejelt, így minimális előnnyel várja majd a visszavágót Kleinheisler László egykori csapata.

Előző meccs eredménye
2023.07.27.Európa-konferencialiga
osijek
1:0
zalaegerszeg
Európa-konferencialiga
2021.07.03.Barátságos Mérkőzés
osijek
0:0
zalaegerszeg
Barátságos Mérkőzés
2018.11.16.Barátságos Mérkőzés
osijek
3:0
zalaegerszeg
Barátságos Mérkőzés
2018.07.04.Barátságos Mérkőzés
osijek
2:0
zalaegerszeg
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com:2096 játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Osijek

A horvát bajnokság egy kevéssel a magyar előtt kezdődött meg, az Osijek pedig nem fogta vissza magát az eddig eltelt két fordulóban. A nyitányon hatot lőttek a Slaven Belupo csapatának, majd most hétvégén egy kifejezetten izgalmas találkozó következett a Rudes ellen. Az idegenbeli találkozó tele volt feszült pillanatokkal és fordulatokkal. Ugyanis a hazai gárda negyven perc alatt három gólt is rúgott, az Osijeknek azonban mégis összejött a fordítás. Ramon Mierez szépítése után a csereként beállt Mijo Caktas vált hőssé, aki a 70. percben állt be, mégis mesterhármasig jutott.

Látszik tehát, hogy formában vannak a srácok, és mentálisan is mindenki rendben van. A korábban a Sheriff Tiraspolnál dolgozó Stjepan Thomas szintén mindenkire számíthat, várhatóan a múlthetihez képest ott sem lesz sok változás.

A várható kezdőcsapat:

Malenica – Grzan, Mkrtchyan, Brlek, Drambayev – Caktas, Jugovic, nejasmic – Fucak, Mierez, Spoljaric

Tippelde

Kiindulva a két csapat legutóbbi meccséből, a történelmükből, a hétvégi bajnoki meccsükből… Igazi bravúr lenne, ha megúsznák a zalaiak verés nélkül. Az Eszék jó csapat, azt kell mondjuk, jobb, mint a Zete.

Tippjeink a következők:

1.: Osijek győzelem

2.: Két és fél feletti gólszám

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső