Fortuna Düsseldorf – VfL Bochum: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.05.27.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 24.
Fortuna Düsseldorf
Teljesítmény:
N N D N D
  • Merkur Spielarena
  • Május 27. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
VfL Bochum
Teljesítmény:
V V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Néha mérges tudok lenni magamra, amiért kevésbé vagyok bevállalós bizonyos meccseken. A német Bundesliga osztályozóján ugyanis jól sejtettem, hogy a Düsseldorf meglepetést okozhat. Okozott is. Én mégis a kisebb meglepetésre tippeltem.

A VfL Bochum a kiesés szélére sodródott, miután hazai pályán 3-0-ra veszítettek a másodosztály bronzérmese ellen. A Fortuna Düsseldorf óriási lehetőség kapujában, csak le kell hozniuk a visszavágót úgy, hogy nem kapnak ki három – vagy több – góllal.

Következzen a Fortuna Düsseldorf – VfL Bochum találkozó!

Fortuna Düsseldorf

Csak egy pillanatra menjünk végig a Fortuna Düsseldorf bajnoki szereplésén, hogy akik lemaradtak volna a legutóbbi tippünkben leírtakról, azok is utol tudjanak minket érni. A csapat úgy kerül ide, az osztályozóba, hogy a másodosztályú bajnokságot a harmadik helyen zárták. Ezzel nyílt meg az esélyük a feljutásra a St. Pauli és a Holstein Kiel mellett.

Az utolsó fordulóra már eldőlt, hogy a csapat biztosan harmadik, ennek ellenére otthon 3-2-re megverték a Magdeburg csapatát. Kellő önbizalommal vértezték fel magukat, ez pedig a Bochum elleni mérkőzésen is látszott.

Az élvonalbeli csapat kiscsapatnak látszott mellettük, amatőr hibákat elkövető lassú és lassan gondolkozó csapatnak, akiket a Düsseldorf egy meccs alatt kiütött.

Az első gól egy szöglet után született meg, Christos Tzolis a kornerből talált be majdnem, a kipattanó Philipp Hofmann testéről került a kapuba.

A második félidőben Felix Klaus vágott be egy ziccert, a hajrában pedig – megint Tzolis pontrúgását követően – Yannik Engelhardt.

Egy meccs után nagyon jó helyzetbe került a Düsseldorf, hazai pályán elég egy döntetlen, de még egy szűk vereség is.

És otthon ez azért rendben szokott lenni. Január végén kaptak ki utoljára, azóta hét meccsen hat győzelem és egy döntetlen a mérlegük.

Sérültek terén változás nincs, Jamil Siebert mellett Sima Suso nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Kastenmeier – Zimmermann, Oberdorf, de Wijs, Iyoha – Klaus, Engelhardt, Sobottka, Tzolis – Vermeij

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.05.23.Bundesliga
vfl bochum
0:3
düsseldorf
Bundesliga
2023.07.21.Barátságos Mérkőzés
düsseldorf
3:1
vfl bochum
Barátságos Mérkőzés
2022.01.27.Barátságos Mérkőzés
vfl bochum
0:2
düsseldorf
Barátságos Mérkőzés
2021.03.22.Bundesliga 2
düsseldorf
0:3
vfl bochum
Bundesliga 2
2020.11.30.Bundesliga 2
vfl bochum
5:0
düsseldorf
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

VfL Bochum

Mindössze másfél hónapja vette át Thomas Letschtől Heiko Butscher, de könnyen lehet, hogy hétfőn irányítja utoljára a Bochumot vezetőedzőként. Ha kiesik a csapat, az edző szinte biztos lelép. Az első meccs után pedig erre nagy esély mutatkozik. Nem szeretném ismételni önmagam, de láthatóan egy szétesett, és amúgy peches csapat benyomását keltette a Bochum csütörtökön este.

A kapura úgy igazán egyszer voltak veszélyesek, egy pontrúgás után Bernardo találta el a jobb kapufát. Egyébként a brazil védő, valamint Kevin Stöger voltak az egyedüliek, akiken látszott, hogy akarnak, és akik nyújtottak is valamit a pályán.

A támadó, Philipp Hofmann a rossz kapuba talált be, és egyébként is nagyon gyengén futballozott, akiktől még lehetett volna valamit várni – Asano Takuma, Max Wittek vagy Patrick Osterhage – szintén tudásuk alatt teljesítettek.

A Bochum pechesen került ide, most azonban nem csak a pech miatt kapott ki. És egy gödör mélyéről kéne felmászniuk. Három góllal kéne nyerni, és ez a csapat idén nem gyakran rúgott hármat, főleg nem idegenben. De hogy mutassunk egy példát: az Union Berlint 4-3-ra győzték le Berlinben nem is olyan rég.

Igaz, kaptak hármat, ami most nem férne bele.

Az utolsó tíz tétmérkőzésükből, melyet idegenben játszottak, kilencet elveszítettek…

Sérültek: Philipp Forster, Danilo Soares, Mohammed Tolba, Michael Esser, Moritz Kwarteng.

Visszatérhet a kapuba Manuel Riemann, aki eltiltott volt az odavágó idején.

A várható kezdőcsapat:

Riemann – Gamboa, Passlack, Schlotterbeck, Bernardo – Bero, Osterhage – Asano, Stöger, Wittek – Paciencia

Tippelde

Nem látom az erőt ebben a Bochumban. Nem csak a szerencsén múlt a Düsseldorf fölényes, nagyon meggyőző győzelme, hanem azon is, hogy a Bochum játékosai úgy ténferegtek a pályán, mint a nyeretlen kétévesek. És a visszavágón nagyon fognak hajtani, de esélyük csak akkor van, ha nagyon korán betalálnak. Amint a Fortuna egy gólt is szerez, eldől minden a feljutással kapcsolatban.

Fő tippek:

1.: Fortuna Düsseldorf feljutás

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső