St. Etienne – Metz: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2024.05.30.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 27.
St. Etienne
Teljesítmény:
N V D D N
  • Stade Geoffroy Guichard
  • Május 30. 21:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Metz
Teljesítmény:
V V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Napunk második mérkőzését a francia élvonalból hoztam. Pontosabban az első és másodosztály egy-egy tagja játszik meccset egymással. Aki nyer, az jövőre az élvonalban fog szerepelni, a vesztes a másodosztályban.

A Metz csapatát Bölöni László irányítja, ők azok, akik az első osztály tagjai voltak ebben az idényben. Szereplésük annyira nem volt erős, ezért jutottak oda, ahova. Ellenfelük a második legtöbb Ligue 1-es bajnoki címet begyűjtő St. Etienne, akik tavalyelőtt meglepetésre pottyantak ki, de már jönnének is vissza.

A drámai hajrá után most egy nyugodtabb meccs kellene mindkettejüknek, de ne feledjük, ez nem egy mérkőzésen fog eldőlni, így mindent nem adnak ki magukból várhatóan.

Jöjjön a St. Etienne – Metz találkozó!

St. Etienne

Tízszeres bajnok, hatszoros kupagyőztes az AS Saint Etienne, így mindenkit meglepetésként ért, hogy az együttes két évvel ezelőtt búcsúzott az élvonaltól. Nagyon úgy tűnt, hogy ott ragadnak a másodosztályban, mert első szezonjukban csak a nyolcadik helyen végeztek, esélyük sem volt a feljutásra vagy legalább a play-offra.

Az idei év viszont jobban alakult. Nem annyira jól, mint szerették volna, mert az utolsó pillanatokban csúsztak le a másodikról a harmadik helyre, három forduló alatt két pontot gyűjtöttek, így az Angers megelőzte őket. Ők feljutottak, a St. Etienne-re pedig vár a rájátszás. Először a Rodez – Paris FC meccs győztesével – vagyis az előbbivel – mérkőztek meg, az nem jelentett problémát, hazai pályán Irvin Cardona és Nathanael Mbuku góljaival nyerni tudtak.

Most viszont egy keményebb ellenfél vár rájuk, amely nem ok nélkül volt (van) az első osztályban. De erről majd egy picit később.

Hazai környezetben az ASSE idén korrekt, de semmiképp nem hibátlan teljesítményt hozott tető alá. Tíz alkalommal nyertek, négyszer ikszeltek, ötször kaptak ki.

Hiányzók: Ibrahima Wadji, Stephane Diarra.

A várható kezdőcsapat:

Larsonneur – Macon, Batubinsika, Nade, Petrot – Tardieu – Moueffek, Chambost, Cafaro, Cardona – Sissoko

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.22.Ligue 2
st etienne
1:3
metz
Ligue 2
2022.11.07.Ligue 2
metz
3:2
st etienne
Ligue 2
2022.03.06.Ligue 1
st etienne
1:0
metz
Ligue 1
2021.10.30.Ligue 1
metz
1:1
st etienne
Ligue 1
2021.02.07.Ligue 1
st etienne
1:0
metz
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Metz

Áldhatják szerencséjüket a Metz játékosai és a teljes vezetőség, ugyanis az utolsó fordulóban kis híján kiestek. A Lorient a sereghajtó Clermont csapatát ütötte ki 5-0-ra, míg a Metz 2-0-s vereséget szenvedett a bajnok PSG-től.

A végén így azonos pontszámmal, és azonos gólkülönbséggel végzett a két gárda. Csak ott volt a fránya egymás elleni, ahol a Metz több gólt rúgott. Ilyen apróságokon múlik egy csapat élete.

Ez persze nem jelent semmit, ettől még ugyanúgy kieshet Bölöni László csapata. A Metz a legutóbbi négy meccsét ugyanis elveszítette, otthon és idegenben egyaránt gyengélkednek.

A Ligue 1-ben 8-5-21-es mérleggel zártak, idegenben szerezték pontjaik nagy részét, 5-2-10-zel fejezték be az idei bajnokságot.

A csapatból ketten hiányozni fognak: Benjamin Tetteh és Joel Asoro is sérült, ahogy Ablie Jallow sem lépett pályára egy ideje.

A várható kezdőcsapat:

Oukidja – Colin, Sane, Herelle, Udol – Jean Jacques, N’Doram, Camara – van den Kerkhof, Mikautadze, Diallo

Tippelde

Ha a formát nézzük, a hazaiak esélyesebbek. Ha mindent egyben nézünk… akkor is. A Metz lehet, hogy bennmarad majd az élvonalban, de az első meccsen nagyon fognak várhatóan szenvedni.

Fő tippek:

1.: St. Etienne győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Versenyezz más 20BET játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 4.000.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája
felső