10

Hogyan használjuk ki a különböző bónuszokat a fogadóirodáknál?

Sokszor ejtettünk már szót a hagyományos és online sportfogadási oldalak közötti különbségről, sokszor hasonlítottuk őket össze. Általában utóbbinál volt több pozitívum, amit ki lehetett emelni. És most itt van még egy, ami az online játék felé billenti el a mérleg nyelvét. A mai napon a sportfogadási promóciókról és bónuszokról fogunk nektek mesélni. Hogy mik ezek, miért éri meg a bukmékereknek, és főleg inkább arról, hogy miért éri meg a játékosoknak? No meg arról, milyen fajta bónuszokkal találkozhattok.

Tartalomjegyzék ezen a sportfogadási akadémia oldalon
Másold ki a videó linkjét
Akadémia haladó videó - Sportfogadási bónuszok

A sportfogadási bónuszokról bővebben

Manapság képtelenség úgy regisztrálni egy online bukmékerhez, hogy az semmiféle sportfogadási bónuszt ne kínáljon fel nekünk. Ilyen az, amikor a kereslet találkozik a kínálattal. A fogadóiroda célja az, hogy az oldalát kívánatosabbá tegye, a játékosok meg… nos, a játékosok meg szeretik az ingyen pénzt.

Persze, az „ingyen pénz” kifejezést idézőjelbe kell tennünk. Nem kezdett vad osztogatásba egyetlen buki sem (és Bill Gates meg Jeff Bezos sem osztja szét a vagyonát a közösségi médiában), ez egy ügyes trükk a részükről. Mert ez nem úgy működik, hogy mondjuk regisztráció után azonnal a számládra utalhatod ezt a pénzt. Vannak feltételek, amiknek meg kell felelni. Nem is trükknek nevezném, inkább befektetésnek.

Sportfogadási bónuszok

Befektetés, mert az esetek rendkívül nagy százalékában a fogadóirodák kihasználják a legtöbb fogadó inkompetenciáját, mohóságát. De vannak páran, akik átlátnak a szitán, és képesek kihozni a lehető legtöbbet ezekből az ajánlatokból.

Többféle bónusz létezik, amit felkínálhatnak számunkra, a közös bennük az, hogy ténylegesen valódi pénzt lehet nyerni velük. Léteznek kifejezetten egy adott eseményre készített bónuszok (szinte mindenki készül a világbajnokságokra, de vannak még Bajnokok Ligája-specifikus bónuszok és promóciók példának okáért), befizetési bónuszok, hűségprogramok és napestig lehetne tovább sorolni őket. Később ki fogunk térni címszavakban a legnépszerűbb fajtákra.

Fontos tippek a sportfogadásról

Miért éri meg ez a bukiknak?

A kérdés abszolút jogos, de könnyen megválaszolható. Mint azt már fentebb mondtam, a sportfogadási ajánlatokat nem jófejségből ajánlják fel számunkra, hanem ezzel is plusz bevételhez szeretnének jutni. Azáltal, hogy egy vonzó ajánlatot tesznek le az asztalra, óhatatlanul felkeltik a játékosok figyelmét, akik aztán regisztrálnak hozzájuk, be is fizetnek, és voilá, máris több bevételhez jutott az oldal.

Igazából ennyire egyszerű, nem kell nagy dolgokat mögé látni, a bukik célja egyszerűen az, hogy még többen játsszanak náluk. És a nagy számok törvénye alapján, még többen hagyják ott a pénzüket. Mert a sportfogadók igen nagy százaléka nem tudatos játékos. Nincs semmiféle stratégia, amit használnának, nincs kontroll a játékukban, ami előbb vagy utóbb ahhoz vezet, hogy a pénzüket elveszítik. Aztán újra befizetnek. És így tovább, és így tovább…

Miért éri meg ez a játékosoknak?

A sportfogadási bónuszok előnyei

Kezdjük azzal, hogy az online sportfogadási bónusz lehetősége már eleve egy kiváltság. Hagyományos fogadóirodában szökőévente van néhány promóció, de a számuk egyrészt elenyésző, másrészt pedig nem annyira részletes, kiforrott, mint az online bónuszok többsége. Faék egyszerűségű, sokszor a szerencsére építő ajánlatokkal lehet találkozni. Tehát, amennyiben bónuszt szeretnél igénybe venni, mindenképp az online fogadóirodák között nézz körül.

És hogy mik az előnyök? Rengeteg van, de említsük meg a legfontosabbakat.

Mik azok a megforgatási követelmények?

Itt jön az „apróbetűs rész”. Amikor egy fogadóiroda felkínál egy bónuszt, biztosak lehetünk benne, hogy különböző feltételeket kell teljesíteni ahhoz, hogy a pénz végül minket illessen. A legtöbben ebbe belebuknak, vannak, akik figyelmetlenek, el sem olvassák, mit kell tenni ehhez, ők sosem lesznek sikeres sportfogadók. Néha a fogadóiroda az, amelyik bonyolult szakzsargont használva igyekszik a lehető leghomályosabban fogalmazni, hogy még a tapasztalt tipstereket is összezavarja.

Szóval az első és legfontosabb feladatunk az, hogy A-tól Z-ig átolvassuk a feltételeket, és meg is értsük azokat. Ezeknek a feltételeknek a teljesítése ugyan nem lehetetlen, de a bukik alaposan meg szokták nehezíteni a dolgunkat, hiszen nekik sem az az érdekük, hogy könnyen ki kelljen fizetni a játékosokat, épp ellenkezőleg.

Ha nem vállalhatatlan feltételt szabnak feléd, akkor is gondban lehetsz, ugyanis a legtöbbször időkorláthoz kötik ennek a teljesítését. Ami miatt szorít az idő, és a hirtelen döntések miatt még többet hibázhatsz. Alaposan ki van ez találva, de a jó hír az, hogy ettől még nem lehetetlen ezeket a lehetőségeket kihasználni.

Példa:

Tegyük fel, hogy befizetsz 30.000 Ft-ot a számládra, amit a bukméker megdupláz. Ebben az esetben van 60.000 Ft a számládon, amit úgy kaphatsz meg, amivel úgy rendelkezhetsz szabadon, ha 7-szer megforgatod a teljes összeget, minimum 1.60-as eseményekre. Magyarul mondva, azt a 60.000 Ft-ot hétszer kell megkockáztatnod ahhoz, hogy az összeg a tiéd legyen, és a bankszámládra utald. És még arra is figyelni kell, hogy mekkora az eredő odds, valamint az időkorlát sem mindegy. Tehát arra ne apellálj, hogy megteszed egy éven keresztül a Bayern Münchent (ide behelyettesíthető bármilyen nagycsapat) a kicsik ellen egy éven keresztül… Mert ki fogsz futni az időből.

Mik a bónuszok hátrányai?

A bukmékereket sem ejtették a fejükre, nem bolondok ők, hogy ingyen szórják a saját pénzüket. Pontosan tudják, hogy mit, miért tesznek, milyen feltételeket szabnak, mert ezáltal a felhasználók jelentős részét meggátolják abban, hogy begyűjthessék a nyereményt. Azt nem mondjuk, hogy vannak lehetetlen küldetések, de némelyik finoman szólva is nagyon nehezen kivitelezhető, és a végén „többe kerül a leves, mint a hús”. Magyarul, több volt a befektetett idő, esetleg a pénz, mint a tényleges nyeremény. Szóval nem akarjuk elhallgatni, hogy vannak hátulütői a fogadóirodák bónuszainak, lássuk, melyek a leggyakoribbak!

A bónuszok fajtái

Nem ismételnénk magunkat, hiszen az oldalunkon már jó ideje megtalálható, hogy milyen fajta bónuszok érhetők el a fogadóirodák kínálataiban.

Hogyan használjuk ki a promóciókat?

Hogyan használjuk ki a promóciókat

Igazából nincs semmilyen kiskapu, trükk vagy módszer arra, hogy a lehető legtöbb bónuszt be tudjátok zsebelni. Mi annyit tudunk tanácsolni, hogy figyeljetek oda. Hiszen a legtöbben ott csúsznak el, hogy nem figyelik a feltételeket, vagy nem teljesen értik meg őket. Amennyiben ezeket a lépéseket nem hagyod ki, úgy máris sokkal jobb esélyeid vannak, mint azoknak, akik csak „durrbele” fogadni kezdenek.

Fontos, hogy naprakészek legyünk a kedvenc irodáinkat illetően, de ez nem feltétlenül elég, hogy minden jó bónuszról tudomást szerezzünk. Van pár módszer, ami segíthet abban, hogy minden jó ajánlatot megtaláljunk.

Összefoglaló

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nincs külön trükk, amit fel lehet használni, amikor a bónuszok kerülnek a középpontba. A megforgatási követelményekkel, az időkorláttal (vagy más egyéb feltételekkel, amit a fogadóiroda támaszt) kell tisztában lenni, és játszani a saját játékunkat. Mindig olvassátok el az apróbetűs részt, mert a bónusz lényegét ott fogják feltüntetni. Ha nem így tesztek, csak egyek lesztek abból a sokmillió játékosból, akik a bukméker profitját növelték. A bónuszok kihasználásától nem fogtok felmondani a munkahelyeteken, azonban alaposan megerősítheti a számlátok. Ezért nem árt ezeket a lehetőségeket kihasználni.

Gyakran ismételt kérdések

A fogadók jelentős része sosem fogja kihasználni a bukmékerek által adott bónuszokat. Viszont van egy réteg, aki kellő odafigyeléssel előnyre tehet szert, és profitot szerezhet az ilyen promóciókból.

Nem, egyáltalán nem. Vannak, akik más módon próbálják megfogni a játékosokat, magasabb szorzókkal, esetleg különböző reklámokkal és marketingfogásokkal. De a piacon levő bukmékerek nagy része hónapról hónapra igyekszik új ajánlatokkal megkeresni és magukhoz csábítani a sportfogadás szerelmeseit.

Ez minden bónusznál más és más. Van, ahol meghatározzák, hányszor kell kockára tenni a befizetett összeget. Van, ahol nem mindegy, milyen eseményekre fogadsz. És előfordul az is, hogy időhöz kötik a teljesülést. Ezért is muszáj elolvasni az apróbetűs részt, hogy teljesen tisztában legyünk, mire vállalkozunk.

Menj az előző vagy a következő szintre!
Sportfogadás akadémia cikk: közösségi média megosztás
Oszd meg a cikket!
a legnépszerűbb közösségi oldalakon
felső