Bartos László | Frissítve:

CampoBet sport vélemények - Nagyszerű bónuszok a játékosoknak

A CampoBet online bukmékeriroda egy cipruson bejegyzett cégcsoport, a Tranello Group tulajdonában van. A CampoBet sportfogadás oldala a neten fellelhető információk alapján csupán 2018 óta üzemel.

Mutass többet

De meglepő módon, még ez a minimális időtartam is elegendő volt az operátor számára ahhoz, hogy jókora felhasználói bázist építsen ki magának. A CampoBet magyar nyelvű kezelőfelülettel is rendelkezik, és a sportfogadás online mellett olyan szerencsejáték termékeket is kínál, mint az online, valamint az élő kaszinó.

Emellett a webhelyen rendszeresen izgalmas versenyek is vannak, és bőséges a felhozatal a legkülönfélébb promóciókból. Mindezek okán végül is vettük a bátorságot, hogy egy ismertető jellegű cikk keretében fellebbentsük a fátylat az internetes sportfogadás iparág egyik legújabb szereplőjéről.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • + 6000Ft free bet
 • GYIK szekció elérhető
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
 • skrill
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
 • skrill
Bónuszok: 3.0
3.0
Bónuszok: 3.0
3.0
Kifizetések: 4.0
4.0
Befizetések: 4.0
4.0
Pénznemek: 3.5
3.5
Szoftver: 3.0
3.0
Felhasználóbarát: 3.0
3.0

Működési engedély és egyéb céges információk

Mint azt már megjegyeztük az CampoBet sportfogadás oldalának tulajdonosa egy Cipruson (EU-s tagállam) bejegyzett vállalat-csoport, a Tranello Group of Companies (székhely: 4, Promitheos street, 1st floor, 1065, Nicosia, Cyprus), amelynek részét képezi a Tranello Ltd. (regisztrációs szám: HE363026), amely az Araxio Development NV cég leányvállalatként működik, és a pénzügyi tranzakciók feldolgozásárért / lebonyolításáért felelős. A Campobet.com csak egy, Curacao-n kibocsátott licenccel rendelkezik (No. 8048/JAZ2016-064).

Ebből adódóan a CampoBet magyar nyelvű platformjához jelenleg csupán egyetlenegy, a Karib-tenger déli részén található szigeten kiadott működési engedély áll rendelkezésre. Remélhetőleg ez a jövőben változni fog, és a manapság dinamikus fejlődést mutató operátor beszerez majd olyan licencet is, amit valamelyik EU-s tagállam hivatalos szerve állított ki (pl. az MGA). Ami a független ellenőrző, szabályozó funkciót testületeket illeti, ilyen szervezetekkel a CampoBet egyelőre biztos, hogy nem működik együtt, aminek ékes bizonyítékául szolgál az a tény, hogy ezek logói nem lelhetők fel a szerencsejáték szolgáltató webhelyének egyetlenegy oldalán sem.

Campobet jellemzők

🏆 Campobet Irány az oldal
🎁 Bónusz 35,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 5,000Ft

A CampoBet sportfogadás és egyéb oldalainak elérése

Egyelőre – pontosabban a cikk megírásakor – a CampoBet magyar nyelven is rendelkezésre álló webhelye simán, gond nélkül betöltődik CampoBet alternatív link nélkül is. Így hát nincs szükség semmilyen „hókuszpókuszra” ahhoz, hogy bármikor elérhesd a CampoBet sportfogadás részlegét, illetve az egyéb szekciókat (Kaszinó, Élő kaszinó, Promóciók Versenyek stb.).

Ha a későbbiek során a helyzet rosszra fordulna, és a CampoBet sportfogadás oldala, vagy a webhely egésze blokkolásra kerülne, akkor viszont tuti, hogy szükséged lesz majd egy CampoBet alternatív link használatára is. Ugyanis máskülönben nem fogod tudni használni az operátor szolgáltatásait, sőt még a CampoBet regisztrációt lebonyolítása is problémás lesz.

Természetesen ebben az esetben is a segítségedre leszünk, és amint a birtokunkba kerül egy használható Campo Bet alternatív link, azon nyomban közzétesszük a honlapunkon. Addig viszont használd nyugodtan a hivatalos URL-t (https://campobet.com/hu/), amely révén az oldal mindegyik részlegéhez, a szerencsejáték szolgáltató összes termékéhez, és természetesen a promóciókhoz, bónuszokhoz is gond nélkül hozzáférhetsz.

Campobet Belépés

Regisztráció a CampoBet magyar nyelvű oldalán

A következőkben a CampoBet regisztráció (felhasználói fiók / számlanyitás) lépéseit fogjuk bemutatni, mivel tény, hogy az ilyen jelegű infók az új játékosok számára kifejezetten hasznosak lehetnek. A CampoBet regisztráció (PC-s változata) nem túl bonyolult, mivel csupán egy kétoldalas kis űrlap kitöltése szükséges hozzá.

No, de vegyük akkor sorjába a szükséges teendőket!

Campobet Regisztráció

Ezután azon nyomban megjelenik a számítógéped képernyőjén egy rendszerüzenet, amiben tájékoztatnak a CampoBet regisztráció sikeres lebonyolításáról. Ha gondolod, akkor a CampoBet belépés mezőjébe a felhasználói nevedet és a jelszavadat bepötyögve egyből be is léphetsz a weboldalra (a böngésző rendszerint felkínálja a belépési adatok elmentését is).

Mi a helyzet a verifikációval?

Mivel magán az oldalon (pl. a GYIK szekcióban) nem találtunk választ erre az igencsak sarkalatos kérdésre, ezért online chat-en az ügyfélszolgálathoz fordultunk. Azt a választ kaptuk, hogy a bukméker iroda „Pénzügyi Osztálya” az első pénzkifizetési kérelem benyújtásakor e-mailen felveszi a kapcsolatot a felhasználóval, és tájékoztatják, hogy milyen dokumentumokat kell benyújtania. Arról konkrétan nem szólt a fáma, hogy pontosan milyenekre is gondolnak.

Viszont sanszos, hogy a személyazonosságot kell igazolni (pl. valamilyen arcképes, érvényes igazolvánnyal - gépjármű-vezető engedély, személyi igazolvány), illetve a lakcímet (pl. olyan közüzemi számlával, amin a felhasználó neve és a lakcíme is látható, vagy 1-2 hónapnál nem régebbi bankszámla kivonattal). Természetesen az említetett dokumentumoknak csupán a „másolatát” kell benyújtani (például úgy, hogy az adott dokumentumot, igazolvány egy okostelefonnal előzetesen lefényképezed).

Jelenleg elérhető pénzügyi tranzakciós metódusok a CampoBet magyar felhasználói számára

Az CampoBet magyar nyelvű webhelyének tesztelésekor természetesen azt is alaposan szemügyre vettük, hogy a magyarországi ügyfeleinek milyen fizetési módokat biztosít az operátor. A kínálat nem mondható ugyan egetverőnek, de azért annyira nem vészes.

Pénzbefizetési módok egyenleg feltöltéshez:

Az operátor ugyanazokat a metódusokat biztosítja a pénzkivételekhez, mint a pénzbefizetésekhez (a Rapid Transfer kivételével). Egyenlegfeltöltéskor az egy tranzakcióval befizethető minimális összeg 3000 Ft. Az egy tranzakcióval befizethető maximális összeg a NETELLER (500 000 Ft), és a paysafecard (100 000 Ft) kivételével, a többi pénzbefizetési módnál 1 millió Ft.

A kifizetések esetében a minimális összeg 3000 Ft-ban, a maximális 200 000 Ft-ban van meghatározva, függetlenül a felhasználó által használt metódustól. Az operátor a pénzügyi tranzakciók lebonyolításánál nem számít fel extra költséget. Az átfutási idő viszont eléggé „rapszodikus”, ami különösen igaz a pénzkivételek tekintetében (kártyás opciók igénybevételekor akár 1-3 nap is lehet).

Roppant egyszerű kialakítású, funkcionális webhely

A CampoBet webhelyének nyitóoldalát megnyitva az emberben felvetődik a kérdés, hogy vajon jó helyen jár-e. Mivel annyira puritán a dizájn, hogy ha nem lenne néhány sporttal kapcsolatos kép és banner rajta, akkor semmi nem utalna arra, hogy ez egy bukmékeriroda platformja. Viszont a felszín alatt azért jóval több rejtőzik, ami egyből nyilvánvalóvá válik, amikor rákattintunk a „Sportok” menüpontra, aminek eredményeként azon nyomban betölti a rendszer a jól áttekinthető, letisztult benyomást keltő sportfogadás platformot.

Az oldal jobb felén lévő fogadószelvény nagyon könnyen használható, és minden szükséges funkcióval el van látva. A felhasználói profil részlegbe belépve is leszögezhető, hogy a cég dizájnerei az egyszerű kialakítást részesítették előnyben, aminek hála, a szükséges beállításokat néhány kattintással le lehet tudni. A weblap felső fejléces menüjéből lehet elérni az egyéb szekciókat (pl. Kaszinó, Élő kaszinó), amelyek a dizájn és a funkcionalitás tekintetében ugyanolyan jellemzőkkel bírnak, mint a CampoBet sportfogadás részlege. A navigáció is kellően gyors, így a különböző aloldalakra történő átirányítás mindössze pár tizedmásodpercet vesz igénybe.

A CampoBet bónusz és promóciós ajánlatai

CampoBet bónusz új ügyfeleknek sportfogadáshoz

Campobet sportfogadás bónusz
Campobet sportfogadás bónusz

Az fogadóiroda egy 100%-os üdvözlő bónuszt kínál az új ügyfeleinek, aminek az összeghatára 35 ezer Ft. Mivel ez a CampoBet bónusz az első befizetéshez kötött, ezért csak egyenlegfeltöltéskor vehető igénybe. Az esetében a minimális összeg 6 ezer Ft. A megforgatási követelményei nem vészesek.

Mivel csupán annyi a teendő, hogy az ember az első befizetése teljes összegében fogad (legalább egy alkalommal), minimum 1.50x-ös szorzóval. A dolog egyetlen „szépséghibája”, hogy néhány piac ki van zárva a fogadásból (pl. hendikepes piacok, alatta / felette piacok). Viszont jó hír, hogy a bónusz kijátszásra egy hónapunk, azaz 30 napunk van, és a megengedett legnagyobb tét 16 ezer Ft-ban van meghatározva a bónuszpénzzel történő játék esetében.

Üdvözlő CampoBet bónusz online kaszinóhoz

Campobet kaszinó bónusz opciók
Campobet kaszinó bónusz

Amennyiben ezt a 100%-os kaszinós bónuszt új ügyfélként kimaxolod, akkor 150 ezer Ft bónusz pénzhez és 200 ingyenes pörgetéshez juthatsz hozzá. Ugye, milyen remekül hangzik? No, de vegyük akkor szépen sorjába, hogy ténylegesen mit is takar, ez az első nekifutásra remekbeszabottnak tűnő CampoBet bónusz ajánlat. Kezdjük mindjárt azzal a „mókát”, hogy a NETELLER-t és / vagy a Skrill-t kedvelők érzékeny búcsút kell, hogy vegyenek ettől a speckó ajánlattól, mivel ők biza’ nem vehetik igénybe. Ami az ingyenes pörgetéseket illeti, sajna nem egyszerre nyújtja át őket ezüsttálcán az operátor, hanem 20-asával, 10 napon keresztül.

Amúgy ehhez a bónuszhoz kissé körülményes is hozzájutni, mivel alapból nem igényelhető a felhasználói fiókon keresztül, ezért az ügyfélszolgálat közbenjárása (élő chaten vagy e-mailen) is szükséges hozzá. Temérdek olyan játék van a casino kínálatában, amelyek esetében a megtett tétek csupán 20%-át számítja bele az operátor a megforgatási követelmények teljesítésébe, és még több olyan, amelyeket egyáltalán nem vesz figyelembe. A megforgatási követelmények teljesítésére ráadásul csupán 10 nap van.

És most jöjjön a feketeleves: a befizetést és a bónusz értékét 30x kell megjátszani, és a megengedett maximális tét (pl. egy nyerőgép esetében pörgetésenként mindössze 2000 Ft). Mindezek tudatában ezért azt tanácsoljuk, hogy ha kell, akkor akár tízszer is olvasd át kaszinós üdvözlő CampoBet bónusz felhasználási feltételeit (kábé 3-4 oldalas, és mikroszkopikus méretű betűkkel van megírva), mielőtt igénybe vennéd.

Egyéb CampoBet bónusz & promóciós ajánlatok

Egyéb CampoBet bónusz
Campobet cashout bónusz

A fogadóiroda a sportfogadáshoz és a kaszinójához is számos egyéb bónuszt, illetve promóciót biztosít. Ilyen például a sportfogadás esetében a 10%-os cash back, a „Helyes pontszám” FreeBet, és az élő gyűjtőfogadásokhoz kínált 10%-os bónusz is. Természetesen a kaszinó játékok kedvelő is kivehetik a részüket a „jóból”. Ugyanis egyebek mellett 50%-os hétvégi bónusz, Élő Kaszinó 10%-os cash back és 50 db ingyenes pörgetéssel kecsegtető „Hétköznapi bónusz” áll a rendelkezésükre.

Emellett a felhasználók hűségpontokat is gyűjthetnek azáltal, hogy igazi pénzben játszanak videó nyerőgépeken, és az összegyűjtött pontokat például kedvező feltételű bónuszokra válthatják be.

VIP tagság

CampoBet VIP
CampoBet VIP

VIP tagként (5 szint van a „Kezdőtől” a „Legendáig”) az operátor ügyfelei különleges bánásmódban részesülnek (személyi asszisztens biztosított a számukra, valamint magasabb kifizetési limitek, és előnyösebb átváltási árfolyamok). Arról viszont nincs fent pontos info az oldalon, hogy ténylegesen mi is szükséges ahhoz, hogy egy mezei halandó VIP szintű játékos lehessen (például, hogy adott összegben kell játszani az oldalon egy adott időintervallumon belül).

A szolgáltató saját bevallása szerint minden játékost „tárt kapukkal” vár, de, hogy pontosan hogyan kaphatunk zöld utat, hogy beléphessünk ezeken a bizonyos kapukon, arról lövésünk sem volt. Ráadásul még az ügyfélszolgálat munkatársaitól is csupán annyit sikerült kiderítenünk (cseten), hogy „aktívnak” kell lenni a VIP tagság eléréséhez. Ez véleményünk szerint azt jelentheti, hogy az lehet csak VIP tag, akik sokat játszik, és sokat is költ és / vagy nyer az oldalon. És a VIP rendszer valószínűleg meghívásos alapon működik.

Fogadási piackínálat – lehetne azért valamivel jobb is

A CampoBet sportfogadás szekciójában bőséges kínálat található fogadási piacokból azokhoz a sportokhoz (pl. foci, tenisz, kosárlabda, jégkorong), amelyek esetében a bukméker ügyfelei a legtöbb pre-match és élő fogadást kötik meg. Természetesen a csapatsportágak esetében a végkimenetel piacok, és a hendikepes piacok dominálnak, de elég szép számban állnak rendelkezésre az olyan komolyabb profittal kecsegtető piacok is, mint a pontos eredmény (gólok, pontok száma), alatta / felette piacok, és a sokak kedvencének számító duplaesély.

Viszont, ha például egy olyan, nem túl népszerű sportot veszünk alapul, mint a síugrás, vagy a bandy, akkor biza’ nagyítóval kell keresnünk a fogadási piacokat, annyira csekély a számuk. Meglepő módon a bukméker kínálatában hazai NB1 is helyet kapott, viszont itt csupán egyetlenegy hosszú távú fogadás keretében lehet megtippelni a bajnokság győztesét. Mindent egybevetve a buki piackínálata nem nevezhető ugyan rossznak, de az igazat megvallva azért lehetne sokkal több fogadási opciót nyújtó is.

Sportágkínálat a’la CampoBet

Az online fogadóiroda sportágkínálata kellően tág „mozgásteret” biztosít a sportfogadás kedvelőinek. Az persze nem mondható el róla, hogy kenterbe verné a piacvezető angol bukmékerekét, de így is igen bőséges a felhozatal. Az európai és az egyéb kontinensbeli top ligák által prezentált népszerű csapatsportok (foci, amerikai foci, jéghoki, kosárlabda, röplabda, baseball stb.) mellett elég sok egyéb sport eseményeire is lehet fogadni a CampoBet sportfogadás oldalán.

A felhozatalban helyett kapott az ausztrál futball, a tollaslabda, a biatlon, a floorball, a sífutás, és még a vitorlázás is. De ezek mellett különböző motorsportokra (Forma 1, NASCAR), MMA meccsekre, krikett mérkőzésekre, dartsra, és többféle e-sportra (pl. Counter Strike, StarCraft) is lehet fogadni. A CampoBet sportfogadás részlegén belül található egy külön virtuális sport szekció is, ahol virtuális labdarúgás, tenisz, kosárlabda, lóverseny, és agárverseny áll a fogadni kívánók rendelkezésre.

Élő fogadás funkció, szorzók, és Live Stream

A fogadóiroda in-play betting (Élő Fogadás) részlege relatíve jónak mondható, mivel itt szinte minden fontosabb sporteseményre lehet különböző piacokon fogadni a kiemelt sportágak esetében. De ezenkívül a buki a kevésbé népszerű sportokhoz is jó pár sporteseménynél felkínálja az élő fogadási opciót. A szorzók (odds) meglehetősen jónak mondhatók, és egyes sporteseményeknél jóval kedvezőbbek is, mint számos nevesebb buki esetében.

Aki szeret az 1X2 piacon focimeccsekre élőben „meglepetésekre” fogadni, annak igazi csemegeként szolgálhat az operátor nyereményszorzó rendszere számos olyan mérkőzés esetében, ahol borul a papírforma. Ugyanis igen gyakran megesik, hogy az operátor odds mesterei egy 1:2-es állásnál, amikor még 25-30 perc van hátra az adott meccsből 40-50.00x-es szorzót kínálnak a vesztésre álló csapat győzelmére való fogadás esetében. Ami a Live Stream-et illeti, sajnos egyelőre ez a funkció nem érhető el az oldalon. Viszont egy virtuális „pályán” a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik az éppen zajló sportesemények fontosabb mozzanatait.

Mobil oldal & mobil alkalmazás

A CampoBet mobil verziója ugyanolyan leegyszerűsített dizájnnal rendelkezik, mint az asztali gépes platform. Viszont nagyon jól áttekinthető, és a Kaszinó, valamint az Élő kaszinó is elérhető vele a Sportfogadás szekció mellett. Természetesen a mobil oldal is alkalmas élő fogadások kötésére, felhasználói fiók nyitására, pénzbefizetések és pénzkifizetések lebonyolítására stb. Emellett az ügyfélszolgálat is elérhető vele, azaz a funkciók terén felveszi a versenyt a klasszikus webszájttal.

A bukméker nem fejlesztett még ki natív mobil alkalmazást a rendszeréhez. Viszont, ha az ember okostelefonnal (vagy tablettel) nyitja meg a mobilbarát oldalt, akkor az oldalsó menüpontok között talál egy „Alkalmazások” linket. Ebből arra lehet következtetni, hogy a buki fejlesztői hamarosan előrukkolnak egy ütős alkalmazással is, ami napjaikban már alapnak számít.

A CampoBet biztonságtechnikai megoldásai

A CampoBet maximálisan felelősségteljesen kezeli a felhasználók adatait. A tranzakciók lebonyolításakor pedig TLS 1.2 internetes biztonsági kommunikációs-protokolt használ. Az operátor emellett garanciát vállal arra nézve, hogy az ügyféladatokat semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki egy arra jogosulatlan félnek, valamint arra is, hogy ezen adatokat csakis a rendeltetésüknek megfelelően használja fel a saját rendszerén belül.

Az ügyfél-támogatási rendszer elérhetőségei

A fogadóiroda ügyfélszolgálti munkatársaival a legegyszerűbben online, élő cseten lehet felvenni a kapcsolatot. Ezt az elérhetőségi módot az oldal revíziója során több alkalommal is igénybe vettük, és kifejezetten meglepődtünk azon, hogy csupán 1-2 perc volt szükséges a cég magas kvalifikált kollégáinak eléréséhez.

A cseten kívül, a honlapon megadott telefonszámok egyikén, illetve a [email protected] e-mail címen keresztül is kapcsolatba lehet lépni az ügyfél-támogatás rendszer munkatársaival. Emellett a webhelyen egy GYIK szekció is található, de ebben jelenleg csupán néhány alapkérdésre található meg a válasz.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
CаmpoBet
Titkosítás
128 bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Nicosia, Cyprys
Titkosítási tanúsítvány
Sectigo SSL
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
+3680088037
Anyavállalat
Tranello Group
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
TST
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több ezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GemCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció elérhető

Konklúzió

Tény, hogy vannak olyan érvek, amelyek az operátor mellett szólnak, de olyanok is akadnak azért, amelyek ellene. Ezért végső értékelés gyanánt összeállítottunk egy „pro-kontra” alapú konklúziót.

 • Széleskörű sportág és sportesemény kínálat, magas szorzók
 • Magyar nyelű kezelőfelület, gyors navigáció, könnyen használható platformok
 • Több termék (sportfogadás, kaszinó, élő kaszinó)
 • Élő fogadás funkció, számos sportfogadás promóció, kiváló üdvözlő bónusz
 • Funkcionális felhasználóbarát mobil oldal
 • Kiváló minőségű ügyfélszolgálat élő chat-en
 • VIP tagság, hűségpont rendszer, izgalmas „házon belüli” versenyek
 • Nincs élő közvetítés funkció
 • Jelenleg nem áll rendelkezésre sem iOS-es, sem Androidos alkalmazás
 • Hiányos GYIK szekció
 • Jelenleg csak egy licenccel rendelkezik az operátor
 • Független ellenőrző testületek hiánya

GYIK

Az a CampoBet bónusz, amelyet az online sportfogadás esetében nyújt az operátor az új ügyfelei számára, 100%-os első befizetési bónusz. Ezért csak a legelső belső egyenleg feltöltésedkor veheted igénybe a maximálisan 35 ezer Ft értékű kezdő bónuszt (welcome bónusz). Mindezekből pedig az következik, hogy a második, harmadik stb. befizetésed alkalmával már nem tarthatsz igényt rá. Ezért is érdemes alaposan megfontolnod mennyit fizetsz be a sportfogadás oldalra az első számla feltöltéskor.

Az CampoBet webhelyén főként virtuális labdarúgó mérkőzésekre tudsz fogadni különböző piacokon (pl. V-Premiere League meccsek, V-World Cup, V-Euro Cup). De a foci mellett azért egyéb sportok is helyet kaptak a fogadóiroda virtuális sportok szekciójában, és természetesen ezekre is bármikor köthetsz fogadásokat. Ilyen egyebek mellett például a virtuális kosárlabda (V-Basketball), a tenisz, a virtuális agárverseny, a lóverseny, az autóverseny, és az asztali tenisz is.

Szerencsére a CampoBet sportfogadás ajánlata meglehetősen széleskörű, aminek köszönhetően a különböző sportágak esetében nem csupán a Top ligák, bajnokságok mérkőzései szerepelnek benne. A labdarúgás esetében például olyan, haznkban szinte teljesen ismeretlen bajnokságok meccseire is köthetsz fogadásokat, mint a koszovói Superliga, a montenegrói 2. Liga Montenegro, vagy a palesztinai West Bank League. És a hab a tortán, hogy ez számos egyéb csapatsportnál is így van (pl. kosárlabda, jéghoki, kézilabda).

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Campobet
UEFA Euro 2024
felső