Bartos László | Frissítve:

A pontos végeredmény stratégia alkalmazása online sportfogadás oldalakon

A pontos végeredmény stratégia alkalmazása kifejezetten jövedelmező lehet azok számára, akik az online sportfogadás világában szeretnének rentábilis profitot szerezni. Ugyanakkor tény, hogy még vérprofiktól származó pontos végeredmény tippek birtokában is rendkívül nehéz akár egyetlenegy focimeccs, vagy jéghoki meccs gólszám szerinti kimenetelét eltalálni. Arról már nem is szólva, hogy annak az esélye szinte a nullával egyenlő, hogy az ember 5-ös vagy 6-os kötésben több meccs gól szerinti pontos végeredményére fogadva sikert érjen el.

Itt köss pontos eredmény fogadást:
Rang Fogadó oldalak Bónusz* Kifizetési Mobil Értékelés Megtekintés
1 Cashed
5.0
Bónusz: 35,000Ft 96.5% Igen 5.0 Cashed ismertető hamarosan
2 Rabona
4.5
Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
96.98% Igen 4.5 Rabona ismertető

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline247.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

3 QuickWin
4.5
Bónusz: 35,000Ft 95.05% Igen 4.5 QuickWin ismertető
4 Casinia
4.5
Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet
96.40% Igen 4.5 Casinia ismertető
5 Powbet
4.5
Bónusz: 35,000Ft 96.00% Igen 4.5 Powbet ismertető

Viszont az is igaz, hogy a legjobb sportfogadás oldalak által kínált szorzók igencsak kedvezők a pontos gólszám szerinti végkimenetel piacokon. Ezért bizonyos esetekben igenis megéri bevetni ezt a kissé kockázatosnak számító fogadási módot. Olvass tovább, és megtudhatod, hogy milyen feltételek meglétekor érdemes a pontos végeredmény stratégia alkalmazás mellett döntened.

Fogadás egyetlen sportesemény pontos végeredményre

Pontos végeredmény stratégia

A cikk bevezetőjében is írtuk, hogy meglehetősen embert próbáló feladat, akár egyetlenegy labdarúgó mérkőzés pontos, gólszám szerinti végeredményének az eltalálása. Ugyanis egy focimeccs kimenetele számos tényezőtől függ – például a résztvevő csapatok kulcsjátékosainak (védelem-irányítók, csatárok, irányító középpályások) aktuális formája, a motiváltságuk, stb.

De természetesen egyéb tényezők is jelentős hatással vannak a mérkőzések alakulására: pl. váratlan sérülések, kiállítások, aktuális időjárás / játékkörülmények (szakadó esőben, vagy 35 fokos dögmelegben ugyan kinek lenne kedve kergetni a bőrt a pályán).

De mindezektől függetlenül azért nem lehetetlen feladat megjósolni egy adott meccs kimenetelét, ami különösen igaz olyan csapatok esetében, amelyek idegenben elsődlegesen döntetlenre játszanak, illetve olyan kupamérkőzések alkalmával, amikor egy 0:0-ás döntetlen mindkét csapat számára pont ideális lenne a csoportjukból való továbbjutáshoz, ezért nem igazán erőltetik meg magukat a „gólvágók”.

Viszont az is igaz, hogy ha csupán egyetlen sportesemény pontos végeredményre fogadsz, akkor siker esetén sem fogsz túl sok pénzt zsebre tenni. Ha nagyobb összeget tettél fel az adott fogadásra, akkor persze más a helyzet. De a nagyobb pénzösszegű fogadás magasabb anyagi kockázatot is jelent. Ezért érdemesebb inkább egy kombinált fogadási típus részeként megfogadnod valamelyik meccs pontos végeredményét. A következő fejezetben ezt a módszert fogjuk kivesézni.

Kombinált fogadás pontos eredmény fogadással megspékelve

Ennek a módszernek a lényege, hogy egy olyan kombinált fogadási módot kell használnod, amivel akkor is szép összeget nyerhetsz, ha a megtett 6-7 kimenetelből 1-2 elszáll (a pontos gólszám szerinti opciót is beleértve). Ugyanis ily módon relatíve alacsony kockázatot vállalsz, és akkor is profittal a zsebedben távozhatsz a kasszától, ha nem jött be az a sportesemény kimenetel, ami a pontos eredményre vonatkozott (pl. te 0:2-re tippeltél, de sajnos 1:2-re végződött az adott meccs).

A kombinált fogadási típusok közül egy olyat érdemes kiválasztanod, ami 5-nél több sportesemény kimenetelének megfogadását fogalja magába. Ilyen például a Super Heinz (120 fogadást tartalmaz), valamint a Goliath (247 fogadást tartalmaz) is. Ha például a Super Heinz kombinált fogadási típussal játszol, akkor 7 sportesemény kimenetelt kell megfogadnod 120 db különböző kötésszámú fogadás keretében. Ilyenkor a 7 db megfogadott kimenetelből 6-ot az 1X2 (HDV) piacról ajánlott kiválasztanod, egyet pedig a gól szerinti végeredmény piacról. De lássunk akkor egy konkrét példát is!

Pontos eredmény fogadás példa – kombinációs változat 7-ből 5 eltalált kimenetellel számolva

Az alábbi példánkban azt szeretnénk szemléltetni, hogy hogyan alkalmazható a pontos végeredmény stratégia a Super Heinz kombinált fogadási mód használatával. Jelen fogadásunk esetében 7 kimenetelt tippelünk meg 120 fogadás keretében, fogadásonkénti 100 Ft-os alaptéttel (ennek az anyagi vonzata 12 ezer Ft lesz). A hét darab sportesemény kimenetelből 6 az 1X2 piacról, egy kimenetel pedig a pontos – gól szerint – végeredmény piacról kerül kiválasztásra. Ennél a fogadásnál – amit a lenti táblázatban is szemügyre vehetsz a megtett 7 kimenetelből 5 jön be a pontos gól szerint kimenetelt is beleértve.

Nyeremény táblázatok

# Sportesemény Piac Tippek odds Nyertes / Vesztes
1. Derby - Man UnitedPontos eredmény1:215.80Nyertes
2.Levski Sofia - Ludogorec Razgrad1X2X (D)3.18Vesztes
3.Horsens - Silkeborg1X21 (H)1.90Nyertes
4.Salzburg - LASK Linz1X2X (D)3.60Vesztes
5.Besiktas - Ankaragucu1X21 (H)1.26Nyertes
6.Nürnberg - Hannover1X22 (V)2.20Nyertes
7.IFK Goteborg - IK Sirius FK1X21 (H)1.52Nyertes

Némi magyarázat a fenti táblázat értelmezéséhez

Mint az a táblázatból is láthatod az 1. számú sportesemény kimenetelt a pontos végeredmény piac aktuális kínálatából emeltük be a Super Heinz fogadásba (Derby - Manchester United focimeccs 1:2-es végeredmény 15.80-as nyeremény szorzóval). A több sportesemény kimenetelt pedig – az egyszerűség kedvéért – ezúttal kizárólag a labdarúgás sportágból választottuk ki: különböző top és másodosztályú ligákból, illetve nemzeti kupa-mérkőzésekből, és az 1X2 piacon minden meccsnél egy lehetséges végkimenetel opcióra fogadtunk (1, X, vagy 2).

A „szórás” ennél a fogadásnál azért olyan nagy, mert néhány, valószínűleg papírforma eredményt hozó meccsel igyekeztünk bebiztosítani magunkat (Besiktas – Ankaragucu, IFK Goteborg - IK Sirius FK, Nürnberg - Hannover, Horsens - Silkeborg). Ezeknek a mérkőzéseknek az esetében a szorzók ugyan nem túl magasak, de ha bejönnek a tuti tippek (mint a fenti táblázatban), akkor már szép profitot hozhatnak, ha mellettük a gól szerint megfogadott mérkőzést is sikerül eltalálni (1:2 / 15.80x-os szorzóval).

Ugyanis, ha belegondolsz, akkor már az egyetlen nyertes, 5-ös kötéses online fogadással megtérül a 12 ezer forintos befektetés (120 x 100 = 12000 Ft).

Mivel ebben az esetben az eredő odds eleve 15.80 x 1.90, x 1.26, x, 2.20x 1,52 = 125.48 lesz, ami a 100 Ft-os alaptéttel megszorozva 12548 Ft-os nyereményt biztosít.

És természetesen akkor még nem beszéltünk a Super Heinz részét képező egyéb nyertes, 2-es, 3-as, és 4-es kötéses fogadásokról, amelyek esetében szintén azok hozzák a konyhára a legmagasabb összegű nyereményeket, amelyekben a Derby - Manchester United meccs 15.80x-os szorzóval felvértezett gól szerinti kimenetelte is benne van.

Abban az esetben pedig, ha Fortuna a kegyeibe fogadja az embert, és mind a 7 darab megtett kimenetelt helyesen tippeli meg, akkor az összes fogadása (mind a 120 db) nyertes lesz, aminek eredményeként 1.105.722.00 Ft-os össznyereményt ér el! Ez pedig a 12 ezer Ft-os befektetés tükrében – valljuk be – igencsak parádésan hangzik.

Záró gondolatok

Ha ránk hallgatsz, akkor a pontos végeredmény stratégia alkalmazásakor, pontos végeredmény tippek birtokában a kombinált fogadási módokat (Super Heinz, Goliath stb.) részesíted előnyben az egyszeri fogadásokkal (1-es kötésűek) szemben. Mivel ily módon – ha otthonosan mozogsz néhány európai topligában – rendszeres bevételre tehetsz szert az online sportfogadás világában.

Egyéb fogadási opciók és stratégiák:
UEFA Euro 2024
felső