Bartos László | Frissítve:

CampoBet mobil platformja - iOS és Android verzió

A CampoBetnek a neve ismerősen csenghet a legtöbb magyarországi online sportfogadó számára.

Mutass többet

Ugyanis a Tranello Group of Companies érdekeltségi körébe tartozó sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató már pár éve aktív szerepelője a hazai piacnak. És mivel kiváló fogadási lehetőségeket nyújt a magyar nyelvű webhelyén, átlag felettiek a szorzói, és a bónuszokkal, promóciókkal sem bánik szűkmarkúan, ezért egyre többen teszik le a voksukat a ciprusi székhelyű fogadóiroda mellett.

Ebben az írásunkban azt igyekszünk minél részletesebben, átfogóbban bemutatni, hogy mit tud jelenleg a CampoBet mobile platformon nyújtani a regisztrált ügyfeleinek. Így a cikk végére érve remélhetőleg könnyen el tudod majd dönteni, hogy érdemes-e használnod sportfogadáshoz a CampoBet mobil megoldásait, avagy sem.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

 • + 6000Ft free bet
 • GYIK szekció elérhető
 • Speciális promóciók & bónuszok
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • neteller
 • bitcoin
 • skrill
 • Engedélyezett
 • Curacao

A CampoBet mobile webszájt bemutatása A-tól Z-ig

A ciprusi főhadiszállással rendelkező bukméker iroda a piacra lépésekor komoly hangsúlyt fektetett a mobil platformra is. Ráadásul már a kezdetek kezdetén fel volt vértezve a CampoBet mobil webhelye (de természetesen a desktopos is) magyar nyelvi támogatással, és ez a tény sokat nyomott a latban azok esetében, akik hadilábon állnak az idegen nyelvtudással.

A bukméker iroda mobilbarát weboldalának fő jellemzői

A buki mobilos webszájtja az évek során átesett némi ráncfelvarráson is, aminek eredményeként napjainkban már olyan dizájnnal, illetve funkciókkal bír, mint a több évtizedes múlttal rendelkező, nagynevű fogadó irodák hasonló jellegű weboldalai. A mobilbarát webhely további előnye, hogy már egy 4.7 - 5 colos kijelzővel ellátott, alsó középkategóriás okostelefonon, vagy régebbi táblagépen is akadás mentesen elfut. És a minden apró részletre kiterjedő optimalizációnak hála a felhasználói élmény terén is megfelelő.

Mire használható a CampoBet mobilkészülékekre fejlesztett oldala?

A mobil sportfogadás ellenzőinek egyik fő érve az szokott lenni, hogy a bukmékerek mobilos weboldalai korántsem nyújtanak annyi, mint az asztali számítógépekkel, laptokokkal használható desktopos platform. Meglehet, hogy ez „tíz évvel” ezelőtt még így volt, de azóta azért igen-igen sok víz lefolyt a Dunán.

És aki nem csukott szemmel jár-kel a világban, nyilván feltűnt neki, hogy egy ideje beköszöntött a mobilkészülékek / okos eszközök kora, aminek egyik hozadéka, hogy manapság a mobil sportfogadás is egy az egyben azt nyújtja, mint a mostanság már „klasszikusnak” tekinthető asztali gépes online fogadási mód.

A CampoBet mobile webhelyének kialakításakor a menürendszerre is kiemelt figyelmet fordítottak a bukméker fejlesztő csapatának tagjai, aminek köszönhetően akár még egy kézzel is lehet használni a mobilos weboldalt – persze csak megfelelő okostelefon esetében.

Campobet
Campobet Android app

A pre-match fogadások (sportesemények kezdete előtti fogadások), és az élő fogadások (már folyamatban lévő / zajló sporteseményekre történő fogadások) is pár koppintással megtehetők a CampoBetnél mobilon. És természetesen az olyan fő funkciók, mint a regisztráció (új felhasználói fiók nyitása), a bankolás (be- és kifizetések lebonyolítása), illetve a kezdő sportfogadás bónusz igénylése, promóciókra / hírlevelekre való feliratkozás sem jelent gondot a mobilbarát webszájttal.


CampoBet alkalmazás – Kincs, ami nincs

A cikk olvasása közben nyilván felvetődött benned, hogy oké, hogy van egy remek mobilos weboldala az operátornak, de mi a helyzet a CampoBet app esetében? Nos, a tudomány mai állása szerint jelenleg nem érhető el a fogadói iroda mobile platformos rendszeréhez sem CampoBet Android app, sem „almás” készülékekre kifejlesztett natív applikáció, azaz CampoBet iOS app.

Ennek a problémának kapcsán az operátor ügyfélszolgálatához fordultunk, ahol is azt a választ kaptuk, hogy a CampoBet alkalmazás fejlesztése folyamatban van. De emellett sikerült azt is kiderítenünk, hogy miután átesik az applikáció a többlépcsős tesztelési fázison, két verzióban kerül kiadásra.

Campobet
Campobet iOS app

Azaz lesz belőle egy, a CampoBet app letöltés szekciójából beszerezhető „robotos” applikáció, amihez CampoBet app Android apk fájl formájában tudnak a cég ügyfelei hozzájutni. A másik CampoBet mobile fájlt pedig az App Store-ból lehet majd megszerezni Apple ID segítségével (ingyenesen).


Konklúzió

A hazánkban egyre népszerűbbnek számító online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató mobilon is színvonalas szolgáltatásokat nyújt. Ezért kifejezetten ajánlott kipróbálnod a CampoBetes mobilbarát weboldalt, ami garantáltan nem fog majd csalódást okozni számodra, mivel magyarosítva van, és a bukméker teljes fogadási ajánlata elérhető vele, az egyéb termékekről (pl. Casino) már nem is beszélve.

A mobile platform egyetlen negatívuma, hogy a CampoBet még nem rukkolt elő a tarsolyában lévő natív appokkal, aminek folytán a bukméker mobil elérhetősége pillanatnyilag a mobilbarát webszájtra korlátozódik.

GYIK

Az a harci helyzet, hogy a Google Play áruházból már jó ideje nem tölthető le olyan Androidos alkalmazás, amely valódi pénzes, és online sportfogadással, távszerencsejátékkal kapcsolatos. Ezért, ha kiadásra kerül a bukméker „robotos” appja, akkor azt csakis és kizárólag az operátor hivatalos webhelyéről tudod majd letölteni.
Tény, hogy bevett gyakorlat a sportfogadás szolgáltatók körében, hogy a mobilos felhasználóknak külön bónuszt (rendszerint üdvözlő bónuszt kínálnak). Viszont egyelőre ennél a bukinál nincs ilyen bónusz, de emiatt nem kell azért elszomorodnod, hiszen új tagként mobillal regisztrálva is 35 000 HUF kezdő bónuszt szerezhetsz!
Az összes olyan sportra fogadhatsz mobilon is, ami a bukméker asztali gépes platformjának fogadási rendszerében megtalálható – beleértve az e-sportokat, és a virtuális sportokat is.

További fogadási appok áttekintése

Campobet
UEFA Euro 2024
felső