Bartos László | Frissítve:

Vulkan Bet magyar – Online sportfogadás egyszerűen de nagyszerűen

A 2015 óta elérhető Vulkan Bet sokféle online fogadás lehetőséget, magas szorzókat és elképesztően nagyösszegű bónuszcsomagot kínál a regisztrált felhasználóinak.

Mutass többet

Ezért úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk egy részletes áttekintés keretében a Vulkan Bet Magyarországon elérhető webhelyének jellemzőit. Cikkünk olyan fő témákat ölel fel, mint a regisztráció a Vulkan Bet magyar oldalán, az operátor elérhetőség és legális működésének felülvizsgálata, valamint a Vulkan Bet sportfogadás szekciójában elérhető funkciók és szolgáltatások.

Mutass kevesebbet
Üdvözlő bónusz: 200,000Ft

 • Magas szorzók
 • Letisztult dizájn
 • Magas kezdő bónuszcsomag
 • Engedélyezett
 • Curacao

 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
 • Befizetési opciók:
 • visa
 • mastercard
 • skrill
 • neteller
Bónuszok: 4.0
4.0
Bónuszok: 4.0
4.0
Kifizetések: 3.5
3.5
Befizetések: 3.0
3.0
Pénznemek: 3.0
3.0
Szoftver: 3.5
3.5
Felhasználóbarát: 3.0
3.0

Milyen licenccel rendelkezik a Vulkan Bet sportfogadás szolgáltató?

A VulkanBet weboldalán az összes olyan információ megtalálható, amiből megállapítható, pontosan milyen licenccel rendelkezik az operátor, illetve, hogy az adott működési engedély milyen tevékenységek folytatására jogosítja fel. A Vulkan.bet a webhelyadatok alapján Curacaon kiadott nemzetközi E-gaming licenc (8048/JAZ) alatt működik, amelyet a Government of Curacao adott ki az Intelligent Innovations N.V.-nek, amely a brand tulajdonosa.

Ugyanakkor az is megállapítható, hogy a Vulkan Bet magyar oldalát nem az Intelligent Innovations, hanem a „leányvállalata”, a Cipruson bejegyzett Verbenaz Limited üzemelteti, amely székhelyének címe: Kasou 13, Strovolos, 2062, Nicosia, Cyprus. Ezen információk birtokában megállapítottuk, hogy a Vulkan Bet Magyarországon legálisan van jelen, és az EU-s jogszabályoknak megfelelően nyújthat online fogadásszervezői szolgáltatásokat a magyar ügyfelei részére.

A Vulkan Bet sportfogadás szolgáltató meglátásunk szerint minden tekintetben felelőségteljes szerencsejáték-szervezőnek tekinthető. Mivel az operátor többféle önkorlátozó eszköz használatát biztosítja a játékosainak (különböző limitek, önkizárás), és olyan segélyszervezetekhez is biztosítja az elérhetőséget a webhelyén keresztül, mint a Gambling Therapy, GamCare és a Gamblers Anonymous.

Vulkan Bet jellemzők

🏆 Vulkan Bet Irány az oldal
🎁 Bónusz 200,000Ft
📱 Mobil verzió Mobil oldal
☝ Minimális befizetés 4,000Ft

Hogy érhető el a Vulkan Bet Magyarországon online fogadás webhelye?

Vulkan Bet

Az Vulkan.bet elérése már a kezdet kezdetén, azaz 2015 körül sem jelentett gondot, és szerencsére a mai napig sem okoz semmiféle problémát. A bukmékerként és online kaszinó szolgáltatóként is jeleskedő operátor, a Vulkan Bet vélemények alapján folyamatosan biztosítja úgy Európa-szerte, mint hazánkban a webhely konstans elérhetőségét. Erre a célra pedig – a tudomány mai álláspontja szerint – a VulkanBet esetében a cég nem használ tükör oldalt (mirror site), alternatív webcímet, sem pedig módosított URL-t (alternatív link). Ebből kifolyólag a Vulkan Bet magyar régióban az alapértelmezés szerinti domainen keresztül érhető el, bármiféle korlátozás nélkül.

Természetesen benne van a pakliban az is, hogy a Vulkan Bet Magyarországon alternatív linken keresztül lesz majd csak elérhető a jövőben – és egészen biztosan a webhely üzemeztetője osztja ezen véleményünket. Viszont az is igaz, hogy amennyiben ez a szcenárió megvalósul, sem a webszájt funkcionalitása, sem pedig a biztonságos működése nem szenved csorbát. Ugyanis bármely, az operátor által közzétett alternatív link ugyanolyan jellemzőkkel bír, mint egy default URL, és ennél fogva minden funkció – pl. még a Vulkan Bet regisztráció – tökéletesen, megbízható módon működik vele.

Vulkan Bet Belépés

Vulkan Bet regisztráció menete & számlaverifikáció

A Vulkan Bet regisztráció véglegesítéséhez e-mailes megerősítés is szükséges a részedről: kattints az operátortól e-mailben kapott megerősítő hivatkozásra. Ezután már a rendelkezésedre fog állni a Vulkan Bet fizetési módok mindegyik, és ha úgy látod jónak, feltöltheted a számlád.

Vulkan Bet Regisztráció

Mielőtt belefognál a KYC verifikációba, azaz a felhasználói fiókodat érintő azonosítási eljárásba, fontos, hogy a profilod teljesen ki legyen töltve. A profilod kitöltésnél ügyelj rá, hogy pontosan add meg az összes személyes adatod: teljes név, lakcím, születési dátum stb. A KYC-t elvégzést a VERIFICATION oldalon keresztül tudod elvégezni.

A Vulkan Bet sportfogadás webhelyén igazolnod kell a személyazonosságod, a lakcímed, a használt fizetési módot, és bizonyos esetekben akár a rendelkezésedre álló, játékra felhasznált pénzeszközök forrását is. A verifikációhoz az operátor által kért dokumentumról / dokumentumokról (pl. személyi igazolvány, gépjármű-vezető engedély) jó minőségű fotót kell készíteni, majd feltölteni a Verification aloldalon az „attach” hivatkozásokat használva.

Vulkan Bet fizetési módok bemutatása – Bankkártyáktól a kripto pénzekig

A bankolás a Vulkan Bet fizetési módok sokféleségének köszönhetően nagyon egyszerűen tudhat le a bukméker desktopos és mobilos oldalán. A webhelyen használható VulkanBet fizetési módok a következők:

 • Visa, Mastercard, Maestro és Cirrus bank- és hitelkártyák;
 • AstroPay, Jeton, SOFORT, Klarna, MiFinity;
 • Pay via Bank és normál Bank Transfer;
 • Binance Pay & népszerű kripto pénzek – Bitcoin, Tether, Ethereum.

A minimálisan befizethető egy tranzakciós össze 10$ a maximálisan befizethető 100 000$. A nyeremények felvétele kapcsán leadott kérelmek elbírálása általában két napot vesz igénybe. Viszont nagyobb összegek esetén (1500 dollár felett) 5-14 nap is lehet az elbírálási idő.

A Vulkan.bet oldalán a bankolás egyszerű: belépsz, kiválasztod a megfelelő tranzakció típust, a fizetési módot, majd ezt követően a kiválasztott bankolási megoldás saját űrlapján megadott a befizetni, vagy felvenni kívánt összeget, és követed azokat az lépéseket is, amelyek – opcionálisan – az adott fizetési mód használatának részét képezik.

A Vulkan Bet magyar ügyfeleknek nyújtott bónuszai

Vulkan Bet üdvözlő bónusz

A Vulkan Bet bónusz ajánlatai esetében a pálmát az új tagoknak kínált üdvözlő Vulkan Bet bonus viszi. A számlanyitás után ez a bónusz bárki számára elérhető, aki teljesíti a welcome sportfogadás promóció részvételi feltételeit. A kezdő bónuszcsomag megszerzéséhez aktiválni kell a felhasználói fiókod profil részében a „Bonuses” tab-ot a regisztrációt követően 5 napon belül. A kezdő bónuszcsomag 3 bónuszt takar, amelyeket akár már 4000 HUF összegű befizetésekkel is le lehet hívni.

A bónuszok aránya 100%-os, 125%-os, illetve 150%-os; a maximális összegük 20 ezer HUF, 60 ezer HUF, illetve 120 ezer HUF. A bónuszokra 10x-es megjátszási követelmény érvényes; esport eseményekre történő fogadásoknál az elfogadott min. odds 1.95-ös, a legalább 2 választásos kombi fogadásoknál az odds (választásonként) min. 1.40-es kell legyen.

Természetesen a kezdő bónuszcsomag mellett a bukméker egyéb sportfogadás promóciókat is nyújt időről időre. Ezért erősen ajánlott a Promotions szekciót rendszeresen felkeresned, hogy ne szalaszd el a számodra kedvező lehetőségeket.

Vulkan Bet vélemények a piac- és fogadási lehetőség-kínálatról

A Vulkan Bet sportfogadás részlegében jelentős számban találhatók meg a már megszokottnak mondható piacok, mint például a double chance (dupla esély), ázsiai hendikepes marketek (focihoz), normál hendikepes online fogadás piac fajták, többféle típusú eredmény piac, statisztikai, valamint under / over piacok, és sok olyan is, ami rendszerint csak egy adott sportág esetén releváns – pl. miként ér véget egy adott ökölvívás összecsapás: pontozással, KO-val, technikai KO-val.

A sportfogadás részleg szemléje során megállapítást nyert, hogy a Vulkan.bet fogadási lehetőségek jókra tárházát biztosítja az ügyfelei részére. Az esemény száma kapcsán sem érheti szó a ház elejét, mivel a buki nem csupán az élsportokhoz, hanem a kisebb sportágakhoz is elég csinos sportesemény felhozatallat tud előrukkolni.

Megtehető sportágak a Vulkan Betnél

A Vulkan Bet Magyarországon (is) hozza azt a szintet megfogadható sportok száma terén, amit tőlünk nyugatra is biztosít a regisztrált felhasználóinak. Ebből adódóan a bukinál még olyan sportokra is szint mindig elérhető fogadási lehetőség, mint a sakk, floorball, gyeplabda, lakrossz, ausztrál futball, kabaddi, darts, futsal.

A legtöbb sportesemény és fogadási opció persze azért az olyan közkedvelt sportokhoz kapcsolódik, mint a labdarúgás, amerikai futball, baseball, krikett, rögbi, vízilabda, kézilabda, röplabda, kosárlabda. Ezeken kívül többféle e-sportra, motorsportokra, küzdősportokra (MMA, ökölvívás), és még speciális eseményekre is köthető online fogadás (pre-match betting): zenei showk (pl. Eurovision Song Contest), politikai események kimenetelei, valóságshowk.

Fogadási online útmutató kezdőknek

 • Jelentkezz be a Vulkan Bet magyar régióban online weboldalán.
 • Válaszd ki az a sporteseményt / sporteseményeket, amire fogadni akarsz a megfelelő menük révén.
 • A sportesemények nevére kattintva szemlélheted meg a piacokat és a fogadási opciókat – jelöld be azokat, amelyekre igazi pénzben fogadni akarsz.
 • A fogadószelvényen ellenőrizz le mindent, állítsd be a fogadási módon (single, kombi vagy system bet), a tétet, és ha mindent rendben találtál, beküldheted élesbe a fogadásod.

Vulkan Bet élő fogadás – Jó meccskínálat Live Streaming nélkül

Az Vulkan Bet élő fogadás ajánlata is jónak számít mai viszonylatban, mivel naponta több száz, élőben megfogadható sporteseményt vonultat fel a bukméker a LIVE szekcióban, amelyek esetében a megtehető sportesemény kimenetelek száma gyakran több ezer lehet. Az élő fogadáshoz elérhető szorzók gyakran igen kedvezők olyan sportok esetében, mint a labdarúgás vagy a kosárlabda, ami jó hír azoknak, akik „odds vadászok”, és az olyan lehetőségeket keresik, amelyek esetében a margin alacsonyabb a piaci átlagnál. Ami viszont komoly hiányossága a Vulkan Bet élő fogadás részlegének az a live streaming, amit semmilyen formában nem biztosít a bukméker.

Mit tud nyújtani a Vulkan Bet mobile platformja?

A mobilos megoldások terén a bukméker egyelőre csak egy okos kütyükre (telefonok, tabletek) belőtt, cross-platformos, reszponzív oldalt tud felmutatni, ami megfelel mind pre-match, mind pedig live fogadások megtételéhez, és az olyan, titkosítást igénylő műveletek, mint az online bankolás is problémamentes fut rajta. Ugyanakkor tény, hogy Vulkan Bet alkalmazás egyelőre nincs, és égvilágon semmi jele annak, hogy ez a jövőben változna – azaz megtörne, a jég és végre napvilágot látna egy megfelelő Vulkan Bet app.

Biztonságos játék banki szintű titkosítás mellett

A Vulkan.bet Magyarországon online rendszeréhez 128-bites SSL-titkosítást használ, ami teljes mértékű biztonságot garantál a pénzügyi műveletek és az egyéb szenzitív tevékenységek lebonyolításakor. A VulkanBet webhelyét többféle, igen hatékony mechanizmussal védi az operátor a külső behatolások ellen, így attól semmiképp nem kell félned, hogy esetlegesen illetéktelenek birtokában kerülhetnek a korábban megadott, személyes jellegű adataid.

Ügyféltámogatás – Jó, de messze nem tökéletes

Az oldalon elérhető GYIK / FAQ szekciónak tesztjeink során nem találtuk nyomát a bukméker webhelyén. Az ügyfelek támogatása a helyzet jelen állása szerint a Vulkan Bet sportfogadás bukmékernél kimerül abban, hogy e-mailen keresztül levelezgethetünk (angol nyelven) a cégnek a munkatársaival a [email protected] e-mail-címet használva. Emellett van online chat is, aminél, ha sikerül dűlőre jutni a bevezető kérdésekkel, akkor pár perc múlva a vonal másik végén egy hús-vér agent várja az embert, és ha szerencsének van megoldást nyújt az adott problémára.

Vállalat Biztonság Játékos védelem Támogatás
Név
Vulkan Bet
Titkosítás
128-bit SSL
Befizetési limit
Elérhető
Élő chat
24/7
Központ
Heelsumstraat 51, Willemstad Curacao, CW
Titkosítási tanúsítvány
-
Tevékenység limit
Elérhető
Telefon
-
Anyavállalat
Intelligent Innovations N.V.
Engedély
8048/JAZ
Önkizárás
Elérhető
E-mail cím
[email protected]
Vezérigazgató
-
RTP analízis
Nem elérhető
Kiskorúak védelme
Biztosított
Kapcsolatfelvételi űrlap
Nem elérhető
Ügyfelek
Több tízezer
Pénzmosás elleni védelem
KYC
Szerencsejáték szervezetek
GamCare, Gamblers Anonymous, Gambling Therapy
Egyebek
GYIK szekció nem elérhető

Konklúzió

A Vulkan.bet hátránya, hogy magyar nyelvi támogatás / felhasználó felület egyelőre nincs a sportfogadás rendszerhez. Emellett az élő fogadáshoz nem érhető el semmilyen valós idejű közvetítés funkció – még VR-Field sem, és az operátor azon sem igazán töri magát, hogy legyen végre Vulkan Bet app a piacon. De mindezek ellenére részünkről úgy látjuk, hogy a VulkanBet megér egy misét, mert lényegesen jobb szorzókkal operál, mint a piaci versenytársai, remek a kezdő bónusza, aminek a teljes összege is impozáns. És az sem utolsó szempont, hogy a sportfogadási ajánlatban kevésbé ismert sportoknak az eseményire is lehet fogadni, amihez a bukméker ütős piackínálatot nyújt.

GYIK

Az ügyfélszolgálatos agentek szerint a nyelvi támogatásra / lokalizációra az operátor a jövőben nagyobb hangsúlyt fog fektetni, amiből kifolyólag számíthatunk rá, hogy a Vulkan Bet magyar nyelven is elérhető lesz majd.
A Vulkan Bet már 2015 óta jelen van a piacon, és nagyon úgy tűnik, hogy a bukméker inkább a reszponzív oldalának a fejlesztésére fókuszál, mintsem arra, hogy Vulkan Bet applikáció kiadásába invesztáljon.
Az ügyfélszolgálattal kapott információk alapján a dokumentumok ellenőrzése rendszerint 48 órát vesz igénybe.
Ajánlott Bukmékerek Ismertetői
Vulkan Bet
UEFA Euro 2024
felső